FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kérdésem.Tv-n keresztül akarok majd játszani a FIFA-val,pc-n.Havertól tudnék kölcsön kérni PS3 joystickot.Ezt be tudom dugni a tv-be, és tudunk játszani,úgy hogy egyikünk bill.el a másikunk joystick-kal?KÖszi szépen.
Controls:
Goal Keeper Control: Right Shift
Camera Lock: L. Shift
Direction:
Forward: Right Arrow (->😉
Backward: Left Arrow (<-)
Up (Left): Up Arrow (^)
Down (Right): Down Arrow (v)
Attacking Tactic:
1: Man Release
2: Wing Play
3: Counter Attack
4: Box Overload
Defensive Tactic:
Q + 1: Flat Back
Q + 2: Offside Trap
Q + 3: Pressing
Q + 4: Zonal Defense
*not in numpad
Combination:
Z + D: Chip Shot
Q + D: Finesse Shot
Q + W: Chip Through
Q + A: Early Cross
Q + S + S: One to One Pass
A + A: Low Cross
Q + A + A: Early Low Cross
D + S + Direction: Fake Shot
A + S + Direction: Fake Lob
Space + A + A: Chip Lob
Try Yourself (Unorthodox): Z + A; Space + D; A + A + A; D + D; LShift + D…
Corner:
Home: Camera Lock
E: Switch Player
Q + D: Ground Shot
Free Kick:
E: Switch Player
Space/Z: Call 2nd Player
Home: Camera Lock
Q + D: Ground Shot
Z + D: Lay Off & Shot
Space + D: 2nd Player Shot
Running Tricks:
While running with E, release E and hold (+) LShift and quickly press Direction keys sequentially (,).
360 left: LShift + Back, Up, Forward
360 Right: LShift + Back, Down, Forward
Lane Change Left: LShift + Forward, Up
Lane Change Right: LShift + Forward, Down
Step Up Left: LShift + Down, Up
Step Up Right: LShift + Up, Down
Ball Lift: LShift + Forward, Back, Forward
Step Over: LShift + Forward, Forward OR LShift, LShift
Heel to Heel: LShift + Back, Forward
Rainbow Left: LShift + Down, Back, Up (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Rainbow Right: LShift + Up, Back, Down (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Step Over & Roll Left: LShift + Forward, Back, Up (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Step Over & Roll Right: LShift + Forward, Back, Down (Only Dribbling =90+ Players Can Perform)
Signature Move Left: LShift + Forward + Down, Up (C. Ronaldo, Robinho, Ronaldinho, Torres,Ibrahimovic, Joaquin, Figo...)
Signature Move Right: LShift + Forward + Up, Down (C. Ronaldo, Robinho, Ronaldinho, Torres,Ibrahimovic, Joaquin, Figo...)
Rabona: LShift + Back, Up, A <@90’>@90’> (Can’t perform by me :$)
Blanco Bounce: Home (Never Tried : s)
Standing Tricks:
While running stop using Space or E, then hold LShift (+) and quickly press Arrow Keys sequentially (,).
Fake: LShift + Forward, Forward
Fake Left: LShift + Down, Up
Fake Right: LShift + Up, Down
Drag Back Left: LShift + Back, Up
Drag Back Right: LShift + Back, Down
Scoop Turn Left: LShift + Up, Back, Down
Scoop Turn Right: LShift + Down, Back, Up
Rainbow Flick Left: LShift + Forward, Up, Back
Rainbow Flick Right: LShift + Forward, Down, Back
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Attól meg hogy átírják a nevet meg logókat adboardot nem lesz az.
(Tudom mert részt vettem ilyenben ezért nagy dolog ha alapból benne van)
Fõleg konzolon ugyanis arról beszélt :-)
Ettõl is jó, meg reméljük a jó onlinetõl is
A többi adott, de ezt ne itt beszéljük meg.
Én nem azt mondtam hogy sokkal jobb egyik vagy másik konzolon, hanem arra reagáltam hogy le lett húzva ok nélkül
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Meg nam csak manager modba van benne hanem karierrbe is az bl. most az hogy külön van a PEsbe... no mindegy. Ettõl jó a PES? -nemhinnám. Most itt felsorolhatnám milyen opciói vannak a fifának ami a PESbe nincs benne akkor kvittek lennénk. Sztem nem ez által kéne megitélni hogy a PESbe van bl ami csak bl hát nagy cucc.
No mindegy téma lezárva.
Attol még amit állitottam a PEs vs fifa ugyanaz, csak reagáltam.
http://www.fifahungary.com/cikkek.php?cikkid=5741
http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/338064-solution-all-who-have-proplems-gamepad-control.html
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
http://impulsive.hu/?/module/torrent/show/2910
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Segítséget kérek: Gamepaddal játszom, nem mûködik a cselezés. A trükk kart semmire sem tudom használni. Találkozott valaki ilyen problémával?
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Örvendezhet az EA Sports, hiszen a Fifa legújabb része nagyon jó eladási mutatókat produkál.
Nagy az öröm az EA Sports háza táján. A Fifa 09 a legjobban fogyó Fifa játék azóta, hogy 1993-ban útjára indult a sorozat. A Fifa 09 végre valóban fejlõdést mutat, a felújított grafika, az új egeres irányítás végre azt jelzi, hogy az EA Sports tényleg sokat foglalkozott, a mostanában elég mostohán kezelt sorozattal. Ahogy azt Gyu mester tesztjében már írta, ez a Fifa tényleg méltó a híréhez, és végre a PC-s átirat is igen jóra sikeredett. Az egérrel való irányítás elsõre kicsit fura lehet, de ha belejön az ember akkor nagyon kényelmes kis megoldás. Örvendezzünk hát mi is az EA-val együtt,és reménykedjünk, hogy az eladott 1.2 millió Fifa bevételei arra ösztökélik majd a fejlesztõket, hogy jövõre is legyen kedvük ennyit törõdni a játékkal.
NC, kicsit jobb graf és már viszik mint a cukrot... sok idióta biztos nem látta még a konzolos verzióját
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Released by MonkeyDragon this is the FIFA 09 Soccer Tool Kit. There was a problem with previous file. This one is 100% woking and you can also download an update to upgrade it to version 1.5.
FIFA 09 Kit Tool 1.0 by MonkeyDragon (13 Mbs)
FIFA 09 Demo Kit Tool 1.5 Update by MonkeyDragon (600 Kb)
+ Import/Export kits.
support: BMP or PNG: 512x1024
+ Mini Kit tool.
support: PNG: 128x128
+ Mass Exim tool.
+ 15 cameras for viewing Kit Ingame.
Now, 09 Kit Tool supports 1024x2048, YOU MUST INSTALL VERSION 1.0 first before the update.
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15571
A very special download comes from ShoreLooser today: He has creaed a first Gameplay Patch for FIFA 09, which is still under development. Nether the less there is the first version of his gameplay today: The ShoreLoosers Gameplay Pro X series v1.0.
This gameplay patch changed these settings in FIFA 09:
Keeper React
( Keeper sees the ball later, but react more faster, which tends to astouning situations)
Backspin X
( if you hit the ball the right way you get the right drive and punch to the ball)
Spin X
( improved effect at inrist shots)
Shot X
( Bal gets more drive during shootings and less shooting help]
Gravit X
( ball is more heavy and is not floating through the air)
Pass system X
( passes are faster and more direct)
Game extension X
( players can be controlled more direct and show much more reactions)
( distress of the oponent has more effect on your crossings, passes and shots)
( collisions are more spectacular between ball and players, as well as between player and playerzw.)
IMPORTANT! This gameplay does not include any changes of the CPU AI, yet!
http://www.fifa4fans.de/downloads/onelink.php?showid=275
Author: MonkeyDragon | Date: 5th October 2008
***** FEATURES
+ Increasing volume.
+ You will hear clearly sound of passing, heading, kicking, ball hitting the post...
+ Crowd sing anthem & chant more often.
+ Crowd applause when you steal the ball back.
+ Crowd shout "OH" when you perform shooting.
+ Crowd shout "BOO" when make a
fault
+ Crowd cheer when you win.
http://rapidshare.com/files/151315045/09_Sound_Patch.exe.html
http://rapidshare.com/files/151315044/09_Lighting_Patch.exe.html
Volt is ilyen fociprogram korábban ami erre épült
Engem a manager mód nem érdekel.
Biztos jó csak kár, hogy jobb minõségben nem lehet rögzíteni
A reklámtáblárol meg annyit hogy van mozgo de nem szalagos mozgó hanem eleve digitálisan mozgo.
Mondjuk ezek a reklámtáblák meg a fû milyen ez nemérdekel engem, nem az a lényeg.
De amugy mindegy, csak erre a kettõre akartamválaszolni.
de a második fele igaz illetve bajnokság sztem lesz csak alapból nem minden csapat neve megengedett
Errõl beszéltem korábban az EA így harcol..........
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
FAT32-re formázott merevlemezre nem fogsz tudni 4 GB-nál nagyobb fájlokat másolni,
Nincs elég hely a lemezen (11,4 G😎.
Írási hiba: csak az NTFS fájlrendszer támogatja a 4 GB-nál nagyobb fájlokat""
Elõre is kössz
Ha lenne konzolom énis játszanék vele, de nem úgy hogy közben szidok vmit amirõl láthatóan fogalmam sincs, hanem játszanék mindkettõvel egyikkel pc-n másikokkal konzolon
Tõled pedig állandóan leszólást olvasni, ha vki konzolon meri azt mondani, hogy pes-el többet játszik már letorkolod.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mondtál egy hülyeséget én meg megcáfoltam
Ezek szerint nincs komplett BL a Fifában P
ez egy PC-s fifa fórum konzolos fórumokon terjeszd a tudatlanságot
Demot néztem, ép elég volt... sok sikert a moddoláshoz, valamit csak kihozol belõle... egy jótanács, kátsz konzolon FIFÁT.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
egyrészt pc-s fórumban vagyunk másrészt kipróbáltam konzolon
itt arról van szó, hogy lekezelõen beszélsz vmirõl amirõl fogalmad sincs milyen
Még aztse tudod, hogy ki sem jött
Így nem tudjuk mit lehet játszani benne de elvileg lehet
nem mintha lenne összesen annyi konzlolos fifás az sg-n P
Énis mondok egy apró dolgot
Komplett BL-t reklámtáblákkal kijelzõkkel alapból megvalósítva lehet? P
Mozgó reklámtáblákról egyebekrõl nemis beszélve
Menj vissza szépen a konzolos topicba és ne irogas olyanról amirõl fogalmad sincs..........