FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem játszik itt az új egér irányítással ?
Ha igen és tud vmi tanácsot adni, akkor azt megköszönném.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
És most kipróbáltam a 07-et, és azzal nyomom.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Most jött a fifa 09. Muszáj kipróbálni. és igen, végre egy jó fifa. de
a pes 09-et látatlanba jobbnak mondom már most. A fifa még mindig saját gyermeteg hibáiba csúszik bele. de jó látni, hogy a fejlesztõk végre foglakoznak vele. az egeres irányításban sok potenciált látok.
Pes fan vagyok. de fifán nõttem fel, úgyhogy nem ér beszólni.
Lenne egy kérdésem. Remélem tudtok segíteni. Miért nem látom a célkeresztet játék közben(2009)? PLS HELP!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lehet pont ez a gáz hogy élbõl a legerõsebb fokozaton tolom de majd belejövök de, hogy néha milyen lámák a játékosok :S kivagyok tõle
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Fifa 09 online bajnokság, Angol, Olasz, Spanyol ligával!!!
ATI kártyával mit kell csinálni, hogy legyen élsimítás?
Angol 2.osztály.Célom a premierbe felkerülni és ott bajnokságot nyerni.
Na ez a kihívás nem az,hogy egybõl a Realal vagy a Barcaval nyomulni.
😄
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Hogyan lehet helyezni a lövést?
Pl ha a kapussal szemben állok és sarokra akarom gurítani azt hogyan lehet megtenni?
Ja és hogyan tudom átemelni a kapus felett a labdát,hogy az ne a játéktérrõl kifelé hanem a kapu felé menjen?
Hol találok ilyet irnál nekem linket privibe?
Ha megteszed nekem!köszi!
Hello!
Hello!
Olyan kérdésem lenne hogy haverommal játtszanánk neten ip-n keresztül de amikor elkezdõdik a meccs pár passz megy megszakad a kapcsolat mi lehet a gond?
Nem eredeti fifa09!
Kinek milyen ötlete van?
Sziasztok!
Ha igen, akkor megmondaná, h lövésnél hogyan lehet csavarni ?
Elõre is köszi !
Gondoltam egymást nyugtatgatják.
Az igaz, hogy konzolos verzióban nem nagyon van hó és bl meccseket is nappal kell játszani?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Burn tire, not your soul!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nem tudom beállítani a gamepadon a gombokat
mer rámegyek hogy beállítsam megnyomom a gombot és kiírja hogy üres
nem mindegyik gombnál csak a körnél és a háromszögnél
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nah és itt elvileg legfelül ott lesz h. alkalmazás meccsre , na azt tedd Nem-re és akkor jó lesz...ha nem ez a probléma akkor fogalmam sincs mi lehet
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain