FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért idegesít...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mike at home: Á, az már túl drága 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
egy box már 35-40k, plusz DVI csatis is, HDMI-s TV sem kell pluszba
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
bill+egeres irányításnál nem nagyon tudok rájönni hogy hogyan tudok NEM laposat kapura lõni? Akárhony kattintgatom a jobb gombot mindig laposan lövi. <#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szöktetés: W Becsúszó szerelés: A
Átlövés/Hosszú passz: A Egyszerû szerelés: D
Lövés/Távolság: D Játékosváltás: Q
Sprint : E
Megindulás: J Shift
Iram vezérlés: C
Törlés/Megtévesztés: Szóköz
Csapat mentalitás: 5
Cselezési módosító: B Shift
A fifa 08-ba az alapértelmezett beállítások(vezérlés billentyûvel)-hez már hozzászoktam.
Elmondanátok az összes dolgot úgy, hogy mire állítsak a nevével együtt?
Aki segítene a hülye, de fontos kérdésemen, annak nagyon hálás lennék!
Elõre köszönöm.<#worship>#worship><#help>#help><#worship>#worship>
Hogyan lehet ez ellen hatásosan védekezni ?
Köszi !
azóta nem játszom vele...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Örülök hogy másnak is müxik.<#taps>#taps>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
07-ben volt még a váltógomb plusz a ivelt labda, de az mintha most nem mûködne
(gamepad 5+1)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Elõször azt hittem, hogy képzelõdök
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nézzétek majdnem az alapvonalról rúgtam a játékossal aki nekirúgta az oldalhállónak!és átszakatt a hálló és góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!

akkor meg mikor gólt lövök az 5ös sarkáról átlósan nekimegy az oldalhálónak átmegy rajta 30 cmre kimegy majd visszaesik!
és a gép csatára 1vs 1 ben megy a kapumra én kijövök a kapussal és fölé rúgja de éphogy akkor olyan mintha a levegõben pattanna a háló fölött a labda kb fél méterre.
mért nem ér hozzá?
volt oylan is hogy laposan megy a lõvés a kapus nyúl le érte de elmegy a kezei között de úgy csinál minta felvette volna!
és hogy tudok ollózni?
david villatól olyan gólt kaptam hogy kb a 16os sara elõtt volt 1vs 1ben jött volna rám kijövök a kapussal és ahogy megnyomtam a gombot a kapus talán lépett 2-3 lépést elrúgta és szépen beejtette kapus fölött a kis pro!
a chelsea meg meg se tudott mozdúlni ellenem 1kapuztam végig! olyan volt mintha fél csillagos csapat lenne!
mindhárom profi beállításnál!
neve az ország, sõt tudunk egymással kommunikálni is ,de nem tudjuk elindítani a játékot , nem lehet rákattintani a „ kész „ gombra. Illetve kb csak minden 20-30-adik játékosnál van erre lehetõség.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Aztán megnyitod a portot(majd szétnézek melyik porton megy.).. a saját ipd-re.
Ha tûzfalad van, akkor is csak a portot hozzáadod..
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Hátha tud valaki segíteni . Eredeti játékot használok az online játék miatt is. Felmegyek a szerverre és akár rangsorolt akár nem rangsorolt játékot akarok játszani ,csak nagyon ritkán lehet a „ játék kész” gombra
kattintani . Nem csak nekem , hanem sok online játékosnak ugyan ez a gondja, de senki nem tudja megmondani,mikor mitõl függ , hogy enged játszani vagy , egyszerûen ez a gomb nem világosodik ki. Próbáltam már az ea,hivatalos fórumon is kérdezni de nincs válasz , sõt ma próbáltam telefonon elérni az ea segítség vonalát, de csak az automata veszi fel. Ha valaki tudja a magyarázatot , kérem tegye közzé , nem csak nekem hanem sok más embernek is segít ezzel.
Elõre is köszönöm.
Nem látom az egeret game közben (09)! Mi a probléma?
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
nem csak 99 es lehet
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Valaki tudna segíteni? Gamepad gondom lenne. Tudom már volt róla szó, de nem tudom letölteni errõl az oldalról a devdatat (http://www.zshare.net/download/19116669a49d5d09/), esetleg tudna valaki valami mást ajánlani? Az (http://www.fifahungary.com/cikkek.php?cikkid=5676)itt lévõ megoldást is próbáltam, hogy tudjak becsúszni meg ilyenek, de nem használt. Elõre is köszi! Üdv!
E-mail:[email protected]