FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... Jó lenne, ha én rúgnám... De kapom!!!!! :-)
Ezért idegesít...
Mike at home
jó neked 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ja, PC-s verzióval. A 08-ban azért ilyen nem volt. Borzalmas, hogy 6 lövésbõl 5 bombagól.
Sziasztok. Arra nincs valami ellenszer, hogy ne lehessen 25-30 méterekrõl simán a pipába lõni a labdát, world class kapus-beállításnál???? Köszi
rooney8
Akkor sztem ez lesz 😊

Mike at home: Á, az már túl drága 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Mike at home
vnni kell a pc mellé konzolt
egy box már 35-40k, plusz DVI csatis is, HDMI-s TV sem kell pluszba

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem ps3 klón padom van, Logitech rumblepad 2

Breki33
ezt a mondatot sztem tese érted P
tarti19
Szóval srácok, sokat javult a PC-s fifa de a konzolos Fifa élménye a PES-t eltolja már magától... Hatalmas élményrõl maradtatok le sajnos😞

And 1
na most megyek és fifázok 1-t mert még sincs konzolom

And 1
háát mit mondjak... ezt mindegyik easports játékhoz hozzá tudnám fûzni... "az easports bekaphatja". nem látnak maguk elé , ezeknek csak a konzol létezik és nekünk meg marad a maradék... sajnálom ez van be lehet érni ezzel most neki állhatnék fikázni az egészet... semmi ujítást nem tudnak belerakni a játékba... realisztikusabban mozognak a playerek ... hurrá na most ezen dolgoztak 1 évig kb. meg hogy csinálhassak magamnak 1 embert és azzal futkározzak a pályán. mekkora tehetség találhatta ki ezeket... 1 fos az egész... pedig én már a fifa 2000 óta az összes kiadással játszottam és talán még a fifa 2002 volt a maga korában a legjobb meg a 2002 wc... még ha arra ráfûzik a mai graffot akkor talán többet ér el ez a fos cég

fáj a szivem,ha ezeket látom :S

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

tarti19
fifa 09 ps3
fifa 09 ps3

néhány móka bekövetkezett😛

dragon11
Okok, thx mate.

zorrobomber
hi all.
bill+egeres irányításnál nem nagyon tudok rájönni hogy hogyan tudok NEM laposat kapura lõni? Akárhony kattintgatom a jobb gombot mindig laposan lövi. <#idiota>

Count Adyn
Erre jó a gyik😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Passz: S KAP kirohanás: W
Szöktetés: W Becsúszó szerelés: A
Átlövés/Hosszú passz: A Egyszerû szerelés: D
Lövés/Távolság: D Játékosváltás: Q
Sprint : E
Megindulás: J Shift
Iram vezérlés: C
Törlés/Megtévesztés: Szóköz
Csapat mentalitás: 5
Cselezési módosító: B Shift
dragon11
Sziasztok! Igaz h magyarul van meg Nekem, de akkor is segítsetek plz!

A fifa 08-ba az alapértelmezett beállítások(vezérlés billentyûvel)-hez már hozzászoktam.

Elmondanátok az összes dolgot úgy, hogy mire állítsak a nevével együtt?

Aki segítene a hülye, de fontos kérdésemen, annak nagyon hálás lennék!

Elõre köszönöm.<#worship><#help><#worship>

Hello tudna valaki segíteni ? Billentyûzettel tolom a gémet fõleg onlinban . Hogy tudom kiugratni , lyukra tenni vagy szöktetni a csatáraimat? Tudom a w gombbal , de ez nem tûnik hatásosnak . Illetve ennek a fordítottja , mikor ellenem ugratnak ki valakit a védõim mindig lemaradnak!
Hogyan lehet ez ellen hatásosan védekezni ?
Köszi !
bigapó
bár nem látom teljesen át a képet, de szerintem nekem ennél még durvább volt. Én teljesen levittem az alapvonalig a labdát, sõt már ki is ment, de persze nem fújta be, én meg vittem tovább a vonal mentén, kapus semmit nem reagált, kábé 2 méterrõl rárugtam, keresztülment a kapufa hátsó részén, átvitte az oldalhálót is egyben és gól lett.
azóta nem játszom vele...

The Matrix has you...

bigapó
nekem ez van és jó. nem kell állítgatni semmit, magától megtalálja és jó a kezelése is. asszem ps2-es padot másoltak. nekem tökéletesen megfelel.

The Matrix has you...

rooney8
Egyébként focis játékokhoz (fifa + pes) milyen gamepad ez? Logitech Dual Action Gamepad ?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
garantál... kimaradt a gé betû 😄

kaposi1
Helló!

Örülök hogy másnak is müxik.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

passatgt
aranytál?

rooney8
Hoppá 😄 Sikerült elrontanom. Nem arantá, hanem arantál

rooney8
Hehe... 😄 A hátoldalon az elsõ bekezdésnél van egy hiba: "...és intelligensebb helyezkedést arantá egyedülállóan...

köszi a boritott

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

rooney8
Simán is be lehet ívelni a magas passz gombal (ívelés gomb) 😊 Csak annyi, hogy az analog-ot a 16-os irányába kell tolni.

Mike at home
szélrõl mivel ívelek be középre?
07-ben volt még a váltógomb plusz a ivelt labda, de az mintha most nem mûködne
(gamepad 5+1)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nekem volt olyan h szabadrúgásból látni lehetett h teljesen kapufa és bepattan és gól😄😄😄 nem semmi hibák

Én is hallok ilyeneket xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

TothLaci
Nemtom, de Fifa 09-ben magyar meccsen a nézõk nem azt mondják, hogy "ELK*RTAD! ELK*RTAD"
Elõször azt hittem, hogy képzelõdök
jöhetne a patch xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

itt egy bug!
nézzétek majdnem az alapvonalról rúgtam a játékossal aki nekirúgta az oldalhállónak!és átszakatt a hálló és góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!
ilyen a fifa 08ban is volt hogy a csatár csavart labdát lõ a kapus hozzánk közelebb kezéhez csapódik a labda és lepattan róla mint a kapufáról és nekimegy a kapufának aztán bepattan róla! és gól a kapus meg csak fordól a labda után nem csinál mást midvégig ebben a testhelyzetben van!
akkor meg mikor gólt lövök az 5ös sarkáról átlósan nekimegy az oldalhálónak átmegy rajta 30 cmre kimegy majd visszaesik!
és a gép csatára 1vs 1 ben megy a kapumra én kijövök a kapussal és fölé rúgja de éphogy akkor olyan mintha a levegõben pattanna a háló fölött a labda kb fél méterre.
mért nem ér hozzá?
volt oylan is hogy laposan megy a lõvés a kapus nyúl le érte de elmegy a kezei között de úgy csinál minta felvette volna!

és hogy tudok ollózni?

david villatól olyan gólt kaptam hogy kb a 16os sara elõtt volt 1vs 1ben jött volna rám kijövök a kapussal és ahogy megnyomtam a gombot a kapus talán lépett 2-3 lépést elrúgta és szépen beejtette kapus fölött a kis pro!

a chelsea meg meg se tudott mozdúlni ellenem 1kapuztam végig! olyan volt mintha fél csillagos csapat lenne!
mindhárom profi beállításnál!

Köszönöm a fáradozásotokat , de lehet nem voltam világos . Az online játék megy, tudok a szerverhez is kapcsolódni . A gond az mikor bent vagyok a szobában és kiválasztom , kivel akarok játszani , megjelenik a
neve az ország, sõt tudunk egymással kommunikálni is ,de nem tudjuk elindítani a játékot , nem lehet rákattintani a „ kész „ gombra. Illetve kb csak minden 20-30-adik játékosnál van erre lehetõség.

Count Adyn
GYik ban és a játék readme-jében is benne vannak a szükséges portok^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

dragon11
Itt válaszd ki a routered, aztán a Fifa 09, csak még nincs fenn 😄.

Aztán megnyitod a portot(majd szétnézek melyik porton megy.).. a saját ipd-re.

Ha tûzfalad van, akkor is csak a portot hozzáadod..

melyik portokat kell tûzfalnál kinyitni???
balljuggler
portok nyitva????

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Sziasztok !
Hátha tud valaki segíteni . Eredeti játékot használok az online játék miatt is. Felmegyek a szerverre és akár rangsorolt akár nem rangsorolt játékot akarok játszani ,csak nagyon ritkán lehet a „ játék kész” gombra
kattintani . Nem csak nekem , hanem sok online játékosnak ugyan ez a gondja, de senki nem tudja megmondani,mikor mitõl függ , hogy enged játszani vagy , egyszerûen ez a gomb nem világosodik ki. Próbáltam már az ea,hivatalos fórumon is kérdezni de nincs válasz , sõt ma próbáltam telefonon elérni az ea segítség vonalát, de csak az automata veszi fel. Ha valaki tudja a magyarázatot , kérem tegye közzé , nem csak nekem hanem sok más embernek is segít ezzel.
Elõre is köszönöm.
Két életet mentettél meg.😄

Itt egy borító (nem saját up)

Fifa 09 borító magyar
VALAKI HELP!

Nem látom az egeret game közben (09)! Mi a probléma?
Sziasztok tudnátok mondani honnan lehetne egy boritot szerezni?

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Köszi szépen a segítséget! 😄 egy életet mentettél meg! 😄 Üdv!
ez hogy lehet hogy robben 100 ?
nem csak 99 es lehet
kaposi1
Helló!
Felraktam neked.
devdata
További teendõk!!! 23422<#nezze>

Sok sikert hozzá.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Üdv mindenkinek!
Valaki tudna segíteni? Gamepad gondom lenne. Tudom már volt róla szó, de nem tudom letölteni errõl az oldalról a devdatat (http://www.zshare.net/download/19116669a49d5d09/), esetleg tudna valaki valami mást ajánlani? Az (http://www.fifahungary.com/cikkek.php?cikkid=5676)itt lévõ megoldást is próbáltam, hogy tudjak becsúszni meg ilyenek, de nem használt. Elõre is köszi! Üdv!
E-mail:[email protected]