FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megkérdezhetném, egérrel hogyan lehet magasat lõni?😊

kaposi1
Pü ment!!<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Atti12
belelehet ám jönni 😊

legjobb amikor tölt a gém addig te szabadon focizhatsz és amikor bejön a stadion húúúú 😊

Én most egérrel próbálom, de eléggé bonyolult😄

Mike at home
10 gomb van, amibõl egyik váltó, plusz 2 analóg kar, nem nyomkodhatom összevissza 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

😄 Csak nyomkodd össze-vissza.

Mike at home
megnéztem a cseleket
ejha!
de mire kitalálom, hogy merre is huzogassam a jobb analóg kart, rég nincs a játékosnál a labda 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Köszi szépen, igy már mûködik egérrel😊
Mostmár csak annyi gondom van, hogy nem tudok magasan kapura lõni egérrel😄

BBeno2
az a problémám , hogy manager módban az elsõ év után mikor szerzõdést hosszabbítatnák velem akkor megállt a játék. lefagy. mindig. a ticket price patch-re gyanakszom lehet emiatt???

amugy:
aki akar bari meccseket játszani Hamachi-n:

szoba: ONLINE-GAMES

pw: fifa

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kaposi1
Helló!

Mikor kiválasztod a csapatokat,és jön az a kép hogy mivel akarsz irányítani ott van három lehetõség.
Billentyümozgás/Billentyü/Egérmozgás

Válaszd az egérmozgást!!!!!!
Elindítod a meccset,Nálad van a labda Lenyomod a görgõt mozgatod összevissza az egeret, és csinálja a különféle cseleket.
A többire magadtol is rá fogsz jönni.

Legalább is nálam így müxik,de én csak kipróbáltam.

Breki!
Próbáltam segíteni nekik is.<#wave>

Gyerekek árulja már el valaki , ha billentyûzettel nyomom , hogy tudom a csatárt kiugratni ?
ls2008 Dani
Hy all h kell telepítweni a fifa09-et??xD nem értek hozzá😄útmutató?pls!

Chelsea Fan.

Hello!
Nemtudom akkor mi lehet az egérrel...
Más fórumon ovlastam azt, hogy ujra kell tenni az egeret, de annak szerintem nincs semmi értelme. Szerintetek?

Hello az lenne a kérdésem, hogy ami a GY.I.K-ba van billentyûbeállitásokal, hogy kell belsõvel rugni, és, hogy lehet a kapust elõrehozzni szögletnél?

MSI P35 NEO-F, Intel&#174; P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

Breki33
komolyan
Atti12
epic fail <#szomoru1>

RoR zsozso
-.-"

Ez fájt...

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

mi ennek a modnak a neve?
kaposi1
Igen,mûködik.

Mindegy. Sikerült😄
Egyébként egérrel nektek mûködik?

dragon11
Aha, megmaradt ugyan az mint a Fifa 08-ba..😊

BaziJoe
Köszi akkor ami bevan linkelve a GY.I.K-ba az mihez jó???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Breki33
RoR zsozso
A lövõcselre rájöttem véletlen 😄
passz+lövés gomb

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Erre én is kíváncsi lennék,aki billen megy az nem is cselezhet??

BaziJoe
Én is a cselek felõl érdeklõdnék mert ami a videokban van az nálam nem müködik,vagy csak én vagyok béna???pedig logitech Chillstream padom van.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

dragon11
Hja, a GYIK-ba valóban benne van, de ott linkelt videó gamepados én pedig billel nyomom!

köszi a helpet. lövõcsel stb kéne.

dragon11
Melyik a trükkar és hogy tudok cselezni?😄

RoR zsozso
Helyezett:emberváltó gomb+lövés gomb
Erõs lövés:hosszan nyomod a lövés gmbot
Átívelés:hosszú passz gombal

BaziJoe
És ezeknek a végrehajtását pontosan holtudnám megnézni???

RoR zsozso
Balra lövés,jobbra lövés,középre lövés 😛

Breki33
helyezett lövés, erõs lövés , balra lövés P átívelés stb.

BaziJoe
Sziasztok a cseleket azt megtaláltam de például a kapura lövésbõl csak eggy létezik vagy van több féle is????

A bíró aki a lelátóról szalad dirigálni címû bug😄
Ki a nézõk közül...
...majd át a reklámtáblán egyenesen a pályára
<#taps><#zavart1>
Amúgy tettszik a játék nekem nagyon.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Breki33
De így reklámozták és biztos ígyis van itt nem a mozdulat végrehajtásával van gond az korrekt csak ilyen lábtartásra a labda az említett videóban látot módon fog pattanni.
szucsy89
kapcsold be a beállításoknál...szvsz 2perc után unalmas
Blekk Síp
De a cseleket nem ilyan mozgásérzékelõs bizbaszokkal csinálták meg?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

RoR zsozso
A Mókás Hangeffektek mit csinál??
Én megvettem de nem hallok semmit.

Breki33
Amúgy hogy témánál maradjunk a Ronaldinho Skills FIFA 2008 videóban is látható, hogy mikor a reklámfilben ezzel a lábtartással emeli fel merre pattan

De biztos õse tud focizni <#nevetes2>

Breki33
Hát szerintem te még bölcsiba jártál mikor én már nagypályán fociztam.
Talán Máté Csabi neve mond valamit

Ez fizikailag lehetetlen akár hogy is magyarázod ezzel a lábtartással
jobb oldalt emeled át max aztán megkerülõs csel ami szintén szép de ehhez semmi köze.

labdás edzéseken annó nagyon sokat gyakoroltuk.
examinee
Amugy ezen nemtudom hol láttok talpalást, mert marhára nem a talpával találja el hanem a cipõ szélével, mint már leirtam.... aztán lehet én látok rosszul...

examinee
Látom ti nem nagyon fociztok. Ez egy tök egyszerû mozdulat, amikoris a külsö része a lábadnak illetve a cipõ kialakítása miatt a labdát magad elé tudod tenni mert pont a kát kiálló résznél éri a labda a cipõt. A cipõ azon része kemény és a széle van ott, igy egy hirtelenebb felfelé ható mozdulattal feltudod igy emelni. Ha folyamatban nézed a videot, ugy lehet látni, kép alapján tényleg elgondolkodtató.
Mivel teljesen nem tudom kiforditani a lábam igy simán fejem felé tudom igy venne a labdát ha ugy jön. Csak probáljátok meg a mozdulatot, elvileg tovább nem nagyon fordul a láb😄 -(hacsaknam jogáztok vagy baletteztek)😊

tiszta bugos ez a szar game!

a kapufa környéke!
oldalhállót lövök és úgye benyúlik a labda és beadja a gólt utánna meg átmegy a hállon és leesik bent a kapuban !
akkor kapufa! felsõlész felpattan fél méterre egy bivaly erõs lövésnél!
utánna visszaesik a kapufára és átmegy rajta!

most ez az eto talpalás szar a hitboxa!
Atti12
ez nekem is feltünt, de ha jobban belegondolsz lehetséges végülis, mert a talpával találja el amin ugye stoplik vannak. Bár tényleg fura 😄

Breki33
Elég érdekesen erõszakolja meg a valódi fizikát
a program szerint ha így rúgja meg felfelé pattan méghozzá a lábtartással teljesen ellentétes irányban. <#falbav><#taps>

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mike at home
ja értem 😊

zorrobomber
hi all.
bill+egeres irányításnál nem nagyon tudok rájönni hogy hogyan tudok NEM laposat kapura lõni? Akárhony kattintgatom a jobb gombot mindig laposan lövi.