FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ejha!
de mire kitalálom, hogy merre is huzogassam a jobb analóg kart, rég nincs a játékosnál a labda 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mostmár csak annyi gondom van, hogy nem tudok magasan kapura lõni egérrel😄
amugy:
aki akar bari meccseket játszani Hamachi-n:
szoba: ONLINE-GAMES
pw: fifa
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Mikor kiválasztod a csapatokat,és jön az a kép hogy mivel akarsz irányítani ott van három lehetõség.
Billentyümozgás/Billentyü/Egérmozgás
Válaszd az egérmozgást!!!!!!
Elindítod a meccset,Nálad van a labda Lenyomod a görgõt mozgatod összevissza az egeret, és csinálja a különféle cseleket.
A többire magadtol is rá fogsz jönni.
Legalább is nálam így müxik,de én csak kipróbáltam.
Breki!
Próbáltam segíteni nekik is.<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nemtudom akkor mi lehet az egérrel...
Más fórumon ovlastam azt, hogy ujra kell tenni az egeret, de annak szerintem nincs semmi értelme. Szerintetek?
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
Ez fájt...
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Egyébként egérrel nektek mûködik?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
passz+lövés gomb
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
köszi a helpet. lövõcsel stb kéne.
Erõs lövés:hosszan nyomod a lövés gmbot
Átívelés:hosszú passz gombal
Ki a nézõk közül...
...majd át a reklámtáblán egyenesen a pályára
<#taps>#taps><#zavart1>#zavart1>
Amúgy tettszik a játék nekem nagyon.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Én megvettem de nem hallok semmit.
De biztos õse tud focizni <#nevetes2>#nevetes2>

Talán Máté Csabi neve mond valamit
Ez fizikailag lehetetlen akár hogy is magyarázod ezzel a lábtartással
jobb oldalt emeled át max aztán megkerülõs csel ami szintén szép de ehhez semmi köze.
labdás edzéseken annó nagyon sokat gyakoroltuk.
Mivel teljesen nem tudom kiforditani a lábam igy simán fejem felé tudom igy venne a labdát ha ugy jön. Csak probáljátok meg a mozdulatot, elvileg tovább nem nagyon fordul a láb😄 -(hacsaknam jogáztok vagy baletteztek)😊
a kapufa környéke!
oldalhállót lövök és úgye benyúlik a labda és beadja a gólt utánna meg átmegy a hállon és leesik bent a kapuban !
akkor kapufa! felsõlész felpattan fél méterre egy bivaly erõs lövésnél!
utánna visszaesik a kapufára és átmegy rajta!
most ez az eto talpalás szar a hitboxa!
a program szerint ha így rúgja meg felfelé pattan méghozzá a lábtartással teljesen ellentétes irányban. <#falbav>#falbav><#taps>#taps>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES