FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Az valóban jó, de van akinek nem mûködik rendesen. Sokan panaszkodtak, hogy akadozik tõle a játék.

Szar Bayern, szar Bayern :)

JUVEfun
Next Generation Graphics Patch

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Mike at home
milyen modokat érdemes feltenni?

mondanátok párat, amik tetszettek, beváltak?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

fenegyerek1
BUÉK a készitõknek akik elhozzák nekünk! Legalább eme formában izgalmasabb a magyar foci!

grat😊 az tök jó

fenegyerek1
Tavaj is HSP-vel kezdtük az újévet!

Rudee
Az jó, remélem cmp-s lesz, hogy lehessen használni a többi patch-csel.

Atti12
Peterborough val 2 év alatt harmadosztályból elsõ osztályba és 2. vagyok a tabellán 😊

Beszéltem egy bennfentes haverral. Lesz HSP, türelem! Gyakorlatilag már kész, már az utolsó simításokat végzik.
Hajrá FIFA 09 14 pont elõnyöm van a LA Galaxyval😊 jó játék lett

Rudee
Lehet, hogy nem támogatott a gamepadod.

Sati84
Nekem is gamepad-kérdésem van: a 07-ben egyszerûen nem tudom beállítani hogy a jobb hátsó triggeren legyen a cselezés gomb (testcsel), mindig a bal elsõre teszi alapból, hiába állítom be. Miért lehet ez?

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Rudee
Jó lenne valóban, de sajnos elég nagy a csend körülötte.
Bár én most elvagyok a Japán bajnoksággal is, vagyis el leszek ha befejeztem a roster frissítést és végre feltehetem a már kiadott új bajnokságokat illetve csapatokat.

fenegyerek1
Lesz HSP09? Nagyon jó volna!!!

Rudee

Rudee
A íveléssel adom be, és simán. Annyira nem láttam hasznosnak a kombókat ilyen helyzetben. Irányt adni kell neki, mert különben arra lövi amerre áll.

Mike at home
és hogy iveled középre, meylik gombbal? vagy gomb kombinációval
nyomsz közbe irányt? merre

csak azért kérdezem, mert egyzserüen nem jöttem rá, hogyen kellene csinálnom

07-ben meg tudtam csinálni, de ami ott mûködött, itt már nem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Breki33
na elment amit ide írtam

röviden ha jól emléxem van lövés és beadás segítés ha vkinek nem megy illetve én a gamepad stickjével adtam meg az irányt beadáskor így lett egész jó

illetve van amikor az L1-es passzal adtam be ha jól emléxem annó még gif-et is készítettem egy ilyenrõl
Rudee
Én el tudom képzelni, eleinte nekem is így volt. Sõt, néha még ma is lecsúszik egy-egy beadás <#buck>
Majdnem álló helyzetbõl viszonylag könnyebb pontosan középre tenni a labdát. Ha úgy látom hogy a védõ lemaradt vagy még épp messze van, de be lehetne már adni, akkor L2-vel kicsit lelassítok és utánnna ívelem középre.
Sokszor sikerül a bent érkezõ játékos mögé tenni a labdát, de az se baj néha, mert ha van még felfutó középályás akkor az kapuval szemben már jó eséllyel lõhet.
Amúgy nehéz a 90 perc alatt is 2-3x ugyanúgy jól beadni, pont ez a jó benne.

Mike at home
azokhoz lenne kérdésem, akik gamepaddel játszanak

hogy csinálom, milyen gombkombinációval (vvagy másképpen) azt, amit a 07-ben tudtam:

1. támadás egy vonalban, szélen hozom fel a labdát, majd a 16-os eltt mondjuk úgy 5 méterre, 5+4 gombbal beivelem a középen lévõ csatár orra elé a labdát
2. a szélen szinte az alapvonalig viszem a labdát, majd 5+4, és a labda a középen lévõ csatárhoz száll, aki jó eséllyel látványos ollóval rúgja kapura (vagy fölé 😊

egyszerüen a 09-ben ezeket képtelen vagyok elérni
a széeln vitt labdáim, középre beadás helyett elszállnak elõre, kapusnak röpülnek a csatár helyett, vagy totál hátr szállnak a mezõnybe

ha a két szitut nem tudjátok elképzelni, akkor felveszem fraps-szel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rudee
Látni lehet, de nem túl gyakran. Van 4-5 jelenet, ami folyamatosan ismétlõdik, a többi meg csak úgy van, hogy 50 mecsenként egyiket bedobja véletlenül.

Atti12
én láttam már alap fifában is :|

Rudee
Már nem sokáig <#buck>

szucsy89
jaja ez a hiba engem is idegesít
Rudee
Benne van, csak nem látni gyakran. Sõt, alap FIFA-ba sokat szinte soha.
Éjjel játszottam pár meccset és olyan lökdösõdések voltak egy-egy keményebb belépõ után, hogy csak néztem. Meccs végén kezet fognak meg minden. A patch fórumában azt olvastam a minap, hogy lesz még javítása is.

Alap játékban sokszor (szinte minden meccsen) elõfordul, hogy egy mellé ment lövés után kiírja hogy ki lõtt, de közbe mást mutat. Legutóbb ezt javították.

szucsy89
én se láttam még ilyet fifába sztem is valami patch lehet mert ilyet az alapba sose láttam pedig lejátszottam már pár meccset😊
Mike at home
ja nem, hanem poztiv volt
ejha :o
ez már igen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok!
www.bundas-fifaliga.gportal.hu --> VB, BL, LIGA I, SERIE A BAJNOKSÁGOK ZAJLANAK!

www.onlinefifa2009.mlap.hu --> PREMIER LEAGUE, PRIMERA DIVISION

AKI ÉRDEKEL VALAMELYIK BAJNOKSÁG JELENTKEZZEN!
Rudee
<#buck>

Honnan tudjam, hogy Te mire ejházol? Sokan más miatt mondják ezt. Ejha milyen sz** és egyebek <#kacsint>

Egyébként én se láttam még sokszor ilyet, azért is raktam be ide. Szerintem a cinemítics patchtõl lehet talán, mert más reakciók is elõfordulnak, amik eddig nem voltak túl gyakoriak.

Mike at home
meg miaz hogy mi ejha
ennyit nem lehet megérteni elsõre? el kell magyrázni? 😊

Mike at home
hát hogy fogja a fejét
sosem láttam még a játékban ilyet

Rudee
Mi ejha?

Mike at home
ejha

Rudee
PC.

Mike at home
no igen, de pc vagy konzol?

Áh egy bajnokság éppen folyamatban van és nem szeretnék átszokni már😊 de azért köszi. Tényleg jó volna egy occsó USB-s billi<#vigyor4>
Rudee
Szerintem inkább vegyél gamepadot, nem kell 27 gombot nyomni egyszerre egy cselért.
Egy olcsóbb Dual Action vagy egy kicsit drágább Rumblepad 2 tökéletesen megfelelõ a Logitechtõl.

Sziasztok!

Aki USB-s billentyûzettel jáccik, és mûködik az 5 gomblenyomás egyszerre, az légyszi írjon egy pontos márkát, hogy mehessek boltba😊
Sajnos a 300 ezer forintos laptop nem bírkózik meg a feladattal...

Köszi!<#vigyor4>
Rudee
09

Mike at home
melyik verzió?

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
Rudee
Rangers-Celtic derbi, Mizuno megnézte közelrõl a labdát <#vigyor>

Rudee
Ez jónak ígérkezik. Január végén jön elvileg.

az elsõ verzsön...a lemezzel van gebasz :I

Atti12
Mármint fel sem tudod telepíteni? Vagy csak a játék nem indul telepítés után? Mert ha utóbbi, akkor próbáld meg újra rakni. Ha elõbbi akkor valószínüleg a lemez a ludas :S

hm
úgy látszik lesz ezzel még gond...
bnõmék ugyanerrõl a lemezrõl telepítik és nem jó :/
kérek mástól asszem

Rudee
Azért kéne kép, hogy felrakjam ami nincsen meg.

25 hiányzik amúgy

Rudee
Akkor ezt próbáld. Ha kész nem kell kicsomagolni, csak töröld a végérõl a zip kiterjesztést.

Rudee
Csinálj egy képet azokról, amik vannak, aztán megnézem mennyi hiányzik.