36657
-
#26543 nah alexnek már sikerült :D én modntam hogy lehet :D::D
jó játékot mindenkinek :D:D
nekem csak annyi a bajom hogy nagyon nem lett jó ez a fifa :D de így hogy lehet online lehet adok neki még egy esélyt :D
monjduk nemtom meddig lehet így játszani m,ert ha rá jönnek a hibára biztos ki javítják de azért addig is lehet :D go :D -
#26542 ment -
Alex2 #26541 nekem is elküldenétek ha nem nagy kérés? -
#26540 ment :D -
#26539 nekem is :O:D -
#26538 ment a pü :D -
#26537 nem kell eredeti :D msot játszottam :D lol :D -
Rudee #26536 Ha van egy eredeti CD kulcsod, akkor igen. -
#26535 csá..azt tudtátok hogy nem eredetivel is lehet online játszani...mármint nem direkt ip vel :D -
Rudee #26534 Ha az egész meccs felvétele kell, akkor jobban teszed, ha felveszed frapsszal. -
WartHogSon #26533 mikor veszi fel, a kép is belassítva megy, de magán a videón meg már normális sebességű -
WartHogSon #26532 09hez van olyan progi, amivel ki lehet exportálni a visszajátszásokat? mert ami a játékban van exportálás nagyon lassan megy, egy teljes meccs esetében fél órákba is telik mire kimenti? -
algyő sk #26531 és ha kiválasztod pl ezt a két csapatot hogy játszani akarsz akkor elindul ??
-
algyő sk #26530 Igen nekem is ugyan így volt aztán meg az elmentett játékokat sem indította el -
Dean Winchester #26529
tessék,szépen lefutott a telepítő (a végén dos ablakot nem bezárni,hanem azt is megvárni) és kész :)
amint látod Dél-Afrika ott van,viszont a jobb oldalon látni,hogy nincs neve a csapatnak :D (ebből van 3) -
Dean Winchester #26528 felrakom megnézem :D -
algyő sk #26527 Üdv! nemtudom mennyien töltöttétek le az afrika válogatott patch-t én letöltöttem szépen felraktam a gépemre és mikor játszani akartam nem indult el a játék és teljessen tönkretette a játékot és újra kellet telepítsem aki tud ehez hozzáfűzni valamit az írjon köszönöm -
#26526 konzolon van ilyen... vagyis ilyesféle :D -
Rudee #26525 Játékmódokhoz lehetne rendelni más és más kijelzőt, de nemzetiségekhez nem hiszem. -
Dean Winchester #26524 am elég szomorú,hogy ilyen hibák előforduhatnak 2010ben :S
nemtudom azt egybéként nagyon nehéz lehetne megvalósítani,hogy h az ember játszik egy német csapattal akkor a bundesliga tv kijelző legyen? ha angol meccset a PL tv kijelzője ...stb
ha teszem fel semlegesen csak meccset tol akkor meg lehesen választani! sztem ezt is megvalósíthatnák ja és a teremfocit (a fifa2011ben) -
Dean Winchester #26523 melyik vagy te xDDDD
vagy ilyenkor tökmind1 mit játszol?:DDD
ho-ban mi lett? -
#26522 vicc... de az is jó amikor kupa meg bajnoki egy napon van és a kis kijelzőn látod a saját csapatodat mással játszani... -
Rudee #26521 Patch még nincs. Cipő textúrák vannak, azokat CM10-zel lehet berakni. -
Rudee #26520 Még nincs. -
Dean Winchester #26519 elinditod és kész nem? nem próbáltam még -
Ledezma #26518 [IMG]http://[/IMG] -
Alex2 #26517 van-e a FIFA10-hez olyan patch ami a bajnokok ligáját olyanná teszi mint a valóságban,értem ez alatt a reklám táblákat,a stadionok átváltozása olyanra mikor bl meccs van,bl himnusz -
#26516 A Fifa 10-hez nincs még csuka patch? Ha van vki ad egy linket?
Köszi! -
algyő sk #26515 Afrika válogatott patch -
Rudee #26514 JJB Stadion (Wigan Athl.) by Legolas -
Rudee #26513 Béta már van belőle itt. -
Rudee #26512 FIFA10 MDV Realistic Gameplay -
Dean Winchester #26511 attól függ milyen patch :D
-
#26510 A DVD tokba. -
algyő sk #26509 ha letöltök egy patch-t akkor azt hova kell berakni a játékon belül? -
exoterm #26508 No, nekem egy olyan problémám van a fifa 10-el, hogy akármilyen beállításon játszok szaggat...
c2d e6600, gef 8600 gts, 4 giga ram, windows 7 x64
Probáltam mindenféle rendszergazda futtatással meg kompatibilitással, de semmi haszna nem volt. -
#26507 microsoft és a sony keze is benne van abban hogy leálltak a pcről...így több konzolt vesznek az emberek(jövőre lehet én is beruházok egyre) -
#26506 Manager Master-ről vki tud vmit mikor jelenik meg legaláb a béta? -
Rudee #26505 Afrika válogatottas privi kérdésedre a válasz itt van.
Free user, vársz kicsit míg visszaszámol aztán download. -
algyő sk #26504 ez jó kérdés énis kiváncsi vagyok a válaszra