FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
mondanátok párat, amik tetszettek, beváltak?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Bár én most elvagyok a Japán bajnoksággal is, vagyis el leszek ha befejeztem a roster frissítést és végre feltehetem a már kiadott új bajnokságokat illetve csapatokat.
nyomsz közbe irányt? merre
csak azért kérdezem, mert egyzserüen nem jöttem rá, hogyen kellene csinálnom
07-ben meg tudtam csinálni, de ami ott mûködött, itt már nem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
röviden ha jól emléxem van lövés és beadás segítés ha vkinek nem megy illetve én a gamepad stickjével adtam meg az irányt beadáskor így lett egész jó
illetve van amikor az L1-es passzal adtam be ha jól emléxem annó még gif-et is készítettem egy ilyenrõl
Majdnem álló helyzetbõl viszonylag könnyebb pontosan középre tenni a labdát. Ha úgy látom hogy a védõ lemaradt vagy még épp messze van, de be lehetne már adni, akkor L2-vel kicsit lelassítok és utánnna ívelem középre.
Sokszor sikerül a bent érkezõ játékos mögé tenni a labdát, de az se baj néha, mert ha van még felfutó középályás akkor az kapuval szemben már jó eséllyel lõhet.
Amúgy nehéz a 90 perc alatt is 2-3x ugyanúgy jól beadni, pont ez a jó benne.
hogy csinálom, milyen gombkombinációval (vvagy másképpen) azt, amit a 07-ben tudtam:
1. támadás egy vonalban, szélen hozom fel a labdát, majd a 16-os eltt mondjuk úgy 5 méterre, 5+4 gombbal beivelem a középen lévõ csatár orra elé a labdát
2. a szélen szinte az alapvonalig viszem a labdát, majd 5+4, és a labda a középen lévõ csatárhoz száll, aki jó eséllyel látványos ollóval rúgja kapura (vagy fölé 😊
egyszerüen a 09-ben ezeket képtelen vagyok elérni
a széeln vitt labdáim, középre beadás helyett elszállnak elõre, kapusnak röpülnek a csatár helyett, vagy totál hátr szállnak a mezõnybe
ha a két szitut nem tudjátok elképzelni, akkor felveszem fraps-szel
Éjjel játszottam pár meccset és olyan lökdösõdések voltak egy-egy keményebb belépõ után, hogy csak néztem. Meccs végén kezet fognak meg minden. A patch fórumában azt olvastam a minap, hogy lesz még javítása is.
Alap játékban sokszor (szinte minden meccsen) elõfordul, hogy egy mellé ment lövés után kiírja hogy ki lõtt, de közbe mást mutat. Legutóbb ezt javították.
ejha :o
ez már igen
www.bundas-fifaliga.gportal.hu --> VB, BL, LIGA I, SERIE A BAJNOKSÁGOK ZAJLANAK!
www.onlinefifa2009.mlap.hu --> PREMIER LEAGUE, PRIMERA DIVISION
AKI ÉRDEKEL VALAMELYIK BAJNOKSÁG JELENTKEZZEN!
Honnan tudjam, hogy Te mire ejházol? Sokan más miatt mondják ezt. Ejha milyen sz** és egyebek <#kacsint>#kacsint>
Egyébként én se láttam még sokszor ilyet, azért is raktam be ide. Szerintem a cinemítics patchtõl lehet talán, mert más reakciók is elõfordulnak, amik eddig nem voltak túl gyakoriak.
ennyit nem lehet megérteni elsõre? el kell magyrázni? 😊
sosem láttam még a játékban ilyet
Egy olcsóbb Dual Action vagy egy kicsit drágább Rumblepad 2 tökéletesen megfelelõ a Logitechtõl.
Aki USB-s billentyûzettel jáccik, és mûködik az 5 gomblenyomás egyszerre, az légyszi írjon egy pontos márkát, hogy mehessek boltba😊
Sajnos a 300 ezer forintos laptop nem bírkózik meg a feladattal...
Köszi!<#vigyor4>#vigyor4>

úgy látszik lesz ezzel még gond...
bnõmék ugyanerrõl a lemezrõl telepítik és nem jó :/
kérek mástól asszem