36657
-
Rudee #26583 Van vmi telepítője, amiben ki tudod választani, hogy melyik legyen. -
#26582 Az Onikrulz Scoreboards v2-t hogyan tudom berakni? Creation Master kell hozzá? -
Rudee #26581 Az nem fekete-fehér, látni a reklámtáblán, hogy a FIFA10ben van piros. Meg a kijelzőn is. Egyébként vmi havas megoldás. -
#26580 a vonalazás meg túl erős mintha kétszer lenne -
Rudee #26579 RPL Kits
Hazai, idegenbeli, 3. számú és kapusmezek az orosz csapaokhoz.
Champions League TV Popups -
#26578 pf jól van legalább nem egyedül nem értem -
#26577 ez az utolsó mi akar lenni? :D -
Dean Winchester #26576 az ucccsó kép miért feketefehérszerű?:| -
Rudee #26575 FIFA10 Special Grass Patch [59.91 Mb]
Ha nem jönnek be a képek, akkor itt meg lehet nézni őket. -
Rudee #26574 Regularcat's FIFA10 AI v4
Onikrulz Scoreboards v2
Barclay's Style scoreboard (design and height adjusted)
Liga BBVA Style scoreboard (height adjusted)
Sky Sports Barclay's style scoreboard
Serie A modified scoreboard (Serie A tv logo border and scoreboard height adjusted)
UEFA Champion's League scoreboard
Creation Master 10 Beta 4 -
Rudee #26573 Ember ellen az alap gameplay-jel semmi gond, mivel csak a fizika marad alap, a többit az ellenfél irányítja. -
Rudee #26572 Gameplay az bizony zavar.
Újratelepítettem mindent, FIFA még nincs fent, Majd ma felrakom, aztán megnézem. -
#26571 akkor nem értem, DIPnél működik a dolog, de hiába free multi a szűz fifa játszhatatlan.. -
#26570 a gameplay patch elvileg nem zavarhat be, mert nem állítja át az adatbázist!
Rudee köszi, megnéztem a könyvtárat, de nem találtam erről semmi írást, nem tudod melyik fájlban van? -
Dean Winchester #26569 azaz csak szűz fifával mükszik ezaz online cucc ugye? -
Rudee #26568 Nem lehet, hanem biztos. -
#26567 nálam is ez a hiba csak nincs routerem, gémpléj peccs van csak fenn, lehet az a baj? -
Rudee #26566 Routeren ki kell nyitni a FIFA által használt portokat. Support\EA Help könyvtárba leírják, hogy melyiket használja. -
#26565 nekem is működik köszönöm is, viszont abban a pillanatban,h betölt a pálya, tehát kezdődne a meccs vki ellen kilép, "a kapcsolat elveszett a másik játékossal" címszó alatt. mi lehet a baj? biztos,h nálam van, mert 3-4 emberrel probáltam és mindig ez volt, talán router miatt vagy vm,i net beállítás? tűzfal offon van. köszi előre! -
#26564 Lehet vmit én nem csinálok jól ! -
Rudee #26563 Majd megmondom, ha kiadta :) -
Rudee #26562 Az eddigieket finomítja a képek alapján. -
vicktory #26561 Tényleg működik ez durva grat EA:D -
#26560 pedig műxik :D -
#26559 Nem akarok belevauzni de minden nap beírod főleg úgy hogy 7 hsz van a két beírásod közt akkor se fognak hamarabb válaszolni.
Szerintem ennyi idő alatt simán kérhettél volna kölcsön egy másik billt és ki is tudod próbálni.
De szerintem eddig se működött egy Fifa részben sem.
de ha tévedek akkor sorry! -
pokolipeti #26558 Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet csinálni a FIFA 10-ben, hogy két billentyűzetet rákötök egy gépre, és úgy játszunk rajta ketten? Tehát olyan mintha gamepad-ot kötnék rá, csak helyette billentyűzet lenne. Ez így működne, lehetne ketten játszani?
Előre is kösz! -
#26557 Szerintem Fake! -
Dean Winchester #26556 a régit unistall és ugy lehet majd felrakni az újat? kivi vok mennyivel tudja jobbra megcsinálni! -
#26555 ugyanazokat fogja javítani? Vagy várható más is? -
#26554 Hát nekem ez sehogy nem jött össze !!!!!!!!!!!!! -
Rudee #26553 Menedzser módban? Átigazolások -> átigazolások listája
Kiválasztod a játékost és ott lehet. -
Rudee #26552 Hamarosan érkezik az újabb Duong-patch. -
#26551 üdv
a játékosaimat hogy tudom eladni/árulni?? -
pokolipeti #26550 Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet csinálni a FIFA 10-ben, hogy két billentyűzetet rákötök egy gépre, és úgy játszunk rajta ketten? Tehát olyan mintha gamepad-ot kötnék rá, csak helyette billentyűzet lenne. Ez így működne, lehetne ketten játszani?
Előre is kösz! -
#26549 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a lényeg hogy van egy videó..ami megmutatja mit kell csinálni..nekem működött..csak csinálni kell egy ea accot és bejelntkezni uttána meg be írhatsz akármilyen serialt és csatizni fog :D :D
úgy csináljátok ahogy a videóban van ...:D
videó :D -
Alex2 #26548 én letöltöttem azt a frissítést amit kért a játék,szeretném tudni hogy mit változtat az a csapatokon mert nem vettem észre semmit -
Dean Winchester #26547 ejjj spoilerbe beirhattad volna .D énnekem is jöjjön már a privát üzi :)) -
#26546 egy kis javítás: D
gondolom és eredetid :D -
#26545 nincs mit..de gondlom neked eredid van..ez azoknak segít akinek nincs :D
én amit lejátszottam ott nem lépett ki :D
de lehet makk volt :D:D
-
Rudee #26544 Kössz, de ez nélkül is tudok EASO-n jáccani, csak nem sokat szoktam, mert 80%ban kilépkednek az ellenfelek.