FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Calendar Evo 09
1) Insert real calendar and fixtures in your manager mode
2) Add Champions League (with its calendar) to the first year with choice of the 7 missing teams
3) Add Uefa Cup (with its calendar) to the first year with choice of missing teams
4) From the second year to the last: fix eventually double teams that could appear in Champions and Uefa or two times in the same cup
5) Play manager mode with a second team
Szar Bayern, szar Bayern :)
Belépsz a FIFAba és ott játékmodok-->többszemélyes-->direktIP (felette van a gép neve oda beírsz valamit)-->ha beléptél ott van olyan hogy új oda kell beírni a haver nevét meg az IP-jét(én a Hamachisat szoktam)--> és ha ez kész jobb oldalt kéknek kell lennie a nevének-->ha te akarsz lenni a gazda neked arra kell menni hogy gazda a haverodnak meg kapcsolodás ha te akarsz kapcsolodni akkor meg fordítva!! remélem érthetõ voltam <#vigyor5>#vigyor5>
Kurvanagy... szétröhögtem az agyamat 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nekem ezek a gépigények megvannak és mégis a játékos felemelt kézzel játszik mármint a két keze felvan emelve mint a repülö lövés olyan mint a csocsóznál..de szaggatni nem szaggat..esetleg kicsit lassú..mi lehet a gond??
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
nekem olyan kérdésem lenne hogy létezik olyan patch a FIFA 08-hoz amibe benne vannak az átigazolásokmeg a mezek? összefoglalva olyan mint a FIFA 09 csak a 08-hoz!
mert emlékszem a 07-hez volt olyan ami a 08 féleséget varázsolta bele!!
remélem tudtok segíteni sürgõs és fontos lenne
köszi
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azt tudom hogy a 09 nem megy de szerintem a 08-nak kéne menni, de lehet hogy csak frissíteni kell a drivert????
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Operációs rendszer: Windows XP
Processzor: Pentium 4 2.4 Ghz
Memória: 1 GB
Grafika: 6600 Nvidia grafikus kártya (valójában 2.0 shader-t tudó már elég neki),
vagy ATI VGA Pixel Shader 3 támogatással. A támogatott káryták fel vannak
sorolva a játék readme-jében.
DirectX: DirectX 9.0c
Hang: DirectX kompatibilis
Merevlemez: 4 GB
Nem hinném, hogy azon a gépen futni fog a fifa 09...
Amikor elakarom indítani a játékot csak fekete képernyõ jön ki és amikor benyomom a CTRL+ALT+Deletét akkor minden nagyobb lesz Pl:a mappák meg a képernyõ is összébb lett húzva!!
Tud valaki segíteni hogy ezen a gépen fog menni a játék és ha igen mit kéne beállítanom!!
Kérdésem 08 Direkt IP tudunk-e egy csapatba lenni a haverral gép ellen ill. hogy mert alapból nem megy .Online részébe fõleg nem jöttem rá. ???
így már jóóóóóó
FIFA fõkönyvtárba van az user.ini, azt szerkeszd át így:
[/i][]
WINDOWED=0
HALF_SECONDS = 890
GAME_SPEED = 0
CAMERA_BIG_ZOOM_MODIFIER=0.5
CAMERA_BIG_HEIGHT_MODIFIER=0.5
PERFECT_GOALIE=1
VIDEO=0
SKIP_TITLE=1[/i]
Rudee belinkeltél egy patchet (nem jut eszembe most a neve de utána nézek😄) és azóta a fifám nem fut teljes képernyõn
a tálca az mindig látszódik
segítsetek mert így baromira zavaró
kösz
It adds 28 Principal Brazilian stadiums to FIFA 09. Included brazilan stadiums are : Fonte Nova, Parque Antartica, Aflitos, Morumbi, Pacaembu, Vila Belmiro, Maracana, Engenhao, Sao Januario, Ilha do Retiro, Arena da Baixada, Beira Rio, Caninde, Couto Pereira, Mineirao, Olimpico, Serra Dourada, Moises Lucarelli, Barradao, Orlando Scarpelli, Jaime Cintra, Alfredo Jaconi, Castelao, Boca do Jacare, Bezerrao, Vila Capanema, Aderbal Ramos, and Vasconcelos Machado.
Link @ FIFAKorea
Létezik valamiféle savegame editor manager módhoz? véletlenül rásaveeltem, amikor nem kellett volna és az elõzõ mentett állást szeretném visszaállítani... <#wow1>#wow1>
Nem tudom, hogy Cinematics patchnek köszönhetõ-e, alap verzióval nem jáccottam sokat, így nem tudom hogy ot milyen gyakori.
Esetleg nem full installal van fent, azért nem talál vmit.
Http/1.1 NS Internal Server Error 11
gyári frissitõs oldal
Azul Stadium (Cruz Azul, Mexikó)
Stadium Tamaulipas (Tampico Madero, Mexikó 2. oszt.)
Seccion 24 Stadium (Salamanca, Mexikó 2. oszt.)
BHM Arena (kitalált)
Sergio León Chávez (Irapuato, MExikó 2. oszt.)
10 e Diciembre Stadium (Cruz Azul Hidalgo, Mexikó 2. oszt.)
Chivas Stadium (Guadalajara, Mexikó)
Meg az se baj, ha a verziódhoz megfelelõvel próbálkozol.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu