FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudna valaki olyan oldalt mondani ahol 08 bajnokságot szerveznek.
Eddig vagy 10 oldalt találtam de mind halott.
Tudna valaki olyat mondani amit folyamatosan frissítenek és tényleg él a dolog?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Mayorpapa
sajna nem, én is ott kerestem, de nincsen ott olyan .ini fájl <#pardon1> Amik vannak, azokban semmi olyan beállítás nincs...(mint pl. a next-gen patch felrakása után)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Bocsi 08-at akartam írni
😄

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Rudee
Szerintem ez is a FIFA fõkönyvtárába csomagolja ki az ini-ket a config.dat-ból. User.ini és sku.ini az, amit Te keresel. Abba van 1-2 beállítás.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Mayorpapa
Van nékem is egy ici-pici problémám: felraktam egy Grafic Switcher nevû progit, aminek következtében néha beszaggat a játék. Nem tudjátok, hova pakolja ez a progi a beállításait? (egyébként nagyon hasznos program, ajánlom kipróbálásra) Grafic Switcher

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rudee
FIFA fõkönyvtárába csinálsz egy sku.ini-t.
Abba kell ez:
// 0 = fastest (unsynched or triple-buffered)
// 1 = unsynched
// 2 = synched
// 3 = triple-buffered
VSYNC_MODE = 3

Ha valakinek van kedve a 09-el direct IP-n játszani az vegyen fel msn-re:
[email protected]

Videókártya driverében kell beállítani (ATI-nál a Catalystban, NVIDIA esetén asszem Control Panel a neve).

Yeltzin
Hali!

Nem annyira FIFA, mint inkább PC kérdés, de mégis ide kapcsolódik. Az a problémám, hogy a játék mintha VSYNC: OFF beállítással menne, gyors mozgásnál szétcsúszkál a kép, ami elég fárasztó a szemnek egy idõ után. Hogyan tudnám beállítani, hogy legyen VSYNC a játék alatt?

Másik kérdés: okozott másnál is gondot, hogy két pontosan ugyanolyan gamepad van egyszerre használatban?

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

JUVEfun
Szerintem sehonnan mivel ami magyarul jelenik meg annak nem készítenek külön magyarítást. Amúgy itt lenne :http://magyaritasok.hu/index.php?func=thelist&char=f

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
HSP 09 PREMIER

BariHUN
Honnan tudom letölteni a FIFA 09 Magyar kommentátort ha angol fifám van?

[email protected] vegyen föl aki tud köszi
Lcapitant
ne nyomd olyan sokáig 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

sziszatok! valaki arulja mar el nekem, h a fifa09-ben a shoot gombnak mi az ertelme? MErt kizarolag a kapu fole lehet vele rugni... vagy mit rontok el?
fifa96! lehet játszani egymás ellen. (egyik egér, másik billentyûzet)

istenem mennyit játszottam vele 😄

Kérem kapcsolja ki!

Sziasztok! tudtok olyan FIFA játékot pcre amivel ketten is lehet játszani joypad nékül? (Billentyûzeten?) Elõre is köszi a helpet!!!!
Lcapitant
akk onnan Saját Fiufa 09/ átigazolások 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

és kösszi
De az orosz válogatott benne van 😉
Lcapitant
asszem beállítások! csapatok rendezése
vagy ilyesmi, de a zenit nincs is benne :S

Lcapitant
nállam tud

jugen
Gyerekek! Huszti tényleg nem tud futni a Hannoverben ebben a játékban???

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Császtok, lenne egy kérdésem a fifa 09-be Arshavin hogy lehet bele tenni az Arsenalba vagy leigazolni hol található 😮 ?
Lcapitant
akinek van kedve direktIP-n játszani az vegyen fel msn-re
cím: [email protected]

Rudee
Lehet, hogy a tûzfal akkor akar jelezni, hogy a fifa.exe-t blokkolja. Ez legalábbis elképzelhetõ, ha újra lett telepítve.

Hali!Tudna nekem valaki segíteni,hogy miért lép ki a játékból(eredeti 07)ha az online módra kattintok?Eddig mûködött rendesen,csak az utóbbi idõben csinálja ezt.Újra lett minden telepítve és mégis(vagy mégse).Elõre is köszi!!
Rudee
Írj neki.

Lcapitant
valaki nem akar játszani a neten ip alapján?

Mayorpapa
Á, kösz, kipróbálom!

Count Adyn
A-val szoktam ugrasztani én😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mayorpapa
Két egyszerû kérdés: ha egy kihívást elkezdtem, de nem sikerült, hogyan lehet törölni, mert amikor csak egy sima barátságost nyomnék, ugyanazt a kihívást tölti be. A másik, bill-en melyikkel ugrik fel a sorfal? Elõre is köszönöm!

Rudee
Ha nincs router, akkor tûzfallal se kell sokat bajlódni. Fifa.exe-t kiengeditek, aztán menni kell.
Ha nincs kiegészítõ, akkor meg mennie kell, hacsak nem gyenge a net vmelyikõtöknél.
Esetleg a hivatalos javításokat tegyétek fel, hátha úgy jobb lesz.

Mindkettõnknek ugyanaz van feltéve(08 magyar szinkronos változat),mindenféle patch vagy mod nélkül.
Nem routerrel játszunk mindkettõnknek otthon van a gépe más-más helyen.
Tûzfalnál mit állítsak be?Mindketten NIS(Norton Internet Security) 08-at használunk.

Rudee
Tegyétek fel újra a FIFA-t minden kiegészítõ nélkül, vagy pedig mindenbõl ugyanazt használjátok.
Ha sima direct ip alatt megszakad, akkor baj lehet a tûzfal/router beállításával.

Rudee
FIFA Next-gen topik
Játékosok fórumán belül PCs dolgok vannak, minden másra ott a "konzolosok fóruma".

bexinho
Hello!
1 kérdésem lenne. Remélem nem gond ha xboxosként írok ide, mondjuk ahogy látom ez fifa topik, ami nincs megkülönböztetve konzol illetve pcvel.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy x360-on havazással hogy lehet találkozni? Esõvel néha volt dolgom, de havazást október(valós idõben) elején találtam havernál. Akkor egy portugál meccset játszottunk egymás ellen. Jól nézett ki, de azóta nem jön össze. Mivel nem lehet választani idõjárást(ha lehet akkor szóljatok), akkor milyen csapattal legyek, vagy stadionban, ahol eshet a hó?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Köszönöm.
Én is rátaláltam erre az oldalra.
meg is csináltuk haverral amit kell,el is indult a játék.
Közben néha kis idõre beállt a kép a meccs vége felé(80perc) szétkapcsolt a játék.
Direkt azért nyomattuk hamacsival,mert direkt IP-vel(hamacsi nélkül) mindig szétkapcsolt a játék.
Hamacsival is ezt fogja csinálni?Vagy valamit mi rontottunk el?

Breki33
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy hogyan kell a Hamachit használni?
Haverral játszanánk hálóba de nem ismerem a hamachit.
Valaki elmagyarázná a telepítéstõl kezdve mit és hogyan kell beállítani h menjen a lanos játék?
Köszönettel:
A tumi

Rudee
Konzolos topikba szerintem hamarabb kapsz választ.

Sziasztok!Biztos sokan játszanak fifa09-el xbox-on,tõlük szeretném megkérdezni,hogy hol lehet manager módban beállitani az idõjárást(télen nyáron viritó napsütés kicsit gáz...esõ sehol....),és hogy mezszámokat hol tudok módositani?....
Köszi a válaszokat!
Rudee
Akkor valószinû, hogy nem a közép-európai release tulajdonosa vagy. Magyar felirat meg csak abban van.

Csak az a baj hogy én nem tudtam magyar nyelven telepíteni!!!Ezért kérdeztem meg hogy hogy kéne magyarosítani!!!!Mert nem találtam hozzá!!
limperatore
neten játszanék vkivel, akinek van kedve írjon ;]

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

JUVEfun
köszi

Rudee
Átírni nem kell semmit. Magyar nyelvvel telepíted, aztán kész.
Kommentár meg a 08-tól magyar.

A fifa 07-nél hogy kell azt megcsinálni hogy a játék magyar legyen+a kommentár is magyar legyen?????Lécci segítsetek!!!!
Meg azt is írjátok már le hogy pontosan mit és hol kell átírni!!
KÖSZI!!
Rudee
JunJoong's 09 Turf[ v0.8/URL]

Rudee