FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yeltzin
"Team mentality" gomb. Hogy hova bindeled, az a te dolgod. Ez amúgy csak három lehetõséget jelent (semleges, offenzív, defenzív), amire te gondolsz, az a támadó és védekezõ stratégia lesz.

Van egy menüpont (tippek-trükkök talán) ami alatt mindent megtalálsz.

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Hello! nekem egy olyan kérdésem lenne hogy, hogyan lehet állítani a csapat mentalitását hogy támadjon, védekezzen stb...addig tudom míg elõjön az kis kõr és azon belül van 4 választási lehetõség...de hogy lehet ott választani hogy melyik legyen...milyen gombokkal, és hogy melyik-melyik?! <#rolleyes>
Japep

Köszi!
De ezzel csak mezeket lehet?
Mert most ami "fontosabb" lenne, az a menedzser arcképének kicserélése... 😄
Az igazi menedzser arcképével szeretném elkezdeni... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rudee
09 Kit Tool és PhotoShop

Szar Bayern, szar Bayern :)

Japep

Hello!
Még anno a FIFA08-ban használtam egy programot, amivel mezeket lehetett betenni a játékba (és menedzser-arcokat) meg egy olyat is, amivel mezeket lehetett szerkeszteni.

Ezek megvannak a FIFA09-hez is?
Mi a nevük?

Köszi elõre is! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sziasztok!
Nekem olyan sötét a fifa09 most ujra feltettem de nem tudom miért ilyen sötét valahol lehet fényerõsséget állitani?please valaki!
Sziasztok!
Lcapitant
nekem van
vegyél fel msn-re:
[email protected]

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Szevasztok! neten kinek van kedve játsznai 09 el?
Rudee
Támogatott gamepadok listáját megtalálod a support mappában.

Logitech® Dual Action™ Gamepad
Saturnba láttam 7 vagy 8 ezer körül a minap.

Breki33
Még hányszor kell beírni?

FIFA_09_USB_Controller_FIX
http://rapidshare.com/files/151301250/FIFA_09_USB_Controller_FIX.rar
Sziasztok! Fifa09ben nem engedi átállítani a gamepadom gombjait ez miért van? (Saitek P750em van) Új gamepad esetleg megoldaná a problémát? Vki tudna írni ide Fifa09el mûködõ gamepadot max 10e-ért . thx
A kovetkezõ (2010-es) fifárol van valami hir,vagy akarmi mar ?? Megkapjuk végre azt a fifát,amit a konzolosok is ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Yeltzin

Yeltzin
Gólparádé az elmúlt hetek meccseirõl:

http://www.dailymotion.com/user/Yeltzin/video/x8xf0e_fifa09-goals-in-slow-motion_videogames

Yeltzin
Na, úgy tûnik vmi programhiba lesz az oka. Az van, hogy a "Finesse Shot" kombinációja a "trigger run + shoot", ami alapból a billentyûzeten Q+D. Kipróbáltam, mûködik. Viszont a gamepaden nem. A "trigger run" az L1-re van bindelve, de meccs közben hiába nyomom, nem érzékeli.

Nem a gombbal van gond, mert mindkét kontrollerrel ezt csinálja, ráadásul a menüben még faszán mûxik is, ezzel cserélek formációt. Ha átbindelem másik gombra, akkor sem megy, vagyis a program egyszerûen magát az utasítást nem veszi be a gamepadrõl. Sajnos ugyanezzel a gombbal kéne állítani a védekezési stratégiát is, ami így szintén nem mûködik.

Remélem, lesz erre valami javítás, rá is nézek az EA fórumra, hátha már jelezték mások is.

Sziasztok.
Valakinek volt már olyan (eredeti) játékkal hogy nem indult el?
Azt írja a a termék licencében található limit betelt.
<#szomoru1><#boxer><#violent>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Rudee
Fifa4fans.de-n volt német nyelvû leírás, nézd meg hátha még fent van.

Yeltzin
Én is arra gyanakodtam, mert a "Pace control" tûnt ismerõsnek, ami nálam R2-n van, de hiába hagyom abba a sprintelést lövés elõtt és nyomok R2-t a lövésnél, nem fordul rá belsõvel.

Túrom a külföldi fórumokat, ha találok valamit, megosztom veletek.

Rudee
Pedig biztos van. Az rémlik, hogy sprint nélkül kell nyomni vmelyiket. Alapból talán az R2 volt nekem Rumblepad 2-n állítgatás nélkül. Iram vezérlés vagy mi a neve.

Yeltzin
Köszi, de több hete próbálkozok ezzel, gyakorlásban is lenyomtam már 1-2 órát, viszont egyszer sem sikerült a kívánt mozdulat. Biztos, hogy nem technikai oka van, a controller adatbázis problémát megoldottam a legelején, a játék minden gombot, tengelyt felismer.

Gondoltam, inkább megkérdezem itt, hátha ebben változott valami 07 óta.

Rudee
Elsõ problémád lehet sok minden miatt. Akár driver, akár vmi beállítás oka is.
A lövések fajtáit gyakorlásba könnyen kipróbálhatod, ha az ellenfélnek csak a kapust rakod be. Van helyezett lövés, de hirtelen meg nem mondom melyiket kell nyomni hozzá. Talán a sétát, de nem 100%. Próbáld ki inkább, 2 perc alatt rájössz.

Yeltzin
Senki nem tud ebben segíteni? (vagy kevesen olvassák a topikot)

PaintKiller

félidõben ne nyomjatok semmilyen billentyût, fõleg az ESC-t nem

Rudee
A gazdaságosban lesz.

JUVEfun
melyikben ?????????????????????????,/ez korrekt ár megéri,hogy megemlítsd a nevét más részrõl ennyiért megvenném én is !/

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Yeltzin
Köszi a tippeket! Közben kipróbáltam mindenféle sync beállítással, de sehogysem lett tökéletes. Fut szépen, frissítésnek megfelelõ frame rate-tel (75), viszont svenkelésnél, amikor mondjuk egy elõreküldött labdát követ a kép, kicsit dadogva jönnek a képkockák. Nem vészes, meg lehet szokni, csak PS2 után zavaró.

Viszont lenne egy másik fontos kérdésem. Gamepaddel irányítok (Speed Link SL-6535), már sikerült normálisan felismertetni a játékkal, úgyhogy minden gomb be is van bindelve, pont mint PS2-n FIFA07 alatt volt. A gond az, hogy a PC verzióban még sehogysem sikerült belsõvel helyezett lövést produkálnom. A PS2 verzióban a kontroller bal-alsó "ravasz" gombjával lehetett helyezni, a PC-s FIFA09-ben viszont ezzel a gombbal az emelt/nyesett lövés aktiválódik, és egyszerûen akármit nyomok, nem tudom rábírni a játékost a helyezett lövésre, mindenképpen izomból küldi el. Ellenem az AI már lõtt gólt belsõvel, úgyhogy tutira meg lehet csinálni, de nekem valahogy nem sikerült. Aki tudja, melyik a megfelelõ kontrol, segítsen!

Kösz!

Rudee
Szombattól az egyik áruházban 6990 huf lesz a FIFA 09, hátha van, aki 11 vagy 12 ezer helyett annyiért már megvenné.

Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, hogy haverommal ha játszok, mindig a félidõbe megszakad? Már vagy 20x próbáltuk, egyszer valahogy végigment,de a többi 19 esetben a félidõben szakad...bármilyen ötletet várok mert mi már kifogytunk az ötletekbõl.
Puskást + lehet venni a 09-be ?<#idiota>

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

köszi szépen😊

Rudee
Ja és ha átállítod, akkor a régi mentésnek lõttek.

Rudee
Soccergaming.tv fórumán találsz mezeket, azt meg be lehet tenni 100 féle képpen.

Rudee
Át, Creation Master 09cel.

Vhogy esetleg át lehet állítani egy adott csapatnak a hazai stadionját?:S

gabikamionos
és a fifa 09-cet honan segitsetek

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

üdv...van olyan patch ami javítja a logókat és a mezeket pl. a serie b csapataiban az új superpatchen kívül? mer az mûködne csak épp, akivel elindulnék bajnokságba csapat, annak a stadionjába sosincs közönség<#eljen>:/

Rudee
Sehonnan, magyarul is megjelent.

gabikamionos
csá honan tudom letölteni a fifa 09 magyarosítását

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Pethy23
Fifa 09-be igazolásokat hogy lehet frissíteni?
Aki akar direct-IP-n a 08-al(sima alap játék) játszani az vegyen fel msn-re.Este 6 után mindíg gamelek este 11-ig de ha kell utána is.😊
msn:[email protected]

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

sikerült köszi.

Lcapitant
ennél van egyszerûbb mmódszer is ketten játszotok!
belépsz a fia09-be - ott játékmódok-többszemélyes-direkt ip
az egyikúõtök lesz a gazda, annak csak hostolnia kell, a másik aki kapcsolódik annak meg be kell írni a gazda ip címét.
a gazda rámegy a "gazda" szóra, akkor a másik megy a kapcsolódásra.

szólj ha nem értesz vmit

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Érdekesség!
Chelsea-val játszom a bajnokságot bent vagyok a BL-ben is.
Az egyik premier meccsen a kapussal kirohantam a 16-on kívûlre és becsúsott az ellenfélnek.Kiállították a kapusom a 85.percben.A mérkõzés alatt tudtam rakni egy játékost a kapus helyére ezzel még semmi gond nem volt.
A következõ meccs egy BL forduló lenne ahol is a kapusom eltiltás miatt nem játszhat viszont nincs csere kapusom mert eladtam.Mezõny játékost nem tudok betenni a kapus helyett.Mindig azt írja hogy nincs meg a 11 játékosom,ha továbbra kattintok akkor szimulál és elvesztem a meccset és ki is estem a BL-bõl.Utána már játszhatna a kapus.
Nincs valami lehetõség,hogy le tudjam játszani a BL meccset úgy hogy egy mezõnyjátékost kapusnak állítok?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Rudee
Vagy cfg_pc_h.ini valahol a data könyvtáron belül. Asszem data/fe.

Rudee
Config.dat-ot csinál? Abba is vannak ini-k.

Mayorpapa
megtettem, de egyszerûen nincs benne ini fájl, nem értem, hova menti a beállításait, mert a data/cmn könyvtárba nem ...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Fifa 09.

Hamachin játszanánk haverral csak egyszerüen nem látjuk a szervert akármelyikönk csinálja.

tûzfal nem blokkol minden rendben van elvileg.
egy hamachi verziónk van. Pingelés nem megy. nem érkezik tõle válasz (hamachin belül ha megpingelem)

ez lehet a gond, de mit csináljak?

most letöltöttem egy régebbi verziót az 1.0.1 est. megpróbáljuk ezzel majd mert olvastam hogy a legujabb hamachit még konfigurálni is kell, na mi azt nem tettük meg lehet azért se volt jó.

Rudee
Ha lehet, akkor rakd fel egy tök üres knyvtárba. Ott meg tudod keresni, hogy hol az ini.