36657
-
#26743 elmented a zdata-s könyvtárad amit amúgy is ajánlott és ha nem tetszik visszatöltöd -
#26742 Azt,hogy mire hivatott /mit javít / azt látom , a kérdés az , hogy kipróbálta-e vki ? Annyira jól össze állt most a fifám,hogy nem akarom elcseszni /ezért kérdeztem,hogy ...../ -
#26741 http://www.fifakorea.net/english/ -
#26740 Regularcat FIFA 10 AI has beem updated by version 4. It is based off of the comments & feedback from users.
- Decreased player speeds for a more realistic sprint & pace (players legs dont move a mile a minute anymore)
- More realistic tactics ai for less offsides, better counter attacks, & realistic clearances in pressured situations
- Realistic trapping skills for a more real feel
- More realistic runs support & in the box support & positioning along w/ 3rd man support
- Realistic jostling battles for headers (w/ less falls from the jostle) -
Rudee #26739 A gameplayt vagy a gyepet? Mert csinált mindkettőt. -
#26738 Regularcat's FIFA 10 ! PRÓBÁLTA MÁR VKI ? -
#26737 Bea pro ban szabadrúgásról tehát senki nem tud semmit? -
Rudee #26736 Gyakorlás módban próbálgasd, jó időben kell nyomni és elengedni a lövést. -
A tumi #26735 A beadások után hogyan lehet ollózva rugni? -
#26734 Erre én is kiváncsi volnék! -
Rudee #26733 Azzal a programmal tedd vissza, amivel kiszedted. -
#26732 -
Petike94 #26731 Na jó hagyjuk.Szóval.Photoshoppal szerkesztettem a hálót és utána szeretném az fsh fájlba beletenni.Hogyan kell?? -
Rudee #26730 Akkor keress fel egy EA programozót, hátha segít. -
Petike94 #26729 Az egész FIFA-t át akarom szerekszteni. Csak az a baj, hogy nem tom hogy kell, ezért kértem, hogy fogjunk össze páran. -
Rudee #26728 Akkor nem váltogatják egymást a kijelzők, hanem Te váltogatod őket. -
Rudee #26727 Mégis mit akarsz átszerkeszteni. Biztos valami lehetetlenre gondolsz, ezért érdekel. -
Petike94 #26726 Azt szeretném kérdezni, hogy nem lehetne azt csinálni, hogy itt a fórumozók közül páran összefogunk és átszerkesztjük a FIFA 10-et? -
Dean Winchester #26725 #26724 ?:S -
Dean Winchester #26724 de meglehet :D
játszol egy meccset azt ha a másikat akarod akkor a másik mappát másolod be a célhelyre és kész!
ha a normált akarod látni akkor meg törlöd a popup mappát és kész :) -
Rudee #26723 Nem. -
Alex2 #26722 kár,pedig amúgy jobb lett volna,nem lehetne ez megcsinálni hogy váltogassák egymást? -
#26721 Nem ! /minden mérkőzésen / -
Alex2 #26720 sziasztok
a fifahungary oldalán van BL és Europa Kupa tévékijelző
érdeklődnék ha pl. letölteném a BL kijelzőt,feltelepítem akkor az csak a bl mérkőzéseknél lenne látható? -
kovacs111 #26719 Hello!
Ha valaki akar fifa10-en multizni itt van egy hamachi szoba:
Név: fifa10multi
jelszó: fifa -
Bmx01 #26718 1-2 videó fifa 09-be lőtt góljaimról (van benne 1-2 érdekes):
1.
2.
habár ezeket úgy nézzétek hogy fifa09 előtt nem fifáztam és 1 fél éve nem is toltam vele
de lehet föllököm 1 kicsit -
#26717 nincs, bevannak pótolva... -
Dean Winchester #26716 ok, van még 2 meccsed elmaradva :D told le :) egyébként hányan vagyunk? -
#26715 na aki akar nyomni egy bajnokságot az írjon pm-t! megrendezem, táblázat van, csak írjatok és vegyetek fel msn-re. -
#26714 Vki tudja , hogy lehet játékos arc-ot készíteni egy sima fotóból CM 10-l ! mármint mik a paraméterek milyen méret,milyen formátum stb..... -
#26713 ok-ok, kipróbáljuk azt a GameBoostert, hátha jó lesz :) -
#26712 többször nem mondom el melyik programmal lehet ezen segíteni
kétszer beírtam, de ugyanaz megy tovább -
#26711 nekem is akad sajna, ez az én nagy bajom. gondolom nem bírja a gépünk, de ha shift+F12-vel kikapcsolod, akkor nem fog akadni -
#26710 köszi
Még egy kérdés. Felraktam a kiegészítőt és akad a játék ez mért van??
Eddig nem akadt. -
#26709 Szurkoloi patch ezen az oldalon van
keresd a lap közepén a Crowd patchet -
#26708 ki kell csomagolni valahová, és futtatni azt, amelyiket akarod (Low, medium vagy high), és hagyni, amíg lefut a fekete dos-os ablak! -
#26707 szurkolójavító patch valaki be tudná linkelni??? Mert sehol se találom -
#26706 Duong's Match Graphics patcht hogyan kell a játékba betenni?? -
Rudee #26705 Én is azzal csináltam. Magyar domainnel (.hu) nem lehet, ha így pontosabb. -
#26704 [email protected] -l lehet . Nekem sikerült.