FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I said oh lord Jesus it's a fire.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Nem tud valaki UT-be Francia Középsõ védõt? lehetõleg Premier League-ben játsszon ! Köszönöm elõre is !
Üdv !
Origin: ProXim86 (FIFA15)
2. Rendszergazdaként futtattad a telepítõt? Lehetõleg, ne a Program Files-ba tedd fel, talán akkor nem problémázik.
3. Feketedoboz kiadás?
Találkozott már valaki olyannal, hogy egyszer csak elfelejt a bíró sárga lapokat osztogatni? Mindenféle ütközésért, becsúszásért, ami lapot érne egybõl pirosat mutat fel. Játékos karriert játszom, és 2-3 meccse folyamatosan van 2-3 piros meccsenként, és 0 sárga lap...
Est Sularus Oth Mithas
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Windows 8-ra szeretném feltelepíteni a fifa13-at és Precomp038.exe hibával kilép telepítés közbe olyan 15% nál ezt a problémát hogy tudnám kiiktatni? hogy végig menjen a telepítés ?
Válaszotok elõre is köszönöm
Üdv: Wolf Magic
Ncore-n néztem, az elsõ tört Xbox-os Fifa után majdnem 3 héttel jött az elsõ mûködõ PC-s Fifa. Szerintem kb most is Október 7-10 körül jön.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Zego Norbi HUN: Elvileg benne van a szinkron is, nem csak a felirat. Kíváncsi leszek, melyik scene team dobja ki a játékot. Rilód-ék, netán a Próféta? Tavaly mikor jött ki hivatalosan a FIFA 13-hoz az Update 1.7? A tört verzió, az február 11.-én.
Ebben az Ultimate Edition Multi14 verzióban van magyar nyelv?
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Mi a cselezés precíz menete?
Mikor a jobb analóggal csinálunk valamit, akkor addig a bal analógot (az irányt) nem használjuk, hanem elengedjük? (kivéve persze, ahol a csel leírása ezt kérni).
És ugye irányfüggõ a cselezés? Tehát ha balra fut, akkor pl jobb oldalon fél fordulat, ha jobbra fut ugyanaz bal oldalon fél fordulat...
Minden maxra van állítva grafikailag a játékban,ha barátságos meccset játszok simán röccenés nélkül megy a játék,ha menedzser módban játszok akkor meg akadozás van,de ha alt+tabbal váltogatok vissza a játékba akkor ez is megszûnik.
Na ilyenkor mi van ?😊
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
😄 Azért valljuk be,hogy várhatóak voltak hasonló dolgok,kevés játékra emlékszem,amihez ne jött volna patch a megjelenés utáni hetekben, a 0 day patchekrõl nem is beszélve...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Feladó: kokusz93
Elküldve:2013. 09. 27. 15:37
Tárgy: fifa14
Csáó. Ne haragudj a zavarásért. olyan ügyeben kereslek h láttam h megvan a fifa 14. és azt szeretném kérdezni hogy tudnál nekem küldeni egy serial kódot mert én úgy töltöttem le és ahoz meg nincs és nem találok sehol. esetleg ha valahogy tudnál segíteni az megköszönném. Elõre is köszönöm a válaszodat
Nagyon jól fejel, ez kétségtelen, de azért nem a világ legjobbja ebben😊
The best header in the game is Vilmos Vanczák of FC sion in the Swiss Super League. Per Mertesacker is the second highest in the world.
Vanczák mint a világ legjobb fejelõ játékosa. Asszem, már most sürgõsen frissíteni kéne azt az adatbázist.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ráadásul kontroller híján bill+egérrel bohóckodok,de így is teljesen jól szórakozok 😊
Fifa Manager 13-at is nem rég újítottam be,pár hét alatt 100+ órát raktam bele.
Nem is értem eddig mért nem próbáltam ki õket,hiszen a focit már gyerekkorom óta szeretem...
és nincsenek haverjaim akik megvennék szóval örülnék ha 1-2 ember felvenne és tolhatnánk akkor egymás ellen is meg stb...
matolcsida néven vagy elérhetõ originen
I said oh lord Jesus it's a fire.