36657
-
#27103 Ronaldinho-csel : W+A+S+D+Shift röviden. Lövőcsel az A+S-el a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! -
#27102 http://fifahungary.hu/hirek/A_cselezes_tudomanya -
#27101 én regisztráltam is még akk se dobott ki semmit.... -
#27100 FIFAHUNGARY oldalán a "tippek-trükkök" rovatában találsz még... -
BmwE30M3 #27099 ilyen gombvariacokat irkálhatnátok még:P
rugócsel jó..én eddig csak beemelgettem ha ugyhozta
-
#27098 A fifahungaryn láttam a régebbi fifákhoz .
Rudee tudna neked segíteni , de ő most el van tűnve . Régebben a fradi és a válogatott mezét is ő csinálta. Esetleg még benézhetsz a fifazone-hoz ,ott is elég profik vannak. -
#27097 Nincs harag. Am én ezt nem leba*zásként írtam.
Nem tudsz akkor linkelni nekem? -
johhnypunker #27096 Egyáltalán nem a tescora gondolok, nem mindenki odajár vásárolni. Léteznek más boltok is amelyek erre szakosodtak a világban, hogy pc-s játékokat adjanak el. -
#27095 Bocs,hogy megkérdeztem ! / azt hittem kész mezeket akarsz betenni,mert arra ott a CM 10/ -
#27094 Mez Template-t szeretnék, amivel lehet mezeket készíteni.
Régen volt nekem egy csak azóta újra kellett telepíteni 1-2* a winfost.
Remélem érthetően írtam le. -
#27093 Én közben megnéztem de ATI-hoz csak a hivatalos drivert találtam ott.
De az Nvidias driverek is fent vannak.
link -
#27092 ez engem is érdekelne, egyébként milyen típúsú vga-ról beszéltek? -
#27091 attól függ hogyan teszed ezt, mivel ez csak grafikai változtatás, nem nyúl a db fileba, de ha CM-mel fogod csinálni akkor biztosan ujrakezdheted, mert ha ott mentesz akkor az ujrairja a db-t. trükközni lehet másképp. -
#27090 Ha lecserélem a hálót az egyik stadionban, akkor muszáj újrakezdenem a menedzser módot vagy folytathatom tovább? -
#27089 milyen cuccra gondolsz pontosan? -
#27088 Azért is kérdeztem , mert a fifakoreán vannak most nagyon jó cuccok videókarikhoz és a dirtöm is jobb lett , nem csak a fifa -
#27087 Dirt2-n -
#27086 új?
az most a nagykerben van gariztatni
de ezt honnan tudod? -
#27085 Semmit , hagyjuk .. Jó lett az új videokártyád ? -
#27084 hali fifa bajnokságba ki akar jönni? -
#27083 és?
nem igazán értelek mit akarsz ebből kihozni
és pc-re szinte szinte senkise veszi már meg a fifa-t tehát ha itt vki egyeduralkodó az más... -
#27082 Pontosan mit szeretnél ? -
#27081 #27046 : ez nem is itthoni adat ! -
#27080 Attol még hogy itt a tecsóban kapható a fifa még nem egyeduralkodó
ne magyarországi viszonylatban gondolkodj már........ -
#27079 Hali!
Valaki nem tudna nekem linkelni Mez Template packot?!
Ha igen azt megköszönném. -
johhnypunker #27078 Itt ne m is a ps es fifa 10 ről volt szó, hanem a pc-én. -
johhnypunker #27077 Ezt is csak azért híresztelik, hogy a paraszt vegye megfele, hogy még ezzel is szakítani tudjanak.. És ezzel eaz egyeduralkodós dologgal kapcsolatban, nekem ne mondja senki, hogy nem igy van(ez pc-re értendő), akármilyen bevásárló központokban, vagy pc és boltokban lát sz ember más focis játékot. Elvétve. És aki estleg mással jáccik, az is inkább letölti. -
Alex2 #27076 kb. hány mega lesz?
mikorra várható?
Esetleg Gera arcát nem tudjátok megcsinálni?
Dzsudzsákon kívűl ő a másik kedvencem -
#27075 Fejlesztői napló #2
A mai napon 95%os készültségű a patch, bekerültek, olyan finomságok, mint HLP 10 logó és Soproni Liga logó a játék indításakor, ahogy már megszokhattátok, illetve, az oldalon található összes FIFA 10es kieget beimportáltam (néhány zászlót és reklámtáblát tehát), néhány miniarc hiányzik és a szurkolói hangokat kell összerendeznem, de már minden csapathoz rendelkezünk, minimum egy darab mp3 fájlal. Akinek volna esetleg még otthon a gépén és nem küldte el, nyugodtan megteheti vagy nekem vagy ujpest4ever-nek. A fent említett arcok (Andorka Péter-Nyíregyháza, Báló Tamás-Paks, Bojan Brnovic-Győr, Csordás Csaba-Kecskemét, Dudu Omagbemi-Debrecen, Dzsudzsák Balázs-PSV, Igor Bogdanovic-Szombathely, Józsi György-Győr, Kabát Péter-Újpest, Kerekes Zsombor-Debrecen, Komlósi Ádám-Debrecen, Köteles László-Genk, Polonkai Attila-Videoton, Szélesi Zoltán-DVSC, Tokody Tibor-Győr, Tököli Attila-Paks, Vukasin Poleksic-Debrecen) is beimportálásra kerültek, hamarosan tehát érkezik Magyarország legjobban várt kiegészítése:P
2009.01.07
Forrás: FIFAZONE - Magyarország második legnagyobb FIFÁ-s oldala! -
#27074 Ezt már ígérik pár éve -
#27073 olyannyira egyeduralkodó,hogy állítólag a kövi rész már nem is jön pc-re... -
#27072 ha van a pes is miért egyeduralkodó???
A PES a nem akármilyen vetélytársa tehát pes 3 óta egyáltalán nem egyeduralkodó sőt.
Akkor sem lenne az ha sokkal jobb lenne hát még ebben az esetben -
#27071 Breki olyan mintha nem egyről beszélnénk . Előre is elnézést , ha én vagyok a hülye v. félre értek vmit . Én PC-n játszok , imádom a focit .A fifán kívül milyen foci van pc-re ? /persze a pes és...?/Van akinek ez jön be vkinek az ! Tehát , jelenleg , sajnos "egyeduralkodó" és ezt kihasználva teheti meg , hogy ilyen sz@rt adjon el. -
#27070 pc-n -
#27069 van
sőt pc a fifa már nem konkurencia
nem véletlen jön mindenki a konzolos fifával
De nemis értem ilyet még Pes topikban se mondanék, hogy a pes-nek nincs konkurenciája hiába van meg a véleményem róla
-
#27068 Van konkurenciája ? -
#27067 mert nem egyszerre kell hanem egymás után.. am elég csak a lövésgomb után gyorsan megnyomni a passzgombot és ott a lövőcsel. -
#27066 tapasztalatom az a+s+d (egyszerre)-vel:néha megcsinálja a rúgó cselt..(a kapus nem vetődik el)néha belsővel bepasszolja a sarokba.
ez mért van? -
#27065 ugye most viccelsz?
hogy lenne ez a szar egyeduralkodó?
Ezt tesem gondolod komolyan -
#27064 ez fasza köszi!!