FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
gtasok
valaki jön fifázni onliba?
íp?
Név?

Breki33
#24713 link
Melyik billyentyû kombinációval lehet átemelni a kapuson a labdát?
Tehát melyikkel lehet emelni?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

zsolt515
Ma meg akartam venni mert bennt voltunk a TESCO-ban<#vigyor5>De PC-n nem volt csak PSP-n PS3-on!! Majdnem sírtam!!XD
A fifa08 4000ft-ról kemény 1990ft-ra volt leárazvan<#vigyor5><#vigyor5>

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

próbáltátok más stadionban is játszani a mecset?
tehát pl.gyorsba próbáljátok ki,hogy egybõl nyomjátok a továbbot nem tököltök semmivel sem.
mivel legelsõ csapat az arsenal akkor arsenal-arsenal mecs és kész!
Rudee
Vmiben eltér a 2 verzió.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szucsy89
miért van az h haverral akarunk directip-n játszani és be is jön a csapatválasztó utána a taktika, be is tölt a game de amint megjelenik a stadion képe kiírja hogy kapcsolat megszakadt?:o eddig még nem volt ilyen pedig nem 2meccset játszottam így
Breki33
inkább vedd meg a 09-est most akciós
hidd el az sokkal jobb 😛
zsolt515
Oké! Holnap megnézem és majd jelentem hogy a 08-ban mire jók! Elsõ ránézésre érdekes dolgokat rejt!XD

DaemoonHunter
Hivatalos fórumról:

Many of you would have seen the improvements being made to the gameplay engine in FIFA 10 PC from the news being released from the media following our European media tour, which took us FIFA Producers to London, Madrid, Milan, Paris, Munich, Warsaw and Moscow. Some of you who read the forums would have seen some details that I have been sharing with you over there.

Throughout the development of FIFA 10 PC I have been saying that our focus for FIFA 10 PC was the gameplay engine and to deliver a game that you would all enjoy playing. You have also heard me say that FIFA 10 PC is not NG or CG but that we were focusing on bringing some of the best bits from NG to PC and taking the PC in its own direction. I hope that reading the blog will illustrate some of the ways in which we are doing this.
We have been approaching the development of the FIFA PC gameplay engine with 2 main focuses in mind, Gameplay Innovation and developing the Core Gameplay. This blog will cover off details of our Gameplay Innovations.

Game Play Innovation
This year we really wanted to change the way you played FIFA 10 PC. In order to do this we had to change the way you play and control the game and also change the way the AI plays against you. Looking at our Gameplay engine with this in mind gave us our 5 gameplay innovations that are unique to FIFA 10.

First off all, we’re pleased to announce the inclusion of 360⁰ Dribbling and 360⁰ defensive Movement for FIFA 10 PC.

Our complete list of gameplay innovations are:
1. 360⁰ dribbling
2. 360⁰ defensive movement
3. AI Team Styles
4. Custom Team Styles
5. Scout Report

360⁰ dribbling
Those of you experienced with FIFA 09, are fully aware that the players could only move in 8 directions. This actually restricted movement to Up, Down, Left, Right and the Diagonals in between, and for those who noticed it, it made for a somewhat frustrating and unrealistic experience. With 360⁰ Dribbling you now have the freedom to move using all 360⁰ angles, which gives you the freedom to move anywhere you want. This is the first time this is being offered in any football game and means that you will have a much smoother and fluid experience. With the right amount of practice you will be able to dribbling around players like never before. Dribbling is not the only benefit you will get from 360⁰ Dribbling, it now makes passing much more realistic and controllable. Basically you will find yourself making passes not possible before simply because you can now point to anyone on the pitch.

360⁰ Defensive Movement
Like 360⁰ Dribbling, the 360⁰ Defensive Movement allows all off the ball players the freedom to move and defend using 360⁰ awareness. This makes for more accurate slide tackles (being able to pick the exact angle of the challenges), more shoulder to shoulder defending (subtle movements allow you to press against shoulders more easily), and ability to chase and close down opponents.

Team Styles (CPU)
All CPU Team’s will use 26 different team styles, 9 attacking, 5 defensive and 12 team specific plays. I will be writing a blog going into specific details but here is a list of the attacking and defensive styles:

Attacking team styles
- Wingplay
- Target Man
- Counter Attack
- Attacking Full backs
- Total Football
- The Hole
- Box Overload
- Side Overload
- 3rd Man Release
Defensive Team Styles
- Offside Trap
- Pressing
- Zonal Marking
- Flat Back
- Clearance (Long ball)
- Man Marking (as per FIFA 09)

Custom Team Styles
Like CPU team styles, I will be writing a blog on this. However, the user will be able to use a combination of the 9 attacking and 5 defensive styles, as seen above, to create their preferred playing styles. Use these styles to your advantage.

Scout Report
Full details of the scout report will also be in the Team Style blog, but to give you a quick insight the scout report will provide information on the Team style, formation and key players.

The Gameplay innovations are only part of what we have in store for you in FIFA 10. Over the coming weeks and months I will be putting together blogs on Core Gameplay, Team Styles, Online Refinements and Game Modes.

I’m looking forward to reading your feedback on what we’ve been doing for FIFA 10.

Ez elég biztató, végre nextgenhez hasonló mozgás, bár a fizikán nem hiszem, hogy sokat változtatnak.

Breki33
kijavíthatsz hisz mint írtam én gamepaddal játszom ezt a 2007-es leírást pedig úgy másoltam be.

Viszont meg kéne nézni nálad ezek a gombok mire vannak állítva én úgy emléxem illetve ittis írták korábban, hogy 09-ben a 08-hoz képest felcserélték ahogy írtam.

De a te írásod szerint nem
tessék itt megtalálod a 09-es keyboard guide-t próbáld ki ezeket akkor
de jobban járnál az újabbal és gamepaddal

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=23398
zsolt515
Elnézést kijavíthatlak?
Nah akkor kipróbálltam õket és az Y+D-vel emeli átt a kapus felett az Y+A-val majdnem ugyanez Y+C az igaz hogy csel csak a sima C-s cselt bõvíti ki Q+W az úgy ahogy írtad. A Shift+E az elég ha a shiftet nyomod és a D+S-az meg a lövõcsel! EZEKET CSAK A FIFA 08-ON PRÓBÁLLTAM ÉS AZ SZERINT JAVÍTOTTAM HA VALAKINEK SZÜKSÉGE VAN RÁ!!!

zsolt515
ÚÚÚ ezek a 08-ban mûködnek kipróbálom!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ EDDIGI SEGÍTSÉGET!

zsolt515
Hát igen mert van az hogy EXPORT IMAGE és arra megyek rá és úgy jó már mert bennt van a CM08-ban. Akkor utána már ne csináljak semmit?

kuzco007
erre vágytam már mióta, köszi😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Rudee
Szöktetés+lövés.
Nyomva tartod a szöktetést majd megnyomod a lövést.

Rudee
Ha az importra mész, akkor meg kell nyitnod a letöltött képet.
Arra figyelj, hogy ne az import fsh-ra nyomj, ha csak képként van meg az új tábla. Bár úgyis kiírja majd, hogy vmi nem stimmel.

Breki33
ja közben lesesett

Fifa 08-ban

Q+D = kapus felett ezzel tudod átemelni a labdát ami 09-ben a Finesse Shot

Ez hátha segít ezekben még 07-es de sok azonos volt

Cselek, trükkök
---------------------------
Shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)

Rivellino's Elastico(közismertebb nevén ''Ronaldinhos csel''= le-fel,ill. fel-le iránygombokkal

Shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)

Shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)

Shift + fel->balra->le - rálép a labdára

C.Ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni

Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel

Shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna

Q+D = kapus felett ezzel tudod átemelni a labdát.
Q+W= ugyanaz mint a W csak levegõben,tehát a játékos elé adja a labdát az éppen a levegõben.
Q = beindítja az embert,ezt akkor nyomjuk,ha W-vel vagy Q+W-vel akarunk indítani.
E=sprint ; Shift+E=a játékos hosszan tolja meg a labdát,és így gyorsabban sprintel mint E-vel.
D+S=lövõcsel
Y+C+irányok=különbözõ cselek ; Y+D=finesse shot(tekert lövés) Y+A=tekert beadás.
Breki33
Ha a chip shot-ra gondolsz

Azt igazából gamepadon tudnám azt hiszem leis van írva a kézikönyvben

De ha jól emléxem bill-en Z + D a Chip Shot (magyar bill-en Y + D)

Remélem jól írtam rég használtam.

zsolt515
Üdv!
A FIFA08-ban hogy tudom áttemelni a labdát a kapus felett! Mert azt olvastam hogy lövés és egyszerre az iram gombot nyomjam meg! Nyomogatom az iram gombot ami a C és utána a D-t ugyan úgy kapura lövi a labdát! Légyszi segítsetek mert naon élvezem hogy így löhetem a gólokat!

Breki33
oké de egy kép erejéig átrakhatnád a legtávolabbira
GonzaloGerardo
én mindig ezzel a kamerával játszok <#circling>

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

zsolt515
Amugy ez hülye kérdés de hova importáljam? Mert rámegyek hogy import és ki kell választani hogy hova rakjam a táblát!

zsolt515
Kösz! Tudom hogy az a Fifa 08-hoz való mert én azzal játszok mert a Fifa09 mevolt csak letöröltem és most már nincs kedvem elkérni meg mindjárt nyár vége jó nekem a 08-is<#vigyor5><#worship>

szucsy89
<#eljen>
Breki33
Ez 1680x1050 ?

távolabbi és fentebbi kamera nincs?
GonzaloGerardo

Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W

Breki33
Egy oldalsó képet is tudsz mutani?

Ebben ezerszer szebb volt a fû mint a mostani fifákban

Yeltzin
hát kicsit azért Q2 karakterek mai szemmel nézve 😊 csak a minigun hiányzik a kezükbõl 😄

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

GonzaloGerardo
Egy kis nosztalgia !
Az egyik legjobban sikerült fifa:

FIFA 2002 WC

Egy kis barkácsolás és már is megy 1680x1050-be, driverbõl minden szûrõ maxon, így azért szépen mutat 😊

Yeltzin
srácok, plz.... <#ejnye1><#idiota><#gonosz2><#wow3>

elnézést kérek!!!!
amit e hozzászólás felett írtam már bánom is szóval tényleg elnézést én vok a hülye h leállok vitatkozni egy ilyen "emberrel" <#szomoru1>
már leírtam 😊
nem is érdekel a legismertebb focijátékos fórum 😄
mit nem értesz? le****m,nem érdekel ,nem is fogok odanézni mert annyira nem nyomom a focit...fifaval menedzser módot szoktam tolni meg haverral heti pár alkalommal tolunk multit és kész.Nem is szoktam semmi kiegészítõt feltenni(magyar bajnoságon kívûl) nekem bõven elég a fifa így is 😊
Ma te szóltál hozzám 😊
nem kérkedtél bocsánat rosszul fogalmaztam!
hogy is irjam máshogy ...
á megvan magadat dícsõited mert nem egyszer leirtad ,hogy kiegészitõket gyártasz,szókergemingon van vmid,fifáról volt vmi cikked ...stb.
ha nem kérkednél vele akkor ezeket egyszersem említetted volna meg 😊
vagy max 1szer de nem többször 😊
te nem vagy képes felfogni mert tegnap leirtam neked,hogy ha akarsz valamit tölem akkor privátban ird meg!
aztán én egy árva kukkot sem szóltam!!!!!!!!!!

ennyi de mondom oké igazad van,te vagy a best,te vagy az okos,a pes a legjobb,te segítesz másokon ha bajba kerül én veled szemben egy porszem vagyok aki nem segít senkinek és oltári buta :S mellesleg csak egy újreg :'(
Breki33
"Fifa vagy PES" az egy külön topic.........

Amúgy meg nekik mond részemról rég lezárnám
Rudee
FIFA topikba ne tegye, meg senki más se.

ELÉG LEGYEN

Breki33
1. "b+ te télleg hülye vagy 😄 " Ezt pl tényleg nem te írtad.........
2. Na mesélj konkrétan melyik munkámmal kérkedtem pontosan?
Egyet se tudsz mondani, és nem azért mert nem nincs......
3. Megint csak ez a dedós sértegetés, nem én errõl a magasszintû fórumról írtam.

DE a minõsíthetetlen hangnemet te kezdted kisöcsi
én hozzád se szóltam erre nekemtámadtál és folyamatosan sértegetsz.

Az hogy tudatlan vagy nem ismered az legismertebb focijátékos fórumot is aztán még kérkedsz is a butaságoddal megkérlek, hogy fejezd már itt be mégis folytatod már csak ráadás.

Ha 'Tomy Lee' -re gondolsz, egyrészt nem a tesóm legfeljebb hasonlóan gondolkozik. És hiába neki címezted rólam fröcsögtél folyamatosan holott leírtam, hogy állj már le.

Én már rég le akartam de úgy látszik nem vagy képes felfogni mi az a PRIVIBEN !

nemtudok róla 😊
csak írtam,hogy anno volt(beirtam a keresõben),hogy most van-e hát lehet megkell kérdezni 😄

link1
link2
link3
link4-itt van a legtöbb hsz meg van fasza banner is
ok.
1. nem szóltam hozzád ma egy árva szóval sem!
2. hogy miket tettél le az asztalra azt nem mástól hallottam(láttam) hanem te tõld leirva) de igen nem kérkedsz vele
3. hülye vagy vazze 😄 nem érted? mit gondolsz miért nem ugrált senki a segítségnyújtásban?mert ehhez én vagy más nem ért te meg igen ennyi!
fórumról írtál és nem errõl a topicról 😊
fórum más topicain belül én is meg más segít másnak gondolom 😊
a mínõsíthetetlen hangnemet nem én kezdtem!
még1szer ma én nem hozzád szóltam hanem a védõszentedhez írtam egy sort erre nekem jössz megint 😄
Yeltzin
megy vagy indul mostanában vmi aktív fifa bajnokság?

Breki33
állj már le a sértegetéssel

ezen fórumon nem az élet más területei fontosak ugyebár
itt az adott témához való hozzáértés számít

érdekes mikor tegnap a srácnak segítség kellett nem nagyon ugráltatok...

visszaolvasni meg neked kéne leírtam, hogy nem szokásom a munkámmal kérkedni, viszont ez minõsíthetetlen hangnemet nem tûröm el

ÉS REMÉLEM VÉGRE FELFOGOD HOGY LEZÁRNÁM
ha továbbra is sértegetni és személyeskedni akarsz privátba tedd vagy a Fifa vagy PES topicba.......
nem érdekel az oldal és direktbe nem akartam kimásolni a jó megoldást 😊
b+ te télleg hülye vagy 😄
ezt irod.: "csak kicsit fura ha olyanok hülyéznek le akik soha senkinek nem segítettek pl itt semmiben
és soha nem készítettek semmit a játékokhoz."

vazze olvassá már vissza az istenáldjon meg!
"arra nem gondolsz,hogy van aki nem kérkedik vele,hogy miket csinál?arra nem gondolsz,hogy a való életben tett le sokkal de sokkal többet?"

vágod? lehet,hogy itt nem segített senkinek semmiben de máshol lehet annál többet 😊
ja és ha te pl rólam is azt hiszed,hogy itt a fórumon sem segítettem pl senkinek semmiben akkor azt tudom modnani ,hogy rosssz topicok fele járkálsz haver 😊 vagy csõlátásban szenvedsz?!
Breki33
socergemingen lol

Az a http://www.soccergaming.com/ az egyik legismertebb focijátékos fórum, de ne zavarjon.

Nem hiszem én sértegettem volna bármelyik kiskorút is aki pl azzal kezdi, hogy lehülyéz.
És ezután csodálkozik, ha hasonló hangnemben válaszolok.

Munkáimmal pedig nem szoktam kérkedni.........csak kicsit fura ha olyanok hülyéznek le akik soha senkinek nem segítettek pl itt semmiben
és soha nem készítettek semmit a játékokhoz.
Breki33
nemsemmi újabb okos divat
nemhiszem, hogy sértegettelek volna

nekem Pes-ben a stadion egyáltalán nem sötét, talán LCD -n kéne nézned.

Errõl korábban részletesen írtam.

A szurkolói hangok nálam eredeti szurkolások, fantasztikus atmoszférával.

Mikor Del Piero belõtte a margitnak a gólját és felhangzott a kórus a játékban egy hét múlva az szólt.......

És senkise beszélt arról, hogy konzolon nem jó a Fifa csak az ami itt megy hogy húúúúúúúúúú de milyen realisztikus konzolon meg miegymás nem teljesen úgy van. Viszont a Pes-t biztos nem venném meg konzolon.

A gólokat várom, ha képes vagy normális hangvételben nem a másik sértegetésével fórumozni.

Amúgy mindenkinek ajánlom a soccergaming-on a szokásos "best of gif" fórumot fifánál és pes-nél is megtekinteni elfogultság nélkül.

breki tesója vagy? breki barátja? csak kérdem mert te véded egyedül 😄
milyen háttérõl beszélsz?arról,hogy volt vmi vezetõ cikke? van vmi socergemingen vmije?készített a fifahoz cuccokat?
oké ez szép és jó de ez nem jogosítja fel arra,hogy emelt hangnemben beszéljen a többiekkel!(és osztogasson másokat csak mert azaz illetõ leírta a véleményét (jelen esetben szidta a pest-mert nem jött be neki)
illetve honnan tudod hogy slick nem tett le semmit az asztalra?
arra nem gondolsz,hogy van aki nem kérkedik vele,hogy miket csinál?arra nem gondolsz,hogy a való életben tett le sokkal de sokkal többet?
még1 miért (breki szavaival éljek) ugatsz bele mások beszélgetéseibe?
végül de nem utolsósorban nagyon jó lehet a pes 😄
pes bajnokságod megért kemény 6hsz-t 😊 megnéztem a fifabajnoksággal mi a helyzet háát ne akard hallani.
Breki33
pl arra hogy tettem vmit ezekért a játékokért és nem csak a másikat sértegettem ugye.........
Breki33
Én meg annyit fûznék, hogy a többséghez oda volt írva, hogy milyen very hard meg világklasszis szinten lõték, még gratuláltak is egymásnak
Rudee
Ezekhez annyit hozzáfûznék, hogy a 8 éves nyomorultak szeretnek amatõr szinten lõtt gólokat feltölteni.

Amúgy meg az esti terméshez gratulálnék mindenkinek, jobb is, hogy dolgoztam. Ha annyira jó a PES, akkor inkább jáccatok vele ahelyett, hogy itt veszekedtek <#sniffles>

Van ott háttér,nálad nincs..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Linkeld pes topic-ba,várjuk..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;