FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
de jó lesz majd x360-on tolni<#vigyor3>#vigyor3>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Az Electronic Arts délután kiadott sajtóközleménye szerint holnap debütál a FIFA 10 demója több platformon is, az elõzetes ígéreteknek megfelelõen. Immár a pontos tartalom is ismert.
A PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra érkezõ bemutató összesen 6 választható csapatot sorakoztat fel, a Chelsea, a Barcelona, a Juventus, a Bayern München, a Marseille és a Chicago Fire személyében, velük egy-egy meccset nyomhatunk majd le. Ráadásként a legszebb jeleneteket, gólokat akár meg is oszthatjuk a nagyközönséggel, az EA SPORTS Football World-re feltöltve.
A végleges termékre sem kell már sokat várni, a FIFA 10 október második napján kerül a boltok polcaira.
Gigabyte GA-EP43-UD3L; Intel E7500; 2x2GB Kingmax Ram; MSI HD4850 OC 1GB; Creative Audigy2; Hipro 700W
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Pedig régen tudtam,fél év,s el is felejtettem 😞 Pedig nekem is úgy rémlik,hogy vmi kombináció kell.
Glory, Glory Man. United!
Tactics
But there is more! One your team is on the pitch, you can (and should!) define the attacking style of your players. To do that you have 4 options, defined by keys 1-4 on your keyboard and can be viewed via “tactics help” from the main menu. The attacking tactics, which can be switched on and off are:
* Counter Attack
* Wing Play
* Box Overload
* 3rd Man Release.
Kapcsolódó téma az EA fórumán.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hertha igen gyenge lett, gólt is csak Friedrich és Kaká szerzett. A Valencia-val meg Ronaldinho szabadrúgás gólja után sikerült egyenlíteni.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"
Védekezõ stratégia: EF - Emberfogás,LES - Lestaktika,ZV - Zónavédelem,VV - Vonalvédelem"
Elfejetettem... 😊)
Glory, Glory Man. United!
volna egy problémám, minap elõvettem a fifa07-et, elkezdtem vele játszani, de mikor meccs alatt cserélni szeretnék, vagy felállást váltani, azt írja ki h. "ez csak akkor lehetséges ha valamelyik csapatot megfelelõ vezérlõvel irányítasz", közbe pedig én játszom a saját csapatommal billentyûzettel, valakinek van vmi ötlete, hogy mi lehet? elõre is köszi
A Bernabeu meg még pár dolog (stadion, játékosok) rejtve vannak vmiért. Az adatbázisba 1 sor beírásával máris elérhetõvé válik.
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
egyébként a képrõl jut eszembe. Remélem a 10-ben benne lesz végre alapból a Santiago Bernabeu stadion. Kezdem unni, hogy az utóbbi 2-3 részben nem volt benne.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller