36657
-
Rudee #27463 Ahogy kiszedted. FileMaster-rel vagy bigGUI-val. -
#27462 hogyan kellene jól visszarakni? -
Rudee #27461 Gondolom rosszul raktad vissza a big-be. -
#27460 na itt beállítottam pár dolgot a lövéssel kapcsolatban, de így viszont nem indul el a fifám , viszont csináltam egy másolatot, ha visszarakom, műxik, de ha a módosítottat rakom vissza, akk nem indul el.
ez mér van? -
#27459 THX, az ini.big-ben elvileg megtaláltam ;) -
Rudee #27458 A gameplay pont ezeket módosítja.
A config.dat-ban meg az ini.big-ben vannak többnyire. -
#27457 tudtommal van gameplay patch, de ezekhez nem nyúltak hozzá :S -
#27456 konkrétan a fifa 08-ashoz kellene (nem érdekel h milyen verz lehet az akár a 10 is, de nekem most ez kell :P) de nem egészen értem a módosításos cuccot.
tehát a kérdés mégegyszer: hol lehet a lövéssel kapcsolatos dolgokat buherálni (labda gravitációja, meg ilyenek stb.)? meik fájl az? -
Buszosman #27455 Sziasztok.
Légyszi adnátok 1 működö linket ahonnan letudnám trrentel szedni magyarula fifa10 et??? -
Rudee #27454 Lehet, hogy nem tudja senki sem a választ?
Egyébként egyszerűen utánna tudsz járni. Keresel egy gameplay patch-cset (már ha van) amelyikhez kell és megnézed, hogy melyik file-t módosították. Abból ki is derül, hogy hol kell keresned a dolgokat. -
#27453 az én kérdésemmel mi van? -
Rudee #27452 A feliratokat biztos át lehet rakni.
A data/cmn/fe könyvtárba bemásolod a hun.db-t, a locale.ini-ben meg hozzáadod az installed languages sorhoz. -
#27451 öööööö:D sztem sehogy -
oder hano #27450 Hello! Az lenne a kérdésem hogy az 1-ik fifából a másikba hogy tudnám átenni a magyar nyelvet a kommentátorokkal? -
#27449 hy everyone!
nem tudjátok h van-e olyasféle fájl, mint régebbi fifákban (2001 v 2002) az aimain.ini, amiben a lövéssel kapcsolatos dolgokat lehetett buherálni? és a mostaniakban van-e? -
BmwE30M3 #27448 Thank you -
Rudee #27447 A lemezről másold vissza a data mappát. -
BmwE30M3 #27446 és mit lehet tenni azért h ujra üzem képes legyen..
mert én 1x belepiszkáltam igy a fifába hogy jolegyen a gamepad
nemtom mithova kellet valami data-ba akkor is fifa leáll
és hiába tettem ujra akkorse ment csak uj windows után.. -
Rudee #27445 Valószinű azért, mert CM-be nem választottad ki a patch telepítése előtt, hogy melyik nyelvi adatbázissal dolgozzon. -
BmwE30M3 #27444 hálló
az mié van hogy cm10-el feltettem a "Roster Winter Update in CMP format"
a fifa meg meghalt...addig lépbe h nyelvet válasszak.. -
Dean Winchester #27443 nem szeretsz ember ellen játszani?:D -
#27442 Ki milyen controllerrel tolja ha szabad kérdezni?
Tudtok olyat ajánlani amin a cselkar is faszán működik és árban is korrekt,mert eddig amit probáltam 1-2haverét azokon a cselkarral nem lehetett cselezni...
-
Rudee #27441 Elvileg igen, meg fog jelenni, de még korai róla beszélni. -
#27440 Ebbe az évben is jelenik meg ujj Fifa és ha igan valami info?? -
Neoncsoves #27439 ma indul a FIFA Online Closed Beta #3, 19:00kor. :) -
Rudee #27438 Alul hasznos a kereső, anno még én csináltam pl egyet.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=26679]#26679[/URL] -
#27437 apropó szépen kidolgozott magyar válogatott mez nincs valahol a programhoz?? -
#27436 hogy miket lehet alkotni a fifa10-ben... kapusom kirugásnál fejbelőtte a védőmet és simán öngólra pattant XXXXXXXD -
Hay #27435 Ya, "olvassad" vissza magad :-) -
#27434 Sziasztok
Valami programot nem tudtok a Fifa 10.-hez hogy joystick-kal is lehessen nyomni???
köszi -
#27433 mit csinálni? :D -
Bori01 #27432 helló szeretnék egy segítséget kérni léccives ha tudod magyarázd el pontosan hogyan lehet regenálni a fifát előre is kösszi -
#27431 nem, csak nem kell mindig kikeresned a 20. liga aljáról a csapatot ha egy gyors meccset akarsz játszani, hanem odatolja eléd -
nagyi87 #27430 3-al lentebb kérdésem a fifa10re vonatkozik!
köszi -
GazCamp3r #27429 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy játszik-e vki xbox-on az Ultimate Team-mel? :) -
#27428 sziasztok!
A 10-hez nincs valami joystick program hozzá?
-
nagyi87 #27427 HEllo, sziasztok:) azt kérdezném h ugye játék elején amikor nincs mentés meg semmi, h ki kell választani egy csapatot, ugye egy kedvencet amivel lenni akarsz vagy mittomén:D
nah h ezt a csapatot favorizálja esetleg a gép valamilyen szinten?
kicsit csal neki? ez igy benne lehet?
köszi....! -
SzocsA #27426 légy profi játékmódot lehet 2 embernek játszania egy teljes szezont vagy hogy van? -
Rudee #27425 Akkor CM-ben Open - Select lan.db-nél válaszd azt a nyelvet amelyiket használni akarsz és úgy írd át a csapatneveket. -
#27424 hallod meg van a probléma cseh nyelvre tettem és jo volt mikor magyaron volt akkor meg nem volt jo na de mindegy nekem igy is jo mert a cseh-t meg értem hiszen szlovák vagyok.