FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Mint írtam is, másabb lett az irányítás, hozzá kell szokni.
De ha csak kipróbáltad gamepaddal, az gondolom azt jelenti, hogy eddig bill-el toltad. Na most egyik percrõl a másikra úgy meg pláne nem fogsz ráérezni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Lacee86
Igen, de játék közben a képernyõ 90%-án füvet látsz, és pont ezt így elb...altázni... Amúgy kipróbáltam gamepaddal is, elég fos az irányítás. Nekem eddigi fifákkal semmi bajom nem volt, sosem fikáztam csak úgy divatból, mint nagyon sokan. De a demó alapján errõl azt mondom, h még kis túlzással az az áram is kár érte, amíg leszedem torrentrõl; nemhogy megvegyem...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Rudee
A grafika nem csak a fûbõl áll. Többi része teljesen jó.

Lacee86
Egyetértek, mikor megláttam a füvet... Azt hittem véletlen alacsony beállításra tettem...

Játszottam a demoval:a grafika valami minõsíthetetlen lett.
Mindent fullra húzva is sokkal csúnyább mint a 09.Nem tudom mit csináltak vele de csatlakozom az elõttem szóló kollégához aki azt írta,hogy egy nagy zöld paca az egész fû.
Valamit nagyon elcseszhettek.....

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Rudee

Kösz Slick, akkor a hiba nem nálam van 😉

Amúgy én azt vettem észre, hogy a FIFA kezd a manager felé hajlani. Tehát évrõl-évre magával a szöszmötöléssel foglalkoznak (taktika, szponzorok, különféle események - kórházlátogatás stb.) ami szerintem nem baj, érdekesebbé teszik vele, de magának a játék rovására megy. Õszintén, évek óta annyit írunk a játékmenettel kapcsolatban: egy kicsit ez lett jobb, egy kicsit az, igazi áttörés nincsen. Szó szerint pofozgatják a játékot.
Szerintem

Rudee
Most nézem egyébként, hogy 8999ért elõ lehet rendelni a teljes játékot.

Rudee
Beállításoknál a kapusok szintjét állítsd feljebb, aztán kész. Nem véletlen van benne ilyen funkció is.

Rudee
Cinematic patchet pont azért csinálták, hogy ne legyenek oly unalmasak az alap animációk.

Rudee
FH-n biztos csinálnak HSP-t is, nem kell újra elkezdened ám.

Rudee
Na kipróbáltam.
Hát nem tudom, hogy aki annyi sok negatívumot talált ebben, azzal vajon mi történt eddig. Elsõ eset, hogy nem azt töltöte le, amit én, de ez valószinûtlen. A másik, hogy a korábbi részekkel nem jáccott túl sokat, így nem is volt sok tapasztalata, amihez hasonlítani tudná. A sok apróságot meg igazából csak akkor lehet észrevenni, ha az ember ismerte -nem csak fikázta- az elõzõ rész(eke)t.

Menjünk sorba:
-menü hasonló a tavalyihoz, kicsit jobb (lehet azért, mert még új)
-meccs elõtt lesz jópár új taktikai beállítás, ami jó
-a játékos modellek kidolgozottabbak (nincs olyan nyomi térd meg kar)
-a mozgások finomítva lettek, így ez sem romlott, sõt
-animációk nagyjából maradtak, de szintén javítva (ha pl Drogba lõ gólt, nem vágja be hirtelen az örömittas Terry-t vagy Malouda-t)
-labda fizikájával sincs gond, csak meg kell szokni, hogy a passzok és a lövések is finomítva lettek, ezáltal vmivel nehezebb így elsõre (ezeknek köszönhetõen az online mód is oda fog baszni)
-kifutó kapussal én se találkoztam még
-#25304ben említett "ziccer, gól" szintén ismeretlen, elsõ találtaot rögtön egy 18-20 méteres lövés hozta meg
-grafika is szebb a 09énél, ami kevésbé látványos (fû), az meg úgyis javítható lesz
-gameplay is javult
-kapus idén is tud védeni 😊
-az egyéni pontrúgások lesznek még, amik igazán érdekelnek, de az úgyis csak jövõ hónap elején derül ki, hogy mennyire lett jó funkció

Biztos van, amit kihagytam.
Összegezve, szerintem semmit sem romlott az elõzõ részhez képest, sõt. Sok mindenben javult. Lehet, hogy még nem tökéletes (konzolos), de jobb, mint volt.

SLICK
kommentátor egyik demoban sincs... Csak mégnagyobb mérete lenne az amúgy is nagy méretû demonak. Ja igen a másik a fû, az szarabb lett mint 09-ben, ott nagyon tetszett viszont.

Ha jól emlékszem nekem az intrókat sem hozta be, felállás után rögtön középkezdés

A demóval kapcsolatban pár technikai gondom:
Nincs hang a kommentátorok részérõl
A 'fû' iszonyat ronda csak egy zöld pacát látok amin futkosnak a játékosok. Gondoltam mentek egy képet, de csak fekete képernyõ a print screen-nel :S

Win7,Geforce9800GTX+OC,4GB RAM,E8400 3Ghz duplamagos proci. A Win7 tegnapi, szóval friss directx,audio driver, geforce driver, stb.

Szóval wtf?

Hm, most látom a lenti képeknél, hogy a fû néhol ott is olyan szar :/ ne mondjátok már, hogy ez nem programhiba, hanem tényleg ilyen?

kuzco007
am a demó ugyanaz a shit mint eddig csak a játékmenet javult, aztán csókolom...

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

kuzco007
"... és ha lesz hozzá HSP, no..." ugye HLP-t akartál mondani?😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

SLICK
na ki tudtam próbálni én is a demo-t.
Õszintén szólva pozitívan csalódtam játékban. A bíró és a partjelzõ is normálisabban mozog, nem úgy mint vmi robot. Az irányítás 09-hez képest jobb lett, bár nem értem miért nem a hagyományos billentyûzet beállítás van megint. Végre nem fáradnak el hamar a játékosok, örülök, hogy ez finomhangolva lett. A grafika egy hangyányit jobb mint a 09-é, de hát a konzolos átiratnak jobban örülnék. Szépen fut minden esetre, legalább optimalizálva lett valamelyest.

Ami viszont nem tetszett:
A játékosaim mintha jobban be lennének lassulva mint az ellenfélé, megint hamarabb jutnak labdához mitn én, jobban meg is tartják azt. Néha alig tudtam szerelni õket (ez nem feltétlen hiba, régen nem is játszottam FIFA-val újra bele kell rázódnom). Na de hogy a védõim is csak tökölnek és mire végre elkezdenek normálisan elindulni a támadó játékos felé, addig már be is kaptam a gólt. A kapus kirohanással nem találkoztam eddig. A bejátszások unalmasak, mindig ugyan az évek óta...

Összeségében, ha azt vesszük tényleg geciség és pofátlanság az EA részérõl, hogy PC-re alig fejlesztettek vmit ismét. De ha azt veszem alapul, hogy ez ugyan az mint az elõzõek, akkor azokhoz képest egész szép elõrelépés.
És hát remélem, mint azt már sokan mások, hogy jövõre egy igazán normális FIFA-t kapunk, nem egy ráncfelvarrt rókaprémet.

Egyébként az EA helyében 2-3 évente adnék ki új FIFA-t. A köztük eltelt idõ alatt kiadnék egy frissítést/javítást. Aztán a 2-3 éves periódus végén egy új FIFA jönne megint. Sztem jobban megérné a 12k pénz érte így, minthogy évente, természetesen a frissítés ingyé lenne. de hát ez megmarad álomnak 😞

Rudee
Billentyûzeten nem tudom hogy kéne 360 fokos mozgásnak lenni, ha az iránygombok csak 4 felé mutatnak. Csodát azért ne várj.

HoReSz1975

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

blackfire001
Nah gyerekek kipróbáltam ezt a játékot. 😊 Mivel gyenge a mostani vga-m, ezért a játék alapból a legroszabb grafón indult. És... khm. Azért az eléggé durva. A gépigényre nincsen panasz, hiszen végül majdnem magas szinten játszottam, de szerintem ez nem lehetett a full grafón, hiszen a fifa09 is jobban nézett ki (bár az maxon)...

Az irányítást viszont sikerült kipróbálnom. Gamepad nélkül a 360 fok nem jött át. A kapusok vmi nagyon gyengék a játékban. 8 gól esett a játékban, mind a nyolc (6-2 ide) tök ugyan olyan. Ziccer, gól. Ez biztos az én hibám, de nagyon köönnyû volt belõni mind. (Az elején kérdezte, és a tapasztaltra mentem).
No, meg az animációk nem tetszenek. Amikor gólt lövök, nyerek egy meccset akk nem jön vissza az a játékosokról, hogy õk most örülnek. A gólöröm pedig szintén nem sok.
Annyi viszont igaz, hogy játszható, és ha lesz hozzá HSP, no meg jó VGA karim, akkor meg is fog érni egy misét. (Persze addigra olcsóbbért...)
Addig marad a box.

1 biztos, én nem csalódtam a játékban, sõt, még talán kellemeset is csalódtam, ugyanis az irányítás rengeteget javult sztem.

Jó8!
blackfire001
Valóban, de ez addig nem fog megtörténni, míg vmelyikük fel nem vásárolja a másikat. Sztem... :S
rooney8
tyûû gyerekek... megvan 360-ra, hát nem semmi 😄 mindenkinek ajánlani tudom

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lacee86
Hát azért van jó pár dolog, amiben meg a Fifa jobb. Ha a 2 játékot össze lehetne gyúrni, na abból lehetne igazán ütõs cuccot csinálni!

SLICK
csak a PC-s verzió. Konzolos FIFA beszt, ezt mindenki tudja.

nem csak grafikában! szinte mindenben

Lacee86
Rendszerében, hangulatában a Fifa az igazi focis játék, de grafikában még igen sokat tanulhat a PES-tõl...

blackfire001
Na gyerekek. Kipróbáltam boxon, ami hiányzott a 09-bõl azt most bepótolták, néhol jobb, de néhol roszabb grafikával.
Mivel tönkrement a sahder 3-as, 7900GS VGA-m, ezért most a shader2-es ati x300-assal kipróbálom ezt is. Akárki akármit mond, nekem eddig minden fifa tetszett pc-n, és xbox-on is. A PES számomra pedig olyan, mintha nem is a focié lenne a fõszerep. Vhogy nemtom. 😄 Kövezzen meg az aki akar, de nekem foci terén a fifa minden platformon, kivéve PSP-n. 😊 Ott tetszik a pes...
Lacee86
Október 3. a hivatalos dátum.

egy buta kérdés.: kb mikor jön ki a teljes verzió? október 10 körül?
Ez a FIFA 10 egy okádék szar lesz! MINDEN szempontból. Még lewarezolni sem érdemes már most tudom.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hát nemtom nekem ps2re van meg a 09 és az is tetszett.Full fifa 07es filingje van..Csak épp a csapatok újjak..De én 10et is nagyon várom rá tudom hogy szarul fog kinézni ps2-n de nem baj😄
Tudom hogy ps2-n a fifák évröl-évre ugyanazok+a Pesek is..Sajna jobbat már nem lehet belölle kihozni..pozítívum hogy ps2-n még Dzsudzsák is hasonlítt😄

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Rudee
Ha focimeccset nézel a TVben, távoli képkockákon ott se túl részletes.

jAsOn VoOrHeEs
A közeli kameraállásokban valóban szép, távolról viszont már siralmas. (szerintem)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Lacee86
Hát remélem, mert nagyon ramatyul néz így ki.

na megvolt a próba,2(!!) óráig nyüstöltem a demot,próbálgattam,figyeltem a részleteket,grafikai állítgatások stb....nem írnék sokat:
pozítívumok:
-alacsony gépigény(max grafon szépnek mondható a gém)
-mozgások valamelyest kezdenek hasonlítani a futballhoz
sajnos ennyi...
negatívumok:
-a "háló" az egy vicc
-labda fizikája vicc
-játékosokat fából faragták...
-játékélmény csont nulla,2 óra után annyira kiismerhetõk a mozgások,futások stb...egyszóval árkád...
összegzésem: idén is ugyanazt a szart kapjuk,más boritóval,más menüvel,idei adatbázissal...de viszont haverokkal,direct ip-n jó lesz hülyülni<#wink> Az idei PES vs FIFA csata eldõlt,idõ elõtt sajnos...ezzel nem akarok "pesvsfifaflame"-t kelteni,sajnos ez az igazság...peace!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Rudee
Nem néz ki rosszul.

Demo hibásan jött le, újra le kell töltsem. Fukk.

Rudee
A fû tavaly is ilyesmi volt, de 2 perc alatt ki lehet cserélni, amint elkészülnek az elsõk hozzá.

symbol
az a vic, hogy pont az használnák a legtöbben, pont az a legfontosabb, hogy az szép legyen erre totál elcseszik. vicc....

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

a demo az magyar ???

Lacee86
Kipróbáltam a demót. Ugye ez csak vmi rossz vicc, ahogy kinéz a fû legmagasabb beállításon?! <#wow1>

Barny
Oooooooo most latom milyen xboxon<#boxer>hogy menyjen a retekbe mar az EA a sok szarjaval<#idiota>megyek at haverhoz van 360-asa<#hehe>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

vistam van.. a kompatibilitást hol kell/hogy kell átállítani...sorry<#lama> vagyok az "ilyenekhez"...

Lcapitant
lenne 1 kérdésem: mit tartalmaz a demo? köszi

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

triplet
Hát, ha ez szerinted szép, akkor szerezz be egy X360-at, és nézd meg azon. Garantáltan összepisálod magad a gyönyörûségtõl<#idiota>

jAsOn VoOrHeEs
Anti-Aliasing-et + Anisotropic Filtering-et sikerült már valakinek rávarázsolni? Catalystban csináltam neki profilt is, de semmi hatása nincs, ugyanolyan szar recés marad. PES-nél tudom, hogy 'Use application settings'-re kell beállítani mindkettõt, és gönyörû szépen mûküdik is.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

szucsy89
oprendszered? ha win7vagy vista állítsd át a kompatibilitást...vagy rakd fe a legújabb drivereket ...amúgy passz csak tippek
üdv mindenkinek
nem szivesen terelem vissza a "társalgást" a múltba úgymond, most hogy kijött a '10 demója, de felraktam a world cup '06-ot ( kis nosztalgia plusz a közeledõ vb miatt ) viszont van vele egy kis gebasz...mikor belép a meccsbe akkor konkrétan nem látszik semmi, csak a körvonalak ( a játékosok körvonalai ) tisztán csak a zászlók látszanak és a fejük fölött lévõ kis "megkülönböztetõ jelzés" ez egész kép olyan mintha fehér köd fedné el...ilyet még nem nagyon láttam...pedig volt már a kezem alatt pár fifa játék...

Barny
Nalam ilyen a gamma😊
Szerintem szep.
Full max grafika,egyszersem akad<#idiota>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Legend Killer
mert ez már az, ez a fifa pécén ennyit tud 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!