FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kirohant a mezõnyjátékosok közé, illetve konkrétan elhagyta a kaput a lövés elõtt
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Szabadrúgásnál meg helyezkedhet szarul, emlékezz csak Seaman egykori KEK döntõs helyezkedésére, vagy mikor Ronaldinho lõtt neki gólt egyik VBn vagy hol a rövid fölsõbe.
Szar Bayern, szar Bayern :)
akkor faszságokat csinál a kapus, hogy hihetetlen, kijön a labdára a 16-os szélére, amikor 3-4 védõ van elõtte, de olyat is láttam, hogy szabadrúgásra várva kihátrált a kapu elõl.... fölé ment a lövés, de ha lejjebb megy, a kapu üresen várja :S
a mozgás szebb lett, a cselek hitelesebbek, a becsúszó játékosokat átugorják, és labdaátvételkor sokkal gyorsabban tovább lehet passzolni mint eddig, nem kell megvárni, mire földre viszi a lasztit
megfontolt játékkal JUVE - BAYERN 4-1 (világklasszison), Del Piero 3, Trezeguet 1 góljával
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A védõk hasonlóak a tavalyihoz. Ha mész a támadó felé, sose sprintelj, hogy elõbb odaérj, mert tuti beszopat vmi csellel. Ha szembe jön a csatár, nyugodtan be is csúszhatsz. Ha nem, akkor meg én általában a lövéssel szerelek. Esetleg lerántom, de csak akkor, ha nem túl veszélyes helyrõl jönne a szabadrúgás. Ja meg idõben válts a védõre.
Beadásokat több féle képpen lehet nyomatni, helyzetfügõ szintén. Ha közel a védõ, akkor nem variálok (L1+beadás), ha messzebb van, akkor meg néha L2+beadást használom. Teljes verzióban majd a gyakorlás módban rá lehet jönni, de a 09hez képest ez jelentõsen nem változott.
Kedvencem még nem siekrült, de rajta vagyok, hátha összejön elõbb-utóbb: sima mezei beadás, majd védõ mellõl kibújva egy csukafejes. Azt szeretem 😊
Bár a beadásaim is mindig megakadnak vagy célt tévesztenek.
Pár intrukciót adhatnál, hogy mit hogyan, mely gombokkal sikerül így beadni, meg lõni.
Meg másik kérdés: a védõim legtöbbször mindig elfutnak a labdát birtokló ellenfél elõl, így ha marad is egy közelebbi védõm, már azzal se tudom utólérni, hogy szereljem ezért gólt is kapok. Meg eleve egész nehézkesen megy a szerelés is. Õk hamar elveszik tõlem a labdát, de én hiába erõlködöm, alig néhányszor sikerül úgy szerelnem, hogy azután nálam is maradjon a labda.
Xavi szabadrúgás
Pranjic gólja
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
de nekem életem az internet is meg az internetes játék is.
konzol azért jó mert nem kell telepitésekkel pl. xp beszarik meg virus meg blabla ilyenektõl tartanod, csak beülsz azt nyomod.
de ez kurva undoritó. de nem is értem. a microsoft fizet az EA-nek? meglepõdnék.
Lassan beszélhetünk arról, hogy két különbözõ játékról van szó... A jó FIFA lassan kizárólagos cucc lesz.
PCben is annyi pénz lenne az internet meg a tömérdek lehetõség miatt, mint az állat.
Meg az sem kifogás, hogy azért néz ki így hogy más régi gépén is elfusson... van egy csúszka lõjjék be úgy hogy ha azt lehúzza jó legyen ott is, más vagy kisfelbontású textúrát töltsön be. De ez egy nagy kib*szás.
ui: nyilván két megoldás van, vagy mész konzolt venni, vagy várod a PES-t, és bizol benne, hogy az jobb lesz sokkal. Támogasd azt amelyik jó, mert a másik majd ettõl felébred talán. Tudom naiv gondolatok, de szvsz tömegek lázadnak most a "new" fifa láttán a fórumokon...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Semmire nem használható a játékon kívül,ha chipelt akkor már nem garis és ha elromlik,xboxnál ahogy hallom ez elég gyakori,hát jól néz ki az ember fia,ha meg nem az csak a gyári játékot viszi aminek az ára háááátt....
Na de a pc-s ea játékok ára sem kutya,ezért a fifáért nem 11000 hanem 1100 ft-ot ha adnék,kíváncsi vagyok milyen lesz a shi(f)t.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
jövõre ugyanez lesz... úgyhogy ha jót(jobbat) akartok, akkor asszem nem kell megvenni eredetiben a PC-set, akkor sem ha kicsit tetszik...
Ez van. (Nem warezra biztatok mindenkit, mert ezzel még az is csak elcseszett idõ, hanem hát csak annyi, hogy szarért ne is várjanak sokat...)
mellesleg egy mai átlagpécé már elõrébb jár mint egy konzol, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy semmi akadája nem lenne azt megcsinálni ide, amit x360-ra meg tudtak...
nem tõlük sajnálom. hanem magunkat...
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Védekezõ szögleteknél és 11esnél az új kamera szerintem igen jó lett.
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Mer a Pesbe tuti hogy lessz, mer tavaly is õk vették meg a BL jogokat a játékba..Vagy nem?
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
ZTE is bennevan? Mert mindenhol csak fradi, meg ilyenek. :S Úgy értem, h benne van-e, hogy stadion, hiteles játékosok... mezek
am télleg nagyon jó, én most azon tolom a demót... 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
több megoldás is van rá, csak keresni kell (google vagy fórum, de ha akarod, most is linkelhetem)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának