FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Látszik milyen sokat foglalkozol a játékkal. Elõzõ részekben is benne volt, csak elrejtve. És ebben is benne van.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Egy sima gyeptõl még megy az online mód, mivel az adatbázist és a gameplayt sem módosítja.

rvn
Kajak jobban járnának ha kukába dobnák az egész fifa fejlesztés és ujból kezdenék mert ez nulla. De lehet azzal többet el tudnának adi ah kiraknák egy cd re a 97-98-99 et. Valószínü többen megvennék mint ezt a szart.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Legend Killer
😄D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

HoReSz1975
Meglestem én is a gamet:

Nem törödnek a PC tulajokkal, szokás szerint már jó pár éve, de pozitívum, a Be A Pro egész játszható lett <#eljen>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Akkor gondolom senki nem játszik velem multiban...😊
Legend Killer
én is azt várom. pest. tavaly is azzal toltam inkább 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
jó lenne 😄.

konzolból nekem csak ps2 van és ott is olyan szinten van, mintha konzolnál a ps2 lenne a pc 😄<#rinya>, régen volt pár hónapig xbox 360m, tök kúl volt, csak behalt és nincs rá lóvém<#rinya>.

Az a baj,h míg megteheti azt,hogy azzal számol,h pl 100an vegyék meg,akkor amíg 100an megveszik addig nem fog elgondolkodni és lesz*rja nagy ívben a dolgokat EA. És szinte null költséggel null ráfordítással kitudja adni évrõl évre ugyan azt és meg is van belõle a bevétel addig meg is teszi. És ez a szomorú.Én is nagy fifás vagyok/voltam, de idén lehet,h áttérek a Pes-re,bár az irányítás még nagyon szokatlan meg azok a fránya licencek 😞

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

balintka
Remélem jelentõs bevétel csökkenésük lesz a PC-s részlegen és akkor majdcsak észbe kapnak, de szerintem a készítõk is majd az új pes részt fogják telepíteni a gépükre...

Egyszerû ha le.... a pc-t akkor ne adják ki pc-re,az idei pes sokkal jobb lesz,pedig én is nagy fifás voltam anno,tavaly meg 2006-ban még meg is vettem a játékot.
Ezért egy ezrest sem adnék.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Legend Killer
petíció nekik, vagy fenyegetés 😄, hogy fejlesszenek jobban pécére.

balintka
Hát srácok elvakult fifás voltam, fõleg a tavalyi egész jó lett szerintem, de ez a mostani... Demo után gondoltam teljesre biztos megcsinálják. Azt mégis hogyan gondolták, hogy az újabb rész nem üti meg az elõzõ szintjét?
Olyan ocsmány a grafika, mint a múlt századi fifa sorozatokban.
Egyszerûen az új pes demója lebilincsel, muszáj leszek hozzászokni az új írányításhoz stb stb...

Jó tudom szar meg minden, de nincs kedve vkinek ezzel a "szarral" onlien-ba játszani?
Legend Killer
😄

hmmm,akkor legalább a 09-ben hasonló stadionja volt a reálnak,de a mostani, mint valami 4-ed osztályos csapaté.

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

szucsy89
egyik fifában sincs benne a bernabeu
Olvastam itt a kommentárokat, de nem láttam , így megkérdezem, hogy csak nekem tûnt fel, hogy a Realnak nagyon sz*r stadionja van?! hol a Bernabeu?!?! És ebbõl esetleg arra merek következtetni, hogy ez a razoros verzió talán olyan mint a Sims-nél volt (kijött razor verzió és koránt sem volt a teljes). Véleményetek?!

Hát remélem senkinek nem megy el a maradék esze és ad ezért a sz****t pénzt.
Annak aki ezért pénz kér ez jár,még a letöltését is megbántam<#boxer><#violent>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Legend Killer
a grafika 10/-1000000000<#idiota><#hehe>

Legend Killer
és késõbb jön a magyar úgy is 😄.

szucsy89
ugyan olyan mint a 09ben
Panaszkodni lehet a fifa 10-re.
1. Maxon van a grafika és a 9-hez képest nulla
2. Még mindig tele van bugokkal (pl.: nem a kezében, hanem a keze között van a labda).
3. A grafika szerintem 10/4.
Persze még lesz patch is

majd ha meglesz akkor olyat lehet kérni nemtom mennyire vagy jártas vagy megtudod-e csinálni de két egyforma képet kéne tenni egymás mellé!
egyiken sima fifa-s fû másikon a felújított

pl kezdõkörben mikor vannak a csapatok az pont jó is lenne. 😊

még1 kérdés
ha megvenném eredetibe a game-t és felrakom a gyepet akkor aztán nemtok online módozni mert patchelve van a fifa ugye jól gondolom?
milyen az új practice mód?

Bulykin
nem

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

valamit nem értek... hogy max grafikai beállitásokon miért akad ugyanugy mint minimumon? meg amugy is ezt a játékot már 5 éve is láttam,csak akkor máshogy hivták... És én már a pestöl se várok sokat,fifába 2002vel játszottam legtöbbet,majd a 03al ,azt most nyáron a 98 wcvel,uj játékok nem annyira jók,pesbe 4-5-6,ujak itt is gyengébbek...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

SLICK
BL-es eredményjelzõnk örülök!

Rudee
Jó ez, ugyanaz igaz rá (természetesen), mint a demora is. Sok minden változott (pozitív irányba), új bajnokság, új(ított) játékmód. Ráadásul a kapus még a lapos lövésekre is reagál 😊

mert,te örülsz annak,hogy 4 év alatt sikerült elcseszni a fifa sorozatot??? utoljára a 2005-el játszottam 2 hétnél többet,azzal elvoltam akár 3 hónapig is...ezt mneg leszedtem,nyomtam két meccset,aztán beléptem a pes demójába,és leestem a székrõl...fifa uninstall,várom a pest

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

szucsy89
1 hiba még: win7em van, és néhány játékosnak nincs feje, keze lába, a mez váltakozik, a közönség bugzik, szal szar az egész...nem tudom sztem driver megoldja, megnézem mindjárt
báttyó02
ja még pár dolog
menedzser mód ugyan lószart se változott,még a menü is ugyanaz,viszont van végre BL,és a meccsek közbe kiírja egy másik meccs állását,ha gólt lõnek
az adatbázis ahogy nézegettem friss teljesen,sok játékosnál az értékek is valósabbak,sok új arc,meg mezek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

daver88
nah, lejátszottam elsõ meccsemet, 3. perc gól:

amúgy nagyon nem tetszik a grafika, pedig maxon fut nálam minden...aki esetleg akar neten nyomni az este folyamán írjon pm-ben msn-t, aztán felveszem játszhatunk...másra nem fogom használni a játékot az biztos, csak netes játékra..

báttyó02
na én most toltam kb 2órát,és aztkell mondanom h nemlett ez olyan szar
néhány jó dolog amik tetszenek:
sokkal jobbak lettek a mozgások,cselek,végre van esélyem lecselezni az ellent,nem úgy mint az elõzõbe h teljesen fölöslegesen kinlodok ugyis valahogy a géphez kerül a labda
aztán ez igaz a támadásokra is,a gép mostmár nem csalja mindig el a labdát,nem pattan folyton úgy hogy a géphez
ami még tetszik h van idõjárás változás,meccs elején süt a nap stb aztán közepe felé meg elkezd esni az esõ vagy a hó!😄
lövések teljesen mások lettek,hosszabb ideig kell nyomni a gombot hogy nagyot lõjjön,meg másképpen is rúgja,Q+E-vel laposat rúg erõbõl

Legend Killer
ja, 98as world cup tök kúl.

Rudee
Free practice módban milyen jó a kapu <#eljen>

galmat
<#eljen>

báttyó02
juve ellen bl-ben

SLICK
hát pontosan azért 😄

Kedvenc FIFA részeim:
FIFA 98 (Az a World Cupos verzió😊) [ezzel nagyon sokat játszottam 5-6 évesen)
FIFA 2003 (abszolut etalon volt nekem jó ideig. még netünk se volt, apám munkatársától lett meg. alig vártam, hogy megszerezzem mert gamestar mellékletben(vagy valahonnan megszereztem, nem tom rég volt) lévõ demoval egész napokat játszottam 😊

EA ébredjen már fel! Portolja át az XBOXos verziót és akkor jóba leszünk...

Rudee
Új gyepek már a demohoz is készültek és lesznek nemsokára újak is. Az a legkevesebb.

Rudee
Az miért baj?

Rudee
Na végre hazaértem, telepítem is.

The Hedgehog
Egyébként ezen hiányosságok egy része a PES-re is igaz. Ott is nagyon steril az egész stadion. Pedig egy futball mérkõzésen azért megy a banzáj rendesen. Gondoljunk csak egy olasz vagy német bajnokira. Görögtüzek, konfetti, szalagok, hatalmas közönség fölött kifeszített transzparensek. Hiányoznak...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

galmat
Nekem a kedvenceim a 98,2000,2003. Azóta Pc-s verziókat nemigazán tudom elhelyezni. Felsorolok pár példát amit egyszerûen nem értem miért vettek ki.

Asszem a 2001-ben voltak kamerák a pálya mellett, amik ráadásul mozogtak és követték az eseményket! Ezt miért kellett kivenni?

2003-ban azt hiszem volt pénztárgépszalag dobálás
Aztán késõbb voltak zászlók a nézõtéren, amiket lengettek.
A VB,EB játékokban szinte mindig volt,hogy minden szurkolónál volt kis zászló, vagy ilyesmi. Sõt talán még tüzijáték is volt.

Meg rengeteg ilyen apróság, ami mostanság sajna a pc-s verziókból is hiányzik. Nemtudom, a grafika persze szép, de nagyon sterilnek, mûnek tûnik konzolon is a nézõtér. És tényleg nem erõforrás igény kérdése az egész. Emlékszem,hogy a nagy újításként bevezetett 3D-s fû tavaly már bizonyos mértékben a 2005-ben is megvolt. Most néztem meg nemrég,hogy jól emlékszek-e és bizony a kapuskirugásoknál ügyesen megvan oldva,hogy 3D-snek hat a gyep. Aztán késõbb ez is kikerült a játékból. Kicsit olyan érzésem van, mintha a FIFA sorozat évrõl évre visszafele fejlõdne.

Aztán a másik örök kedvenc a 98-as teremfoci mód! 😄 azt nagyon szerettem.

Amúgy technikalag járható út lenne az NHL 10, NBA 10/NBA 2K10, Madden NFL 10 megoldásai. Itt sok kis aprósággal teszik élethûvé a meccset, pl az NFL10-ben idén erre mentek rá,hogy olyan plusz nézõtéri animációkat tettek bele amiket hétrõl hétre láthatunk a tv-s közvetítésekben. Nagyon sokat dob a játékon!
Az NHL10-ben amikor palánkrlökés van pl, az emberek felpattannak és ütik a palánkot, mint a valóságban!
Az NBA-t már írtam,hogy a ott meg a kispadok vannak nagyon jól animálva.

Nemtudom mi lehet a megoldás, jó lenne,ha valahogy ezeket a dolgokat az EA-s fejlesztõk is meghallanák (esetleg a magyar EA-s képviseleten keresztül?), és beépítenének belõle a következõ részbe, mert így én azt érzem,hogy magasról tesznek ránk, meg arra,hogy hogyan lehetne jobbá tenni a játékot, inkább leírják,hogy száz apró újítás került bele, csak kár,hogy ezeket mi nem vesszük észre.

hát igen, az mekkora játék volt 😊)

Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7

The Hedgehog
Ahogy a külföldi fórumokon olvastam azt mondják olyan mint a 09-ben. Sok változás abban sincs.

kuci06
de az elõrevisz, ha csendesen megveszitek ezt a részt is, mintha semmi sem történt volna?

áhh, az elvakult fifa rajongók.. mindíg mosolyra fakasztanak

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

The Hedgehog
Lévén én még VÁSÁROLTAM ebbõl a játékból pár éve és ha jól nézem a polcot 94 óta folyamatosan megvettem minden egyes részt, ezért picit úgy érzem megkárosítottak igen. Persze annyira nem dobok hátast az egésztõl, csak mint mindenki más én is leírtam az új részrõl alkotott véleményem. Ha nem tetszik ne olvasd... Ez ilyen egyszerû 😊

Alapesetben igazad lenne ha nem egy nagy múltú játékot csesztek volna szét. Az egyik South Park részben van, hogy Steven Spielberg és George Lucas megerõszakolják Indiana Jones-t. Ugyan ez az érzésem. Az EA mostani fejlesztõi megerõszakolják a PC-s Fifa sorozatot. A gyerekkorom nagy kedvencét egyszerûen szétrombolják amit nem lehet szó nélkül hagyni.