FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nem törödnek a PC tulajokkal, szokás szerint már jó pár éve, de pozitívum, a Be A Pro egész játszható lett <#eljen>#eljen>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
konzolból nekem csak ps2 van és ott is olyan szinten van, mintha konzolnál a ps2 lenne a pc 😄<#rinya>#rinya>, régen volt pár hónapig xbox 360m, tök kúl volt, csak behalt és nincs rá lóvém<#rinya>#rinya>.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
Ezért egy ezrest sem adnék.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Olyan ocsmány a grafika, mint a múlt századi fifa sorozatokban.
Egyszerûen az új pes demója lebilincsel, muszáj leszek hozzászokni az új írányításhoz stb stb...
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
Annak aki ezért pénz kér ez jár,még a letöltését is megbántam<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
1. Maxon van a grafika és a 9-hez képest nulla
2. Még mindig tele van bugokkal (pl.: nem a kezében, hanem a keze között van a labda).
3. A grafika szerintem 10/4.
Persze még lesz patch is
egyiken sima fifa-s fû másikon a felújított
pl kezdõkörben mikor vannak a csapatok az pont jó is lenne. 😊
még1 kérdés
ha megvenném eredetibe a game-t és felrakom a gyepet akkor aztán nemtok online módozni mert patchelve van a fifa ugye jól gondolom?
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
menedzser mód ugyan lószart se változott,még a menü is ugyanaz,viszont van végre BL,és a meccsek közbe kiírja egy másik meccs állását,ha gólt lõnek
az adatbázis ahogy nézegettem friss teljesen,sok játékosnál az értékek is valósabbak,sok új arc,meg mezek
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
amúgy nagyon nem tetszik a grafika, pedig maxon fut nálam minden...aki esetleg akar neten nyomni az este folyamán írjon pm-ben msn-t, aztán felveszem játszhatunk...másra nem fogom használni a játékot az biztos, csak netes játékra..
néhány jó dolog amik tetszenek:
sokkal jobbak lettek a mozgások,cselek,végre van esélyem lecselezni az ellent,nem úgy mint az elõzõbe h teljesen fölöslegesen kinlodok ugyis valahogy a géphez kerül a labda
aztán ez igaz a támadásokra is,a gép mostmár nem csalja mindig el a labdát,nem pattan folyton úgy hogy a géphez
ami még tetszik h van idõjárás változás,meccs elején süt a nap stb aztán közepe felé meg elkezd esni az esõ vagy a hó!😄
lövések teljesen mások lettek,hosszabb ideig kell nyomni a gombot hogy nagyot lõjjön,meg másképpen is rúgja,Q+E-vel laposat rúg erõbõl
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
FIFA 98 (Az a World Cupos verzió😊) [ezzel nagyon sokat játszottam 5-6 évesen)
FIFA 2003 (abszolut etalon volt nekem jó ideig. még netünk se volt, apám munkatársától lett meg. alig vártam, hogy megszerezzem mert gamestar mellékletben(vagy valahonnan megszereztem, nem tom rég volt) lévõ demoval egész napokat játszottam 😊
EA ébredjen már fel! Portolja át az XBOXos verziót és akkor jóba leszünk...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Asszem a 2001-ben voltak kamerák a pálya mellett, amik ráadásul mozogtak és követték az eseményket! Ezt miért kellett kivenni?
2003-ban azt hiszem volt pénztárgépszalag dobálás
Aztán késõbb voltak zászlók a nézõtéren, amiket lengettek.
A VB,EB játékokban szinte mindig volt,hogy minden szurkolónál volt kis zászló, vagy ilyesmi. Sõt talán még tüzijáték is volt.
Meg rengeteg ilyen apróság, ami mostanság sajna a pc-s verziókból is hiányzik. Nemtudom, a grafika persze szép, de nagyon sterilnek, mûnek tûnik konzolon is a nézõtér. És tényleg nem erõforrás igény kérdése az egész. Emlékszem,hogy a nagy újításként bevezetett 3D-s fû tavaly már bizonyos mértékben a 2005-ben is megvolt. Most néztem meg nemrég,hogy jól emlékszek-e és bizony a kapuskirugásoknál ügyesen megvan oldva,hogy 3D-snek hat a gyep. Aztán késõbb ez is kikerült a játékból. Kicsit olyan érzésem van, mintha a FIFA sorozat évrõl évre visszafele fejlõdne.
Aztán a másik örök kedvenc a 98-as teremfoci mód! 😄 azt nagyon szerettem.
Amúgy technikalag járható út lenne az NHL 10, NBA 10/NBA 2K10, Madden NFL 10 megoldásai. Itt sok kis aprósággal teszik élethûvé a meccset, pl az NFL10-ben idén erre mentek rá,hogy olyan plusz nézõtéri animációkat tettek bele amiket hétrõl hétre láthatunk a tv-s közvetítésekben. Nagyon sokat dob a játékon!
Az NHL10-ben amikor palánkrlökés van pl, az emberek felpattannak és ütik a palánkot, mint a valóságban!
Az NBA-t már írtam,hogy a ott meg a kispadok vannak nagyon jól animálva.
Nemtudom mi lehet a megoldás, jó lenne,ha valahogy ezeket a dolgokat az EA-s fejlesztõk is meghallanák (esetleg a magyar EA-s képviseleten keresztül?), és beépítenének belõle a következõ részbe, mert így én azt érzem,hogy magasról tesznek ránk, meg arra,hogy hogyan lehetne jobbá tenni a játékot, inkább leírják,hogy száz apró újítás került bele, csak kár,hogy ezeket mi nem vesszük észre.
Gigabyte GA-EP35-DS3L,Intel Pentium E5300@3Ghz, 2*2 GB DDR2 1066Mhz KingMax, Asus HD 4850 1GB, Fujitsu Siemens 17\', Win7
áhh, az elvakult fifa rajongók.. mindíg mosolyra fakasztanak
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...