FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hagyjuk 😛.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
ha nem tetszik, ne játssz vele, de mindenki úgy beszél, mintha megkárosítták volna
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Nekem a 97 volt a kedvenc mindig a brazilokkal vtam😊, Haverokkal mennyit toltuk, meg a 99et is.
Hát mind1 ez a sorozat lassan lefõ mint kv ha nem tlálnak ki valami értelmes fejlesztést.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Egyébként nekem is a 2003 adott kva sok jó élményt. Meg talán az elõtte lévõ összes rész. Valahogy a 2004-el kezdett egy mélyrepülésbe a sorozat. Emlékszem amikor a 2003 demo-ja kijött mekkora grafikai javulás volt a 2002 mûanyag játékosaihoz képest a sok felismerhetõ, élethû arc. Davids szemüvegben... Atyaég 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
SG World Cup 2000 cikk
Már akkor baromi szép volt a játék. Látható, hogy sok dologban nem változott. Csupán a játékosok poligonszámát és a mozgást-fizikát csiszolták. Csak közben eltelt 9 év. Szomorú 😞
Persze ez nem minden bajnokság minden meccsén ilyen. De azért mindenhol láthatunk a B-közepekben hatalmas transzparenseket és görögtüzeket. Kivéve az angol bajnokikat talán...
Nem értem néha az EA Sports-nál FIFA-n dolgozó embereket. És ezek még nem is csak erõforrásigényes dolgok.
Úgyhogy ha jövõre nem csak a pályán belüli hangulatot tennék autentikussá,hanem az egész stadion azzá válna, akkor egy szinte tökéletes foci programunk lenne.
Én másfél éve váltottam Xbox360-ra PC-rõl. Teljesen megvagyok elégedve vele. Csak a HSP hiányzik nekem konzolról!<#rinya>#rinya>
Sajnos aki PC-n játszik be kell, hogy érje egy butított, csúnyább és statikusabb játékmenetû FIFA-val. A konzolos verzió sokkal élethûbb és sokkal finomabb mozgással bír, élvezhetõbb és tartósabb is a vele való játék.
Megmondom õszintén engem PC-n még mindig a grafika idegesít. Kifogás, hogy nem tudják hozni a konzolos színvonalat. Elég csak megnézni az NBA 2k legújabb részét, ami jön PC-re és talán még szebb is lesz itt, mint konzolokon. Vagy csak a PES-t említsem... Förtelem, hogy 2009-ben még mindig ugyanazokban a szegényes stadionokban, ugyanolyan papírközönség elõtt futkoznak a már több poligonnal összerakott, de még mindig néha darabosan mozgó játékosok.
A FIFA sorozat születése óta játszom a játékkal. Alapítottam neki egy közösséget (FIFAHUNGARY), készítettem neki magyar patcheket (HSP sorozat) és nagyon sok idõmet szenteltem annak, hogy csak jobbá tegyem a játékot. Azt kell látnom, hogy PC-n mostohagyerek lett a sorozat. Adjuk itt is ki a régi motorral, minimális csiszolással és úgy is megveszik. Ez van évek óta. Sajnálom picit, mert ha úgy nézne ki a játék PC-n, mint konzolon, akkor biztosan újra leülnék a Photoshop mellé és szívesen gyártanék hozzá bármit... De így inkább nosztalgiázom, hogy micsoda élmény volt a FIFA 2001-hez HSP-t összerakni, amikor a játék megelõzte a korát...
tavaly 12 rugó volt a fifa most a fifa10 meg 8k-ért elvihetõ 😄
még 2004ben ugy voltam vele,hogy ha elérjük a 2010es évet akkor milyen fasza game-t fogunk kapni meg milyen jó lesz.(teszem fel azért is bíztam akkor anynira mert összehasonlítottam a fifa98 és a 2004 közti különbségeket és hát mondom ha ennyi év alatt igy eljutottak akor még ennyi idõ és egy nagyon brutál game-t fogunk kapni :S
sajnos nem igy lett 😞
2006 tól ugyanaz minden (mert asszem a 2005 ös verzióban is még kockásak voltak a pléják)
na mind1 szó mi szó a fifa10 et leszedem és tolom a manadzser módót!
várom nagyon 😄
nekem a fû a legnagyobb bajom hiszen a játék ott zajlódik a füvet mindig látjuk 😄
arra nagy hangsúlyt fektethettek volna :'(
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A Demo gyakorlatilag a kész játék, csak bemutató céllal készült, hogy megnézd milyen a játékmenet pár infót kaps az újításokról még.
A teljesbe belerakják a csapatokat, stadionokat, menedzser módot meg mindent ami a Demo-ban nem elérhetõ.
Szvsz ezután lesz mégélvezetesebb a játék. Fõleg ha a mmenedzser mód így javult, mint ahogy jelezte icemankmi, akkor nálam garantáltan fent lesz a következõ FIFA megjelnéséig...
visszaolvastam
akkor nekem ennyi volt a játék pályafutása😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amúgy meg minden maradt úgy ahogyan a demóban volt<#szomoru1>#szomoru1>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak viccelek 😄D.
At lenne a kérdésem hogy:A Manager mód a 3.átigazolsái szezonban(nyáron) folyton befagy az eggyik töltésnél meccs után 75 78 v 80 százaléknál csak az ISP van fent mi lehet a gáz?:S
Valaki add egy linket ahhoz hogy a Fifa07-hez honnét tudom leszedni az NB1-et ha egyáltalán van! http://fifazone.gportal.hu/ itt már néztem de nem találtam vagy csak nem vettem észre!:d
Köszi
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E