FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
te meg úgy, mintha jajgatnánk, holott nem, csak elmondtuk a véleményünket.

de hagyjuk 😛.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Shevchenko
A manager mód milyen?

FORZA MILAN!!!

Gnome
kultúrált keretek közt azt csinál az ember amit akar...Téged meg ha idegesít, h ennyire rossz visszhangja van a fifának ne nézd a fórumot...úgy beszélsz, mintha te készítetted volna.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Yeltzin
nem kell örülni, de a jajgatás nem visz elõre, és õszintén szólva kurva unalmas

ha nem tetszik, ne játssz vele, de mindenki úgy beszél, mintha megkárosítták volna

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

rvn
Nekem is idén telt be a pohár az ea vel. Semmi fejlõdés.. évrõl évre ugyan az a szart kapjuk. Nem tudnám eldönteni most h melyik a 09 és melyik a 10 egy meccs alatt. A pes demot vizont nagyon élvezem. Mindenben otthagyta a PES a fifat...sajnos. Kivéve a licenszek😞

Nekem a 97 volt a kedvenc mindig a brazilokkal vtam😊, Haverokkal mennyit toltuk, meg a 99et is.

Hát mind1 ez a sorozat lassan lefõ mint kv ha nem tlálnak ki valami értelmes fejlesztést.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

szucsy89
nyugi lesz még "pár"
xboxon majd este próbálom ki havernál ott biztosan nem fogok csalódni

The Hedgehog
Talán örüljünk neki? 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Ott a pont... 2007-ig nekem az összes itt figyel eredetiben.

Egyébként nekem is a 2003 adott kva sok jó élményt. Meg talán az elõtte lévõ összes rész. Valahogy a 2004-el kezdett egy mélyrepülésbe a sorozat. Emlékszem amikor a 2003 demo-ja kijött mekkora grafikai javulás volt a 2002 mûanyag játékosaihoz képest a sok felismerhetõ, élethû arc. Davids szemüvegben... Atyaég 😊

Yeltzin
jajgatásból szerintem elég volt idén

hát ha olyan lenne mint konzolon, szerintem meg is venném

FIFA2003 volt a legjobb... mennyit játszottam vele te jó ég 😞

Akárhogyan is én most véglegesen eltemettem a PC-s Fifa sorozatot. Kár érte mert még emlékszem, hogy a Fifa99-be vagy a 2003-ba mennyi idõt beleöltem. Nyugodjék békében...
The Hedgehog
Nincs itt gond a FIFA-val. PES-el konzolon még mindig osztoznak a dobogó elsõ helyén. A PC-s verziót hiba összehasonlítani a PES-el.

szucsy89
megvolt az elsõ meccs, world classon nyertem 3-0ra, a játék ugyan olyan mint a demo, semmit nem változott...azért a manager móddal elleszek addig míg a pes kijön
The Hedgehog
Nem rontják el szándékosan. Csak szándékosan nem portolják a jót PC-re. Ennyi. Egyszerûen ennyit ér nekik a PC-s piac.

Én még nem is azt mondom, hogy olyan jó játékot adjanak ki mint konzolra de ezen a játékon látszik, hogy szándékosan ilyen. Asszem a Fifa08-ba volt vagy melyikben, hogy a gyepen egy éles függõleges vonal volt. Mi ez, ha nem a játék szándékos elrontása?
Legend Killer
-z

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
buzi fifát elkezdtem telepítzeni, kéccer fagyott le, mer smackdownt néztem és fél órán át telepített LOL

The Hedgehog
Egyébként a kép innen van:

SG World Cup 2000 cikk

Már akkor baromi szép volt a játék. Látható, hogy sok dologban nem változott. Csupán a játékosok poligonszámát és a mozgást-fizikát csiszolták. Csak közben eltelt 9 év. Szomorú 😞

The Hedgehog
Pl ez egy remek példája a közönség és a stadion gazdagságának:

Persze ez nem minden bajnokság minden meccsén ilyen. De azért mindenhol láthatunk a B-közepekben hatalmas transzparenseket és görögtüzeket. Kivéve az angol bajnokikat talán...

The Hedgehog
Nagyon jó amiket írsz. Pontosan ezt nem értem az EA-nél. Számos játékukban hoztak olyan apróságokat, mint például a remek közönség interakció, zászlók, transzparensek, konfetti (World Cup 2000), a meccs közben változó idõjárás, eleredõ esõ, mozgó égbolt (EURO 2000), mozgó kispad, látható edzõ (UEFA CL), görögtûz (FIFA 2002-2003) és még számos sok-sok olyan dolog amiket ki tudja miért kivettek a játékból, pedig nagyon jó hangulatot teremtettek.

Nem értem néha az EA Sports-nál FIFA-n dolgozó embereket. És ezek még nem is csak erõforrásigényes dolgok.

The Hedgehog
Azt se felejtsük el, hogy a PC-re való portolás sokkal nagyobb erõforrást vesz el. Ráadásul minek is feccöljenek egy olyan szegmensbe több pénzt ahol a warez elvisz egy csomó bevételt. Inkább a régi csapatot megtartva mindig húznak egy új bõrt a játékra... Tény, ebben nagy szerepe van annak is, hogy ezzel arra késztetik a játékost: Ha jobb FIFA-t akarsz, vegyél konzolt! De nem hiszem, hogy ez a fõ ok, hiszen az EA a többi címét hozza rendesen PC-n is. A sport részleg viszont egyértelmûen csak a konzolos vonalra fejleszt. Ahogy látjuk is, itt is már csak a FIFA maradt meg, az is fos formában.

galmat
Nagyon más! Konzolon legalább tényleg valóságközeli játékmenetet kapunk, idén is fejlesztgettek rajta vmit, de igazából a mozgások,a modellek, a stadionok mind-mind remekül néznek ki. Amit én hiányolok konzolon, hogy a közönség, a pályán kivüli terület élõbb legyen. Mert elég statikus az egész. Jó lenne ha lenne kispad is, pl mint az NBA-nél ahol felugranak egy-egy zsákolásnál. Vagy a közönség az NHL 10-ben pl a hazai gólnál egyszerre ugrik fel,ahogyan a valóságban. NBA 2K9-ben tetszett,hogy vannak nézõk akik épp járkálnak a sorok között, sálakat lengetnek.Itt meg egyszerûen nem értem miért nem tudják megoldani. Ezek hihetetlen sokat dobnának az élményen. Hiányolom,hogy nincsenek meccs közben is látható zászlólengetések a nézõtéren, görögtûz, meg ilyesmi. Ami tetszett a 09-ben,hogy legalább sálakat lengettek a szurkolók néha.

Úgyhogy ha jövõre nem csak a pályán belüli hangulatot tennék autentikussá,hanem az egész stadion azzá válna, akkor egy szinte tökéletes foci programunk lenne.

Itt a válasz, hogy miért csinálják ilyenre a fifát PC-re. Vagy a Sony vagy a Microsoft vagy mindkettõ csurgat egy kis pénzt az EA-nek, hogy PC-re ilyen ganét adjon ki így rákényszerítve az embereket, hogy Xbox-ot meg Playstationt vegyenek. Ha konzolod van akkor meg nagy valószínûséggel meg fogod venni a játékot mert a warez eléggé szenvedõs, a PC-sek meg warezolják szét ezt a játékot aki meg olyan hülye, hogy 8ezret kiad érte az tegye. Úgyhogy valamilyen szinten meg lehet érteni a dolgot csak ez az elterelõ duma, hogy a mai gépek nem elég jók még hozzá meg mit tudom én. Szánalmas... Aztán meg vannak olyan játékok mint PL az NBA2k sorozat meg a PES ami az így keletkezõ ûrt próbálja kihasználni.
The Hedgehog
A fájlrendszert tekintve megoldható lenne az XBOX-ra való fejlesztés is, de elég bonyolult, illetve a tesztelés is macerás és ezért nem is foglalkozik vele senki. PC-n azért egyszerûbb a dolog, de a lenti okok miatt pl én nem is foglalkozom már ezzel. Én is konzolon, PS3-on nyomom. Más élmény teljesen...

galmat
Egyetértek.
Én másfél éve váltottam Xbox360-ra PC-rõl. Teljesen megvagyok elégedve vele. Csak a HSP hiányzik nekem konzolról!<#rinya>

szucsy89
<#eljen>
The Hedgehog
Igazából sosem értem miért várjátok minden évben azt, hogy a demóhoz képest jobb és szebb játékot kapjatok. FIFA-nál még sosem volt olyan, hogy grafikailag szebb játék jött volna a teljes megjelenésével. Játékmenetben voltak max változtatások, de ez is utoljára a FIFA 2003 demójánál történt, ahol is a demó és a teljes game között hatalmas különbségek voltak.

Sajnos aki PC-n játszik be kell, hogy érje egy butított, csúnyább és statikusabb játékmenetû FIFA-val. A konzolos verzió sokkal élethûbb és sokkal finomabb mozgással bír, élvezhetõbb és tartósabb is a vele való játék.

Megmondom õszintén engem PC-n még mindig a grafika idegesít. Kifogás, hogy nem tudják hozni a konzolos színvonalat. Elég csak megnézni az NBA 2k legújabb részét, ami jön PC-re és talán még szebb is lesz itt, mint konzolokon. Vagy csak a PES-t említsem... Förtelem, hogy 2009-ben még mindig ugyanazokban a szegényes stadionokban, ugyanolyan papírközönség elõtt futkoznak a már több poligonnal összerakott, de még mindig néha darabosan mozgó játékosok.

A FIFA sorozat születése óta játszom a játékkal. Alapítottam neki egy közösséget (FIFAHUNGARY), készítettem neki magyar patcheket (HSP sorozat) és nagyon sok idõmet szenteltem annak, hogy csak jobbá tegyem a játékot. Azt kell látnom, hogy PC-n mostohagyerek lett a sorozat. Adjuk itt is ki a régi motorral, minimális csiszolással és úgy is megveszik. Ez van évek óta. Sajnálom picit, mert ha úgy nézne ki a játék PC-n, mint konzolon, akkor biztosan újra leülnék a Photoshop mellé és szívesen gyártanék hozzá bármit... De így inkább nosztalgiázom, hogy micsoda élmény volt a FIFA 2001-hez HSP-t összerakni, amikor a játék megelõzte a korát...

hmmmm
tavaly 12 rugó volt a fifa most a fifa10 meg 8k-ért elvihetõ 😄
még 2004ben ugy voltam vele,hogy ha elérjük a 2010es évet akkor milyen fasza game-t fogunk kapni meg milyen jó lesz.(teszem fel azért is bíztam akkor anynira mert összehasonlítottam a fifa98 és a 2004 közti különbségeket és hát mondom ha ennyi év alatt igy eljutottak akor még ennyi idõ és egy nagyon brutál game-t fogunk kapni :S
sajnos nem igy lett 😞
2006 tól ugyanaz minden (mert asszem a 2005 ös verzióban is még kockásak voltak a pléják)
na mind1 szó mi szó a fifa10 et leszedem és tolom a manadzser módót!
várom nagyon 😄
nekem a fû a legnagyobb bajom hiszen a játék ott zajlódik a füvet mindig látjuk 😄
arra nagy hangsúlyt fektethettek volna :'(
SLICK
van egy olyan érzésem, hogy hamarabb. Ma este vagy a holnapi nap folyamán...

Bulykin
akkor le se szedem...a magyar majd csak októberben jön nem?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Yeltzin
jó lesz ez

SLICK
most mégis mit vártál?
A Demo gyakorlatilag a kész játék, csak bemutató céllal készült, hogy megnézd milyen a játékmenet pár infót kaps az újításokról még.
A teljesbe belerakják a csapatokat, stadionokat, menedzser módot meg mindent ami a Demo-ban nem elérhetõ.
Szvsz ezután lesz mégélvezetesebb a játék. Fõleg ha a mmenedzser mód így javult, mint ahogy jelezte icemankmi, akkor nálam garantáltan fent lesz a következõ FIFA megjelnéséig...

Firerock
ja
visszaolvastam
akkor nekem ennyi volt a játék pályafutása😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
változott valamicskét a demóhoz képest?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Tormiee17
Hát gyerekek ez elképesztõen szar,nálam 5 percig volt fennt a játék,nem is értem minek adnak ki ilyen szarokat,Xboxos fényévekkel jobb,na meg a PES... GZ EA

SLICK
nagyjából leírnád miben javult a menedzser mód? Mik változtak még? Vannak-e plusz funkciók?

szucsy89
na megnézzük milyen..
manager mód nem lett rossz sõt nekem kifejezetten nagyon tetszik<#eljen>
amúgy meg minden maradt úgy ahogyan a demóban volt<#szomoru1>

SLICK
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak ez még nem magyar

Rudee
3.5 óra múlva megvan, kár, hogy megyek dolgozni. Így csak délután tudom kipróbálni. De legalább meg van a hétvégi program <#eljen><#buck>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2009-09-26 PC Game ISOs Fifa 10 (c) EA Sports RAZOR1911 60x100 MB

Legend Killer
így örülsz, h benéztem?<#idiota><#hehe><#hehe>

csak viccelek 😄D.

végre!!!!!
Legend Killer
😄DDDDDDD

Üdv!
At lenne a kérdésem hogy:A Manager mód a 3.átigazolsái szezonban(nyáron) folyton befagy az eggyik töltésnél meccs után 75 78 v 80 százaléknál csak az ISP van fent mi lehet a gáz?:S
Rudee

zsolt515
Üdv!
Valaki add egy linket ahhoz hogy a Fifa07-hez honnét tudom leszedni az NB1-et ha egyáltalán van! http://fifazone.gportal.hu/ itt már néztem de nem találtam vagy csak nem vettem észre!:d
Köszi

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Szerintem nem a document and settinsgsbe kell a cracket bemásolni,hacsak nem oda telepítetted direkt.HA nem változtattál a telepítési helyen akkor én a helyedben a Program Filesben keresgélnék.