36657
-
GImre70 #35813 Sziasztok!
Az XBOX 360 FIFA 14 irányítására volna szükségem. Vagyis inkább a cselek végrehajtása érdekelne.
Hogy értsétek a kérdést: Ha úgy játsszátok a meccset, - olyan nézetben - ahogy a Tv is közvetíti, akkor melyik a hátra irány? Jobbra vagy balra?
A cseleket ugyanúgy kell megcsinálni, ahogy a játékban le van írva?
Előre is köszi. Imi -
Hunor1 #35812 hali. a HSP 14-et csak eredetire lehet feltenni? mert azt írják az origin mapáját kell megadni az installálásnál. köszi. -
pekersz #35811 Sziasztok. PS3as alkotóközpontba lehet még csapatot szerkeszteni a fifa13hoz??? -
#35810 -
#35809 PC-n ez nem indult, de az http://www.esl.eu/-n szerintem találsz neked megfelelő PC-s bajnokságot. -
#35808 PC-n nem lehet jelentkezni? -
Nem szeretnék tolakodó lenni, de szerintem jó 'buli' lesz.
Benne lennél egy PS3-mas FIFA 14 bajnokságban? Ugyan azok a szabályok, mint a rendes fociban, döntetlen 1 pont, győzelem 3. A párharcok véletlenszerűen lesznek kisorsolva, és amikor megvan a 2 játékos, akkor közös megegyezéssel egyeztetnek időpontot péntektől vasárnapig bármelyik nap. Az elmaradt mérkőzések pótlására is van lehetőség.
Valamint ligán kívüli kieséses kupameccseket is rendezünk hétköznap.
Csapatkérdés: közös megegyezés, de azonos csillagú csapatok.
Jelenleg körülbelül 20 fő van.
Két osztály lesz, az első osztály 16 fős, a második osztály legalább 7 fős (már csak a második osztályban van hely.)
Aki megnyeri a kupát, az garantálja a feljutását, vagy megússza a kiesését.
Bármely kérdés, jelentkezés, vagy hasonló: [email protected] -
#35806 Mi a jó istent kell csinálni, ha ez a f*s Origin miután feltelepítette a játékot visszalép 20%-ra és ott meg is áll??? Olvastam, hogy a registryben csesz el valamit, de nekem még a registrybe sincs EA SPORTS mappám. Komolyan mondom, hihetetlen hogy újratelepíteném a játékot (lényegtelen az oka), és már 5 órája szarozok vele. Mi a francot kell csinálni? -
zolihonfi #35805 "Puta Barça Puta Cataluña" :DDD -
#35804 Oly sok mindent lehetne bele tenni a bajnokságok helyett, ami fontosabb, és sokkal élvezetesebbé tenné, mert ez még így mindig gyatra, lássuk be. Persze értem én, hogy adagolni kell a népnek az újdonságokat, mert ha jön minden, nincs mit "megvenni" jövőre! -
Neoncsoves #35803 Inkább játszanék egy magyar csapattal mint egy marokkóival, bár tény, a török bajnokság nagyon hiányzik a játékból. Több értelme mint a Mennyeinek nincs, de ha legalább eredeti szurkolói dalokat raknának bele vagy valami, akkor megbocsájtanám. De ezt erősen kétlem, szal... -
#35802 Nem számít az overall.Most jöttem haza meccsről és mindig inkább játszanék a csapatommal,mint mással.
-
#35801 És milyen overall-ú játékosok lennének mondjuk egy Paksban, vagy Mezőkövesdben, 20-30 ?:D jobb ligák vannak, amiket inkább betennék. -
#35800 Mennyeit a Fifa15-be, MOST! :D :D -
#35799 Ez így soványka :( http://www.fifahungary.hu/hirek/Fifa_15_Uj_bajnoksagok_szavazas -
#35798 csak nálam laggol mint az állat az online (most), vagy másnál is ilyen? -
#35797 Igaz, rosszul fogalmaztam, de én ilyesmire próbálom használni.
Breki: te játszol valahol online? Nem tudtok online közösséget valahol? -
IDFMAXIMUS #35796 Sizasztok Szabolcs vagyok
Eloszor vagyok a forumon de remelem nem utoljara egy nagy kerdesem lenne
Nekem csak a Fifa 2010 vagy 11 indul el nem tudom pontosan ,kerdesem az lenne hogy tudoke olyan PACH-et le tolteni vagy kiegeszitot amit ha be masolok a 11-es FIFA-ba peldaul es az atigazolasok csapat felalasok a 2013-as vagy esetleg 2014 lesznek ????
Valaszokat elore is koszonom -
xxx007 #35795 Sziasztok ,
olyan gondom van , hogy megvettem a FIFA 14-et + hozzá a Creation Centre All packs in one -t , de mégsem tudok bajnokságot játszani . Ha rámegyek hogy új bajnokság csak tölt egyet aztán semmi . Lehet valahogy bajnokság módot indítani ? Vagy kell még valamit megvenni ?
Valaki segíthetne mert teljesen tanácstalan vagyok !
Köszi -
#35794 szerintem a Jockey nem pontosan ezt jelenti terelésnek szokták hívni magyarul, oktatóvideókban megnézhető
itt egy leírás hozzá
http://fifasolved.com/2013/10/15/how-to-master-jockeying-in-defence/ -
#35793 Jockey védekezésnél a támadó átverését jelenti, ha vezeti rád, be tudod ijeszteni pl egyik irányba aztán ő elmegy a másikba, amire számítasz és elveszed tőle. -
#35792 Én megmondom őszíntén, azért játszok eredetivel gép ellen, mert
1. online valahogy kicsit akad az egész játék lassabban reagál, mintha 'latency' lenne a net miatt, pedig erős kábelnetem van.
2. és ez kérdés is lenne: én nem vagyok hajlandó átszokni a régen bevált sima védekezésről erre a pár éve megjelent tactical defendingre (tudom mindenki szerint jobb, de én régi motoros vagyok és mint egy nagypapa csak szajkózom a magamét, de legendary-n is verem a gépet ezzel.) szóval, hogy online alapból mindig tactical defending van én úgy vettem észre és nem tudom átállítani, és emiatt védekezésben szívok, képtelen vagyok szerelni, és beadásokat kifejelni, így 8-10 gólos meccseket játszottam, párat döntetlenre, párat megnyerve, de több idegesítő vereség is volt emiatt.
Lehet meg kéne tanulni ezt a tacticalt...
Ami még fura, hogy vettem ilyen financial overtake-t vagy mit a career mode-hoz, és hiába nyomok rá nem adta hozzá egyik mentésemhez sem, erről tudtok valamit? -
Gubo79 #35791 Sziasztok! Manager modban, ha a tehetségkutatóm max. csillaggal rendelkezik is, mégse nagyon tudok olyan ifit "felfedezni", aki a csapatba kerülése után ne nagyon alacsony pontszámokkal rendelkezzen. Szal iszonyat gyengék. Mire kellene figyelnem, hogy igazi tehetségeket fedezzek fel, akiket belátható időn belül még értelme is lenne a csapatba rakni?? -
#35790 szerintem területvédekezés, helyezkedés ja meg a Dallasban is volt hasonló :P
vannak erre remek tutorial videók -
#35789 Hali.
Védekezésnél a Jockey az micsoda? :) Mire jó? Eddig nem használtam, de most már érdekel. Köszi -
hugopareiros #35788 írni a supportnak -
Sanyicucu #35787 a haveromat nem engedi be az UT részébe a játék.a biztonsági választ kér és ennek beírására se reagál.nem fogadja el.a többi online része működik csak az UT nem.Ilyenkor mi a teendő? -
xxx007 #35786 Sziasztok ,
olyan gondom van , hogy megvettem a FIFA 14-et + hozzá a Creation Centre All packs in one -t , de mégsem tudok bajnokságot játszani . Ha rámegyek hogy új bajnokság csak tölt egyet aztán semmi . Lehet valahogy bajnokság módot indítani ? Vagy kell még valamit megvenni ?
Valaki segíthetne mert teljesen tanácstalan vagyok !
Köszi -
#35785 Srácok, az mitől van, hogy FIFA 14-ben a játékosok haja fehéren pixeleződik? Meccs közben, pl. futnak, és a haj körül meg a hajon fehér pixelek villódzanak, nem annyira feltűnő, de észrevehető. Mi lehet az oka? -
Balázs 17 #35784 nem sok köze van hozzá...
és úgy emlékszem online csak taktikusan lehet játszani -
GOAAL #35783 Vagy nem a taktikus védekezés miatt védekeznek kb félpályánál a játékosok? mért van az, hogy az egyik meccsről a másikra átment ebbe a védekezésbe és simán beívelik a védelmem mögé? előtte normális volt -
GOAAL #35782 Mért van az, hogy a menübe beállítom, hogy hagyományosan védekezzen, majd belépek az ultimate teambe, ahol meccs közben már taktikus védekezés van és nem engedi átállítani? hogy lehet átállítani hagyományosra, hogy az is maradjon? (a menübe ha visszalépek megint taktikuson van ott is, hiába állítottam át) -
kope78 #35781 Sziasztok!!Xboxon nyomom a fifa ultimatet tudja valaki miért csinálja azt a gép megnyerem a meccset és kilép az ultimate teamból és vereségek könyveli el eddig nem tapasztaltam ilyet a 8 év fifázásom alatt és nagyon idegesítő!!!!!!!!Köszönöm -
#35780 Hali,
Nem működik a gamepad jobb analóg karja, így nem tudok 11-est védeni. Van rá más beállítás vagy valami megoldás? Köszi -
#35779 Én világklasszison játszom, 4 perces félidőket. Általában kisebb csapatokat indítok. A csúszkáknál a sebességen állítottam 50 helyett 52-re, meg a lövés sebességén 55-re (de ezt az AI-nál is), így nekem elég jól játszható, bár ha ki kell kapni, akkor bizony ki kell kapni :D -
Sanyicucu #35778 az mitől van hogy UT-ben vezetek 1-2 góllal és el kezd nagyon laggolni a játék és így ki is kapok rendesen.ez csalás az ellenféltől? -
zolihonfi #35777 tudjátok még mi idegesít, de kegyetlenül? :D az, hogy ha EL-ben tolom csütörtökön, akkor szombaton már bajnoki meccsem van...ja meg ha az FA kupában újrajátszás van, akkor egyből a vasárnapi/bl meccs után kell lenyomni hulla játékosokkal.... -
#35776 Nem lesz PC-re world cup 2014. Akkor majd pesezek, úgyis lesz mod.
Meg ide is van már moddingwaymod, de azért az nem ugyanaz, a FIFA nem moddolható annyira. -
#35775 Az a baj hogy bármit állítasz nem lesz jó. Mert a gép nem tesz különbséget a kis és a nagycsapatok között. Szóval hiába állítgatod simán előfordulhat hogy beszopsz egy ötöst egy harmadosztályú csapattól a kupában, a következő meccsen meg 7-et rúgsz a Bayernnek. :D -
#35774 ez nagyon változó, van mikor tényleg olyan meccseket tudok játszani mint a valóságban, hogy szoros és izgalmas, vagy épp az utolsó percben szerzek gólt. Legutóbb pont így nyertem meg VB-n egy meccset 1-0-ra. De máskor meg átgázolok a gépen, van hogy 8-9 gólt is sikerül lőnöm... Pedig pont az előző esetet szeretném megtartani. Lehet az lesz állítok még a nehézségen, legfeljebb majd az AI beállításoknál gyengítek kicsit. Bár sokszor még most is nehéz rendesen elvennem a labdát a géptől mert kipasszolja magának én meg csak keresem a labdát....