FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360-on, hogy tudom a kommentár nyelvet átállítani magyarra? Valamiért orosz nyelvû lett.
Szeretném megvenni a FIFA14-et. Olyan kérdésem lenne, hogy 1 megvásárolt játékkal tudok-e több gépen játszani egy idõben? Konkrétan egy ismerõsömmel vennénk közösen a játékot, tudunk-e majd egymás ellen játszani?
Köszönöm a segítséget!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az miért lehet hogy Xboxon az 1-es kontrollernek a b gombját nem érzékeli hosszan a fifában(más játékban nem tudtam kipróbálni) a teljes csíknak kb az 1/10-éig felmegy aztán megáll,tehát csak egy gombnyomásnak érzékeli,nem pedig folyamatos nyomásnak. A kettes kontrolleren viszont hibátlan. Ha kicserélem a kettõt,akkoris a kettes kontroller mûködik.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Valaki tudna nekem mutatni egy értékelhetõ beállítást billentyûzetre, ami mondjuk hasonlít az egykori (5-6 éves) klasszikus kiosztáshoz? 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Özilt meg a szarzenálba😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Bale miért nincs?
Igazolási gondokkal kûzdenek a Fifáéknál.
(Nekem a BH editor exe el se indul)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Valaki megmondaná hogy lehet a világbajnokságot játszani, mert sehol nem találjuk?
Köszi!
FORZA MILAN!!!
i68 Regenerator is jó lenne, csak azzal is ugyan ezt csinálja, mint a BH-val!
Eddig semmi gond nem volt, 13-nál is használtam õket, nem rég újra tettem a Windowst és ez lett..
privátba segítek Burkos!
de szerintem a moddinfway modnak csak az egyik típusú felrakásához kell ez
HOW TO INSTALL
a) Unpack this rar in your FIFA 14 main folder. Overwrite files that it asks you to do.
b) Run file ModdingWayInstaller.exe from your FIFA 14 main folder ( Run as administrator )
c) Ready
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
2. Az Update 4 fájlból áll, mind a négyet bemásolod a FIFA 14 mappába, és elindítód a kötegfájlt, "FIFA_14_Update_1-www.skidrowcrack.com" ezt!
3. Ha kész van akkor a cracket bemásolod a game mappába, de nem kell átírni se cserélni!
4. Játszol! 😊
EGY KÉRDÉS: Siófokon a tescoba lehet kapni a játékot?
Valaki segítsen.
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.
Így nem tudom feltenni a Moddingway módot sem... :/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem egyszer elkezdte karrier módban,aztán FUT-ba is csinálta és adott vagy 4 pirosat...
Én csak online játszok már lenyomtam egy jó pár meccset (40-50) és talán 1 szer volt piros lap az is teljesen jogos volt egy hátulról történõ becsúszás miatt!
GGMU
ain't got no history
ain't got no history
Amúgy tényleg volt olyan év, mire kijött hivatalosan, én már 1 idényt letoltam. 😄 De ez már tényleg nem most volt. 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
(Viszont Xp-n és Windows 7-en mûködik!)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
i7 6700; Asus B150 ProGaming; BeQuiet Pure Rock; MSI RX 480 Gaming X 8G; WD Purple 2TB;ADATA 240GB XPG SX930;G.Skill DDR4 16gb; Zalman Z9 Neo;Corsair RM550x RMx Series 80+ Gold;
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Hiába nincs konzolom mégiscsak kíváncsi vagyok, hogy ott hogyan fog festeni és mûködni...
Elvileg ezek: hun_hu.bh és hun_hu.big, bár tavaly 4 fájlból állt, lehet hogy az idén megint 2, mint a korábbi részekben. És, a GDFBinary_hu_HU.dll-t is, meg a kézikönyvet még.
Segítsetek, légy szíves: az irányítás beállításainak átírásához (hogy a kontrolleren melyik gombbal mit csinálok a FIFA14-ben) melyik file-t kell átmásolnom a FIF 13 file-jai közül, ha nem akarom megint manuálisan beállítani?
Köszi elõre is!