FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fúú minden elismerésem, akkor neked nem lehet gond ha megpróbálod kitanulni a taktikusat bill-en. <#worship>#worship>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ain't got no history
Kell hozzá ugye a társ hívása gomb, azt nyomva kell tartani, aztán a saját játékosunk is fedezõ "üzemmódba" van hátrébb ahol lezárja a réseket. Van mikor 3 gombot + irányokat kell egyszerre tartani és gyorsan váltogatni. Mert amint látjuk, hogy passzol az ellenfél már fel is engedjük a társ segítését és egy másikra váltunk. Vagy ha az irányított játékos van elõnyösebb helyzetbe az startol rá a labdásra.
ain't got no history
Már a FIFA 12 óta része a játéknak és én azóta azt használom.
Úgy érdemes használni, míg a segítséggel feltartod az ellenfél labdás játékosát a saját játékosoddal meg a réseket próbálod betömni, illetve próbálod zavarni az elõre passz lehetõségét, egy idõ után csak hátra tudja játszani a labdát. Nem a direkt labdaelvétel a cél ezért a szereléssel óvatosan. Ilyen "húzd meg ereszd" meg játék.
ain't got no history
ain't got no history
Igaz én világklasszison próbálkozom 10 perces félidõkkel. Hát több lehetõsége van a gépnek az biztos, de én nem akarom lejjebb venni, mert ki tudom védekezni a gépet. Most már csak a támadásokhoz kéne felnõni nekem is.
Próbálkozz labdatartással. A sok egyérintõs passzal nem mindig lehet elõbbre jutni. Illetve kényszerítõkkel, kiugratásokkal, vissza passzokkal.
A széleken most könnyebb szerintem támadni mint a 13-ba. A fejesek is sokszor bemennek (talán ezt még el is túlozták).
Persze erõsen függ, milyen beállításokkal játszik az ember. Ha a passzok automaták, akkor kicsit statikusabb a játék, hiszen minden passz oda megy ahol van a játékos. Akkor meg minek is mozogja ki. 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egyébként, ha meg nem akarod, hogy álljon mint a cövek akkor nyomni kell a 2 alsó ravaszt és akkor lehet irányítani a játékost. Ilyenkor totál arra megy amerre toljuk. Csak ilyenkor arra kell figyelni, hogy nem a labdával foglalkozik, tehát nem veszi át ha elgurul mellette. Azelõtt még el kell engedi a 2 ravaszt.
Annyi a titka, hogy más felfogásban kell játszani, mint eddig. Szerintem meg sokkal jobb lett így a játék. A labdatartást másképpen kell használni mint eddig, mert erõsen befékezi a játékost. Ezért érezheted lassúnak, holott nem az.
Sokkal jobban lehet védekezni, mert végre az egész csapat kiveszi belõle a részét, nem olyan szelõs mint a 13.
Az igaz, hogy 4 perces félidõkkel nem lehet már 3-4 gólt lõni.
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Est Sularus Oth Mithas
Online bajnokságok módban a fenti üzenet miatt sok csapattal nem tudok játszani. Mit lehet ezzel kezdeni? Hol lehet kikapcsolni hogy ne töltse be automatikusan az online keretfájlokat? Vagy hol lehet törölni?
Segítsetek légyszi!
Erre a problémára tud esetleg valaki, valamilyen megoldást?
@realcamp
Márpedig valahogy le kell szedned az egész FIFA 14 mappáról az írásvédettséget, máshogy nem fog települni rendesen az Update 1, ergo, rossz lesz a játék...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha itt veszem meg a játékot, akkor valahogyan hozzá tudom rendelni a magyar nyelvet? 😊
Nekem a virágbolti meg most olyat kezdett el egyszercsak meccs közben, hirtelen, h imbolyogni kezdett a kép... Tök szar nézni, mint ha be lennék rúgva. 😄
semmit sem csinál
mi lehet a baj?
köszi