36657
-
#35853 -
#35852 #35839 -
#35851 egy kicsit csak :D -
SergioAmigo #35850 gyenge a gépigény :D -
#35849 http://www.gamestar.hu/fifa-15-gepigeny-ea-sports-ignite-engine.html
itt a gepigeny hozza -
SergioAmigo #35848 Nah végre valami életképes fifát kaphatunk gépigény sehol sincs még ígyse szóval város. -
#35847 Nagyszerű, a februárban vásárolt gépembe akkor cserélhetem le a VGA-t egy jóval izmosabbra, ha játszani akarok ezzel. Congrat EA, you are the best! -
#35846 Eddig legalább 3 cikket olvastam amiben azt írták hogy a régi motorral jön. Most akkor mégiscsak ignite? -
#35845 Kipróbáltam. Azt ne mondd nekem, h ennek a játéknak indokolt egy ilyen gépigény... -
#35844 "A FIFA 14 PC-n azért nem kapja meg az új Ignite Engine-t, mert a felhasználók többségének nincs elég erős PC-je.
Az EA adatai szerint a PC-s felhasználók nagy része egy, az Ignite Engine-hez gyenge konfigurációval rendelkezik, s noha valóban vannak olyan játékosok, akiknek a masinája elbírná a terhelést, ők kevesen vannak ahhoz, hogy az EA rájuk is gondoljon -- legalábbis egyelőre."
PC GURU 2013. június. 18-ai hír. Már lassan egy éve tudjuk,hogy izmos gép kell hozzá.
Nem értem mi ebben a meglepetés... -
Neoncsoves #35843 jó, akkor próbáld ki a Watch Dogsot és gyere vissza. -
#35842 Reális?? Ilyen gépigénye a Battlefield 4-nek nincs, meg állítom a GTA V-nek sem lesz, ha kijön PC-re... -
#35841 Ha végre azt adják ki, amit ígértek, akkor végül is reális, de mint tudjuk, ez az EA... -
#35840 Kicsit elkésett április 1-ji tréfa! :D -
#35839 Fifa15 gépigény
http://www.gamestar.hu/fifa-15-gepigeny-ea-sports-ignite-engine.html -
#35838 Sziasztok! Ha valakinek van kedve a fifa14 el játszani az felvehet origin :) (GattiF1)
Valamint valaki tud olyan bajnokságot ahol eredeti csapattal játszanak? pl végig futnak egy premier leuge vagy bundesliga szezont. Biztosan izgalmas lenne még egy sereghajtó csapattal is :) -
TomStorm #35837 Azon van de sajna nem jó.PES megy fullon stabil 60fps de Fifa akad.Kár,hogy nem fordítva van:D -
#35836 Nekem az segített hogy korlátranra van téve az fps... 30-on szaggatott 60-on szintén... De korlátlanon simán megy, semmi akadás. -
TomStorm #35835 +ha valami tippet kapnék arra,hogy mit tegyek az akadozás/fps drop ellen azt is megköszönném! -
TomStorm #35834 Üdv.
Csak egy idei átigazolási patch-et szeretnék.Van valami kis egyszerű megoldás erre? -
#35833 Ha van még olyan elveteműlelt aki játszik vele (neten), az vegyen fel origin-en. proxim86 -
#35832 nem is említem h összeesik 2 játékosom EGYMÁSBAN, akk a bíróba beakad...
nem reagál félóráig az emberváltásra, stb-stb :) -
#35831 Ez lemaradt: "- a bíró álljon le, LEGYEN MÁR ÉLETSZERŰ B+!!!!!!! mi a f@szt csinál h engedi tovább előnyszabállyal, aztán megáll a játék pl bedobással és dobálja a sárgalapot VICC kb" -
#35830 Hát pedig ez a valóságban is így megy. -
#35829 Amióta megjelent a játék,azóta kifagy a naptárnál.
-
#35828 szánalmas, hogy az EA 100000000db játék után sem képes kiadni egy normálisabbat, mondjuk:
- online lehessen állítani napidőszakot/időjárást
- a fifa creature mondjuk ne csak az aktuális verziót támogassa h kb 8 hónaponta kötelezzék az embert a legújabb megvásárlásra
- ha izomból lősz és blokkolják akk ESSEN MÁR össze az a védő bazdmeg ne FUSSON TOVÁBB A LABDÁVAL MINTHA LEVETTE VOLNA
- az ellenfél támadói mindig gyorsabbak mint a védők ez valami bug megfigyeltem mind1 kivel vagyok mindig gyorsabbak... :))
- a bíró álljon le, LEGYEN MÁR ÉLETSZERŰ B+!!!!!!! mi a f@szt csinál h engedi tovább előnyszabállyal, aztán megáll a játék pl bedobással és dobálja a sárgalapot VICC kb
ÜLJ LE EA, EGYES !!!!!!!!!
megvettem eddig az online része miatt mindig az aktuálist de már a tököm tele van az egésszel, kalap szart nemér ez a játék..
world cup meg minden .. KALAP SZAR!!!!!!!!!!!!!!! -
zolihonfi #35827 eredeti játékkal nektek is kifagy a naptár? :D -
vajo #35826 Jaja. Szoktam Fifázni :) -
BhityHD #35825 Nocsak, itt is látni? Papiron igen, lehetséges. -
argo001 #35824 Akkor is kifagy. -
#35823 Próbáltad már szimulálni az időt lehet a naptár menüben dátumra ugrani. Csak egy ötlet de lehet segít. -
vajo #35822 Hali. 14-ben játékos karriernél leigazolhatnak más klubbok? Mert olvastam más oldalakon, hogy nem, nem tudják, lehet stb. Mert ha nem akkor feleslegesen pedálozok. :D Köszi a válaszokat előre is. -
argo001 #35821 Megőrülök a FIFA14-től, a karriermód egy bizonyos pontján, átigazolási időszak kellős közepén kidob a játék.
Hiába töltök be korábbi mentést, a hiba pontosan ugyanakkor következik be. Szomorú... -
#35820 Nem mondom, néha engem is felk*r, bár ritkán is játszom.. -
IXEMGabeo #35819 mi a baj?:D
mondjuk én a 14-et nem toltam -
#35818 Ünnepélyesen bejelentem, hogy befejezem ezt a szánalmas hulladékot. Ezentúl kiröhögöm azt, aki szerint ez egy jó játék. Bye. -
fcbarcelona1 #35817 Sziasztok!
Hogy lehet a FIFA 14-be kiegészítőket rakni? -
ToM1113 #35816 sziasztok!
Fifa 14 Menedzser mód. Elhatároztam hogy összevásárolok mindenféle, nagyon fiatal, nagyon tehetséges játékost az általam irányított csapatba. Aztán 4-5 szezon elteltével lesz egy baromi erős csapatom.
Néztem neten hogy kinek mi a potenciálja, mennyire tudnak felfejlődni.
Csakhogy, már több mint 1 szezon eltelt, mégis akad oylan elvileg nagy tehetség (pl Bruma) aki egy szintet se ugrott még, ugyan úgy 75 mint a játék elején. Van aki szépen fejlődött, és már +5-6-ot emelkedett.
Szeritnetek ennek mi az oka? -
#35815 értelemszerűen az előre irányt a labda mozgása adja.ha balról jobbra vezeted akkor balra a hátra.a cseleket a program jól leírja,de piszkosul el kell kapni az ütemet és még akkor is csak 40% hogy bejön... de gondolom ez nehézségi szinttől is függ. -
dambeke #35814 Nekem olyan problémám lenne, hogy mikor feltelepítem a HSP14-et, akkor a menüben kifagy a játék és kilép... már többször is feltelepítettem, de nem használt semmit... Bármilyen ötletet meghallgatok! A válaszokat előre is köszi!