FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mégiscsak megvettem a játékot, online módban nem játszottam eddig, nyomtam egy pár meccset, de játék közben késõbb látom viszont pár tizedmásodperccel a történést, mint ahogy a gombot lenyomom, ami hát több mint kellemetlen. elviekben semmi más adatforgalmam nincs játék közben.

AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit

hedonist
a vezérlõ siínét tényleg nem lehet állítani ez vicc😊 nálam kék, lehet, mert a chelsea-t választottam profil csapatnak, de a lényeg,h egyszinu mindig... oriasi bug,h becserélt játékost lecserélik 10 p után😄 ilyet még eddig nem produkált a 09. nem h jobb lett, hanem romlott a 10el a fifa😊 vicc.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
így van, én is visszaállítottam most is és 09-nél is az eredeti 08 as konfigokat, az a legjobb. nem is kell cselezni, mert azzal a shiftel meg nyilakkal mindenkin végig lehet menni, amolyan messimódra😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Lacee86
Köszi szépen, mûködik. 😊 Végre tudok rendesen játszani.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Atti12
de volt, és most is van 😊

Atti12
csel módosító gombot (vagy valami ilyesmi) rakd át shiftre és mûködni fog.

Rudee
A 09es kézikönyvebn néztem meg.
Gamepadon a jobb analógot kell a futás irányába nyomni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Legend Killer
ja, mosmá jobban megy. kösz a helpet.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Lacee86
Nem ez volt a neve, de sztem mûködött. Mert gamepadon van csak, vagy hogy van ez? És azon milyen komb. ?

Rudee
Billentyûzeten már a 09ben sem volt "labda megtolása" funkció.

DeerHunter01
havernak szar a netje szerintem ,mert Chello Light 😄DD
gondolom feltöltési sebessége a gagyi és azért nem jó.

amúgy ha akar valaki multizni vele irjon rám

\"Erről van szó!\"

Lacee86
Hali! Nekem olyan kérdésem van, h mit/miket kell nyomni ahhoz, h futás közben a játékos megtolja maga elõtt a labdát, mármint jobban. Ami régen a bal Shift volt alapból, de most akárhogyan állítom nem akar összejönni.

Rudee
Vagy a kifutást (kiugratás védelezésnél) használd, vagy válts a kapusra. Együtt a kettõt nem érdemes.

Rudee
Akkor más hiba van.
Én egyik nap próbáltam és szépen ment, 2-3x akadt meg de akkor sem vészesen. Ráadásul Európa másik végével jáccottam.

Legend Killer
kösz, mert emiatt szopom folyton. ott vakarja a faszát és ez meg ráviszi és gól. de én már fél éve nyomom, csak nem csinál semmit és mire kifut, belövi.

<#rinya>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

DeerHunter01
egyikünknek sincs router de hamacsi nélkül most próbáltuk meg és úgyis ugyanúgy szar :S

\"Erről van szó!\"

Rudee
Szerintem vmi hiba miatt (még) nincs ilyen lehetõség. A demoban volt, biztos kiadnak rá egy javítást.

Rudee
Ha gyakorlásnál megy, akkor meccsen is mennie kell. Ugyanazok a beállítások vonatkoznak mindkét módra.

Rudee
Hamachi nélkül nem megy? Hostoljon az, akinek nincs routere aztán kész.

Rudee
Megjelent magyarul, tehát nem.

Rudee
Gamepadon megnyomod a jobb analógot és rávált a kapusra. Billentyûzeten is van rá gomb, beállításoknál meg tudod nézni. Asszem a shift, de nem biztos.
Ha ráváltasz, akkor ugyanúgy a nyilakkal(vagy bal analóggal) megy, mint a mezõnyjátékosok.

Legend Killer
ehh. van az a kapus kirohanás gomb. megnyomom és kifut, mikor rárohannak, de mivel tudom irányítani, hogy kivédje? dét megnyomom és a nyilat amerre vetõdjön és arra fog, vagy mi?

DeerHunter01
hello.

haverral tolnám hamacsin direkt ip-s módszerrel de szaggat :S
egyikünk se tölt .
a labdát is késõbb lövi el mint amikor megnyomom a gombot meg ha szabadrúgás van vagy játékos csere akkor meg a kapcsolat megszakad .
vki tud erre megoldást?

\"Erről van szó!\"

DjCooll
Sziasztok Srácok! Nekem egy olyan kérdésem lenne ezzel a szutyok 10el kapcsolatban hogy gyakorló módban megy a nyesett lövés (átemeli a kapus fölött) de éles meccsen nem,ott olyan mintha célzottan lõne de az y+d nél olyan.. nem tud nekem vki segíteni??köszi elõre is..

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Breki33
Igen ez már sok helyen olvastam
ezért is kérdeztem pl az árát korábban.
csrolli
üdv
labdavezetés közben melyik gombbal tudok cselezni/figurázni???

galmat
Nekem Xbox360-on volt szerencsém kipróbálni a játékot, és nagyon nagy csalódás sajnos. Maga a játék nem rossz,csak azt kell mondjam, az EA csúnyán átveri a játékosokat,mert egy alig változtatott játékot dob piacra teljes árú játékként.
Ami tisztességes lenne jelen esetben, egy DLC kiadása, és elég lenne 2-3 évente új FIFA-t kiadni. Évente elég lenne egy DLC, mivel ez a 10-es rész még konzolon se tekinthetõ nagy változásokat hozó játéknak, nemhogy PC-n..
Mert javítani lenne mit, ecseteltük bõven az elmúlt idõben, de hogy tényleg ilyen halovány újításokat hozó játékot teljes áron adjanak ki... Hát az dühítõ.
Én azt javaslom azoknak,akik erre a játékra gyûjtöttek,hogy megveszik, ne tegyék! Nem éri meg az árát a játék. Persze akinek nem gond a pénz, az megveheti, de rosterfrissítésért kiadni ennyi pénzt.. hát...

A másik dolog, de NAGYON idegesít a magyar kommentátorpáros!! Nekem Faragó az egyik kedvencem a valóságban, de itt csak az idegeimre mennek. Ami a 07-ben még poén volt, az a 4. évbe érve már dühítõ. Érdemes átváltani a spanyol kommentárra a nyelvet a menüben, és képet lehet kapni róla,milyennek kéne lennie egy autentikus FIFA kommentátorkodásnak. Alapvetõen elbaltázott koncepció alapján készült sajnos a szinkron, ami elveszi a komolyságát a játéknak.

Rash87
Vezérlõ színét hol tudom beállítani?

Glory, Glory Man. United!

The Hedgehog
Talán a kapuskifutás és a szerelés gomb egy?!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

az mért van hogy ha az ellefélhez kerül a labda a kapusom kijön és próbálja elvenni ha megszerzem visszamegy
The Hedgehog
Kijött iPhone-ra a játék. Mindjárt kipróbálom. Remélem van benne karrier mód 😄

The Hedgehog
Sok embernek ugyanez sajnos. Kíváncsiságból összehasonlítottam a két játék fájlrendszerét. Ugyanaz... Aztán mondom pont kéznél a FIFA 2005. Nézzük azt.

Nem teljesen ugyanaz, de találtam olyan textúrákat amik egy az egyben ugyanazok a 2005 óta. És nem egy van... Rengeteg. Max a struktúra változott, de ugyanazok 😊 Azért ez kemény. Öt kemény éve nem nyúltak egyes dolgokhoz. Bár ezt ránézésre tudjuk, mivel a FIFA 2004-es motorral fut még most is a játék.

Sziasztok!

Letöltöttem eme gyöngyszemet, és most tolmácsolnám a véleményem....
Aki teheti, ne töltse le!!!!Ez egy kurva nagy vicc az EA részérõl....Fél percet játszottam vele, és töröltem is a francba. Grafika valamint játékmenet egy nagy határ fos, a többirõl nem is beszélve! Azért ez már szánalom, hogy 2009 ben ezzel bökik ki az emberek szemét... 2004 tõl ugyanez a garafika. Ha valaki idén focis játékkal szereten játszani, az vegye meg a PES-t. Nagyságrendekkel ráver erre a szarra..... Elnézést akit esetleg megbántottam, de ez a véleményem sajnos....
Bulykin
remélem minél hamarabb megjelenik vmi patch ami javítja a gyep minõségét...
amúgy semmi gond nem lenne a játékkal, de ez annyira zavaró, hogy elkúrja az egészet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Nah arról nem sok képet fogsz kapni,mármint az újításokról...max annyi,hogy a Wéjnrúni jön be az intro után képnek<#hehe>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

manadzser módról valaki pár képet nem dobdna be hogy hogy is néz ki? az ujitásokról pár képet? persze ha ideje engedi.
Ááá de ne már de komolyan,minden éven ugyanaz,megyek felfutok beadom fejelek gól...cselek azok szarok,grafika szar...dögunalom az egész.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DeerHunter01
annyira nem lett szar szerintem, én eljátszogatok vele attól hogy évrõl évre ugyanazt adják ki 😄

\"Erről van szó!\"

Prince of Máté
Nem tudom, hogy itt lehet-e régi fifákról kérdezni.. Konkrétan a 2002-rõl.
Valakinek sikerült mûködésre bírnia? Miután indítanék 1 meccset kilép. Több kompatibilitási módban is próbáltam. Oprendszer: Win7

Hoohho és még mennyi baki van benne,egy trutymó az egész ,olyan trutymó mint a "szimulátor" Shi(f)t<#vigyor3>

Vélemény a játékról: egy rakás f*s!
Az tetszett a legjobban benne, hogy mikor bajnokok ligáját jászok vele akkor volt olyan, h az ellenfelem 7 mecset játszott egy 4 csapatos csoportban!!!!
És még csak ma töltöttem le a játékot, akkor mi lesz még?
Rudee
Alapból be van tûrve. De már készül egy patch, mint ami tavaly is volt.

értem
valaki tudna nekem linket adni a magyarról ha lehet?
Atti12
Srácok ezen a képen kivannak húzva a játékosok mezei.. Csak nálam nem ilyen? :/

Legend Killer
nemtom, valszeg fake.

pedig én ilyet találtam a neten
FIFA 10 HUN (A kommentátor is Gundel Takács Gábor)
Legend Killer
nincs benne te.
Hajdú B és Faragó Richárd löki a szövegeket.

Legend Killer
😄D... és kiszel tünde is bepofázik néha hülyeséget, h milyen izmosak és szexik a focisták<#idiota><#hehe>.

és jobb mint Hajdú B. István?
daver88
persze, Horti Gáborral vannak párban...