FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AeroCool S9 PRO | ASUS P5B Premium | Dual-Core E5200@4500Mhz | Noctua NH-D14 | 4Gb Kingmax DDR2 800Mhz | ASUS ENGTX260 896Mb | FSP Everest 800 Watt | Logitech G25 + Xpit Red cockpit
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gamepadon a jobb analógot kell a futás irányába nyomni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
gondolom feltöltési sebessége a gagyi és azért nem jó.
amúgy ha akar valaki multizni vele irjon rám
\"Erről van szó!\"
Én egyik nap próbáltam és szépen ment, 2-3x akadt meg de akkor sem vészesen. Ráadásul Európa másik végével jáccottam.
<#rinya>#rinya>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Erről van szó!\"
Ha ráváltasz, akkor ugyanúgy a nyilakkal(vagy bal analóggal) megy, mint a mezõnyjátékosok.
haverral tolnám hamacsin direkt ip-s módszerrel de szaggat :S
egyikünk se tölt .
a labdát is késõbb lövi el mint amikor megnyomom a gombot meg ha szabadrúgás van vagy játékos csere akkor meg a kapcsolat megszakad .
vki tud erre megoldást?
\"Erről van szó!\"
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Ami tisztességes lenne jelen esetben, egy DLC kiadása, és elég lenne 2-3 évente új FIFA-t kiadni. Évente elég lenne egy DLC, mivel ez a 10-es rész még konzolon se tekinthetõ nagy változásokat hozó játéknak, nemhogy PC-n..
Mert javítani lenne mit, ecseteltük bõven az elmúlt idõben, de hogy tényleg ilyen halovány újításokat hozó játékot teljes áron adjanak ki... Hát az dühítõ.
Én azt javaslom azoknak,akik erre a játékra gyûjtöttek,hogy megveszik, ne tegyék! Nem éri meg az árát a játék. Persze akinek nem gond a pénz, az megveheti, de rosterfrissítésért kiadni ennyi pénzt.. hát...
A másik dolog, de NAGYON idegesít a magyar kommentátorpáros!! Nekem Faragó az egyik kedvencem a valóságban, de itt csak az idegeimre mennek. Ami a 07-ben még poén volt, az a 4. évbe érve már dühítõ. Érdemes átváltani a spanyol kommentárra a nyelvet a menüben, és képet lehet kapni róla,milyennek kéne lennie egy autentikus FIFA kommentátorkodásnak. Alapvetõen elbaltázott koncepció alapján készült sajnos a szinkron, ami elveszi a komolyságát a játéknak.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nem teljesen ugyanaz, de találtam olyan textúrákat amik egy az egyben ugyanazok a 2005 óta. És nem egy van... Rengeteg. Max a struktúra változott, de ugyanazok 😊 Azért ez kemény. Öt kemény éve nem nyúltak egyes dolgokhoz. Bár ezt ránézésre tudjuk, mivel a FIFA 2004-es motorral fut még most is a játék.
Letöltöttem eme gyöngyszemet, és most tolmácsolnám a véleményem....
Aki teheti, ne töltse le!!!!Ez egy kurva nagy vicc az EA részérõl....Fél percet játszottam vele, és töröltem is a francba. Grafika valamint játékmenet egy nagy határ fos, a többirõl nem is beszélve! Azért ez már szánalom, hogy 2009 ben ezzel bökik ki az emberek szemét... 2004 tõl ugyanez a garafika. Ha valaki idén focis játékkal szereten játszani, az vegye meg a PES-t. Nagyságrendekkel ráver erre a szarra..... Elnézést akit esetleg megbántottam, de ez a véleményem sajnos....
amúgy semmi gond nem lenne a játékkal, de ez annyira zavaró, hogy elkúrja az egészet
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
\"Erről van szó!\"
Valakinek sikerült mûködésre bírnia? Miután indítanék 1 meccset kilép. Több kompatibilitási módban is próbáltam. Oprendszer: Win7
Az tetszett a legjobban benne, hogy mikor bajnokok ligáját jászok vele akkor volt olyan, h az ellenfelem 7 mecset játszott egy 4 csapatos csoportban!!!!
És még csak ma töltöttem le a játékot, akkor mi lesz még?
valaki tudna nekem linket adni a magyarról ha lehet?
FIFA 10 HUN (A kommentátor is Gundel Takács Gábor)
Hajdú B és Faragó Richárd löki a szövegeket.