36657
-
#28023 de lehet, ha ugy van beállítva a konfig amit linkeltem,akkor a C betüt nyomva tartva a Numpadon a számokat nyomogatva lehet,pl ha mész előre aréna modban akkor, C+8+2 akkor így rásarkalja a lábára és magaelé teszi :) -
#28022 jó lett végülis a fifa 11 ... a pest még nem próbáltam de sokan dícsérik sztem azt is megnézem ... viszont ez a billentyűzet beállítás a fifához tényleg nem egyszerű viszont a trükkök ? gondolom billel megint nem lehet kivitelezni mert próbálgattam de semmire nem jutottam -
#28021 A PES 2011 DEMO nagyon jó lett, a grafika eszméletlen, a fizika teljesen más lett, tiszta életszerű mozgások, cselek, passzok stb... Az IE is nagyon jó, sokat okosodott az ellen, nagyon jó és eszes passzokat adnak. Kiváncsi vagyok, ha hazaérek a melóból és leszedem a FIFA 2011 demo -t, hogy mi is lett igaz amit beharangoztak , de ha az XBOX360 -as FIFA 2010 -et kaptuk meg, akkor már elégedett lennék az tuti -
#28020 Hát én mindig is nagy Fifás voltam, most szerencsére idén sokat változott a Fifa Pcre igy újdonság lesz végre. Viszont ma kipróbáltam a PESt is és annak a játékmenete sokkal jobban megfogott élvezetesebb és talán szebb is! De mivel a Karier módja ennek jobb, ismét evvel fogok játszani. A lényeg az, h végre nem ugyan azt a szart kaptuk pcre, hanem tényleg újitottak :) -
#28019 mert ez ugyebár karos konfig, billre átírva...
úgy értettem, hogy az eredeti játékban lesz e olyan mint tavaly, h billenytűzet irányítás, h ne nekem kelljen kitalálni mi micsoda. nem olyan mint a pes -
#28018 ? -
#28017 köszi! -
#28016 amúgy a full-ban lesz billentyűzet is nem? -
#28015 kösz, a-t, d-t megfordítottam de amúgy jó :) -
#28014 Hát engem 1 meccs után nem győzött meg a játék, a Pess jobbnak tűnik.
#28011: Beállítás kérdése, alapból asszem a bal shift az emberváltás én most szenvedem át olyanra mint a pesé (billentyűzet, gamepadon is biztosan lehet). -
#28013 http://a.imagehost.org/0348/billkonf.jpg
így állítsátok be. -
mikiking #28012 és milyen lett a grafika ??? -
Dean Winchester #28011 tényleg a d a passz és semmi emberváltás sincs? :S
ismi most szedte le és ezeket mondta :S -
#28010 Ja megvan. -
#28009 Hol a pöcsben lehet állítani a grafikát, mert úgy néz ki az egész mintha lehányták volna?:D -
Dean Winchester #28008 ja nekem is jól jönne hiszen most töröltem le a fifa10et és azt hittem h a beállítás itt a FAQ-ban benne van :S -
#28007 vki csinálna egy print screent, h kell átalánosan beállitani a billentyűt?? -
#28006 azt írja hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő.. ötletek? -
#28005 hát érdekes, azért kiváncsi leszek, mert ugye konzolon meg a fifa10 volt az istenkirály, most ha azt totál áthozták akkor a pes fejlődött volna nagyon sokat? :) jönne már le azt el tudnám dönteni melyik a kellős. :D -
#28004 így is fogalmazhattam volna...:) -
Neoncsoves #28003 ez kicsit árkádabb játékmenetet nyújt...
viszont azt mondja meg nekem valaki, hogy a picsába tudom kakát leváltani arena módba? mert nagyon láma nem tudok vele TATW-t csinálni :D -
#28002 Nekem is lejött már, véleményem az, hogy talán az eddigi legjobban játszható fifa nagyon rég óta, grafika közel sincs a PES-hez képest, sem a játékmenet... Ettől függetlenül ha csak a fifa szériákat nézzük, akkor azért látható az előrelépés...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem veszi meg eredeti, és a haverok ellen akar játszani neten keresztül, sztem teljesen élvezhető...de ha átmennek a haverok, és nincs meg eredetiben sem a PES, sem a fifa, akkor egyértelműen a PRO EVO SOCCER '11 -
#28001 tököm kivan már, shrome alatt elvileg folyamatosan jön le, de 1,1 GBnál nem akar feljebb menni, letöltés megállt, pedig a sebesség ingadozik, szóval kapjabe. most szedhetem le IE-vel. hátha... -
Neoncsoves #28000 nekem tetszik a játék, nagyon jó csak kurvára kevés ám az a 3 perc félidőnként... -
#27999 hova tölti fel a videókat a demo? -
#27998 pl onnan hogy az ea.comon nem hinném hogy fake lenne :D -
#27997 thx -
Dean Winchester #27996 nem hagynám szó nélkül,hogy le idiotázznak :D (#27994)
hiszen ha közvetlen hsz fölé érkezik a másik ember hsz-a akkor nem kell válasz erre gombot nyomni :)
am jó sry benéztem :D ez csak demo :DDD
de vmi véleményt olvasnék,hogy mennyire nyerte meg a tetszéseteket!
-
#27995 még nehézséget se lehet állítani? nemáá! grr. még 5 perc -
#27994 idiot :P -
Neoncsoves #27993 warez? wtf? ez egy demo.
amúgy ha lesz valahol valami időkitoló hax vagy nehézség állító, akkor szóljatok! -
#27992 lol :D -
Dean Winchester #27991 warez tilos de azért az elmúlt 30hsz a warez-ról szólt :D ilyen linkeket meg spoiler tag-ok közé szokás tenni ,de ti csak ugy belöktétek :D
mind1 semmi gáz , nekem8 -
emokiller #27990 Na ezt nevezem. Király lett. -
#27989 én már töltöm! -
#27988 2 percc..... -
#27987 Na, akkor kezdem én is szedni! -
emokiller #27986 Igen, igen. Hivatalos oldalról már nehogy fake legyen.
Bontom. -
#27985 Hivatalos oldalon van fent 100% hogy nem fake!!
http://forum.ea.com/uk/posts/list/6062.page -
#27984 honnan tudjátok hogy nem fake? na majd véleményt ha lejött