FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez hasznos kis oldalacska! a 10hez is ezek vannak igy kb!!
Valaki lenne oly kedves és elküldené az fifa10.exe fájlt?Sehol nem találom még a neten.([email protected] a címem.köszi)
Milyen gombkombinációk vannak a 10-ben? , d+s+s legurítja lövésre vkinek, gongolom ezen kívûl még van pár. Van olyan oldal ahol ezeket leírják a 10-hez is?
4 perces a best!
manadzser módban persze..
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
hanem, hogy DIREKT nem adódik esélyed rá és õ meg DIREKT akkor lõ gólt BÁRMILYEN CSAPATTAL. vagy centikkel zúg el a labda.
de az idegesítõ elõnyszabály hülyeség meg legalább megoldódott. tavalyiban amikor felrúgtam vkit, nem volt idõm semmit csinálni, egymásba rohantak.
és attól, h kettõ perces egy félidõ, még bõven adódhatna rá esély cserére, de nincs és idegesítõ, mert bent marad a pályán a labda meccs végéig.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
várj kérdés az is ,hogy mennyi idõvel tolta ?
mert ha 2 perces félidõre van téve és a 77tõl nem ment ki a labda az nem vészes 😄
ha 8 perces félidõre téve nem ment ki akkor már gáz :S
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ez nem hiba 😄
miér ha cserél az egyik fél akkor láttál élõ meccsen olyat hogy az ellenfél kirugja???? 😄
#25783: ja, jó lenne
de azt rohadtul utálom, hogy mikor cserélek, a gép nem rúgja ki és direkt bent tartja a pályán a labdát, vagy akkor csinál1hihetetlen gólt bármilyen csapattal. ez már az elõzõ részekben is bent volt.77dik percben cserélni akartam és csak uccsó pillanatban tudtam, mert én kirúgtam a labdát direkt, hát LOL, basszák már meg magukat, hogy az ilyet nem javítják. meg csomó mindent még.
FIFA 10 for iPhone
És akkor végre öröm lenne tuningolni 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Milyen gombkombinációk vannak?, d+s+s legurítja lövésre vkinek, gongolom ezen kívûl még van pár. Van olyan oldal ahol ezeket leírják a 10-hez is?
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
On The Pitch & Momentum
- adjusted game speed
- adjusted momentum (no ai balance)
- adjusted ball physics (resistance & rolling)(re adjusted)
- adjusted trapping
- adjusted collision & avoidance physics (re adjusted)
- adjusted fouls (more evened out)
Passing
- adjusted ball velocity & speed of the pass to (slow the game down some)
- adjusted time allowed to cross (to make scoring harder)
- adjusted pretty passes (allowing more pretty passes)(re adjusted)
Shooting
- adjusted ball velocity & speed of the shot (to make scoring harder)
- adjusted time allowed to shoot (to make scoring harder)
- adjusted shot height & width (for less accurate shooting)(more realistic)
- adjusted spin & curl (for shooting & free kicks)(re adjusted)
Build Up
- adjusted player movement with the ball speed down (to help in run support)
- adjusted run support
Defense
- adjusted defensive marking (re adjusted)
- adjusted defensive tackling (re adjusted)
Goalkeeping
- adjusted gks to be more decisive & aggressive to the save (re adjusted)
- adjusted gks to play based on db attributes (no ai balance)
regularcat's ai v1
Szar Bayern, szar Bayern :)
amúgy változott valami a kommentár kapcsán??
elõrendelés a lelke mindennek 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GGMU