36657
-
#28063 hacsak konzolra nem lesz új engine :D -
#28062 jövőre azért nagyon nagyot fog előre lépni a PC-s fifa, hiszen ugye ez most a fifa 2010 tulképp, de jövőre már ugyanazt kapjuk, azaz jön a konzolos FIFA 2012 egy az egyben. durva lesz... -
#28061 védőim helyet csatáraim :) -
#28060 Hát igen, sikerült 1 óra alatt megunnom :) Demo ide vagy oda, igazán engedhetnének nehézséget állítani.
A játék menet tetszik. Igaz nagyon arcados, kikapcsolódásnak tökéletes, és ha jó lesz a manager része, lehet inkább fifázni fogok most 1 évig, és nem PES-ezni.
Bár mint mondtam, véleményem csak a kezdő nehézségről alakult ki, ahol most játszottam a legrosszabb meccsemet:
Barca ellen, a Leverkusen csapattal, csere nélkül, 0 szabálytalansággal, 4 elrontott passzal, 2szer tudott a védő sor szerelni, 6-0-ra nyertem.
Egyszerűen esélyük sincs. El se jutnak a kapumig, a védőim meg mint a bespeedezett gyalogkakuk, másodpercek alatt a pálya másik végén vannak, akár 20 védő sort mellett is elszaladnak, és 10-ből 9szer eltalálják a kaput.
Átlagosan 8-0ra hozom a meccset, ha nem bambulok el. Kiváncsi vagyok mennyire sikerül a készítőknek belőni a balancot, mert tartok tőle, hogy vagy túl könnyű vagy túl nehéz lesz a teljes játék. -
barcames #28059 játékosok egyéni képességei óriásiak:D dani alves szabadrúgsa ááá:D a tizik tök jók lettek messi kirúgta a saját lábát:D (ps3) -
#28058 elvileg megtaláltam a megoldás,angolul
elég jól tudok angolul de hogy ez mit jelent arról foggalmam sincs:D
segítene valaki?
It just acting weird. had to map my keyboard on the joypad. -
#28057 Jézus a C. Ronaldoval miket lehet művelni nagyon komoly -
#28056 Bal alsó gomb hátul + jobb analóg. -
#28055 Megvan az LT -t nyomva kell tartani, még dekázni is lehet Nekem a FIFA 2011 gamplay jobban tetszik, mint a PES 2011 -nél jobbak a trükkök, de az a lényeg, hogy most mindkettő focis játék nagyon jó lesz -
Tomy Lee #28054 Szerintem kerülnek bele fifa-ba még grafikai extrák amitől szebb lesz de nincs gáz nagyon a fifa grafikával sem,jó a gameplay végre ez a lényeg -
#28053 nekem egyre jobban bejön ez az új fifa .. de kevés a 3perces félidő :D remélem ezt még megoldják -
#28052 Nekem is tetszik FullHD -ban szépen süvít, szerintem megkaptuk az XBOX360 -as átíratot, de nem értem, hogy mi nem jön össze, nem tudok cselezni semmivel, pedig Logitech ChillStream -al játszok Hozzáteszem a PES 2011 grafika sokkal szebb -
#28051 #28043
LÉGYSZI VALAKI!!!!!!!!!!!!! -
Tomy Lee #28050 Ezigen,szuper lett az új rész.Évek óta nem játszottam fifa-val de most tuti fogok!
Am.miaz már,hogy nincs benne demo-ba a BL győztes Inter?
Na mind1 addig alázok a Real-al:) -
#28049 oks megnézem! THX! -
#28048 nekem is -
#28047 Nekem a visszajátszás szaggat, röhej. Q9400 @ 3.52 + HD4850 -
#28046 nekem csak a visszajátszás szaggat néha, e8400 (4Ghz-en) meg ati 4890-en nem kellene... a játék maga megy pöpecül amúgy. -
#28045 valamit elcsesztek, quad-core-okon is szaggat -
#28044 nekem csöppet szaggat a játék, FIFA 10 még röccenésmentesen futott...meg pl. a Mafia2 is, majd pont ez izzasztja meg a gépecském? -
#28043 valaki?
kihúztam a g25-t,kihúztam gamepadot amivel játszok ugye
és még mindig ugrál,de csak a menüben,a játékbam tökéletes
légyszi segítsen valaki mert így nemtudok játszani!!!!!!!! -
#28042 Kilépsz és a könyvtárban ahol feltelepült a game mappában van egy fifasetup mappa oda belépsz és fifaconfig.exe -
#28041 Lehet én vagyok béne, de egyelőre csak laptopon tudom kipróbálni a demot, de az irányítást nem bírom beállítani billen, gamepadom nincs.
Akkor a grafikát se lehet állítani, tiszta fosul néz ki.
Nekem így kurvára élvezhetetlen az egész. Valaki segítene? -
sudden death #28040 Hát nem tudom biztos lehet hogy mennyire egyszerü arrol a moddereket kell kérdezni..:D -
Neoncsoves #28039 aki szerint még mindig nem pattan el eléggé a labda a játékosoktól, az nézzen már körül a controlsban... alapból assisted-en van az összes dolog (passzolás, indítás, lövés, ívelés, etc). :) -
#28038 Remélem belemoddolják a BL-t és az EL-t, vagy Fifát nem olyan egyszerű? -
sudden death #28037 az "öt nyomorék bajnokság" azért annyi és olyan amilyen mert meg van kötve a konami keze;) az EA birtokolja a bajnokságok illetvea klubok licenseit szoval ezt nem a konami tolta el:) viszont BL és EL nem lesz a fifában eredeti formában mert annak a jogait a konami vette meg:D -
Attlen2 #28036 Hello hol van leírva, hogy a játék milyen gamepadokat támogat seholse találom? -
#28035 Egyébként visszajátszásnál egészen bejövős. Nekem egyébként a fifa 2005 gyepszőnyege hiányzik kicsit felturbózva. Na abban rendes mozgó füvecske volt ha jól emlékszem aztán 06 ban eltűnt talán túl jó volt :D -
wright #28034 Nos a játék nem lett rossz,tényleg újítottak sokat.
De amivel nekem bajom van az a graf,jobban mondva villog a képernyő:szögletnél,tizenegyesnél,és az aréna modban is-csak meccs közben nem.Mi lehet a gond?A graf fullon stabil,de ha butítom úgy is csinálja,tehát nem a gép gyenge. -
Laci82 #28033 Hát én most a Fifát előrendeltem.
Tavaly a PES-t vettem meg,de már marha uncsi kezd lenni,hogy öt nyomorék bajnokság van benne évről-évre és ilyen west london white-okkal,meg hasonló fantázianevekkel eltolják az élményt,plusz fifázni többen fifáznak online és azért egy másik ember ellen tolni sokkal nagyobb élmény mint a pc ellen.
Ja és ez a Fifa ez szerintem jó lett,végre.... -
#28032 a gyep gáz, de néhol meg tök jó, kameraállástól függően, pl amikor kapussal szembe nyomod akkor is tök frankó. Szóval nem olyan szar az azért. A gameplay meg egyre jobban bejön. :) -
Neoncsoves #28031 azért elég hihetetlen, hogy semmi hack nincs még arra, hogy a játékidőt állítani lehessen :| -
#28030 nincs -
#28029 A fű tényleg elég gyatra, de a mozgások nagyon bejönnek. Esti meccsek szerintem jobban néznek majd ki. Egyébként észrevettem pár mozgást amit újdonságként harangoztak be a konzolos verzióhoz, védekezésnél ugrott be hogy ezt már láttam valamelyik vidiben:D -
#28028 Amúgy van magyar kommentátor a demoban? -
#28027 ide is a rövid vélemény amonnan;
nah végre lejött a fifa is, és hát nem is tudom. a játékosok mozgása nekem ott jobban tetszik. a gyep gynge, de a többi grafikai elem nagyjából oké, ellenben azért figyelhettek volna pár dologra még.
pl a magyar ékezetek majdnem tapadnak a fekete ablak széléhez, ez nagyon csúnya, amatőr hiba, át is fogom állitani angolra. zavaró, designeri hiba.
a 11-esek elég gagyik még, de lehet csak szokni kell. visszajátszásból kevés van szerintem.
van amiben jobb a pes, de nem rossz ez a fifa azért. :) még kiv leszek másféle időjárásban mit muzsikál a két gamma, de szerintem én fifázni fogok, nagyon szépek a passzok ahogy vezetik a labdát meg etc, tényleg mintha velük élne. köritésben is jobb a fifa szvsz, szóval egyenlőre eldőlt. :) -
#28026 ahham látom nem rossz :D szóval már nekünk sem lehetetlen a cselezés csak nincs ennyi újjam h ezt normálisan kivitelezzem meccseken :D -
#28025 Miért ugrál a kurzor?
Úgy mint amikor a régi játékoknál be volt dugva a kormány vagy valami!?
G25 be van dugva,de középen van,és eddig semelyik játéknál nem volt vele baj
5let? -
#28024 vagy C+2+8 :D