FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
köszi, helo!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
egyikõtöknek sincs olyan patch fent ami a másiknak igen?
csinálj új szobát és nézzétek meg úgy 😊
lehet sokan azt gondolják nem számít de megsúgom néha igen is sokat számít (bármilyen hihetetlen)
nem kell külön yszobát csinálni hamachin nem?
a kérdésem , h lehete fifa10el ugy hamachin játszani mint a fifa09el, ha nem akk hogy lehet?
mi kiprobáltuk haverommal, és amikor kezdödne a mecs, tehát már megvannak acsapatok meg be is töltött akkor lép ki h megszakadt akapcsolat amásik játékossal!
köszi, helo
\"Erről van szó!\"
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Tegnap letöltöttem a textúra javító patchet. Az egyiket elindítottam végig is ment a parancssor, de mikor kezdeném a meccset, töltés közben a Fifa 10. exe hibát észlelt ezért leáll.
Már letöröltem a játékot mentést meg mindent, újratelepítettem a gamet, beraktam a grass patchet és a hidden stadiums patchet, ahogy ezelõtt is. A textúra javítót ezúttal kihagytam és ugyan azt csinálja mégis. Játékos szerkesztésnél pedig az emberek feketék.
Valaki tud rá megoldást? Nem akarom megint újratelepíteni, mert egy óra hossza míg letörlöm és újra felrakom. Köcsög EA nem tudom mit szarozik a telepítõvel is, minden játékukat kurva lassan lehet letörölni, ha arra kerül sor.
Elõre is köszi a segítséget!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Szar Bayern, szar Bayern :)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
az elsõ játék, amit bánok, hogy megvettem eddig, komolyan.
No one can stop Death!
a nyitóképernyõnél a videókarim rakoncátlankodik, vagy tényleg ilyen eléggé inverz a Rooney feje ?<#vigyor0>#vigyor0>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Hasonlítás!
Alap játék!
A patch után!

una volta per sempre INTER!
kisbetûvel írva is értem ám!
AMI NAGYON NAGYON JÓÓÓÓ BENNE
peccs nélkül ilyen volt<#shakehead>#shakehead>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -