36657
-
#28183 -
#28182 neked kell tudni melyik géped van :-) -
RYO21 #28181 Melyiket kell innen letölteni? -
#28180 -
RYO21 #28179 hát nálam nem segített -
RYO21 #28178 :D azt hittem csak nekem van problémám ezzel. -
#28177 ha a Microsoft Visual redistributable-ra gondolsz két hozzászólással előtted
próbáljátok meg ezzel
http://csillagpor.hu/remek/programok/microsoft-visualcpp-redistributable-package -
RYO21 #28176 csak nálam nem akar elindulni a demó telepítője a szar redistrutable miatt?? -
#28175 a-a... naggyon fasza:D
Én úgy csináltam a beállításokat, mivel én is billhez voltam hozzászokva, hogy először beléptem még az állítatlan szűz fifába... és leírtam úgy melyik gombbal mit csinál... utána kiléptem bementem a beállításokhoz és beállítottam úgy ahogy én szerettem eddig is billen... következőekben meg amiket beállítottam billre azt leírtam valahova és átmentem a Consol menüpontra és ott is beállítottam kedvemre... ez max 5 perc volt ... :( -
#28174 Sziasztok.
Volt valakinek problémája visual c++ -al telepítés közben? -
#28173 át lehet rakni kint is bent is nálam most pl jobb felső gyors futás alsó cselgomb
egy konkrét példa
ezt se csinálja?
egyik legegszerűbben kivitelezhető csel
-
#28172 Passzolom, ez az első Fifa amivel játszom 5 éve, és most először gamepaddal szóval erősen szokatlan, amatőrben gyakorlok. PESben is próbálom szokni. :) Szóval nem tudom mi volt a régi :) -
#28171 Mert most ez lett az ujj???
Ennyi ujjam már nincs is!!!! -
#28170 #28131 :P -
#28169 Ok de még dolgozok majd ha hazaértem!!! -
#28168 Bal alsó + jobb analóg a cselek. -
#28167 Nyugi szerintem a rendessel nemlessz gond!!! -
#28166 Ezeket próbáld
-
#28165 Én az alapot átálítottam de valamit megnyomva + jobb analog csinál valamit de nem az igazi és az ideg elkap!!!! -
#28164 Tavaly direkt a fifa miatt vettem , pedig nem volt olcsó... -
#28163 Csak az alapcselek mennek ( de egy istennek se találom a sprintet) amúgy nagyjából minden ua. mint a 10-be -
#28162 próba :)
-
#28161 L2 és jobb analóggal próbáltátok?
-
#28160 Csá nekem még nem neked műkszik??? -
#28159 Sikerült a gamepadot beberhelni , nekem is ChillStream van ??? -
#28158 hát csináj jobbat :-)
ez az első mód nem igazán egyszerű még szerkeszteni rx3-ba kódolnak
inkább a TextMod módszer az érdekes
zlib és hexa editor kell egyébként
szval nem egyszerű, de bárki nekiállhat :P
Pár dolog amiket kiszedtek
Adboards
Fű csíkozás
Balls:
Demo adatbázis
http://www.filefront.com/17294181/fifa_ng_db.db
-
#28157 szerintem szar csak a labda jó... -
#28156 Hertha BSC Arena Mod for FIFA Soccer 2011 Demo
--------------------------------------------------------------------------------
Fifa 11 Mod Time
Hey, all. Here's a Mod i made today.
It's an TexMod Mod.
Download and Howto at the Bottom...
Features :
- Hertha/Fifa4Fans : Adboards/Banner
- Kaka' in Hertha BSC Homekit (Not Final) and Homeshorts/Socks (Nott Final)
- Hertha Logo
- Herthulani Ball
- Blue Soccer Goal Net
Pictures :
Download (TPF+TexMod):
HowTo:
- Download the Zip and extract the two files in your /Demo/Game/ Directory. (Location of the Fifa.exe)
- Start Texmod.exe and set the Fifa.exe at the Target Application Browser.
(Click on the Folder Icon)
- Click on the Small Folder at the right of the Package Name Field.
- Choose the Hertha_V1.tpf over Browse...
- Click on "Run" and the Game should start with the Mod... (RNA.ini Works) -
#28155 te mindig ilyen hihetetlenül okoskodó vagy?
1. Direkt írtam a külön linket mert nem kell elindítani hozzá a demót
2. ezt inkább nemis kommentálnám sima kötözködés
ne reaagálj please semenyik hozzászólásomra ezentúl thanks -
#28154 nem teljesen ugyanaz, de nagy részben
az infók szerint Fifa 10 és a World Cup mixe, illetve és állítólag pár kapushiba javítva lett benne -
#28153 kipróbálom -
Dean Winchester #28152 1 - már megtalálta
2 - ha máshova telepítette akkor nem ott van -
#28151 külön indítható exe
itt van pontosan
C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup\fifaconfig.exe -
007 Zolee 007 #28150 Szerintem reinstall úgy, hogy nincs bedugva a kormány. Vagy ha kontrollerrel szeretnéll játszani akkor csak az legyen bedugva. Ez csak tipp, ha hülyeség akkor bocs. -
Dean Winchester #28149 amúgy fifa10hez nem készül vmi friss adatbázis? tehát a jelenlegi átigazolásokkal?
gondolom az nb2ben benne lenne dehát ott is 1 hónapja semmi hír,hogy elkészítik-e vagy sem :S -
#28148 megvolt -
#28147 Szerinted nem olvastuk? Nincs ilyen problémánk, nem tudjuk a megoldást. Húzd ki a joyt, kormányt első körben ha még nem tetted volna. -
#28146 én is már beírtam 1000% hogy ugrál az a fos kurzor,de senkit sem érdekel,most azért meg rendkívül bunkók vagy csak nemtudnak olvasni és annyi jó szándék nincs itt senkiben hogy el tudja olvasni az szánalom... -
#28145 mivel evidenciát közöltél senki nem kiváncsi rá, ezért nehogy már te legyél megsértődve... ha valamivel kapcsolatban gondolatod merül fel és azt valamilyen formában felvetnéd egy fórumon az a minimum, h körbenézel aktuális-e, időszerű-e és egyáltalán van-e értelme. -
#28144 Nincs limitálva, de senki nem kiváncsi ugyanazt olvasgtani mikor 85x le lett írva. Ugye nem megerőltető alulra beírni a keresőbe?