FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapaszkodik felfelé a csapat, Augsburg-FSV Frankfurt 4-2.
Szar Bayern, szar Bayern :)
nah akkor lenne igény egy fifa10 SG-s bajnokságra?
a táblázat meglenne kb 2 héten belül, csak érdeklõdnék, hogy lenne e igény.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Egyiptom, Elefántcsontpart és Ghána kerül be.
7 meccs után (2-1-4, 9-10) 15. hely, Thurk a legeredményesebb a maga 5 góljával. Magyarok közül Szabicsnak van 1 gólja, Torghelle még csak kapufáig jutott.
elõször játszottam a pessel.
nekem jobban bejön a FIFA 10 mind grafikailag, mind játékélményben.
maradok ennél 😊
\"Erről van szó!\"
Ja, azt tudom, hogy csak a végén lehet.
De billentyûzeten az mit jelent? 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mindegyik readme-jében le van írva, hogy hogyan lehet eltávolítani. A régit leszeded aztán felrakod az újat. Nem lett volna semmi baj.
Egyébként meg telepítsd más helyre a FIFA-t.
Miért nem tudom az új fû patchet felülírni? Feltettem az 1.3-as fûpatchet és arra r az új fûpatchet de nem tetszett így gondoltam visszarakom régit! De hiába rakom vissza ha nem változik semmi! Már a játékot is újra telepítettem de semmi!
Légyszi segítsetek!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
szóval mint láttam lenne pár jelentkezõ egy fifa bajnokságra 😊
akit érdekel annak egy link a topicról... aztán majd látjuk,hogy alakul a dolog 😊
link
(vicceltem)

una volta per sempre INTER!
4 emberrel jó a dolog sztem. Most persze mindenki mást akar rátenni ezen elvívódhatunk napestig, az lesz rajta amit akartok!
Mindenesetre a mostani banneren SENKI nincs rajta 😄 😄
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
legyen már egy barca-REAL-mu-inter-chelsea-milan ból egy-egy.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Forza Inter
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
majd printelek ma este egy képet 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
csak másolgatok és kész 😄
szóval ha magyart akarok bemásolom és kész.
a többit akkor a mostanit másolom be ,szóval 3 másodpercért megéri! és kössz a segítséget (kipróbálom,hogy mükszik-e)
egyébként sztem tök fasza lett ez a fifa! a játékosok mozgása kifinomultabb! a kapuk változnak.
vége a meccsnek akkor kiírja a következõ meccset ,hogy kivel mikor milyen típusú...stb
nekem tetszik!
Notts.al kezdtem el a szezont és öreg Campbell ott van a védelem tengelyében 😄
tehát alapból magyar szinkronos fifám volt!
msot felraktam a német,francia,olasz kommentárokat és a magyar kommentár megszünt! KIse lehet választani :S
szóval a config.dat ot felmásolom a fifa gyökerébe a lemezrõl és elvileg jó lesz megint?
Az mért van, hogy manager módban a játékosaim formája szinte mindig lefele nyíl (😄) vagy ritkán van 1-2 aki vízszintes nyíl...?
Egy ilyen gamepad( MANTA gamepad Warrior (MM816) szerintetek jó focis játékokhoz?
Be lehet rajta állítani a gombokat a játékhoz?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Hogy lehet megvalósítani a magyar felirat-angol/spanyol(melyik a jobb?) kommentár kombót? Szorgalmasan visszaolvasgattam, de nem tiszta...
megnéztem :S semmi!!!!
a hun.db-t másoltam oda ahol ez van és ger.db-t nyomtam
erre semmi :S
a file-okat bemásoltam oda ahova kell és semmi!
egyszerüen kiválasztani sem lehet 😞
szóval jó levan töltve elvileg a német kommentár erre semmi :S
hoppá
FIFA 10 GERMAN COMMENTARY
Firstly install the German translation patch. Then extract the data directory into your FIFA 10 main directory.
Overwrite the old files.
Run the game and choose German as language.
a translation pach elmaradt 😄