FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Manager módot nem szeretem, jó ez a szezon is.
Kapaszkodik felfelé a csapat, Augsburg-FSV Frankfurt 4-2.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee

Lcapitant
Hello!
nah akkor lenne igény egy fifa10 SG-s bajnokságra?
a táblázat meglenne kb 2 héten belül, csak érdeklõdnék, hogy lenne e igény.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Atti12
én a 4. osztályú Grimbsy townal már a PL ben járok 😊

Rudee
Afrikai válogatott patch
Egyiptom, Elefántcsontpart és Ghána kerül be.

Rudee
Az Augsburggal kezdtem egy szezont, hát nem egyszerû.
7 meccs után (2-1-4, 9-10) 15. hely, Thurk a legeredményesebb a maga 5 góljával. Magyarok közül Szabicsnak van 1 gólja, Torghelle még csak kapufáig jutott.

Japep

Köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

shift ? de csak akkor lehet ha 1 gólós vesztésre állsz 😞
DeerHunter01
kipróbáltam a PES 10-et.
elõször játszottam a pessel.
nekem jobban bejön a FIFA 10 mind grafikailag, mind játékélményben.
maradok ennél 😊

\"Erről van szó!\"

Japep

Ja, azt tudom, hogy csak a végén lehet.
De billentyûzeten az mit jelent? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rudee
Csak az utolsó percekben lehet, gamepadon R3.

Rudee
Duong patchében van háló is.

Lacee86
Nem tudok róla egyelõre, de szokott jönni háló patch is. Majdcsak lesz elõbb-utóbb.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Japep

Hogyan lehet felhívni a kapust szögletnél? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

SLICK
van lehetõség lecserélni a hálókat a kapun?

Lacee86
És akkor nem is kéne új banner 5 évig... <#idiota><#zavart2>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Rudee
Újabb példa, hogy miért ne rakjuk egyik patchre a másikat.
Mindegyik readme-jében le van írva, hogy hogyan lehet eltávolítani. A régit leszeded aztán felrakod az újat. Nem lett volna semmi baj.
Egyébként meg telepítsd más helyre a FIFA-t.

Rudee
Jól néz ki, de hamár egy játékról van szó, akkor talán jobb lenne ingame képekbõl kiszedett fotókkal teletömni a valós fotók helyett.

zsolt515
Üdv!
Miért nem tudom az új fû patchet felülírni? Feltettem az 1.3-as fûpatchet és arra r az új fûpatchet de nem tetszett így gondoltam visszarakom régit! De hiába rakom vissza ha nem változik semmi! Már a játékot is újra telepítettem de semmi!
Légyszi segítsetek!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

egy hsz erejéig reklámozom a topicom 😄
szóval mint láttam lenne pár jelentkezõ egy fifa bajnokságra 😊
akit érdekel annak egy link a topicról... aztán majd látjuk,hogy alakul a dolog 😊
link
bayernbõl nincs senki?😄 Ribery hol van 😮
(vicceltem)
Markov
Tessék tisztelt publikum! Részemrõl ennyi a max. <#vigyor2>

una volta per sempre INTER!

Markov
jó persze, hogy mindekinek kedvezzek simán tennék rá több topcsapatos sztárt, csak élvezhetetlen lenne az egész, méretben is <#alien2>
4 emberrel jó a dolog sztem. Most persze mindenki mást akar rátenni ezen elvívódhatunk napestig, az lesz rajta amit akartok!
Mindenesetre a mostani banneren SENKI nincs rajta 😄 😄

BBeno2
ja és nem cikizni hanem javító kiritka amógy oktat maga a gondolat csak nagyon elangolosodott 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2
túl sok az angol...

legyen már egy barca-REAL-mu-inter-chelsea-milan ból egy-egy.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Markov
hehe, nem akartam részrehajló lenni, mert még megszólnak itt a népek <#crazya><#nevetes1>

szucsy89
3angol klub?:S
Jó lett, 😄 csak az Inter hiányzik belõle 😛
Forza Inter

&#9829; &#9658; I.Love Inter &#9668; &#9829;

Markov
Hali!
Csináltam BANNERt, ha gondoljátok.. <#integet2>

sehogy 😄
majd printelek ma este egy képet 😄
rooney8
hogy csinálod?<#idiota>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nálam meg mind vízszintes .D 6 hét után persze...
rooney8
a lefele nyíl az hogy szar formába van, a vízszintes hogy se nem jó se nem rossz, a felfele pedig hogy jó 😄 de nálam szinte mindig lefele vannak a játékosok :@ néha van hogy vízszintes és nagyon nagyon ritkán, hogy fölfele...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rudee
BigGUI-val ki tudod szedni a config.dat-ból a locale.ini-t. Abba átírod a telepített nyelvek sorát (hozzáírod amit letöltöttél), bemásolod a FIFA10 könyvtárába és máris választható lesz az összes nyelv.

az nem gond 😄
csak másolgatok és kész 😄
szóval ha magyart akarok bemásolom és kész.
a többit akkor a mostanit másolom be ,szóval 3 másodpercért megéri! és kössz a segítséget (kipróbálom,hogy mükszik-e)
Rudee
Jó lesz, de akkor meg az új nyelvek nem lesznek ott.

hmm tényleg az mi akarna lenni az a vizszíntes nyil?😄 nem is figyeltem,hogy az lehet máshogy is xD
egyébként sztem tök fasza lett ez a fifa! a játékosok mozgása kifinomultabb! a kapuk változnak.
vége a meccsnek akkor kiírja a következõ meccset ,hogy kivel mikor milyen típusú...stb
nekem tetszik!

Notts.al kezdtem el a szezont és öreg Campbell ott van a védelem tengelyében 😄
nem értem!
tehát alapból magyar szinkronos fifám volt!
msot felraktam a német,francia,olasz kommentárokat és a magyar kommentár megszünt! KIse lehet választani :S
szóval a config.dat ot felmásolom a fifa gyökerébe a lemezrõl és elvileg jó lesz megint?
rooney8
Hy!

Az mért van, hogy manager módban a játékosaim formája szinte mindig lefele nyíl (😄) vagy ritkán van 1-2 aki vízszintes nyíl...?

Rudee
Az eredeti (ha van), akkor a config.dat-ban van. Tehát azt visszamásolod, ezt meg kitörlöd.

Rudee
Felrakod a nyugat európai kiadást (amiben alapból van spanyol nyelv) és az spa.db-t felülírod a hun.db-vel (ez meg rajta van a közép európai kiadáson).

Rudee
A config.dat-ban az egyik ini jegyzi, hogy melyik nyelvek vannak telepítve. Abba bele kell írni plusz a németet és úgy csak megy.

Sziasztok...az lenne a gondom h mikor haverokkal játszok állandóan megszakad a kapcsolat...09 nél semmi gond nem volt...és õk ketten 10ben is vígan játszanak hiba nélkül...már rengeteg dolgot próbáltam...lehet a sávszélességemmel van baj...2megás a netem???
Hello!

Egy ilyen gamepad( MANTA gamepad Warrior (MM816) szerintetek jó focis játékokhoz?
Be lehet rajta állítani a gombokat a játékhoz?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

hun db-t átnyomod spanyolnak a jelére vagy amelyiket akarod 😄 én most épp a németet tolom és akkor hun.db -> ger.db és kész
Hali!

Hogy lehet megvalósítani a magyar felirat-angol/spanyol(melyik a jobb?) kommentár kombót? Szorgalmasan visszaolvasgattam, de nem tiszta...

situation. ini kell a fifa fõkönyvtárból gondolom én,hogyha esetleg megint a magyart akarnám látni, :S errõl elfelejtettem mentést készíteni szal ha valaki felrakná ezt a pár bájtos cucot megköszönném!
megvan fasza is lett,csak egy a bibi :S a magyar válaszlehetõség meg eltûnt 😞
és akkor elvileg kitudom választani a német nyelvet? na megnézem

megnéztem :S semmi!!!!
a hun.db-t másoltam oda ahol ez van és ger.db-t nyomtam
erre semmi :S
a file-okat bemásoltam oda ahova kell és semmi!
egyszerüen kiválasztani sem lehet 😞
szóval jó levan töltve elvileg a német kommentár erre semmi :S

hoppá
FIFA 10 GERMAN COMMENTARY

Firstly install the German translation patch. Then extract the data directory into your FIFA 10 main directory.
Overwrite the old files.
Run the game and choose German as language.

a translation pach elmaradt 😄
Rudee
Nekem nem magyarul van. De ha az lenne, akkor is vagy 2 hétig tölthetném felfelé azt a ~400 megát.