FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
mert régiekbe asszem ctr-al jött be ez a menü de itt nem találom<#szomoru1>#szomoru1>
\"Erről van szó!\"
De sztem ha rámész hogy kövi meccs ott kel vhol kiírnia nem? Nézd meg hátha!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
mikor írja ki mikor elkezdõdik a meccs vagy amikor én meg a kapus 1v1 van vagy mikor?
valaki nem tudja hogy hogy kell TP-t szerezni mert fejleszteném a játékosomat és 20 TP-m van összesen?
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
én menedzser módban nyomom és az egyik elvárás az hogy igazoljak egy legalább 85 értékû játékost. már 50x próbáltam de azt írja üzenetben hogy nem elég. mi a qrvaanyját csináljak?? kezd beidegelni
help
valaki nem tudja hogy hogy kell TP-t szerezni mert fejleszteném a játékosomat és 20 TP-m van összesen?
elõre is köszi
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
ez állítólag az összes csapathoz eredeti címereket tartalmaz
Sky Patch 10 (by Outsider87)
ez meg az ég textúráját cseréli
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Köszönöm.
nyomnánk direkt ip-n, de nem megy mert eredeti a játékom, a násik emberkéjé pedig nem
mit lehetne tenni?
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
itt kéne jelentkezni de gyorsan és nem eredeti fifával 😊
nem ismerem a programot
inkább hagyom,majd ha lesz magyar bajnokság a FIFA Hungary által,abban mindig lecserélik egy jóra
[]
CAMERA_ZOOM_MODIFIER = 0.08
CAMERA_HEIGHT_MODIFIER = 0.10
CAMERA_BIG_ZOOM_MODIFIER = 0.32
CAMERA_BIG_HEIGHT_MODIFIER = 0.16
Mindezt egy sima szöveges fileba írod, amit a FIFA fõnykönyvtárába mentesz common.ini néven.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Liverpool YNWA Liverpool
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Az lenne a problémám hogy indítanám el a CM10-et és ezt írja ki:
miért?
válaszotokat elõre is köszönöm
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
kezd reális lenni a fifa xD az arsenal itt is a 2.helyen van 😄
Kép:
bazze mennyi meccset tolsz egy nap?(ja és félidei idõre lebontva kérném a választ 😄 na meg képet is tehetnél be bátran!
Lcapitant lenne rá igény ja 😄 ha gondolod csináld 😊nyiss topicot és ...