FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
és audio.big
bemáslom a audio mappába és semmi semtörténik 😞
inditanám a fifát és nem lehet kiválasztania német nyelvet!
hogyl ehet ezt megoldani???
esetleg ugy hogy teszem fel az orosz koommentár file nevére átirom és azt irom felül?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként a GURU-s videótesztben Darths megemlítette, hogy végnapjait éli a sorozat PC-n. Utánakérdeztem egy bennfentes régi barátnál aki bár nem érintett a FIFA sorozatnál (angol EA sajtós), de megsúgta, hogy a PC platformot ki akarja vonni az EA SPORTS a támogatott platformok közül. A FIFA-t egyedül a PC-s eladások tartották életben.
Szomorú ezt látni és hallani...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Már egy ideje játszottam a fifa 10-el, amikor egyéb okok miatt újra kellett tennem a windows-t. Utána szintén feltettem a fifa-t, de valami nem stimmel <#shakehead>#shakehead> .
Amikor passzolok, olyan embernek aki nem látszik, akkor 1-2 sec-re igy berezonál. Nem tudom, hogy ez elõtte is volt-e, és ilyen alapból a játék, de szerintem valamit nem tettem fel, vagy valamit nem állítottam be a monitoron nem tudom. A vicc az, hogy megpróbáltam Print Scree-nt csinálni, de azon meg nem látszik. Így Photoshoppal szerkesztettem egy képet, hogy mit is látok valójában:
Kép
Ez szinte csak 1 másodpercig ilyen, és nem is akad, de jó lenne tudni mitõl van. Ati Catalys-tban kell valamit állítani vagy mi? :S Monitoron nem oké valami nem tudom sajnos nem értek hozzá 😞 . De a legfrissebb video kártya driver van fent.
München ist ROT!!!
abban megnyitottam a megadott .big-et,megkerestem sorban és kicseréltem a __.o kat
ezután creation masterrel rebuildoltam
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Beimportálom én mind a négyet, de eredetileg - nálam legalábbis - nincs is benne ilyen filek, sz'al nincs mit felülírni ergo nem is kérdez rá.
Lehet elbénáztam vmit...
No mind1... Próbálkoztam eleget, de semmi ...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
m200__.o, m243__.o, m242__.o and m232__.o. You should now have 4 files with .o extension name.
Later, run File Master 10 (either for demo or full version). Make sure you're in the right
folder or fifa10 game. If you want to test this patch on FIFA10 demo, then go to
the FIFA10 DEMO folder. You should know how to use FileMaster10 already.
Okay, on FIFA10 demo, you should open zdata_02.big where m200__.o and the rest of
the files exist.
Now, click on Import ICON (with red arrow pointing downward) and find this pat folder.
Select all and ENTER (or click OPEN button), and then click "Yes to ALL" button.
FM10 will do the rest for you.
That is all to it.
Odáig eljutottam, hogy letölt, bat file elindít és csinál 4 fileot. És letöltöttem a File Master 10-et.
De aztán ? <#nemtudom>#nemtudom>
Igen jó lett, szerintem regularcat patchét is veri bõven, pedig az se volt rossz.
Duong's Match Graphic Replacement 1.0
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
...
(mert nekem ugytom a magyar-angol-cseh-szovjet-jugo van benne?
Ha így írják, akkor mûködnie kell.
na elolvastam a readme-t
Miután szintén letöltötted a foltot a játék fordításáért, nyisd ki a dossziét a FIFA 10 gyökérkönyvtárán.
Írd felül az öreg fájlokat.
Indítsd el a játékot és kiválasztott olaszt.
olaszul volt,fordítot használtam 😄
4.4megas az audio.big file!
nos oké hogy felülírom (mert ami alapból van az 3.4 mega!
de ha felakarom tenni a németet akkor az is 4.4 mega:S
na mind1 a lényeg ezzel nagyon elkurni a fifát nemtudom 😄 szóval csinálok egy mentést az alap audio.bigrõl és kész!
majd jelentkezem mire jutottam
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Akk tölöm az elõzõt!<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
[/img]