FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemtudom azt egybéként nagyon nehéz lehetne megvalósítani,hogy h az ember játszik egy német csapattal akkor a bundesliga tv kijelzõ legyen? ha angol meccset a PL tv kijelzõje ...stb
ha teszem fel semlegesen csak meccset tol akkor meg lehesen választani! sztem ezt is megvalósíthatnák ja és a teremfocit (a fifa2011ben)
vagy ilyenkor tökmind1 mit játszol?😄DD
ho-ban mi lett?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Szar Bayern, szar Bayern :)
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
Köszi!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
c2d e6600, gef 8600 gts, 4 giga ram, windows 7 x64
Probáltam mindenféle rendszergazda futtatással meg kompatibilitással, de semmi haszna nem volt.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Free user, vársz kicsit míg visszaszámol aztán download.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Tény hogy, így is van pár idióta aki veszi a játékaikat (most itt fõként a rosszabbakra gondolok, vagy jelen esetben az évek óta "ugyanolyan" FIFÁ-ra), de ne felejtsük el itt tényleg a legnagyobb fanok, akkor a kisgyerekeknek apuci veszi meg, vagy mikor elfogadható ára lesz, akkor évekkel késõbb még pár gyûjtõ egyén veszi meg.
EA-nak nem is kell több, hiszen rengeteg játékuk van még amibõl megint csak tejelnek az emberek.
A butaságuk meg ott jön ki, hogy ha fejlesztenének is kellõen a FIFA-n akkor jóval több lenne az eladás is PC-re. Attól mert konzolra próbálnak áttéríteni, attól még rengeteg ember ugyanúgy PC-n szeretne játszani, pl én is. Minek vegyek konzolt, ha úgyanúgy tudok PC-n is játszani?
Ergó megtérülne EA-nek a fejlesztés, hisz akkor az emberek is jobban ráfanyalodnának, hogy megvegyék.
a-a
szted az EA-nal majd olvassák a fórumot?😄
annak lehet kösznni,hogy sokan letöltik és nem veszik meg... illetve annak,hogy pc-re nem fejlesztenek :S
egyébként ha azt nézzük,hogy 08 és 09 közt mennyivel lett jobb meg a 09 és 10 között mennyivel akkor majdcsak ég és föld a különbség.
Ha ilyen ütemben tudnának haladni akkor jövõre tutkó mégfaszább game-t tudnánk kapni.
ha igen akkor meg részvétem 😞
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
szabi.: secc perc lelehet kapni a fifa10et magyarul és kész 😄
én is épp ezért nem szedtem le anno az angolt.
Nem küldené el valaki a fifa 2010 magyar nyelvû fájlokat akinek megvan?
Mert csak az angol verzió van meg nekem😞<#falbav>#falbav><#szomoru1>#szomoru1>
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
elõre is köszi
Jövõre már 1 játék sem lesz pc-re vagy mivan??
Akk xbox-ot kell venni?<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E