FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

am elég szomorú,hogy ilyen hibák elõforduhatnak 2010ben :S

nemtudom azt egybéként nagyon nehéz lehetne megvalósítani,hogy h az ember játszik egy német csapattal akkor a bundesliga tv kijelzõ legyen? ha angol meccset a PL tv kijelzõje ...stb
ha teszem fel semlegesen csak meccset tol akkor meg lehesen választani! sztem ezt is megvalósíthatnák ja és a teremfocit (a fifa2011ben)
melyik vagy te xDDDD
vagy ilyenkor tökmind1 mit játszol?😄DD
ho-ban mi lett?
hedonist
vicc... de az is jó amikor kupa meg bajnoki egy napon van és a kis kijelzõn látod a saját csapatodat mással játszani...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rudee
Patch még nincs. Cipõ textúrák vannak, azokat CM10-zel lehet berakni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Még nincs.

elinditod és kész nem? nem próbáltam még
""

♥ ► I.Love Inter ◄ ♥

van-e a FIFA10-hez olyan patch ami a bajnokok ligáját olyanná teszi mint a valóságban,értem ez alatt a reklám táblákat,a stadionok átváltozása olyanra mikor bl meccs van,bl himnusz
zsolt515
A Fifa 10-hez nincs még csuka patch? Ha van vki ad egy linket?
Köszi!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Afrika válogatott patch
Rudee

Rudee
Béta már van belõle itt.

Rudee

attól függ milyen patch 😄
Lacee86
A DVD tokba.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

ha letöltök egy patch-t akkor azt hova kell berakni a játékon belül?
No, nekem egy olyan problémám van a fifa 10-el, hogy akármilyen beállításon játszok szaggat...

c2d e6600, gef 8600 gts, 4 giga ram, windows 7 x64
Probáltam mindenféle rendszergazda futtatással meg kompatibilitással, de semmi haszna nem volt.

szucsy89
microsoft és a sony keze is benne van abban hogy leálltak a pcrõl...így több konzolt vesznek az emberek(jövõre lehet én is beruházok egyre)
hedonist
Manager Master-rõl vki tud vmit mikor jelenik meg legaláb a béta?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rudee
Afrika válogatottas privi kérdésedre a válasz itt van.
Free user, vársz kicsit míg visszaszámol aztán download.

ez jó kérdés énis kiváncsi vagyok a válaszra
JUVEfun
Meggyõztél , de azért azt se felejtsd el , hogy nagyobb buli/lásd.:4-5 ezerrel drágább/ a konzolos játékok eladása nekik , Amúgy maximálisan én is PC párti vagyok és nem is próbáltam még konzolon , bár néha a képek,videók láttán elcsábulok , de az áraik visszatartanak !

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

SLICK
egyikkel sem.
Tény hogy, így is van pár idióta aki veszi a játékaikat (most itt fõként a rosszabbakra gondolok, vagy jelen esetben az évek óta "ugyanolyan" FIFÁ-ra), de ne felejtsük el itt tényleg a legnagyobb fanok, akkor a kisgyerekeknek apuci veszi meg, vagy mikor elfogadható ára lesz, akkor évekkel késõbb még pár gyûjtõ egyén veszi meg.
EA-nak nem is kell több, hiszen rengeteg játékuk van még amibõl megint csak tejelnek az emberek.
A butaságuk meg ott jön ki, hogy ha fejlesztenének is kellõen a FIFA-n akkor jóval több lenne az eladás is PC-re. Attól mert konzolra próbálnak áttéríteni, attól még rengeteg ember ugyanúgy PC-n szeretne játszani, pl én is. Minek vegyek konzolt, ha úgyanúgy tudok PC-n is játszani?
Ergó megtérülne EA-nek a fejlesztés, hisz akkor az emberek is jobban ráfanyalodnának, hogy megvegyék.

JUVEfun
Melyik részével nem értesz egyet ???

SLICK
ezt ugye te sem gondoltad komolyan 😊

Breki33
<#lama><#falbav>
JUVEfun
Okosabbak , mint gondolnád ! /amig milliók veszik a játékaikat aminek csak a címén kell változtatni : FIFA 96, 97, ....stb minimális fejlesztés-milliárdos haszon/ Ugye nem is olyan buták ???<#vigyor2>

A fifa 10-ben a légy profi módban van olyan hogy leigazolhatnak egy másik nagyobb csapatba ha jól játszom?
SLICK
Az EA buta mint a segg...

Atti12
nem, itt azzal van a gond hogy mi nem veszünk szart --> õk nem fejlesztenek jót. Ördögi kör 😊

szucsy89
már idén is érzõdött hogy leszarják, ez a lépés várható volt, asszem már 1-2éve hallottam hogy meg akarják szüntetni ..
a-a
a-a
szted az EA-nal majd olvassák a fórumot?😄
annak lehet kösznni,hogy sokan letöltik és nem veszik meg... illetve annak,hogy pc-re nem fejlesztenek :S
egyébként ha azt nézzük,hogy 08 és 09 közt mennyivel lett jobb meg a 09 és 10 között mennyivel akkor majdcsak ég és föld a különbség.
Ha ilyen ütemben tudnának haladni akkor jövõre tutkó mégfaszább game-t tudnánk kapni.
ha tényleg igaz hogy jövõre nem lesz fifa pc-re ezt csak azoknak köszönhetjük akik csak fikázni tudták hogy így de szar úgy de szar,semmi sem felelt meg nekik
egyik ismim 1megás nettel rendelkezik és õ is nekilátott leszedni a magyar verziót 😄 szóval ktlem,hogy neked 1megástól kisebb lenne ^^
ha igen akkor meg részvétem 😞
Hát ha gyors a neted persze<#wink> De nekem elég gagyi, de mindegy majd vmit csinálok😊 ha nem lesz más akkor letöltöm...

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

átállítottad az alap fifa10 bill kiosztást a régire ? mert ott jobb shift!

szabi.: secc perc lelehet kapni a fifa10et magyarul és kész 😄
én is épp ezért nem szedtem le anno az angolt.
DeerHunter01
amikor nekem lõnek szabadrúgást akkor hogyan válthatok át kapusra?

\"Erről van szó!\"

szisztok!az mért van h elindítom az online módot,találok partnert már be is állítom a csapatot mindenk ok,erre a töltõ képernyõnél amikor ilyen tippeket szokott adni a fifa akkor a betöltõ sáv 100%nál meg áll és kész!?ennyi volt!ctrl del-el tudok kijönni ott meg már .exe leállt!vmi patch ötlet?
Hali
Nem küldené el valaki a fifa 2010 magyar nyelvû fájlokat akinek megvan?
Mert csak az angol verzió van meg nekem😞<#falbav><#szomoru1>

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

DeerHunter01
NEM TUDJUK BAZDMEG ÉS NE TEDD MÁR FEL EZERSZER A KÉRDÉSEDET

\"Erről van szó!\"

nem

5 percenként felteszed a kérdést senkise fog válaszolni! ha vki tudja akkor kapsz választ minden bízonnyal.
valaki nem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni?
elõre is köszi
zsolt515
Azt tudom!<#vigyor5>
Jövõre már 1 játék sem lesz pc-re vagy mivan??
Akk xbox-ot kell venni?<#vigyor5><#vigyor5>

valakinem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni?
már semmi ea sportjáték nincsen pc-re!!!!!

zsolt515
A F@szt???????? Nemááááááááá

Ma jelentették be, hogy jövõre pc-re nem lesz FIFA 11!!!!!!!!!csak konzolra!

vki nem tudja hogy a FIFA 09 hogy lehet TP-t szerezni hogy a játékosomat tudjam fejleszteni?
Rudee
Ja a stadiont meg hazai csapat kiválasztásakor, elsõ gombok vmelyikével. L1 vagy R1.