FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Regularcat's FIFA10 AI v4

Onikrulz Scoreboards v2
Barclay's Style scoreboard (design and height adjusted)
Liga BBVA Style scoreboard (height adjusted)
Sky Sports Barclay's style scoreboard
Serie A modified scoreboard (Serie A tv logo border and scoreboard height adjusted)
UEFA Champion's League scoreboard

Creation Master 10 Beta 4

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Ember ellen az alap gameplay-jel semmi gond, mivel csak a fizika marad alap, a többit az ellenfél irányítja.

Rudee
Gameplay az bizony zavar.

Újratelepítettem mindent, FIFA még nincs fent, Majd ma felrakom, aztán megnézem.

LasCar16
akkor nem értem, DIPnél mûködik a dolog, de hiába free multi a szûz fifa játszhatatlan..

#acm

hedonist
a gameplay patch elvileg nem zavarhat be, mert nem állítja át az adatbázist!

Rudee köszi, megnéztem a könyvtárat, de nem találtam errõl semmi írást, nem tudod melyik fájlban van?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

azaz csak szûz fifával mükszik ezaz online cucc ugye?
Rudee
Nem lehet, hanem biztos.

LasCar16
nálam is ez a hiba csak nincs routerem, gémpléj peccs van csak fenn, lehet az a baj?

#acm

Rudee
Routeren ki kell nyitni a FIFA által használt portokat. Support\EA Help könyvtárba leírják, hogy melyiket használja.

hedonist
nekem is mûködik köszönöm is, viszont abban a pillanatban,h betölt a pálya, tehát kezdõdne a meccs vki ellen kilép, "a kapcsolat elveszett a másik játékossal" címszó alatt. mi lehet a baj? biztos,h nálam van, mert 3-4 emberrel probáltam és mindig ez volt, talán router miatt vagy vm,i net beállítás? tûzfal offon van. köszi elõre!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

JUVEfun
Lehet vmit én nem csinálok jól !

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Rudee
Majd megmondom, ha kiadta 😊

Rudee
Az eddigieket finomítja a képek alapján.

Tényleg mûködik ez durva grat EA😄

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

Golyo69
pedig mûxik 😄

GGMU

Attila8805
Nem akarok belevauzni de minden nap beírod fõleg úgy hogy 7 hsz van a két beírásod közt akkor se fognak hamarabb válaszolni.
Szerintem ennyi idõ alatt simán kérhettél volna kölcsön egy másik billt és ki is tudod próbálni.
De szerintem eddig se mûködött egy Fifa részben sem.
de ha tévedek akkor sorry!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet csinálni a FIFA 10-ben, hogy két billentyûzetet rákötök egy gépre, és úgy játszunk rajta ketten? Tehát olyan mintha gamepad-ot kötnék rá, csak helyette billentyûzet lenne. Ez így mûködne, lehetne ketten játszani?
Elõre is kösz!
Attila8805
Szerintem Fake!<#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

a régit unistall és ugy lehet majd felrakni az újat? kivi vok mennyivel tudja jobbra megcsinálni!
SLICK
ugyanazokat fogja javítani? Vagy várható más is?

JUVEfun
Hát nekem ez sehogy nem jött össze !!!!!!!!!!!!! <#falbav>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Rudee
Menedzser módban? Átigazolások -> átigazolások listája
Kiválasztod a játékost és ott lehet.

Rudee
Hamarosan érkezik az újabb Duong-patch.

csrolli
üdv
a játékosaimat hogy tudom eladni/árulni??

Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet csinálni a FIFA 10-ben, hogy két billentyûzetet rákötök egy gépre, és úgy játszunk rajta ketten? Tehát olyan mintha gamepad-ot kötnék rá, csak helyette billentyûzet lenne. Ez így mûködne, lehetne ketten játszani?
Elõre is kösz!
Golyo69
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a lényeg hogy van egy videó..ami megmutatja mit kell csinálni..nekem mûködött..csak csinálni kell egy ea accot és bejelntkezni uttána meg be írhatsz akármilyen serialt és csatizni fog 😄 😄

úgy csináljátok ahogy a videóban van ...😄

videó 😄

GGMU

én letöltöttem azt a frissítést amit kért a játék,szeretném tudni hogy mit változtat az a csapatokon mert nem vettem észre semmit
ejjj spoilerbe beirhattad volna .D énnekem is jöjjön már a privát üzi 😊)
Golyo69
egy kis javítás: D
gondolom és eredetid 😄

GGMU

Golyo69
nincs mit..de gondlom neked eredid van..ez azoknak segít akinek nincs 😄

én amit lejátszottam ott nem lépett ki 😄
de lehet makk volt 😄😄

GGMU

Rudee
Kössz, de ez nélkül is tudok EASO-n jáccani, csak nem sokat szoktam, mert 80%ban kilépkednek az ellenfelek.

Golyo69
nah alexnek már sikerült 😄 én modntam hogy lehet 😄:😄

jó játékot mindenkinek 😄😄
nekem csak annyi a bajom hogy nagyon nem lett jó ez a fifa 😄 de így hogy lehet online lehet adok neki még egy esélyt 😄

monjduk nemtom meddig lehet így játszani m,ert ha rá jönnek a hibára biztos ki javítják de azért addig is lehet 😄 go 😄

GGMU

Golyo69
ment

GGMU

nekem is elküldenétek ha nem nagy kérés?
Golyo69
ment 😄

GGMU

Atti12
nekem is 😮😄

Golyo69
ment a pü 😄

GGMU

Golyo69
nem kell eredeti 😄 msot játszottam 😄 lol 😄

GGMU

Rudee
Ha van egy eredeti CD kulcsod, akkor igen.

Golyo69
csá..azt tudtátok hogy nem eredetivel is lehet online játszani...mármint nem direkt ip vel 😄

GGMU

Rudee
Ha az egész meccs felvétele kell, akkor jobban teszed, ha felveszed frapsszal.

mikor veszi fel, a kép is belassítva megy, de magán a videón meg már normális sebességû

09hez van olyan progi, amivel ki lehet exportálni a visszajátszásokat? mert ami a játékban van exportálás nagyon lassan megy, egy teljes meccs esetében fél órákba is telik mire kimenti?

és ha kiválasztod pl ezt a két csapatot hogy játszani akarsz akkor elindul ??
Igen nekem is ugyan így volt aztán meg az elmentett játékokat sem indította el

tessék,szépen lefutott a telepítõ (a végén dos ablakot nem bezárni,hanem azt is megvárni) és kész 😊
amint látod Dél-Afrika ott van,viszont a jobb oldalon látni,hogy nincs neve a csapatnak 😄 (ebbõl van 3)
felrakom megnézem 😄
Üdv! nemtudom mennyien töltöttétek le az afrika válogatott patch-t én letöltöttem szépen felraktam a gépemre és mikor játszani akartam nem indult el a játék és teljessen tönkretette a játékot és újra kellet telepítsem aki tud ehez hozzáfûzni valamit az írjon köszönöm
rooney8
konzolon van ilyen... vagyis ilyesféle 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rudee
Játékmódokhoz lehetne rendelni más és más kijelzõt, de nemzetiségekhez nem hiszem.