FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Onikrulz Scoreboards v2
Barclay's Style scoreboard (design and height adjusted)
Liga BBVA Style scoreboard (height adjusted)
Sky Sports Barclay's style scoreboard
Serie A modified scoreboard (Serie A tv logo border and scoreboard height adjusted)
UEFA Champion's League scoreboard
Creation Master 10 Beta 4
Szar Bayern, szar Bayern :)
Újratelepítettem mindent, FIFA még nincs fent, Majd ma felrakom, aztán megnézem.
Rudee köszi, megnéztem a könyvtárat, de nem találtam errõl semmi írást, nem tudod melyik fájlban van?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
Szerintem ennyi idõ alatt simán kérhettél volna kölcsön egy másik billt és ki is tudod próbálni.
De szerintem eddig se mûködött egy Fifa részben sem.
de ha tévedek akkor sorry!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet csinálni a FIFA 10-ben, hogy két billentyûzetet rákötök egy gépre, és úgy játszunk rajta ketten? Tehát olyan mintha gamepad-ot kötnék rá, csak helyette billentyûzet lenne. Ez így mûködne, lehetne ketten játszani?
Elõre is kösz!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Kiválasztod a játékost és ott lehet.
Az lenne a kérdésem, hogy azt meg lehet csinálni a FIFA 10-ben, hogy két billentyûzetet rákötök egy gépre, és úgy játszunk rajta ketten? Tehát olyan mintha gamepad-ot kötnék rá, csak helyette billentyûzet lenne. Ez így mûködne, lehetne ketten játszani?
Elõre is kösz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgy csináljátok ahogy a videóban van ...😄
videó 😄
GGMU
én amit lejátszottam ott nem lépett ki 😄
de lehet makk volt 😄😄
GGMU
jó játékot mindenkinek 😄😄
nekem csak annyi a bajom hogy nagyon nem lett jó ez a fifa 😄 de így hogy lehet online lehet adok neki még egy esélyt 😄
monjduk nemtom meddig lehet így játszani m,ert ha rá jönnek a hibára biztos ki javítják de azért addig is lehet 😄 go 😄
GGMU
GGMU
tessék,szépen lefutott a telepítõ (a végén dos ablakot nem bezárni,hanem azt is megvárni) és kész 😊
amint látod Dél-Afrika ott van,viszont a jobb oldalon látni,hogy nincs neve a csapatnak 😄 (ebbõl van 3)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.