FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Szar Bayern, szar Bayern :)
ezt nézzétek😄😄😄XD
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
De ha a patch nevét beírod google-ba, az is megtalálja máshol.
Egyébként a FAQ-t jó lenne kicsit frissítgetni. 1-2 link meg hasznos tanács elférne benne.
http://www.fifa-evolution.com/index.php?option=com_content&view=article&id=145
/champions league patch/
FIFA10 Unlocker
With this Unlocker it is possible to unlock all items in the shop (without any changings in the database) - among other things the difficulty level Legends. The good: All items which are not unlocked coast as much as before, and you can unlock them by buying them in the shop as soon as you have enough points.
The Unlocker includes two different versions: a classic normal version which is compatible with the online mode, and a version which adds the Mestella stadium in Valencia and the Bernabeau stadium in Madrid to FIFA - but adding the stadiums is not compatible to the online mode!
Unlock patch az volt korábban, de szerintem sokkal jobb 1enként megszerezni õket. Én is egy meccsel tudtam le az imént 4 kihívást, az egybõl 2500 pont 😊
Tényleg vmi unlock patch van ami feloldja az összes mezt, meg labdát?
Ha nem jönnek be a képek, akkor itt meg lehet nézni õket.