36657
-
Neoncsoves #28663 egyik clone verzióban volt magyar, nem? -
007 Zolee 007 #28662 Ezek a nyelvek vannak benne: English, Russian, Japanese, Polish, Swedish, Czech, Bulgarian.
Magyar nyelv NINCS benne, arra még várni kell. -
#28661 magyarosítás/magyar kommentátor van? -
Neoncsoves #28660 magyar nyelvi fájlokat valaki dobna fel? -
sztenli #28659 Ja nem, bocsi, elvileg van Magyar benne, csak az installnál vannak ezek a nyelvek. -
sztenli #28658 Német, Angol, Francia, Olasz, Holland.
Ezek vannak benne. -
#28657 Magyar nyelv van benne? -
Philip00 #28656 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NCoren is fent van, nekem mindjárt lejön ;) -
#28655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!magon és aszfalton is -
fatallerror #28654 gigán is fent van :] -
#28653 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majomparádén , diablon, BeLoadon már fentvan -
barcames #28652 akinek kell torrent az írjon privit és e-mailt (max 8-10 ember) -
#28651 Délután folyamán szerintem fent lesz már. -
fatallerror #28650 de úgy értettem h publikon v ahol én fent vagyok :D -
#28649 megtörtént :D -
fatallerror #28648 csak legyen már fent -
#28647 Fifa 11 (c) Electronic Arts Inc. RELOADED -
IXEMGabeo #28646 nem hogy nekem adtad volna -
Davidsned #28645 Mert anno 08-nál próbáltam átállni. Játszottam jópár meccset paddal, de utána akkor is csak könnyebben ment billel. Mondjuk most kipróbálnám megint, csak akkoriban annyira mérges lettem a controllerre h odaadtam egy xboxos társamnak. -
#28644 Billentyűzetről nem lehet értelmesen cselezni. Kb 2 nap megszokni egyébként utána sokkal jobban megy mint billről :) -
#28643 miért nem? -
IXEMGabeo #28642 ja és az élmény ha egy cseled bejön:D tiszta poén -
Davidsned #28641 én meg gamepaddal nem tudok játszani -
fatallerror #28640 nem is akartam vitát szülni, kinek mi :] -
#28639 Mert billel nem lehet játszani focit. Én is megrögzött bill párti voltam, de a demóval elkezdtem gamepaddal játszani és sokkal jobb :) -
ProEvoFan #28638 ahhoz képest h tilos a warez tele van a topik warez hozzászólásokkal... -
IXEMGabeo #28637 billel rohadt jó:) mondjuk én nem igazán kedveltem gamepados ellenfelek ellen tolni mer azok mindig pontosan lőttek:D billen nekem könnyebben ment a passzos játék és a védekezés is...baromi nehezen tudok átállni most abba is hagytam a FIFÁ-t...billen amúgy élvezetes ez egy más téma ezt veséztük már, de mindenki avval játékvezérlővel játszik amelyikkel akar -
fatallerror #28636 6-7 éve gamepaddal játszom a focis játékokat, billel nem lehet szerintem :]
áhá a vezérlő beállításainál minden kézi, így már mindjárt változatosabban lehet játszani és nehezebb is illetve szoknom kell, de így már lehet igazi támadásokat vezetni :] köszönöm szépen :] -
#28635 amugy ez kvára zavaró,h már a PC-s fifában is a gamepados betujelek vannak mindenhol, ha bill.en tolod miért nem lehet bill.gombokkal jelezni az irányítást. -
#28634 "a konzolos fifaban viszont 360 fokos a passzolás is már nem?"
a PC-s FIFA-ban is az. ha ki van kapcsolva az "rásegítés" (3 fokozat van, auto, semi és manual, külön-külön lehet mindenre állítani a passzolástól az ívelésen át a lövésig), akkor oda gurítod a labdát, ahova csak akarod. ehhez persze nem árt egy gamepad :) -
fatallerror #28633 ez a demos másolgatós meg kell ini módosítás a menü miatt, annyira nem izgatom már magam, inkább várok 1 nevesebb verzióra -
#28632 a demos dologra gondolsz vagy a deltára? :P -
fatallerror #28631 de amúgy működő képessé lehet tenni ezt a clonedvdset is
-
fatallerror #28630 sok fórum volt itt nekem megnyitva már nem tudom melyik és azt írták h ma este kell számítani nevesebb csapat törésére amit 2 ember megerősített, de aztán lehet h ez olyan komment volt mint az enyém az előbb :D -
#28629 megkérdezte az oroszokat :P -
#28628 honnan tudod? :( -
fatallerror #28627 legkorábban holnap kora este,este lesz -
#28626 hát én inkább ledőlök nemsoká, alszok egy nagyot, aztán holnap reggelre ha lesz végkimerülésig nyomom :) -
#28625 még éjjel várható release szerintetek? -
#28624 de biztos :P