FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NTC -val megnyertem az FA kupát és indulok az EFA kupában 😄 szóval elvileg ezzel is javítottak!(vagy anno a patchet készítették el szarul)
egyébként ujításként észrevettem,hogyha tél van akkor a játékosok kezén van kesztyû ha nyár akkor nincs 😄
Az Electronic Arts és a Prima Games úgy döntött, készít egy átfogó útmutatót a FIFA 10 játékhoz, mely bemutatja a játékban rejlõ lehetõségeket. A mû elkészült és INGYENESEN letölthetõ!
A kezdõtõl a legnagyobb fociszakértõig mindenki találhat valami érdekeset, újdonságot a kézikönyvben:
- Top klubok részletes statisztikai adatai, beleértve játékosok képességeit!
- Haladó taktikai és stratégiai tanácsok, hogy legyõzd online és offline ellenfeleidet!
- Cselezés, egyéni taktikák, formáció és még sok trükk elemzése!
- Hasznos tippek egy gyõztes klub létrehozásához Manager Módban!
- Tippek egyenesen a FIFA 10 fejlesztõktõl!
http://fifa.easports.com/huHU/news.action?id=Meg%C3%A9rkezett%20a%20FIFA10%20K%C3%A9zik%C3%B6nyv!
FA kupa elõdöntõ
megjegyzem profi nehézségen nyomom,mert gondoltam 1.évben jó ez gyakorlásnak 😄
eddig PL-es csaptot nem is kaptam a sorsolások folyamán, az elõdõntõn a City-t kaptam 😄 Mejgyezm azt is,hogy 0-0 ná szabadrúgás ami a kapufat találta el , aztán persze,hogy kicsi felkurta az agyam a 0-2es állás 😊 de látjuk mi lett a vége xD öerg kapus a végén kijött a kapuból és eladta a labdát,azaz az oldalvonalig ment a labdáért de roszs helyre rugta igy csak az üres kapuba kellett rúgni a bõrt
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Készül egy nagy BL + EL patch, lehet, hogy csak abba fogják közzé tenni. De szerintem lesz hamarabb is.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Creation Masterrel kell berakni a csapatot, aztán ha megvan, akkor a leagues fülnél a rest of world-höz hozzáadni. Utánna save és csókolom.
Ha lesz egy kis idõm délután, akkor lehet letesztelem.
illetve lehet választani a pop ok közül? vagy egyiket felrakom és ugy fog futni minden a fifan?
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
6|10|2,7|13|2,2|14|2,5|11|2,1|22|5,0|20|3,0|21|4,1|23|6,0|2|2,1|1|2,3|3|2,4|0|2,5|24|3,5|25|4,6|26|5,6|27|6,8|8|2,0|18|21,0|19|22,0|16|19,0|17|20
6|10|2,7|13|2,2|14|2,5|11|2,1|22|5,0|20|3,0|21|4,1|23|6,0|2|2,1|1|2,3|3|2,4|0|2,5|24|3,5|25|4,6|26|5,6|27|6,8|8|2,0|18|21,0|19|22,0|16|19,0|17|20
GGMU
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Van egy Genius Gamepad G-12U Vibration USB típusú gamepadom, de nem mûködik a játékban a cselezéshez a másik kar.
Esetleg valakinek van ehhez mûködõ kódsorja?
Addig is néhány kép.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már csak egy hibát kell kiküszöbölni. Csapatválasztásnál a klub nevét nem írja ki. Ha rájövök, hogy miért, akkor lesz majd kész.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
FileMasterrel vagy bigGUIval meg lehet csinálni.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Ha nem, akkor kitörlöd az összes zdata-t (.big és .bh) meg a fifa.fat-ot és az eredetieket visszamásolod a lemezrõl.