FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de meglehet 😄
játszol egy meccset azt ha a másikat akarod akkor a másik mappát másolod be a célhelyre és kész!
ha a normált akarod látni akkor meg törlöd a popup mappát és kész 😊
Rudee
Nem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kár,pedig amúgy jobb lett volna,nem lehetne ez megcsinálni hogy váltogassák egymást?
JUVEfun
Nem ! /minden mérkõzésen /

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

sziasztok
a fifahungary oldalán van BL és Europa Kupa tévékijelzõ
érdeklõdnék ha pl. letölteném a BL kijelzõt,feltelepítem akkor az csak a bl mérkõzéseknél lenne látható?
Hello!
Ha valaki akar fifa10-en multizni itt van egy hamachi szoba:
Név: fifa10multi
jelszó: fifa
1-2 videó fifa 09-be lõtt góljaimról (van benne 1-2 érdekes):
1.
2.
habár ezeket úgy nézzétek hogy fifa09 elõtt nem fifáztam és 1 fél éve nem is toltam vele
de lehet föllököm 1 kicsit

Lcapitant
nincs, bevannak pótolva...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

ok, van még 2 meccsed elmaradva 😄 told le 😊 egyébként hányan vagyunk?
Lcapitant
na aki akar nyomni egy bajnokságot az írjon pm-t! megrendezem, táblázat van, csak írjatok és vegyetek fel msn-re.

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

JUVEfun
Vki tudja , hogy lehet játékos arc-ot készíteni egy sima fotóból CM 10-l ! mármint mik a paraméterek milyen méret,milyen formátum stb.....

Mayorpapa
ok-ok, kipróbáljuk azt a GameBoostert, hátha jó lesz 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Breki33
többször nem mondom el melyik programmal lehet ezen segíteni

kétszer beírtam, de ugyanaz megy tovább
Mayorpapa
nekem is akad sajna, ez az én nagy bajom. gondolom nem bírja a gépünk, de ha shift+F12-vel kikapcsolod, akkor nem fog akadni

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

fecoka177
köszi
Még egy kérdés. Felraktam a kiegészítõt és akad a játék ez mért van??
Eddig nem akadt.

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

Mayorpapa
Szurkoloi patch ezen az oldalon van
keresd a lap közepén a Crowd patchet

Mayorpapa
ki kell csomagolni valahová, és futtatni azt, amelyiket akarod (Low, medium vagy high), és hagyni, amíg lefut a fekete dos-os ablak!

fecoka177
szurkolójavító patch valaki be tudná linkelni??? Mert sehol se találom

Real Madrid. Csupán 2 szó, De a világ minden pontján hallható. Annyit jelent: Királyi Gárda,Melynek szerte e bolygón nem akad párja

fecoka177
Duong's Match Graphics patcht hogyan kell a játékba betenni??

Rudee
Én is azzal csináltam. Magyar domainnel (.hu) nem lehet, ha így pontosabb.

JUVEfun
[email protected] -l lehet . Nekem sikerült. <#vigyor4>

Breki33
irtam rá megoldást

az ENBSeries ini-t meg át lehet írni nekem speciel világosított a pes-en és az ea-s fórumban lévõ mintákon is az van
Mayorpapa
ja-ja, már majdnem konzol szint :-)
csak a szaggatásra kéne még valami megoldás! esetleg valamit lejjebb venni, de melyik fáljban és mit?

Rudee
Most olvasom, hogy a következõ verzióban már világosabb lesz. Reméljük is, mert nagyot dob rajta ez a patch.

Rudee
A Honvéd van kész szinte teljesen, már csak az arcokat kell belõni, hogy valamennyire hasonlítsanak a játékosok. De már a Gyõr adatbázisa is 90% körül tart, talán 3 vagy 4 játékos kell. Oda viszont a mezek még nincsenek meg.

Végülis igen, szinte bármely csapatot meg lehet csinálni.

Rudee
Magyar emaillel asszem nem tudsz regelni.

Rudee
Milyen az a mezjavító?

Rudee
Én is akartam kicsit világosítani rajta, írtam is Duongnak, hogy mi a teendõ. Majd meglátjuk mit válaszol.

Sziasztok!
Mért van az h online ellenem mindenki a világválogatottal van én meg nem tudom kiválasztani h azokkal legyek?????
Mayorpapa
próbáltem egyet, de az meg nagyon világos lett, egyébként a Doung féle legújabb patcben is ENBseries van, de érdekes módon az nem világosít, hanem sötétít a játékon, de nagyon 😞 plusz le is lassítja, mert ha azt kikapcsolom shift+F12-vel, megy rendesen

JUVEfun
sign up

Breki33
próbáld ki a game boostert

sötétséghez ellen meg sok minden jó, de fifánál ENBSeries Mod
az ea fórumán van sok kép és videó példákkal
Mayorpapa
Én is felraktam ezt az új Doung féle Fusion patc-et, s bár valóban sötét, de én használni akarom így. viszont így eléggé szaggat a játék, ha kikapcsolom shift+F12-vel akkor fut rendesen, de én szeretném így használni. Hiába rakom fel a patch MEDIUM vagy LOW verzióját, a szaggatás marad. Nem tudod hol és mit kellene megbuherálni, valamit lejjebb venni, hogy szépen, simán fusson a játék? Köszi elõre is!

fecoka177
még annyi h hogyan kell regelni a fifakoreás oldalra mert nem akar összejönni?:S

fecoka177
köszi szépen😊

JUVEfun
..vagy innen,: http://fifahungary.hu/

JUVEfun
Innen,: http://www.fifakorea.net/english/

fecoka177
honnan tudok letölteni szurkolójavitó patchet és mezjavítót?

melyik az újabb magyar klubb? baszki te aztán keményen ûzõd az ipart 😄
akkor egy bármilyen csapatot is megtudsz csinálni ugye?😄
madcatz xbox 360 kontroller jóformán irányíthatatlan a játék. menüben csak midnen második opciót enged kiválasztani. játék közben, hiába állítok be bármit is a gombok fele nem mûködik vagy nem azt csinálja ami be van állítva. van erre vmi megoldás?

Rudee
Ez az új Duong patch télleg jó sötét lett, de szerencsére ezt ki lehet kapcsolni és akkor tök jó minden.

Közben kész lett Szerbia és lassan a Fradi után egy újabb magyar klub is rendben. Fradi mezeit is kicsit javítgattam, majd csinálok képeket.

Rudee
Nem váltás az, ez jött 😊

JUVEfun
...és mi ez a váltás Real-ról Manchester City-re ?

JUVEfun
Köszönöm ! /nekem így is tetszik / <#worship>

Rudee
Szerbia is alakulóban:

Rudee
Klikk.

Hosszú ujjú meznél kicsit el vannak csúszva a csíkok, majd javítom. Fradi mezt is korrigáltam, nemsoká felrakom azt is újra.

JUVEfun
Nagyon várom,mert a Hungary NT patch elcseszte a fifám !

Rudee
Majd feldobom vhova, csak még finomítok rajta kicsit. Meg megcsinálom az idegenbelit, bár az nem lesz nagy mûvelet.

Sziasztok

Légy profi módban melyik gombbal tudok szabadrúgást, szögletet tizenegyest a saját emberemmel rúgni?
JUVEfun
A magyar válogatott mezre gondolok ! Jó lett ! <#wave>