36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Markov
    Hali!

CM10-el egy két utólag elkészített ARCOT (FIFA 10-es) be lehet tenni a 11-be? Mert van pár elképesztő pofa a 11 ben, hihetetlen hogy egy Diego Milito-t vagy egy Snijdert nem lehet megcsinálni, pl Snijderen még HAJ van,, Real Madridhoz érkezése óta nincs haja
  • Breki33
    Ez nagyon egyszerű csak az inibe be kell rakni

SKIP_BOOTFLOW=1

//SERIALIZE=1

CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST =0.06
    ................(itt a kamera beállításaim vannak ez ide nem kell)

[LOCALE]
    DEFAULT_LANGUAGE = hun,hu
  • nukerke
    Nekem is ez a problémám ! Valaki tudna segíteni nekünk ?
  • ProGabe #28981
    lehet, hogy már válaszoltak:

1: hogyne lenne! aréna módban "select" gomb és bejön a practice menu. az is benne van, hogy fel tudod venni rögzített helyzeteknél azt, hogy ki, mit csináljon
  • Nagyi2pac
    Köszi! Hát jah, így nem a legjobb.:/
    Remélem majd hamarosan meglesz oldva, hogy magyarul is működjön.:)
  • dragon11
    hol lehet billentyűzetnél beállítani a gombokat? mert nem tudom mi mit csinál..

kösz..

[fifa 11]
  • [HUN]FaTaL
    Az ini mint a demóban ,de akkor angol lesz sajna, avval indul nem a magyarral :(
  • Nagyi2pac
    Nincs arra valami megoldás, hogy ne kelljen minden indításnál beállítani a nyelvet meg hogy ne jelenjen meg mindig az az EA fiókos cucc? + Az se lenne rossz, ha magától betöltené a profilt.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, nem fog menni úgy, csak akkor, ha a szobából indítja az aki a szobát csinálta (ő fog hostolni). Elindul a másiknak is magától és mindent végiglépked a menüben. Ha nem akarod hogy angol legyen vagy nem működik a bill akkor meg olvass vissza pár hsz-t :)
  • Golyo69
    nah akkor msot hogy van ez a gameranger?:D
    nem kell elíndítva lenni a fifának?
  • fatallerror
    "ez egy konzol port gamepaddal lehet a benne rejlő 360fokos mozgás-t passzolást stb. kihasználni."
    nyilván mivel billel fizikailag csak 8 irány van de sokan nem fogják fel v én vagyok a hülye :D
  • [HUN]FaTaL
    Akkor jó legalább lehet nyelvet választani :) Áh, én még ultra kezdő vagyok :D Gép ellen is csak proban nyomom. :D
  • Philip00
    az elején ugyanúgy van intro meg minden beléspz, igen magyar is marad:), aztán mgátol belép a lanba ott megkreálod a szobátr és kész
    után már te irányitasz mindent, ennyi, majd játszhatnánk :)
  • [HUN]FaTaL
    Hm ez megoldaná a nyelv és egyéb problémámat is :) És utána nem lép magától a menüben vagy mit csinál? Mert gondolom hookot küldene a proginak és háth anem a menüből indul akkor összevissza lépkedhet magától.
  • Philip00
    Meg van a megoldás a gamneranger kreál egy rna file-t ott a skip blowt 1 ről 0-ra kell álitani aztán meg írásvédetté tenni és kész aztán működik online a bill is :)
  • mgkp
    Van valami megoldás a kilépős hibákra? Van amikor lejátszok egy meccset mennék vissza a menübe és hibát észlellel leáll. Valami megoldás rá?
  • [HUN]FaTaL
    Csak konzol.
  • atesz9
    Hali!
    Nekem egy gyors és egyszerű kérdésem lenne!
    Merre találom a "Be a goalkeeper" módot?
    Vagy az csak konzolokon elérhető?
  • [HUN]FaTaL
    Mert inkább a PEShez igazították most az irányítást ahogy elnéztem, amit én egyáltalán nem bánok mert kb 6 éve olyan szar a fifa hogy nem játszottam csak pessel.
  • sudden death
    nos ha tudod hogy játékban mi micsoda akk utána te be tudod magadnak állitani ugy ahogy akarod, ugy ahogy régen volt vagy akárhogy:) szoval h eddig mi micsoda volt az szinte lényegtelen, számítana ha nem lehetne irányítást állítani:D kis odafigyeléssel elég könnyen átlátható az írányítás beállítás
  • hedonist
    eddig pl billen aD volt a szerelés, most az S az ami a passz egyben.
  • hedonist
    hát én neten mindenkit megvertem Bill.el a fifa 10 ben még ezzel mar nem biztos:D de ez annak tdhato be h nagyon ki lehet ismerni a jatekot.
  • Breki33
    ez baromság

ugyanúgy lehet gamepad pc-hez is !

ez egy konzol port gamepaddal lehet a benne rejlő 360fokos mozgás-t passzolást stb. kihasználni.

De aki ezt nem érti meg egy kis segítség

FIFA 11\Game\fifasetup\ könyvtárban indítsd el a fifaconfig-ot. ott beállítások -> játék beli billentyűzet fül és beállítod így:

• hedonist
    najó és melyik gamepad ami a legjobb PC-s fifazashoz szerintetek? amugy meg ezt,h teljesen manulra allitsd a jatekot kell gamepad mindenkep ugye billel nem lehet?
  • Tomy Lee
    Játékfüggő,konzolon van ami kontroller-er xar Pc-n van ami keyboard-al xar.
    Focis játékok és egyéb sport gammák mindenhol gamepad.
    Sz.tem full odi ha v.ki bill.-el játsza pl.fifát.Lehet jól tolja bár ezen játékosok inkább veszíteni szoktak kontra gamepad ellen;-)
  • sudden death
    Rendben értem:) sok siekrta tanuláshoz:P nekem is kéne még tanulégatni dehát ember ellen szivesebben játszok mint gép ellen. Am én is "gondba" vagyok emiatt h melyikkel játszak egymás után játszani a kettövel érdekes;) Hát hivatalosan sokkal jobb lenne de azt hiszem nekem ez a lehetőség most ki van lőve:(
  • Breki33
    Majd ha nem lesz ilyen kacifántos és megtanultam az advanced védekezést is :-)

Arra most nincs időm, hogy ezzel tököljek hogy megy nem megy miért nem megy.

Meg ma megjött ugye a Pes is nem tudom, hogy hogy fogom a kettőt összehozni pl egész más a lövés. Kérdés ott milyen lesz az online.

De persze benne vagyok, de lehet akkor már hivatalosan kéne nem kerülő utakon.
  • [HUN]FaTaL
    :DD

A billentyűzet nem játékokhoz, hanem adatbevitelre való. Persze a feladatát ellátja itt is, csak nem tökéletesen.
  • domez128
    Hát igen , én sem szeretem a gamepadot, az a konzolos játékhoz van . Azért Pc , hogy lehessen billentyűzettel és egérrel tolni.
  • sudden death
    sztem nézd meg a játékban h melyik funkcio melyik gombra van állitva majd játékon kivül állitsd be ugya billentyűzeted ahogy szeretnéd.De ha teheted akkor inkább válts Gamepadra billentyüzeten nem tudod kihasználni rendesen a 360 fokos mozgásrendszert szerintem
  • BBazsi
    Hi!
    Van még vki rajtam kívül aki bill-el próbál játszani?
    Melyik a játékos váltás, melyikkel lehet cselezni? annyi szar gomb van a configban de egyikkel se tudok cslezni játékost váltani, meccs közben taktikát váltani 4lehetőséget látom de ennyi.
  • sudden death
    nm. hát most változott és szerencsére nem csak ez:P
  • domez128
    Köszi , hogy eddig nem jutott eszembe , pedig kézenfekvő , csak a korábbi
    kiadásoknál a saját Fifában kellet .
  • sudden death
    játékon kivül a setupba..fifaconfig.exe..:)
  • sudden death
    Breki,tervezed hogy játszol majd LAN-on?:) hátha sikerülne hasonló színvonalu meccseket játszani mint a Pes-el annó:)
  • domez128
    Sziasztok. Hol tudom a képernyőfelbontást beállítani ?
    Kösz a segítséget!
  • [HUN]FaTaL
    Egyszer nekem sem reagált a gamepadre, de csak elsőre. Kihúztam a kormányt és jó lett. Nem tudom a billentyűzettel mi a helyzet, nem próbáltam.
  • Philip00
    Vagy 10x megpróbáltam már csapatot tudok választani meg minden aztán amikor elindulna a meccs akkor nem reagál:( miért?
  • [HUN]FaTaL
    Nem vagyok otthon. Aztán megnyomod a start gamet és kész. Annyi a lényeg hogy a szobából indítsd a játékot.
  • Philip00
    Nem akarod velem kipróbálni?