36658
-
Hali!
CM10-el egy két utólag elkészített ARCOT (FIFA 10-es) be lehet tenni a 11-be? Mert van pár elképesztő pofa a 11 ben, hihetetlen hogy egy Diego Milito-t vagy egy Snijdert nem lehet megcsinálni, pl Snijderen még HAJ van,, Real Madridhoz érkezése óta nincs haja
-
Ez nagyon egyszerű csak az inibe be kell rakni
SKIP_BOOTFLOW=1
//SERIALIZE=1
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST =0.06
................(itt a kamera beállításaim vannak ez ide nem kell)
[LOCALE]
DEFAULT_LANGUAGE = hun,hu
-
nukerke #28982 Nekem is ez a problémám ! Valaki tudna segíteni nekünk ? -
lehet, hogy már válaszoltak:
1: hogyne lenne! aréna módban "select" gomb és bejön a practice menu. az is benne van, hogy fel tudod venni rögzített helyzeteknél azt, hogy ki, mit csináljon -
Nagyi2pac #28980 Köszi! Hát jah, így nem a legjobb.:/
Remélem majd hamarosan meglesz oldva, hogy magyarul is működjön.:) -
hol lehet billentyűzetnél beállítani a gombokat? mert nem tudom mi mit csinál..
kösz..
[fifa 11] -
Az ini mint a demóban ,de akkor angol lesz sajna, avval indul nem a magyarral :( -
Nagyi2pac #28977 Nincs arra valami megoldás, hogy ne kelljen minden indításnál beállítani a nyelvet meg hogy ne jelenjen meg mindig az az EA fiókos cucc? + Az se lenne rossz, ha magától betöltené a profilt.
-
Nem, nem fog menni úgy, csak akkor, ha a szobából indítja az aki a szobát csinálta (ő fog hostolni). Elindul a másiknak is magától és mindent végiglépked a menüben. Ha nem akarod hogy angol legyen vagy nem működik a bill akkor meg olvass vissza pár hsz-t :) -
nah akkor msot hogy van ez a gameranger?:D
nem kell elíndítva lenni a fifának? -
fatallerror #28974 "ez egy konzol port gamepaddal lehet a benne rejlő 360fokos mozgás-t passzolást stb. kihasználni."
nyilván mivel billel fizikailag csak 8 irány van de sokan nem fogják fel v én vagyok a hülye :D -
Akkor jó legalább lehet nyelvet választani :) Áh, én még ultra kezdő vagyok :D Gép ellen is csak proban nyomom. :D -
Philip00 #28972 az elején ugyanúgy van intro meg minden beléspz, igen magyar is marad:), aztán mgátol belép a lanba ott megkreálod a szobátr és kész
után már te irányitasz mindent, ennyi, majd játszhatnánk :) -
Hm ez megoldaná a nyelv és egyéb problémámat is :) És utána nem lép magától a menüben vagy mit csinál? Mert gondolom hookot küldene a proginak és háth anem a menüből indul akkor összevissza lépkedhet magától. -
Philip00 #28970 Meg van a megoldás a gamneranger kreál egy rna file-t ott a skip blowt 1 ről 0-ra kell álitani aztán meg írásvédetté tenni és kész aztán működik online a bill is :) -
mgkp #28969 Van valami megoldás a kilépős hibákra? Van amikor lejátszok egy meccset mennék vissza a menübe és hibát észlellel leáll. Valami megoldás rá? -
Csak konzol. -
atesz9 #28967 Hali!
Nekem egy gyors és egyszerű kérdésem lenne!
Merre találom a "Be a goalkeeper" módot?
Vagy az csak konzolokon elérhető? -
Mert inkább a PEShez igazították most az irányítást ahogy elnéztem, amit én egyáltalán nem bánok mert kb 6 éve olyan szar a fifa hogy nem játszottam csak pessel. -
sudden death #28965 nos ha tudod hogy játékban mi micsoda akk utána te be tudod magadnak állitani ugy ahogy akarod, ugy ahogy régen volt vagy akárhogy:) szoval h eddig mi micsoda volt az szinte lényegtelen, számítana ha nem lehetne irányítást állítani:D kis odafigyeléssel elég könnyen átlátható az írányítás beállítás -
eddig pl billen aD volt a szerelés, most az S az ami a passz egyben. -
hát én neten mindenkit megvertem Bill.el a fifa 10 ben még ezzel mar nem biztos:D de ez annak tdhato be h nagyon ki lehet ismerni a jatekot. -
ez baromság
ugyanúgy lehet gamepad pc-hez is !
ez egy konzol port gamepaddal lehet a benne rejlő 360fokos mozgás-t passzolást stb. kihasználni.
De aki ezt nem érti meg egy kis segítség
FIFA 11\Game\fifasetup\ könyvtárban indítsd el a fifaconfig-ot. ott beállítások -> játék beli billentyűzet fül és beállítod így:
-
najó és melyik gamepad ami a legjobb PC-s fifazashoz szerintetek? amugy meg ezt,h teljesen manulra allitsd a jatekot kell gamepad mindenkep ugye billel nem lehet? -
Tomy Lee #28960 Játékfüggő,konzolon van ami kontroller-er xar Pc-n van ami keyboard-al xar.
Focis játékok és egyéb sport gammák mindenhol gamepad.
Sz.tem full odi ha v.ki bill.-el játsza pl.fifát.Lehet jól tolja bár ezen játékosok inkább veszíteni szoktak kontra gamepad ellen;-)
-
sudden death #28959 Rendben értem:) sok siekrta tanuláshoz:P nekem is kéne még tanulégatni dehát ember ellen szivesebben játszok mint gép ellen. Am én is "gondba" vagyok emiatt h melyikkel játszak egymás után játszani a kettövel érdekes;) Hát hivatalosan sokkal jobb lenne de azt hiszem nekem ez a lehetőség most ki van lőve:( -
Majd ha nem lesz ilyen kacifántos és megtanultam az advanced védekezést is :-)
Arra most nincs időm, hogy ezzel tököljek hogy megy nem megy miért nem megy.
Meg ma megjött ugye a Pes is nem tudom, hogy hogy fogom a kettőt összehozni pl egész más a lövés. Kérdés ott milyen lesz az online.
De persze benne vagyok, de lehet akkor már hivatalosan kéne nem kerülő utakon. -
:DD
A billentyűzet nem játékokhoz, hanem adatbevitelre való. Persze a feladatát ellátja itt is, csak nem tökéletesen. -
domez128 #28956 Hát igen , én sem szeretem a gamepadot, az a konzolos játékhoz van . Azért Pc , hogy lehessen billentyűzettel és egérrel tolni. -
sudden death #28955 sztem nézd meg a játékban h melyik funkcio melyik gombra van állitva majd játékon kivül állitsd be ugya billentyűzeted ahogy szeretnéd.De ha teheted akkor inkább válts Gamepadra billentyüzeten nem tudod kihasználni rendesen a 360 fokos mozgásrendszert szerintem -
BBazsi #28954 Hi!
Van még vki rajtam kívül aki bill-el próbál játszani?
Melyik a játékos váltás, melyikkel lehet cselezni? annyi szar gomb van a configban de egyikkel se tudok cslezni játékost váltani, meccs közben taktikát váltani 4lehetőséget látom de ennyi. -
sudden death #28953 nm. hát most változott és szerencsére nem csak ez:P -
domez128 #28952 Köszi , hogy eddig nem jutott eszembe , pedig kézenfekvő , csak a korábbi
kiadásoknál a saját Fifában kellet . -
sudden death #28951 játékon kivül a setupba..fifaconfig.exe..:) -
sudden death #28950 Breki,tervezed hogy játszol majd LAN-on?:) hátha sikerülne hasonló színvonalu meccseket játszani mint a Pes-el annó:) -
domez128 #28949 Sziasztok. Hol tudom a képernyőfelbontást beállítani ?
Kösz a segítséget! -
Egyszer nekem sem reagált a gamepadre, de csak elsőre. Kihúztam a kormányt és jó lett. Nem tudom a billentyűzettel mi a helyzet, nem próbáltam. -
Philip00 #28947 Vagy 10x megpróbáltam már csapatot tudok választani meg minden aztán amikor elindulna a meccs akkor nem reagál:( miért? -
Nem vagyok otthon. Aztán megnyomod a start gamet és kész. Annyi a lényeg hogy a szobából indítsd a játékot. -
Philip00 #28945 Nem akarod velem kipróbálni?