FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
amik a videoba vannak?
logitech dual action gamepad
hibatlanulmegy afifavele
vagy a pályán és gyakorolsz?
a driver-t a gamepadhoz(speedlink)
akkor nemtudok normálisan rugni sima lövésre is emel
de ha nemteszem fel nincs jobb analog se also 2 ravasz..
amugy meg a trükkvideo nem pc-hez..
én csak sima cselt tudtam eddig csinálni átlépked elõtte
meg emelés + lövöcsel ennyi..
minden egyes csel elõtt rányomsz a C-nek megfelelõ gombra:
1.visszahúzós: hátra,hátra
2.helyben testcsel: fel,fel vagy le,le
3.helyben lábbal átlépõs: jobbra felfelé sréhent nyomsz 2x vagy jobbra lefelé sréhent nyomsz 2x
4.átlépõs majd eltolja a másik irányba(ennél konkrétan el is indul): fel és le VAGY le és fel ezeket is viszonylag gyorsan
5.visszahúzós és lába mögött elvezetõs: feltolod a kart, majd egy félkört leírsz hátrafelé kezdve a kört VAGY letolod a kart és hátrafelé leírsz egy félkört
6.az álló cselbõl elinduló "elastico-t" ugyanúgy kell csinálni mint futásból (ahogy fent leírtam, csak értelemszerûen elõtte rálépsz a labdára és onnan kezded) ezeket ugyanúgy csakis Ronaldinho-val és Zlatannal
1.biciklis: elõre,elõre (tehát ha balról jobbra futsz akkor 2x jobbra)
2.elhúzós: jobbra kitolod a kart, majd egy negyedkört csinálsz a karral fel vagy lefelé
3.tiki-taki (nemtom a nevét): fel és le, vagy le és fel ezt azért viszonylag gyorsan csináld
5.tikitaki2: letolod a kart -lefelé- és onnan csinálsz egy félkört úgy, h a félkört elõre felé kezded el csinálni amerre futsz, vagy uezt fordítva tehát futsz jobbra akkor le és egy félkört csinálsz a karral de úgy h a félkört a jobb irányba kezded
6.testcsel: jobbra felfelé sréhent nyomsz 2x, vagy 2x lefelé jobbra sréhent 2x
7.testcsel2: fel,fel és le, vagy le,le és fel
8.marseille-kör(zidane-csel): hátra,aztán egy félkör leírsz le vagy fel irányba kezdve
9.picit megemelõs: elõre,hátra,elõre (a Blanco féle különleges "két láb közé fogós és két ember között elmenõs" cselnél uezt kell csinálni, csak ott elõre,hátra,ELÕRE(uccsót hosszan tartani)
10.rainbow(csak a jó képességûekkel): fel aztán egy félkört leírsz hátrafelé, vagy le és félkört leírsz hátrafelé elindulva ha jobbra futsz akkor a bal félkör irányba kezdd
11.rabona: viszed jobbra akkor beadásnál megnyomod az A-t(semmi irányt nem nyomsz hozzá) aztán hirtelen megnyomod a FEL irányt(itt a BAL analógot használod, jobbot egyáltalán nem
12.játékos fölött visszzakanalazós: ha pattog a laszti csak akkor tudod megcsinálni, tehát futsz a labda felé aztán a cselkart ellentétes irányba nyomod 1x
SHIFT + iránygombok : cselezés
Egyeb tipp:
Miel?tt egy játékos megkapná a labdát, tartsd lenyomva az E-t, majd nyomd a SHIFT-et és egy iránygombot. Ilyenkor a játékosod maga elé engedi a lasztit, majd utoléri, így gyorsan elindíthatod ?t.
én már várom!
thx érte
aztmég elárulnád h mien gombbeállitásod van..
én 1v1 ni szoktam haveromal és akkor 1billen nyomja
1meg gamepad én szoktam billel lenni!
tegnap megprobáltam amit irtál de nekem nemsikerült!
"A LEGJOBB CSELEK
Szerzõ: Beckhambauer
C.Ronaldo csle(bicikli csel) shift+fel+fel+balra
Robinhonál is de neki máshogy csinálja
Ronaldinho , Torres, Joaqin, ibrahimovic ezzel az elasticot csinálja meg
C. Blanco nak is van külön csele a Blanco Bounce
KÜLÖNLEGES MEGTOPLÁS:
Shift+e(sprint)+fel
Az irány mindegy de C.Ronaldo máshogy csinálja
EZT A CSELT MINDEN 75 feletti megtudja
lövöcsel a+s+d (egszere) ilyenkor a kapus elvetödik még legendás szinten
és a kapu üres . GOL! "
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
-lövõcsel az A+S-el
-a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva
-Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan balra/jobbra(elõrét el kell engedni)
-Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)
-Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.
-Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)
-D+S+S legurítja egy érkezõnek lövésre
-shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)
-ronnie flip flap = shift, közben : bal gombot tartani, és a le gombot egyszer megnyomni
-shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)
-shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)
-shift + fel->balra->le - rálép a labdára.
-c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni
-Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel
-shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna (J. COLE-os)
a SHIFT + fel, le vagy ugyanez csak fordítva! ezzel azt csinálja a játékos hogy a jobb lábáról a balra rúgja át gyorsan!! vagy ugyanez fordítva
Shift+>< vagy <> egy nagyon jó csel, testel jobbra/balra, majd labdával gyorsan a balra/jobbra(elõrét el kell engedni)
Shift+!gyorsan! le-le(vissza-vissza) akkor átemeli sarokkal.(nem mindig jön össze)
Shift+>> vagy << akkor simán elhúzza.
Shift+ le(vissza) akkor átugorja a becsúszót( nem mindig jön össze)
D+S+S legurítja egy érkezõnek lövésre
shift + fel-> le - balról indított biciklicsel (le->fel = jobbról indított csel)
ronnie flip flap = shift, közben : bal gombot tartani, és a le gombot egyszer megnyomni
shift + jobbra->balra->jobbra - labda megemelése(úgy, mint a 2005-ben) (becsúszások ellen kiváló)
shift + (gyorsan)bal->le->jobbra - 360 fokos fordulat (zidane csel)
shift + fel->balra->le - rálép a labdára.
c.ronaldo trükk - amelyik irányba nézel, tartsd lenyomva a shift-et, és gyorsan nyomd meg az ellentétes irányt + azt az irányt, amerre akarsz fordulni
Shift + jobb(hosszab ideig nyomni, ha futsz)->fel->bal->le gyorsan(csak akkor, amikor a ladbához ér a játékos) - sarokkal hátulról megemeli, majd leveszi mellel
shift lenyomva + vissza -> fel -> A (gyorsan) - The Rabonna
ÁLLÓ HELYZETBEN
Shift+
Átlépés balra, rúgás jobbra -----> bal, jobb
Átlépés jobbra, rúgás balra -----> jobb, bal
Lövõ csel -------> fel, fel
Visszahúzás -------> le, le
Balra csel --------> bal, bal
Jobbra csel ------> jobb, jobb
Visszahúzás, aztán balra -------> le, balra-le, balra
Visszahúzás, aztán jobbra -----> le, jobbra-le, jobbra
FUTÁS KÖZBEN
Átlépés -------> fel, fel
Testcsel jobbra -------> fel, jobbra-fel, jobbra
Testcsel balra -------> fel, balra-fel, balra
Testcsel jobbra, elfutás balra --------> jobb, bal
Testcsel balra, elfutás jobbra --------> bal, jobb
360 fokos fordulat balra ---------> le, balra-le, balra, balra-fel, fel
360 fokos fordulat jobbra -------> le, jobbra-le, jobbra, jobbra-fel, fel
Labda felpattintása ---------> fel, elengedése után le, fel
TRÜKKÖK!
Y+D : az odahívott második játékos átlépi
Q+W - nyesett átlövés
Q+S+S - kényszerítõ laposan
Q+A+S - kényszerítõ magasan
Z - testcsel
Z+D - technikás lövés
Q+D - nyesett lövés
rugócsel jó..én eddig csak beemelgettem ha ugyhozta
Rudee tudna neked segíteni , de õ most el van tûnve . Régebben a fradi és a válogatott mezét is õ csinálta. Esetleg még benézhetsz a fifazone-hoz ,ott is elég profik vannak.
Nem tudsz akkor linkelni nekem?
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Régen volt nekem egy csak azóta újra kellett telepíteni 1-2* a winfost.
Remélem érthetõen írtam le.
De az Nvidias driverek is fent vannak.
link
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
nem igazán értelek mit akarsz ebbõl kihozni
és pc-re szinte szinte senkise veszi már meg a fifa-t tehát ha itt vki egyeduralkodó az más...
ne magyarországi viszonylatban gondolkodj már........
Valaki nem tudna nekem linkelni Mez Template packot?!
Ha igen azt megköszönném.
mikorra várható?
Esetleg Gera arcát nem tudjátok megcsinálni?
Dzsudzsákon kívûl õ a másik kedvencem
A mai napon 95%os készültségû a patch, bekerültek, olyan finomságok, mint HLP 10 logó és Soproni Liga logó a játék indításakor, ahogy már megszokhattátok, illetve, az oldalon található összes FIFA 10es kieget beimportáltam (néhány zászlót és reklámtáblát tehát), néhány miniarc hiányzik és a szurkolói hangokat kell összerendeznem, de már minden csapathoz rendelkezünk, minimum egy darab mp3 fájlal. Akinek volna esetleg még otthon a gépén és nem küldte el, nyugodtan megteheti vagy nekem vagy ujpest4ever-nek. A fent említett arcok (Andorka Péter-Nyíregyháza, Báló Tamás-Paks, Bojan Brnovic-Gyõr, Csordás Csaba-Kecskemét, Dudu Omagbemi-Debrecen, Dzsudzsák Balázs-PSV, Igor Bogdanovic-Szombathely, Józsi György-Gyõr, Kabát Péter-Újpest, Kerekes Zsombor-Debrecen, Komlósi Ádám-Debrecen, Köteles László-Genk, Polonkai Attila-Videoton, Szélesi Zoltán-DVSC, Tokody Tibor-Gyõr, Tököli Attila-Paks, Vukasin Poleksic-Debrecen) is beimportálásra kerültek, hamarosan tehát érkezik Magyarország legjobban várt kiegészítése😛
2009.01.07
Forrás: FIFAZONE - Magyarország második legnagyobb FIFÁ-s oldala!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!