36657
-
l0b1g #29023 játssz ÍGY. és proffesional szinten. majd máshogy is kapsz gólt... -
#29022 mármint a gépi ellenfél?
mert én nem így tapasztaltam -
#29021 Köszi!! Megpróbálom ezzel.. az olasz nekem is megfelel :) -
#29020 Legend módban 3 szor kaptam ki és mindig beadásból, hát kezdek gyanakodni én is nem csak a 5 éves fiad hogy mi a franc ez?!!!! -
#29019 nekem jelenleg ez van benne kamerával olasz kommentárral
//Thanks to Ariel for boot flow skyp, and rna first version file
SKIP_BOOTFLOW=1
//SERIALIZE=1
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST =0.06
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELE =0.06
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC_V2 =0.05
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC =0.05
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_END_TO_END =0.05
[LOCALE]
PUBLISHING_REGION = EU
DEFAULT_LANGUAGE = hun,hu
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_3 = ita,it
SLUS = EA203101A0X11
-
Neoncsoves #29018 gratulálok a hsz-hez.
PES-ben is nagyon sokszor beadásból próbálnak gólt szerezni, FIFA-ban én már kaptam úgy is, hogy elment a védőm mellett... csak nem amatőr módba kéne játszani :D -
#29017 lehet én egyből átírtam a sajátomra és jó lett
egyet vettem észre, hogy a mentéseim a bajnokságból utánna nem voltak jók
de ugyanez volt már a délután bemutatott módszer után is. -
#29016 Ezeket a parancsokat honnan tudod? Beraktam Én is azt, hogy ne kelljen nyelvet választani , meg a reg se legyen stb... de nem jó :( -
#29015 Hát gyerekek bocs az off-ért de ez a Fifa 11 nagyon röhejes bármelyik módban a gép csak úgy tud gólt rugni ha szélén elviszi és beadja.
5 éves kisfiam azt kérdezi miért csak úgy tud gólt rugni?
Válaszom erre az volt, mert csak ezt tudja a FIFA már 98 óta. -
Philip00 #29014 ki van fent gamerangeren?
-
Rossi1 #29013 Köszi!
Ez is átírja í menü nyelvét mint a demoban? -
tonnni #29012 köszi, közben megtaláltam! -
tonnni #29011 Hello!
Feltelepítettem a FIFA 11 et, de valami matt nem tudom beálítani a bllentyüt, amikor belépek a vezérlő beállításba azt írja, kérjük azzal a vezérlővel lépjen be amelyiket beszeretné állítnai! és nem tudok mit csinálni csak kilépni! mit tudok tenni??? -
gunners #29010 Üdv mindenkinek!
A Fifa 11ben az Arsenalnal Sebastien Squillaci helyett az Angol kommentátor azt mondja Sebastian Engelhardt :(Miért ?Programhiba ? -
#29009 Mindent megnéztem nem találom az AUTOSAVE kikapcsolását, pedig amikor beállítom a profilt kiírja,h most be van kapcsolva, de kikapcsolhatod, ha akarod -
#29008 kb nekem is ez a problémám:S
az előbb még minden faszául ment most meg nem akar öszejönni...az egyik emernek nem mindig jön be :S és kidobja
-
harmadas #29007 segitsetek gamerangeren szeretnék jácani de amikor indul a játék fekete lesz a képernö és nem reagál semmire. -
mikiking #29006 Menezdser módban a mérkőzés befejezésekor,mért fagy ki a játék ?? Nagy nehezen megnyerem a meccset,erre kifagy amikor már vége a meccsnek. -
#29005 http://doctorfidel.wordpress.com/2010/09/23/telecronaca-caressa-bergomi-per-fifa-11-demo-full-by-doctor/ -
#29004 ugyanígy jó a mexikói, spanyol, brazil stb és az eredetiek amik nem felolvasottak mint az angol de abból is van jó igazi -
Nagyi2pac #29003 Nem csodálom, mert te az olasz focit is imádod.:D
Am, tényleg nem rossz, de nekem az angol az tökéletesen megfelel...meg fura lenne PL meccseket olasz kommentárral játszani. -
Rossi1 #29002 és merre? -
Én imádom :)
-
#29000 #28987 pl,
azért jó hogy ilyen kérdéseknél senki sem ír még operációs rendszert konfigot se azt találjuk ki :P -
Nagyi2pac #28999 Nem hallottam, biztos jó lehet de nekem angol kell és az angol meg is felel.:D -
Ledezma #28998 Valaki nemtudja hogy miért akadozik a játék minden a legkisebbre van állítva de így is -.- és megvan a gép igény is hozzá -
#28997 hallottad már az olaszt?
eredeti és sokkal hangulatosabb -
#28996 autosave kikapcsolása nekem is jól jönne! -
Nagyi2pac #28995 Az jó, de nekem tökéletesen megfelel az angol.:D -
#28994 és olasz kommentár is van a teljeshez ! -
Nagyi2pac #28993 Thx! Működik! -
#28992 A
"//SERIALIZE=1
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST =0.06
..............."
írtam, hogy a kamera beállítás az itt most nem kell,
nálam teljesen jól működik
-
#28991 ezt megprobaltam de nem valtozott semmi, csak beillesztettem a tobbi ala ezt:
SKIP_BOOTFLOW=1
//SERIALIZE=1
amugy nem találom sehol hol kell kikapcsolni az AUTOSAVE-et? -
IXEMGabeo #28990 nem jó valahogy:( -
#28989 sztem ez nem hogy nem Milito de nincs ilyen játékos a földön akinek ez lehetne a megfelelője -
#28988 a már már döbbenetes valóság...
-
#28987 lehetséges megoldások - nem biztos, de talán megéri kipróbálni
windows xp compatibility mode (win7)
d3doverrider (ezt lassulások esetén is)
-
#28986 köszi amúgy:D -
#28985 hi!
nah sikerült játszani lanon..minden király :D
nah a kérdésem az lnne hogy nem tudok stadiont meg időjárást beállítani lanon:? esetleg vki tudja hogy hogy van?:D
-
#28984 Hali!
CM10-el egy két utólag elkészített ARCOT (FIFA 10-es) be lehet tenni a 11-be? Mert van pár elképesztő pofa a 11 ben, hihetetlen hogy egy Diego Milito-t vagy egy Snijdert nem lehet megcsinálni, pl Snijderen még HAJ van,, Real Madridhoz érkezése óta nincs haja