FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizika =3, grafika = 3...10-es skálán....nem arról fog szólni, hogy csúcsjáték, csúcsgrafikával, de azért ha nagyon unatkozik az ember, el lehet vele játszogatni, és nem utolsó sorban barátokkal is, vagy bárkivel a világon...
amúgy az ötlet rossz, de a játékélményen van mit javítani...
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
After EA Sports confirmed that FIFA 2010 World Cup game will be available just for consoles and with the announcement of FIFA Online for PC, we start wondering if FIFA 11 would be released for PC. In an earnings report issued today ( they reported 82$ Millon loss during October - December! ) they announced their release schedule for this year. Finally EA Sports today confirmed that there will be a FIFA 11 PC Version. Unfortunately there won´t be a PC version for NBA Live.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
pedig hétfõtõl péntekig 6-9-ig lehetne játszani GMT idõ szerint...
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Bocs csak már kicsordult belõlem ...
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
juvefun mondta is fifahungary de a banner jobb sarkán levõ ikon.
ill bemásolta ide is,ennél többet hova kérsz ?
egy fifa leírást tud valaki?olyat amibe benne vannak a cselek hosszú passz stb...(billentyû)
MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
de ha megtudod hogylehet melyik platformon szoljál😄
asszem
venni kell 1 értelmes gamepad-ot!legalábbis én amikor belepiszkáltam
hogy jolegyen a gagyi gamepadom elszált cakkpakk a fifa akármien eredeti
file-okat másoltam vissza se indult fifa hiba mindig!jöhetett az uj win h jáccak.bár ez az én tapasztalatom lehetmásnámegy
legalábbis én pc-n nem találkoztam még ilyennel😊
Szar Bayern, szar Bayern :)