36657
-
#29223 szerintem a windows 7 64 bit miatt lehet!!! -
#29222 sehogy..gamepad kell hozzá -
Jossua #29221 srácok cselezéseket h lehet beállitani jol ???? -
#29220 Nem a crack a szar hanem úgylátom a játék bugos... Eredeti, érintetlen játékkal is kilépked. -
#29219 állítsd be a fifaconfignál a gamepadot
és a fő képernyőnél nyomj startot,utána működni kell!!! -
#29218 Hello! A fifaconfig.exe beállitásnál látja a gamepadot. Játék közben viszont nem müködik az irányitás és pár gomb.Van valami trükk? -
Jossua #29217 szevasztok egylyan kérdésem lenne h a passz szimulálás és a rugás szimuláláson kivül tud még valamilyen cselt bedobni?? Billenytüzettel nyomom :) -
Neoncsoves #29216 nekem is ugyanez van -
buko20 #29215 Nekem Gamerangerrel még nemsikerült játszani,mikor bejönne a játék szaggat mint a fene! -
zoral1000 #29214 sziasztok
tudom hogy le lett írva de amikor a gameranger elindítja játékot utána online-multi-lan game és utána mit kell csinálni????
-
#29213 Na mini image + yasuval jó, így crack se kell. -
Laci82 #29212 Nekem eredeti van,eddig ilyet nem csinált. -
#29211 Van már vmi megoldás arra hogy manager módban ne dobáljon ki a meccsek végén? Eredeti játékkal is csinálja? -
#29210 Kösz :) -
harmadas #29209 gamerangeres feketeképernyős hibára még nincs megoldás? esetleg van más programm is amivel lehetne még játszani? -
#29208 akkor kérésre újra
http://www.fifarus.ru/doc_details/1126-keyboard-patch.html
-
mikiking #29207 Miért van az,hogy belemegyejk a játékba,(az itt linkelt hun felirat van feltéve) elkezdem a mérkőzést és 1-2-3 perc (változó) és kifagy. Aztan sem ctrl + alt + del nem segit,semmi,totalisan kifagy. Ujrainditas segit csak. Valami megoldás erre ? -
Rossi1 #29206 ott csak annyi ha elindul a játék akkor online game-multiplayer-Lan es ott beirod a neved ennyi. Ez akkor van ha nem te hostolsz.Ellenkezo esetben nem tudom ugy még nem robáltam -
domez128 #29205 Oksi , köszi rendes vagy. Idáig eljutottam , de a fifa11 ben mit kell csinálni ott hová és mit kell be írni ?? -
Rossi1 #29204 Gameranger:
1.Letöltöd, feltelepíted.
2.Ez egy chat ahol játszhatsz is. Látsz majd egy valagnyi játékot és a jobb oldalon egy csomó zöld pontot számokka pl 2/2 meg ilyenek.
3.FIFA 11 érdekel téged szóva csak azokat a sávokat nézd(mindegyik egy chatszoba)
4.ha zöld pont van az azt jelzi hogy ott már zajlik egy meccs.Addig nem léphetsz be amíg zajlik.
5.ha pl 2/2-őt látsz akkor a szoba tele nem léphetsz be, logikusan ha pl 3/8 akkor még van hely de még így sem biztos hogy bemehetsz, mert lehet le van zárva (lakat).
6 minden szpba mellett van egy skála zöld négyzetekkel. Ha tele van aza jó akkor magas a pinged abbana szobában(amennyire tudom ez ezt jelenti, hogy kevésbé fog akadni).
7 ha kurva nagy mákod volt és végre bejutsz egy szobába ahol a pinged is jó nos akkor valaki hostolni fog és a játék autómatikusan elindul
8 ott multiplayer LAn és lobby és ennyi
-
domez128 #29203 Valaki aki nagyon vágja leírhatná hogyan kell lan-ban játszani akár a
Tunngle-val akár a gamaerangerrel . De olyan jó szájbarágósan .Megköszönnénk neki !!! -
#29202 Nah..közben nem csak gamerangerrel lehet tolni :d hanem Tunngle-vel is
..és sztem ez még jobb mint a gamaeranger....
vki nem jön kipróbálni?:D -
IXEMGabeo #29201 utoljára a FIFA 07-ben tudtam jó lövéseket ereszteni:D azóta csak 1-1 jön be elvétve annyira beáll védekezni az ellenfél... -
#29200 billentyűvel milyen kombinációkkal lehet cseleket tolni..? és milyeneket?^o) -
#29199 Mi a p*csáért száll el majdnem minden meccs után a game? -
#29198 manualon szerintem is brutálisan nehéz én is kénytelen voltam vissza állítani semire (a lövésről beszélek) -
GTimon #29197 Hello, lenne pár kérdésem a játékról.
1. Tudtok-e szponzort választani manager módban, illetve kaptok-e pénzt a nyert meccsek után ? Én semmit nem kapok.
2. Nektek is minden szezonban ugyanabban a sorrendben kell játszanotok a csapatok ellen ?
3. Manager módban, ha a vezetőség célkitűzése az, hogy legyek benne az első 6 ban és én a 7. helyen végzek akkor miért írja azt hogy gratulálunk, sikerült teljesíteni a célt ?
Ennyi lenne egyenlőre, remélem tudtok segíteni. -
Rossi1 #29196 Köszi! -
#29195 én már pár éve gamepaddal játszok, de a manual passz és lövés kegyetlenül nehéz!
főleg a lövés: valamit szerintem benéztek a készítők, mert szó szerint pár fok mozdítására is méterekkel lövi mellé. vissza is állítottam semi-re, így már sokkal jobb
a passzolással még szenvedek, de az már elég jól megy(eget) -
#29194 jobb egérgomb rajta és ott a menüben ami felugrik pl, de itt xp van most -
Rossi1 #29193 Srácok a kmera patchnél mit takar az, hogy run as adminisitrator? Értem,de hol lehet adminként futtatni az installt Win 7-ben? -
ronaldo86 #29192 gamerangeren mi az invalid code??? -
#29191 Igen tudod őket cserélgetni. De attól még nem tudod mondani neki hogy legyen a numpad enter a passz (csak egy példa). Azt csak kívül lehet. -
sudden death #29190 hogyne leheten a játékon belül állitani az irányitást az elsö lapon a rásegitések vannak ha lapozol akkor be leheet állitani az irányítást.lehet a gombkiosztást változtatni -
klasszik33 #29189 Hy! felrakatam a fifa11-et és minden fain. de mikor indítanám el akkor kiírja hogy FIFACONFIG hibát észlelt ezért leáll.ha valaki tudja a megoldást (vagy tudja vki h mi a fifaconfig) vagy sejtése van h ez mi akkor annak a segítségét kérem nagyon fontos lenne:D előre is kösz a segítséget.csőő. -
Laci82 #29188 Hajjajj,de még ,hogy nehéz.
Én mint ősfifás aki anno 98-tól kezdve billel játszotta majd meg veszek egy logitech dual actionnel,alig bírom irányítani. -
JohnAngel #29187 Azzal a két oldallal még nem találkoztam, akkor ez lehetett a gond.
Köszönöm szépen. -
#29186 próbáld meg finesse shot-at
a lökdösődni meg így pl
-
Rossi1 #29185 most hogy van végre egy normális gamepadom próbálom tanulgatni a cselezést...lehet hogy én vagyok öreg, de ez nem egyszerű...:)
Nektek is nagyon érzékeny lövésnél? ALig mozdítom meg akrat és rögtön mellé...
Ja és hogyan lehet test-test elleni harcot vívni, gondolok itt fejelés előtti helyezkedésre? -
Rossi1 #29184 Az exe-ben állítod be a gomkiosztást, a játkban meg variálhatod, hogy melyik gombhoz mi tartozzon.
Settings controller settings és lapozz mert a rásegítés az az első lap utána még van 2...