FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoltan93
akk cselezést hagynom kell v billentyûzetet kell használnom?

Lacee86
Hát sajna ilyen problémák vannak, nálam pl. az egyik nyílra nem reagál, pedig más játékban mûködik.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

zoltan93
Hello! A kontollerem rendesen mûködik, de mégse tudok cselezni. A jobb oldali analógra nem reagál semmit. Mit tegyek vele?

kuzco007
és természetesen a HSMT munkája is benne van😛

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

kuzco007
már tölthetõ úgy látom

Mayorpapa

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Lacee86
Azt nem tudjátok, h nincs-e vmi értelmes World Cup kiegészítõ a Fifa 10-hez? Egy vmit találtam, de az vmi jan-ban kiadott 1 megás vacak...

Azért jó dolgokat tesznek az új Fifá-ba... Na pár nap és eldõl,h kapunk mi is valami értelmeset,vagy marad a megszokott szar...

Personality +

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Lacee86
Azért kár. Nem mint ha annyira odalennék manapság már a Fifáért, csak vhogy annyira megszoktam, h ha EB vagy VB van, akkor az aktuális új résszel tolom egy keveset.

WuFraZselic
nem fog =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lacee86
Hali! Csak annyit kérdeznék, h a World Cup 2010 nem fog megjelenni PC-re?

Sziasztok!
Ne röhögjetek ki és bocs, ha volt már a kérdés, habár szerintem csak én vagyok ilyen béna, de egyszerûen képtelen vagyok joystick-el becsúszni és cselezni. Hiába nyomom a beállított gombot ne csinálja. Ha billentyûzettel vagy egérrel játszok akkor becsúszni tudok, de cselezni ott sem tudom, hogy kell. Jah ez am. a FIFA 10 ben van, habár a többivel én soha nem játszottam, szóval biztos csak én vagyok a béna hozzá... Leírnátok légyszíves, hogyan kell ezeket megcsinálni?
FSpofon
amíg a németek veszik lesz

Arab money

hedonist
lesz fifa 11 pc szerintetek?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Miért van az hogy ez a szar FIFA ONLÁNY nem mûködik rendesen?!
Ha Leage modba nyomom nyilván semmi szaggatás meg lagg, de mikor egy kibasztott player ellen akarok nyomulni a retkes gecis lagg sosem marad el. 20megás net nehogy nelegyen már elég neki...
k O T T A
annyira nem gáz nyomom korea nélkül😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Rudee
Nekem minden jó. Ajánlatos tök alap FIFA-ra felrakni. Amúgy van már újabb része is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

k O T T A
elõfordult mással is h a korea patch után a játékosok mind feketék arc nélkül, és a pályán nincsen felfestés?
miközben a patch nélkül fasza volt minden

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

A HLP 1.0-ban már át volt írva a BK BL-re az EFA pedig EL-re és akkor nem fagyott még ki,az 1.5-ben sajnos kifagy de biztos hogy javítani fogják.
igen de kiirhatja az elsõ évben is a BL szót.
de érdekes 😄 azt írja bl helyezés! ez helyett írhatná h nyerd meg a bajnokságot...
kuzco007
de attól még szöveg😄

Kiválasztottam FIFA Online béta tesztelõnek.
Jó játék?
Szerintetek érdemes letöltenem?
Mayorpapa
bocs, nem a patch-eteket szóltam le ezzel, ha esetleg úgy értelmezted...
csak próbáltam segíteni...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

de azt igen,hogy bl helyezés 😊
kuzco007
bocs amit mondtál hülyeség, mert csak egy szövegfájl a hun.db-n belül, egyetlen sor, sorok, ráadásul elsõ évben nem írhatja ki, hogy nyerd meg a BLt😄

ez felesleges volt sztem ...
hedonist
mirõl beszélsz? tudod mi az a wc? Ebben az esetben World Cup (amúgy meg Water Closet) ami történetesen 2010 ben van most nyáron, ha nem volna világos, ec van 2012-ben. mester

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Mayorpapa
fennt van a netframework? mert az az kell a progihoz

na ez a gond.
letöltöttem a creaton-t de ha inditanám akkor meg hibat dob ki 😞
Mayorpapa
sztem az lehet a gond, hogy a HLP patch átírta valamelyik bajnokság nevét (pl. nem BK hanem Bajnokok Ligája lett), és ha ez a név szerepel a tulajdonosi elvárások között (pl. "Nyerd meg a Bajnokok Ligáját"), akkor ezt valamiért nem képes betölteni vagy megjeleníteni, ezért kifagy. Nekem is van olyan, hogy a megnyerendõ kupa neve helyett kiirja, hogy "not found" meg kismillió szám, de mondjuk nekem ezért nem fagy ki...
Ha van Creation Master nevû progid, azzal nézd meg a bajnokságok neveit!

nem is kell,megvan a megoldás!
elöször hlp majd fixer majd a doung patch.
de kérdem mitõl van h kifagy a game ha megakarom nézni a tul.elvárásokat?
Rudee
Kétlem, hogy Duong belemenne, sõt.

Rudee
Az nem attól van.

felraktam
tulajdonosi elvárásokra rámennék,hogy megnézzem mik azok és kifagy a játék -.-
a doung féle gyepet nemtudjátok beletenni? vagy ezt felrakom és a doung félét rá akkor ugy megoldható?
BBeno2
hello. az lenne a kérdésem, hogy van egy ps3 fifa 10-em .nektek is frissíti az adatbázist minden egyes online játéknál??? hiába mondja hogy felülírja a meglévõt és hiába fogadom el, attól még mindig újra frissít.
fõmenüben is próbáltam frissíteni a keretet, gondoltam akkor már nem fog baszogatni és ott is úgyanúgy elmondja hogy frissítve van és felül írja, mondom OK ez volt a cél. de semmi. ha esetleg haverral játszanék offline kezdõrúgásban akkor a 2009. szeptemberi adatbázissal játszik a gép, nem pedig a friss átigazolásokkal, nálatok is ez van??? hogy lehetne megoldani végleg , hogy a legfrissebbel tudjak játszani?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

kuzco007
http://fifazone.gportal.hu/gindex.php?pg=17121877&nid=5563505

Megjelent a HLP 1.5 csak nálunk magyar stadionokkal az NB1!

Tartalom:

-A teljes tartalma a HLP 10 v.1.0-nak + grafikai frissítés (tavaszi mezek, stb.)
-Új átigazolások egészen a patch megjelenése elõtti napig
-Szusza Ferenc Stadion (Újpest), Illovszky Rudolf Stadion (Vasas), Oláh Gábor utcai stadion (Debrecen), Széktói Stadion (Kecskemét), Városi Stadion (Nyíregyháza), Fehérvári úti Stadion (Paks), Rohonci úti Stadion (Szombathely), ZTE Aréna (Zalaegerszeg) - HSMTmunkái
-A Wigan Athletic és a Gremio stadionja (FIFA-Evolution munkái)
-A Bajnokok Ligája és az Európa Liga valós 4 selejtezõkörös lebonyolítása
-Soproni Liga labda
-Soproni Liga és FIFA játékvezetõi mezek
-3 új Szombathelyi Haladás szurkolói hang
-Az összes szurkolói hang felhangosítása
-Az új magyar igazolások 90%-nak miniarca
-Az idegenlégiósok miniarcai
-Champions League Miniface Packok
-Homma Kazuo (Nyíregyháza) egyedi arca
-Újpest FC Alternatív mez és minimez
-A magyar válogatott keretének frissítése (Oroszország elleni keret)
-Új csapatok: FC Irtysh Omsk (fehérorosz), Lúzer FC, BATE Borisov (fehérorosz), Dinamo Minsk (fehérorosz), Dunaszerdahely AC (szlovák), Karpat Lviv (ukrán), Ferencvárosi FC, Levadia Tallin (észt), CFR Cluj (román), Garforth Town (angol), Stadler FC, FC Vaduz (lichtensteini)
-Az oldalon eddig megjelent összes grafikai kiegészítõ
-FIFA Klub Világbajnokság elérhetõ a menedzser módban
-Valós Amerikai Klubbajnokság lebonyolítás és elérhetõség a menedzser módban
-Sport TV kijelzõ meccs közben is illetve a viszajátszásoknál
-Nemzeti Sport újság

A kimaradt stadionok az 1.9-es patchben fognak megjelenni!

Hali! Van vkinek válasza a #27469-ben feltett kérdésre? Elõre is köszi.

\"Hogymi?!\"

Jó elnéztem a dátumokat,nemtudom de reggel valamiért azt hittem,hogy 2012 van, ez mind az érettségitõl való félelem miatt van 😄 Én vagyok a balfasz,elnézést

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

#27482 mester 😄D <#eljen>
mit okoskodsz itt????
hogy a medve rágjon szét téged az erdõben

Atti12
<#ticking>

Mayorpapa
idén van a világbajnokság, 2012-ben EB lesz

wc2010 ? van olyan ??? 2012 akart az lenni,és amúgy nincs pc-re ,Mester 😄

wc2010 ugye nincs pc-re?
<#zavart1> <#vigyor1>
#27478 az E3-an,ami jún. 15. kezdõdik

fifa 11 mikor jelentik be hivatalosan?

<#worship>ez mekkora volt

kapussal

lippet
Hali!

FIFA 10-ben (PC) mivel lehet a 11-est kivédeni? Sehogy sem sikerül! =(

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430