FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Az én gépemmel is, de akkoris, játékhoz egy konzol sokkal jobban megéri...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nem lesz brutális a gépigény... és konzolon talán szebb lesz de az nem érdekel.

alapból egy high-end PC-vel kb 10x jobb grafikát lehetne elõhozni mint egy konzollal

az lesz😊 gépigény brutális lesz😊
de még konzolon így is szebb lesz 3x😊

penge96
Hát én a fifa miatt vettem egy Boxot, és megérte. Mivel a PC-s játékgeneráció leáldozóban van, sajnos.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

nekik nem volt nehezebb külön csinálni... legalább van vagy 6-7 éves ez a motor amit használtak, csak új keretet raktak bele meg új modelleket meg pár textúrát és kész. az meg nekik jobban megérte mint átportolni 1-in-1... azért elég nagy vásárlóközönsége van konzolon az EA Sportsos dolgoknak. én is már gondolkodtam rajta h az EA Sports gamek miatt veszek egy XBOX360at és azon játszok. De szerencsére mostmár nem kell majd XBOX ahhoz hogy normális FIFA-val játszhassak.

Ugyanakkor a PES2011 is igen sok új fícsörrel fog mutatkozni, bár én mindig is inkább FIFA párti voltam csak elég szutyok a PC-s verzió, úgyhogy PESeznem kell amíg nincs FIFA 11 PC-re

penge96
És akkor eddig miért nem azt adták ki PC-n? Egy különálló játékot sokkal nehezebb csinálni mit valamit átportolni. Azok a PC-sek akik most bevannak zsongva pofára fognak esni!

vagy csak rájöttek hogy csak így lehet normális eladásokat elérni világszerte PC-n a Fifa-val

penge96
Hát ez nem full next gen... a motor lesz next-gen. de most komolyam, szerinted 4 év után hirtelen olyan fifát kapsz PC-re mint konzolra, eddig meg csak szart adtak ki? ha mondjuk igen, én akkoris maradok a boxos FIFA-nal, mivel tuti hogy valamit el fognak baszni PC-n, mint eddig minden évben ígértek valami HÚDETUTIT és semmi nem lett belõle, ez is csak azért van hogy jó sokan elõrendeljék abban a reményben hogy warezes PC-re kapnak full konzolos fifát... parasztvakítás...

next-gen az milyen??😄
Hmm...
Elvileg full next-gen lesz a Fifa 11 PC-re!
link

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

mér mit kell akkor csinálni??
nem jól csináltál valamit<#ejnye1> amúgy ne akard h elinduljon ultra gagyi!

na elindult de nem tudok kezdeni semmit...vki tud segiteni h ha beléptem onnan hogyan merre?? vb-t szeretnék kezdeni
nekem megvan a fifa 10 world cup, elis indul de mmikor csinálni kéne profilt akk kilép belöle egy ALkalmaztás hibát ir ki?? nektek nem volt ilyen?? léci segitsetek h mit csináljaak...KÖSZI
nem tudom játszik e itt valaki a FIFA online-al de ha igen valaki elmondaná,hogy online VB meccset miért csak egyet enged játszani?aztán nem tudok senkihez sem csatlakozni és arenát sem enged csinálni😞
valami olyat ír,hogy tokenek kellenek de ezek mégis mik és hogy lehet szerezni?
elore is thx.

PSN ID:misi2mezei

hi
FIFA online is vannak csalók? ha igen milyenek?kösz
setuh
Hali!
Nincs vmi fifa bajnoksag mint volt regebben itt sg-en?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

penge96
De az a vicc hogy még az én megoldásom is szar, mert az poén hogy mivel nem hosszabítottam szerzõdést azokkal a játékosokkal akikkel az Arsenalban volta, így szabadúszók lettek, szal ilyen nevek tök ingyen: Dani Alves, Robin van Persie, Neuer, Balotelli...-.-' Ez hihetetlen... fel is baszott nem is fogok ezentúl Manager Mode-ot játszani...

SZERK.: Eszembe jutott valami, talán ha szezon vége elõtt hosszabítanék velük szerzõdést, akkor nem lennék minuszba a kövi csapattal és nem lennének világklasszis játékosok szabadúszok... (Bocs hogy itt irogatom ezeket, de Breki emlékszem, egyszer rászóltál valakire hogy megtalálta egy problémájára a megoldást, és nem írta le a fórumba.😊)

SZERK. 2.: NEM JÖTT BE!!!

Breki33
hát jópár ilyen volt már

pl melléfejelt labda amit gólnak vett
grafikai dolgokról nemis beszélve

pár éve pl elfelejtették kiszínezni a szögletzászlót így az fekete-fehér maradt
penge96
Júúj rájöttem valamennyire...
Szal egy elég hülye bug, de a szezon végén nem szabad SEMELYIK játékossal sem szerzõdést hosszabítanod (már amelyikkel kéne) ha el akarsz igazolni egy másik csapathoz, mert annak az lesz az eredménye hogy az ottani bankszámlád minuszba -.-'

Egyébként olvasgattam ezt a fórumot, és ugye itt is errõl a bugról van szó, kész vicc hogy az EA beleszarik ebbe az orbitális hibába...

penge96
Ehh, ha ez kizárólag PC-s fórum akk bocs hogy ide irtam...

penge96
Hello!
Valaki nem tudja hogy a FIFA 10 Xbox360-as verziójában, a menedzser módban, ha eligazolok egy másik csapathoz miért lesz 2 milliárdos adósságom? És hogy lehet ezt kiküszöbölni? A játék EREDETI!

szerintem nem gáz ha úgy rakod

Breki33
aztán meg bilibe ér a kezed 😛
van. spoilerbe rakom a linket akkor az gáz vagy ugy szabad? vmi fentebb levõ emberke mondja már meg 😄
jaja jó lenne kipróbálnám szívesen jónak néz ki😊

külön game... de egy link jöhetne 😄
brutális lesz mert új grafikát kap meg minden hasonló lesz mint konzolokon!

pc-re nem jött ki a world cup!!!!!!!!
ez egy patch lehet!

hülye kérdés volt gondolom ez egy patch ugye?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

van PC-re World Cup?😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

köszi!
Lacee86
Egyetértek, mobilinternet magánügy.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

SLICK
lol, na nehogy már a mobilnethez igazodjunk 😄
Vicc

symbol
ha 3G-s nettel a mobilon netezel (ugye elég sokan...) akkor tényleg kellemetlen lehet. szal linkelni tessék, vagy kisebb képet betenni, és azzal linkelni.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Lacee86
Korlátozott net, na ne... Ilyen ma még létezik? És ha igen, azok megnézik 1 nap max a mailjeiket aztán annyi...

nem akarok haragod de lehetett volna kisebb képeket is feltenni
mivel a korlátozott netezõknek elég sokba kerül ha megnézik az oldalt akkor mindig letöltõdnek a képek
báttyó02
tess

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

robi11
ha tudnék..😄
csak nem tudom felrakni:@

1-2 képet beodhatnátok a game-bõl
Köszi,de már nekem is megvan!
robi11
nekem ez van meg ma töltöttem le
ha kel link szólj.

Mayorpapa
emberek: EZ NEM EREDETI EA ÁLTAL GYÁRTOTT JÁTÉK! pár srác összeállt, és megcsinálta a játékot az EA helyett! nagyon jó lett a játék, nem modként csinálták meg, hanem mint egy külön játékot, felhasználva a FIFA 10 fájljait.
Bambuu: le volt írva a Readme fájlban: másold be a játék mappájából a WCSA 10 mappát a c/document and settings/felhasználónév/dokumentumok -hoz, oda, ahol a Fifa 10 profilod is van, és akkor menni fog! jó játékot!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Sziasztok!
segítsetek leszedtem egy verziót de mikor a profil névhez akarok írni kiírja hogy fifa.exe hiba mit csináljak azon kívül hogy meg kellene venni!!!!! SEGÍTSETEK kérlek
találtam valamit az egyik warez oldalon
ez netán az eredeti?

he SoccerGaming 2010 FIFA World Cup South Africa Team
proudly presents:

2010 FIFA World Cup South Africa PC

Installation:
Extract the game on your desired path, but not on the same folder with FIFA 10.
Enter on it's folder, and make sure you create a shortcut to "2010 FIFA WORLD CUP Launcher".
After that, put it on the desktop, but don't run it.
You'll find in the World Cup folder 2 registries called "WC.reg" & WC(2).reg.
If you have a 32-bit Windows version click & apply the "WC.reg".
If you have a 64-bit Windows version click & apply the "WC(2).reg".
You'll also find a folder called "WCSA 10" there.Move it to "My Documents" folder, located in your Windows partition.
Open the game using "2010 FIFA WORLD CUP LAUNCHER" Start button !
DON'T START THE GAME WITH WCSA10, because the game won't work properly (you can't exit, unless you close the game from Processes).
Also, don't forget to avoid alt-tabbing the game while playing, because:
-if you alt - tab the game in the menus, some stadium turfs won't be displayed correctly
-if you alt - tab the game while playing a match, an "Send Error Report" / "Don't Send" error will appear, you being forced to exit the game.

Minimal system requirements:
CPU: 2.4 GHz single-core
RAM: 512 MB (XP) or 1 GB (Vista)
Graphics card: Geforce 6600 or better, Ati Radeon 9800 Pro or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c
VRAM: 128 MB
Sound: DirectX 9.0c compatible sound device
Input: Keyboard or Dual Analog Gamepad
HDD: 4.4 GB or more, free disc space
Internet: Broadband Internet connection required for online gaming

Recommended system requirements
CPU: 3.2 GHz single-core or 2.4 GHz dual-core
RAM: 1 GB (XP) or 2 GB (Vista)
Graphics card: Geforce 7800 or better, Ati Radeon X1800 or better, Support for Shader Model 2.0 or better, DirectX 9.0c
VRAM: 256 MB
Sound: DirectX 9.0c compatible sound device
Input: Keyboard or Dual Analog Gamepad
HDD: 4.4 GB or more, free disc space
Internet: Broadband Internet connection required for online gaming
én azt szeretném kérdezni hogy VEZÉRLÕVEL hogy kell cselezni? le van írva a tippek és trükkökbe hogy valami trükk kart kell lenyomni és forgatni de nem megy egyik karral se hiába próbálom. valaki pls help<#help>
Lacee86
Sztem te kevered a World Cuppal. A sima Fifa lesz PC-re tudtommal.

Hello!
Nem lesz FIFA 11 PC-re csak konzolokra!
Helló!
Esetleg a FIFA 11 gépigényérõl lehetett -e hallani valamit?
Elõre is köszi a választ!
SLICK
Az E3-on nem volt semmi különösebb infó a FIFA 11-rõl és a PC-s verzióról?