FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na megoldódott a probléma. 😄 de közben itt az újabb:
indulna a meccs, de nincsenek játékosok. 😄DDD
gépigényem megvan, nem az a gond, az szinte biztos.
feltettem, de nem mûködik...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
többféle crack-et is próbáltam pedig, mindegyiknél ezt kaptam:

SLICK
rengeteg mindent lehet újítani még ebben a játékban is. Azért 2003 óta ugyan az volt a grafika, csak kisebb ráncfelvarrások színesítették a gamet. A játékmenetben sem sok újdonság lett. Itt-ott javítgattak, pl a menedzser módot, bár abban sem ártana egy teljes átalakítás, mert ha átérsz a következõ szezonra, akkor össze vissza vannak a meccsek. Van hogy 3 egymást követõ nap van bajnoki, kupa és BL/EL meccs. Ez elég zavaró..

Breki33
ilyen kifacsart gondolkodást 😛
aha és akkor ugyanott lennénk mint most 😄 4-5 éve nincs semmi változás -.-
jóhogy most rakták be!
de bazz teremfocit mikor akarnak megint csinálni????? :S annyira jó lenne
és még megcsinálni is könyebb mint egy stadiont :S
tényleg
a fanok enm tudják megcsinálni?
SLICK
hát ezt kb 4-5 évvel ezelõtt kellett volna

hát várjuk,csak a gépemen fusson el,mert ha nem akkor 😞
Szoval megkapjuk a teljes next-gent ezek szerint

Street Date: Sept. 28 NA; Oct. 1 EU/Asia
Recommended Specs: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7). DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
Rating: E for Everyone, PEGI 3+
Website: WWW.FIFA.EASPORTS.COM

Továbbá a funkciók gyors fordítással:

Fõ elemek:

* Next gen foci motor: A fizikai alapú foci motor technológia ezúttal optimalizálva lett a PC-re is.
* Next Gen játékmenet: A magas színvonalú játékmenet, az innovatív játék módok és az elképesztõ grafika, amely az egyik legmagasabban osztályozott játékká tette a FIFA-t a Sony Ps3 és Xbox 360 platformokon, most megérkezett PC-re is.
* Virtual Pro: éld át annak a lehetõségét, hogy játékos legyél, kihasználva a Game Face alkalmazás képességeit. Javítsd játékosod képességeit a 230 küldetés teljesítésével és tedd a virtuális profidat egy igazi szupersztárrá.
* Variálható rögzített helyzetek: - tervezd meg és mentsd le a saját szabad rúgás vagy szöglet variációdat, amelyet majd bevetsz a meccs napján. Mentsd le, teszteld a Practice Arenában, majd használd a meccsen.
* Practice Arena—Dolgozz az egyéni és a csapat képességeken egy teljesen új támogatott módban, mielõtt igazából pályára lépsz. Válaszd ki, hogy hány támadó és védõjátékost akarsz. (11v11, 5v5, 5v3)
* 360° cselezés—A piacvezetõ igazi 360° cselezõ rendszer, a 8 irányú cselezésbõl fejlõdött 360 fokossá. A támadók most már olyan helyeken is át tudnak menni a védõk között, ahol ez régebben nem volt lehetséges.
* Jobb cselezés—Next gen animáció lehetõvé teszi, hogy a képzettebb játékosok oldal cselekkel csapják be a védõket.
* Fizikális játék — Az új next gen fizikai ütközés technológia egy sokkal kiszámíthatatlanabb és hosszabb csatákat eredményez a labdáért a támadó és a védõ között.
* Játékos reakció — Fejlõdött az AI logika, több mint 50 next gen mozgással, amely sokkal intelligensebb labdatartást fog eredményezni.
* Fejlesztett támadás — A játékosok sokkal jobban mérik fel a teret a támadásokhoz, így sokkal jobbak lesznek a passzaik és a támadásaik.
* Fejlesztett védekezés — A védõjátékosok sokkal jobban mérik majd fel a területet, így sokkal nehezebb lesz gólokat szerezni.
* Kapus intelligencia — A kapusok sokkal ügyesebben védenek és jobban észreveszik az elvesztett labdákat.
* LAN Play — Online játék EA szerverek nélkül
* PC Tools — Alkalmazás fejlesztések, mint VOIP támogatás és a match making geográfiai támogatása.
* Foci világ integrációja — Menj fel az easportsfootball.com, ahhoz, hogy létrehozd a saját játékos arcod . Keresd meg a riválisaidat és barátkozz.
* Elképesztõ Next Gen Graphics—High quality renders, amelyek minden játékosnak elképesztõ élményt nyújtanak a 62 különbözõ stadionban.
* Teljes hitelesség — 30 hivatalosan liszencelt liga, 500 liszencelt csapat és több mint 15.000 játékos.

Forrás : Fifahungary

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

hedonist
Az a durva,h lehet, vagyis pár hónapja még lehetett, de gyorsan meguntam.

regisztrálsz belépsz egy bármilyen kóddal és kész.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Nasim
Szerintetek online játékot lehet játszani nem eredeti játékkal? Bocs ha tilos kérdést tettem fel.

SLICK
nekem nem jönnek be a képek sehol

Lacee86
Jaja, az még úgy ok.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hedonist
De azért a VGA-m még pont jó, ATI HD 3650. tudja a shader model 3.0 szóval az ok.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szép nagyon de nem lesz ilyen azért pc-n😊

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Lacee86
El fog indulni, de csak nagyon szerény grafon lesz élvezhetõ sztem, fõleg, h gondolom a videokari sem túl acélos, ami a gépben van.

Az nem core 2 szóval karcsú lesz.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

hedonist
ok, amugy nem az enyémmel van gond, csak érdeklõdtem, ezt elõttem vki másnak írtad.

Remélem futni fog a fifa 11 a gépemen, mert az ajánlott core2duo, nekem sima intel procim van mondjuk p4 3.2 es. szerinted?

kuzco007
elõfordulhat hogy a Te videókártyádhoz se elõtte se utánna nem érdemes telepíteni, mert az újabb verziók nem kompatiblisek vele, mégha arra is adták ki õket.

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Legend Killer
nemtom, magyar bajnokság annyira nem izgat.

meg szarul van megcsinálva a fifa xfirenél, írok és kattog, ugrál bent a menüknél, LOL.

szal lehet törlöm.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

tedd rá az nb1et azt mehet😄
Legend Killer
jó is volt, toltunk pár meccset.

vki multi?

alap fifa, semmi nincs rátéve.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
na, ez már jó, kösz.

a hamachit mi is tudtuk, de bent nem tudtuk hogyan boldoguljunk.

királyvagy.

daver88
használjatok hamachit, vegyétek fel egymást rajta, kapni fogtok ott is egy IP-címet, és azt írja be a kapcsolódó a fifába...

HAMACHI

telepítsétek fel mindketten

ha nem menne, kicsit részletesebb leírásért KATT IDE!!!

Legend Killer
<#help><#help><#help><#help><#help>!!!!!!!!!!

Lacee86
Jaja, legalább elindulna végre vmi fejlõdés. Ne legyünk telhetetlenek. 😊

Szerintem egy korábbi konzolos lesz az, arra meg a gépigény pont ráillik. De én nagyon leszarnám ha olyan fifa lenne végre, amire fejleszteni is kéne, legalább lenne minõség már a játék kinézetében.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Lacee86
Pont az ellenkezõjén megy a vita, h a kolega szerint túl enyhe gépigény ez egy "normális" Fifához.

A konzolról át írt játékok legjobb tulajdonsága hogy kurvára nincs oprimalizálva a pc-n, mert azzal már nincs idõ foglalkozni. De nem tudom mér kell befeszülni azon, hogy már nem fog menni egy fifa celeronos gépen.

Lacee86
Én adok egy esélyt az új Fifának, nem írom le látatlanban.

Legend Killer
vki ebben help, kösz.

Legend Killer
a konzolos átiratú pécé cuccok se bõdületes gépigényûek, szal a fifa pécén egy nagy rakás epic fail szar évek óta.

magyar kommentár se újul szókincsileg.

Lacee86
Jó látom, h a graf sokkal szebb, a mozgások sokkal változatosabbak és realisztikusabbak. De egy jó optimalizálással miért olyan hihetetlen, h ezzel a gépigénnyel ki lehet hozni mindezt, vagy legalább is közelítõen ezt. Láttunk már sok remekül optimalizált játékot.

Breki33
Jó kérdés

Lacee86
Csak kérdezem, nem láttam még konzolos fifát, de mit tud az annyit, ami miatt bõdületes gépigényre kéne számítani PC-n??

Talán egy pár évvel ezelötti konzolos fifát már kaphatunk erre a gépigényre.

Legend Killer
olyan lesz, mint a10.

SLICK
nem ezt mondtam, hanem hogy ha csak ilyen vas kell alá, akkor ne számítsunk a konzolos FIFÁ-hoz hasonló gamera PC-n

Legend Killer
....mint mindig...

már unalmas 😄.

Legend Killer
ráadásul nyomi ez a fifa10xfirenél. amikor írok, ugrál a menüben mint atom, amikor kicsibe teszem és rákatt haver ablakára, akkor meg beugrik fifába és fekete képernyõ és második kicsibe tevésre sikerül neki, epic fail.

Legend Killer
fifa10ben haverral lanon tolnánk, de nem látjuk1mást direkt ipnél.

mi a teendõ?

Lacee86
Miért jobban örülnél ha vmi atomerõmû kéne neki?? Attól még lehetnek jelentõs változások, mert nem adtak meg vmi õrületes gépigényt. Majd meglátjuk mi lesz.

SLICK
na a gépigény elég ratyi, ez is csak a szokásos "ráncfelvarrás" lesz.

A FIFA sorozat legújabb verziója, mint mindig idén is megjelenik PC, PlayStation3, Xbox 360, Wii, PlayStation2, PSP és Nintendo DS platformokon. Valamint természetesen a mobil verzió is napvilágot fog látni.

Az észak-amerikai játékosok örülhetnek meg elsõként a vadonatúj játéknak, ugyanis náluk szeptember 28-án kerülnek a dobozok a boltok polcaira. Nekünk, vagyis az európai játékosoknak, az ázsiaiakkal együtt október 1-ig kell várnunk, hogy kézbe vehessük az idei epizódot. Azonban érdemes figyelni a különbözõ akciókat, ugyanis volt arra már többször példa, hogy egyik-másik árusítóhely már a szállítás napján (körülbelül egy idõben az amerikai megjelenéssel) az elõrendeléseket postára, vagy jobb esetben futárnak adta és már másnap, vagy akár még aznap kibonthatták a rajongók az eredeti játékot és írhatták az elsõ benyomásaikat a fórumunkra.

Ami a rendszerkövetelményt illeti, megkaptuk az ajánlott konfigurációt, ami a következõ:

* Windows XP/Vista/7 operációs rendszer
* Intel Core2Duo 2,4Ghz processzor, vagy ezzel egyenértékû AMD processzor
* 1 GB RAM (Windws Vista és 7 esetében 2 G😎
* DirectX 9.0c kompatibilis 256 MB-os videokártya, ami támogatja a Shader Model 3.0-át (Az ATI esetében ez egy RADEON HD 3870-esnek, az NVIDIA esetében pedig egy GEFORCE 8800 GT-nek felel meg)

Hivatalos információ még, hogy David Rutter tegnap az EA UK központjában bemutatott néhány titkos anyagot a játékról, amirõl a leplet július 22-én rántják le. Érdemes lesz figyelni minket, hiszen igyekszünk az elsõk között beszámolni az újításokról.

forrás : fifahungary

Üdv!!! Segitség kellene direct ip ügyben.Van két gép az egyiken xp a másikon win7 de nem tudnak csatlakozni.Help fontos lenne.

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

hedonist
mármint a fifa feltelepítése elõtt nem ajánlott drivert rakni, inkább késõbb?

kuzco007
mert valószínûleg elõtte telepítettél drivert a videókártáydhoz amit az nem kedvel😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

DjCooll
Sziasztok.Egy olyan problémám van hogy feltelepítettem a win7et egy db-ig minden oké volt a fifa10-el de aztán fogta magát és becsíkosodott a kép..ez miért van és mit lehet ellene tenni? köszönöm elõre is😊

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Üdv!

Miért van az hogy konzolon a fifa 10 és world cup 2010 a csapatok himnuszánál és néha visszajátszásoknál, akadozik?

Egyszerûen hihetetlen hogy egy iylen játék aminek messze nem lehet akkora igénye mint akármelyik konzolos ultrajó gamenek, mégis pont ez akad ezeknél a helyzeteknél.

E tekintetben lesz e változás a fifa 11 ben?

Mind a 2 konzolon megfigyelhetõ ez az akadás? (xdoboz, ps3)

PS3 Slim 250 PC