FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
indulna a meccs, de nincsenek játékosok. 😄DDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jóhogy most rakták be!
de bazz teremfocit mikor akarnak megint csinálni????? :S annyira jó lenne
és még megcsinálni is könyebb mint egy stadiont :S
tényleg
a fanok enm tudják megcsinálni?
Street Date: Sept. 28 NA; Oct. 1 EU/Asia
Recommended Specs: CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7). DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT
Rating: E for Everyone, PEGI 3+
Website: WWW.FIFA.EASPORTS.COM
Továbbá a funkciók gyors fordítással:
Fõ elemek:
* Next gen foci motor: A fizikai alapú foci motor technológia ezúttal optimalizálva lett a PC-re is.
* Next Gen játékmenet: A magas színvonalú játékmenet, az innovatív játék módok és az elképesztõ grafika, amely az egyik legmagasabban osztályozott játékká tette a FIFA-t a Sony Ps3 és Xbox 360 platformokon, most megérkezett PC-re is.
* Virtual Pro: éld át annak a lehetõségét, hogy játékos legyél, kihasználva a Game Face alkalmazás képességeit. Javítsd játékosod képességeit a 230 küldetés teljesítésével és tedd a virtuális profidat egy igazi szupersztárrá.
* Variálható rögzített helyzetek: - tervezd meg és mentsd le a saját szabad rúgás vagy szöglet variációdat, amelyet majd bevetsz a meccs napján. Mentsd le, teszteld a Practice Arenában, majd használd a meccsen.
* Practice Arena—Dolgozz az egyéni és a csapat képességeken egy teljesen új támogatott módban, mielõtt igazából pályára lépsz. Válaszd ki, hogy hány támadó és védõjátékost akarsz. (11v11, 5v5, 5v3)
* 360° cselezés—A piacvezetõ igazi 360° cselezõ rendszer, a 8 irányú cselezésbõl fejlõdött 360 fokossá. A támadók most már olyan helyeken is át tudnak menni a védõk között, ahol ez régebben nem volt lehetséges.
* Jobb cselezés—Next gen animáció lehetõvé teszi, hogy a képzettebb játékosok oldal cselekkel csapják be a védõket.
* Fizikális játék — Az új next gen fizikai ütközés technológia egy sokkal kiszámíthatatlanabb és hosszabb csatákat eredményez a labdáért a támadó és a védõ között.
* Játékos reakció — Fejlõdött az AI logika, több mint 50 next gen mozgással, amely sokkal intelligensebb labdatartást fog eredményezni.
* Fejlesztett támadás — A játékosok sokkal jobban mérik fel a teret a támadásokhoz, így sokkal jobbak lesznek a passzaik és a támadásaik.
* Fejlesztett védekezés — A védõjátékosok sokkal jobban mérik majd fel a területet, így sokkal nehezebb lesz gólokat szerezni.
* Kapus intelligencia — A kapusok sokkal ügyesebben védenek és jobban észreveszik az elvesztett labdákat.
* LAN Play — Online játék EA szerverek nélkül
* PC Tools — Alkalmazás fejlesztések, mint VOIP támogatás és a match making geográfiai támogatása.
* Foci világ integrációja — Menj fel az easportsfootball.com, ahhoz, hogy létrehozd a saját játékos arcod . Keresd meg a riválisaidat és barátkozz.
* Elképesztõ Next Gen Graphics—High quality renders, amelyek minden játékosnak elképesztõ élményt nyújtanak a 62 különbözõ stadionban.
* Teljes hitelesség — 30 hivatalosan liszencelt liga, 500 liszencelt csapat és több mint 15.000 játékos.
Forrás : Fifahungary
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
regisztrálsz belépsz egy bármilyen kóddal és kész.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Remélem futni fog a fifa 11 a gépemen, mert az ajánlott core2duo, nekem sima intel procim van mondjuk p4 3.2 es. szerinted?
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
meg szarul van megcsinálva a fifa xfirenél, írok és kattog, ugrál bent a menüknél, LOL.
szal lehet törlöm.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
vki multi?
alap fifa, semmi nincs rátéve.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
a hamachit mi is tudtuk, de bent nem tudtuk hogyan boldoguljunk.
királyvagy.
HAMACHI
telepítsétek fel mindketten
ha nem menne, kicsit részletesebb leírásért KATT IDE!!!
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
magyar kommentár se újul szókincsileg.
már unalmas 😄.
mi a teendõ?
Az észak-amerikai játékosok örülhetnek meg elsõként a vadonatúj játéknak, ugyanis náluk szeptember 28-án kerülnek a dobozok a boltok polcaira. Nekünk, vagyis az európai játékosoknak, az ázsiaiakkal együtt október 1-ig kell várnunk, hogy kézbe vehessük az idei epizódot. Azonban érdemes figyelni a különbözõ akciókat, ugyanis volt arra már többször példa, hogy egyik-másik árusítóhely már a szállítás napján (körülbelül egy idõben az amerikai megjelenéssel) az elõrendeléseket postára, vagy jobb esetben futárnak adta és már másnap, vagy akár még aznap kibonthatták a rajongók az eredeti játékot és írhatták az elsõ benyomásaikat a fórumunkra.
Ami a rendszerkövetelményt illeti, megkaptuk az ajánlott konfigurációt, ami a következõ:
* Windows XP/Vista/7 operációs rendszer
* Intel Core2Duo 2,4Ghz processzor, vagy ezzel egyenértékû AMD processzor
* 1 GB RAM (Windws Vista és 7 esetében 2 G😎
* DirectX 9.0c kompatibilis 256 MB-os videokártya, ami támogatja a Shader Model 3.0-át (Az ATI esetében ez egy RADEON HD 3870-esnek, az NVIDIA esetében pedig egy GEFORCE 8800 GT-nek felel meg)
Hivatalos információ még, hogy David Rutter tegnap az EA UK központjában bemutatott néhány titkos anyagot a játékról, amirõl a leplet július 22-én rántják le. Érdemes lesz figyelni minket, hiszen igyekszünk az elsõk között beszámolni az újításokról.
forrás : fifahungary
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Miért van az hogy konzolon a fifa 10 és world cup 2010 a csapatok himnuszánál és néha visszajátszásoknál, akadozik?
Egyszerûen hihetetlen hogy egy iylen játék aminek messze nem lehet akkora igénye mint akármelyik konzolos ultrajó gamenek, mégis pont ez akad ezeknél a helyzeteknél.
E tekintetben lesz e változás a fifa 11 ben?
Mind a 2 konzolon megfigyelhetõ ez az akadás? (xdoboz, ps3)
PS3 Slim 250 PC