36657
-
#29423 aréna módban megnyomod a selectet(ha billentyűn nyomod akkor amire állítva van) -
zoral1000 #29422 sziaztok
nekem 21 crt monitorom van és 1280x1024 ben szoktam minden játékot játszani és mindig normális a kép.Ez a fifa meg azt csinálja hogy a 2 oldalán hagy 1-1cm és ráadásul a képfrissitést is visszaveszi 60hz ez miért van???
segítsetek már szétesik a szemem
köszi -
#29421 az feltűnt már másnak is ha buzi program szarul tartja számon az asszisztokat?
kb 4ből egyet ad meg és a direkt passz utáni kapáslövéseknél se számol...
wtf -
#29420 nem nem , túl nagy felbontáson akarta indítani. az volt a gond :) -
Jossua #29419 gyakorlomeccset hol tudok játszani ???? -
#29418 Az se lenne szar ha 2 playernél nem tudná a másik player elnyomni a replay-t :) -
#29417 Az elsőre ugyanúgy lehet init írni, mint a demoban csak olyankor nincs mentés. A másodikra pedig szintén nem tudok semmit, de én is örülnék neki. :) Illetve remélem egyszer lesz bajnokok ligája mod :) -
#29416 csao
olyan patch ami:
1.skipeli az elejet.mint a demoban
2.mindig 3x ismetli a golt
remelem van ilyen:) -
dzsi91 #29415 HRESULT:0X8007000B ezt a hibakódot kapom...vki segítsen pls -
dzsi91 #29414 vki ezt a texture editort használta már? mert nagyon fasza kis program megnyitom pl a data03.big et de azon belül ha rákattintok vmire hiba üzzenetet kapok...nemtud vki segíteni milehet a gond? -
#29413 ha ráközelítesz replayben a gyepre akkor látod hogy 3d-s -
#29412 Ez a saját képem -
#29411 Valaki linkeljen már egy képet, ahol az arénában Kaka-val gyakorol és a fű ilyen 3D-s.
Büdös életbe nem jön ez elő. Meg az izzadtság sem csillog úgy a játékosokon, mint azon a néhány screenen, hiába teszek föl bármit... -
matyi21 #29410 fifa 11 pc online bajnokságról tud valaki valami infót ? -
#29409 Nem csak a gamepadtól függ és nem mindegyik játékossal lehet ,(ja és egy kis gyakorlás sem árt) -
#29408 Új videó kártya vásárlása előtt állsz!!!
Minimum shader 3.0 ás kell vagy jobb!!!
hajrá!!! -
#29407 http://prohardver.hu/tema/fifa_11_mar_elorendelheto_az_576_ban/hsz_742-742.html -
#29406 Elindítanám és E0001es hibát kapok ! ez mi ? -
Jossua #29405 nekem is ilyen gamepadom van de ezek felét nem tudom megcsinálni... játék közbe meg pláne mikor 3 ember lökdös TRÜKKÖK -
mikiking #29404 Ha ketten játszunk ( bill + gamepad ) akkor hogy lehet beállitani azt,hogy ne csak a gamepad legyen manualis ( gondolok a segitségek kikapcsolására,például passz rásegités ) ... Mert a gamepadot belehet állitani hogy manual legyen ugye,de a billlentyüt nem -
mikiking #29403 Valaki tudna lökni egy olyan mentést,ahol unlockolva vannak a virtual pro által megszerezhető gólörömök ? -
#29402 Köszi! -
Danyi #29401 Régen W volt, most nem tudom mi. De X360 kontrolleren sárga Y. Vagy amit arra a gombra állítottál. -
#29400 Sziasztok!
Egy alap kérdésem lenne: melyik gombbal lehet kihívni a kapust? Gondolom ki lehet hívni mer ez így elég gyászos. -
gplord #29399 Sziasztok!
menedzser modban : miért nem tudom meghosszabbítani a játékos szerződését?? minden évet kipróbáltam hosszabbítani mindig max pénz + % és mégsem akar maradni. mi lehet a gond? mi a titka a játékos átigazolásának? még a 85% os siker ellenére is kikosaraznak...
jó játékot mindenkinek! -
Danyi #29398 Felraktam, de semmi változás... :( -
Rockko12 #29397 Hello egy már forumozó feltette ezt a kérdést:
"Hello!Egy kis segítséget szeretnék kérni...az mitől lehet,hogy szépen végigmegy a profilkészítés,aztán mikor Kaka' eltűnik a fényben,jön egy fekete képernyő de zene ugyanúgy megy?valami ötlet?:("
Erre olyan válasz érkezett hogy túl magas a gépigény. Nekem is ez a gond, de betölt a játék a fekete képernyő után, de ehhez úgy 7-10 perc kell (vagy be se tölt), ugyanígy a meccsek előtt. A játék grafikailag kifogástalan, nem akadozik semmi baj, bár meccset még nem tudtam játszani.
Nem tudjátok mégis, hogy tudnám ezt a maratoni várakozást kiküszöbölni? -
fatallerror #29396 van vmi okosság arra h lehessen meccs közben is csapatkapitányt választani? -
Jossua #29395 Srácok azt kérdezném h a légy profi modban be lehet állitani hogy a szadabrugást te rugjad ?:) -
Danyi #29394 Miért megy a játékosok energiája pár meccs után totál zéróra menedzser módban? Mi rá a megoldás??? -
vajo #29393 Creation Master mikor lesz? -
#29392 hello
a meccs után kilép a játék menedzser módban hibára nincs véletlenűl valami megoldás ? -
#29391 ennél egyszerűbben nem lehet megoldani :) -
Rossi1 #29390 Köszi a tippet...:) Szerinted nem ez volt az első amit próbáltam?:)))
Nekem a "másik " van fent szóval restore, a jó k...va anyját.:) -
#29389 upsz, tényleg
ám közben összejött a dolog: ha nem nyílegyenesen tolja felfelé az ember a kart, akkor olyan, mintha nem csinálna semmit. szerintem ez egy bug a pc-s verzióban. ha manualra van állítva a lövés, szintén előjön a dolog: 0,00001 mm húzás a joy-on az 12321321 méternek felel meg :D
ezt jó lenne, ha javítanák! -
Neoncsoves #29388 classic irányításnál a "B" az a lövés. -
#29387 én nem tudom hogy csinálj a srác, de nekem k*rvára nem így lövi el. főleg nem "B"-vel, vagyis az ívelés gombjával :SSS -
#29386 -
#29385 esetleg az uninmstallja? :P
Remove New Tele Camera.exe
másiknál meg Restore :D -
Lacc 88 #29384 Sziasztok. Tudnátok abban segíteni, hogy futás közben mivel kell lökdösődni?
A szabadrúgás és a tizenegyes lövést se nagyon tudom helyezni. Tudtok valami tanácsot adni?