FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karrier mód
na szóval innen kiderül
innen kiderül
Én úgy tudom így van, ha nem akkor bocs.
Olyan kérdésem lenne, hogy a FIFA 11 pc-s verziójában lesz-e:
-360 fokos irányítás
-cselrendszer
-gyakorló aréna
-új grafika
-új fizika
-változó idõjárás
-karrier mód (itt nem a manager módra gondolok)
-magyar bajnokság
-vagy csak legalább a Debrecen
-normális átigazolások (nem olyan ami a fifa10-ben volt, mert az valami nevetséges)
Ha errõl tud valaki valami infót azt megköszönném, mert nagyban függ ettõl hogy megveszem-e pc-re.
hülyeséget beszélsz!

játékos karrier = egy db játékost irányíthatsz 15 éven át
manager karrier = csak manager vagy, nem irányíthatsz se csapatot, se játékost
játékos-manager karrier = manager vagy és irányíthadod a csapatot és/vagy egy játékost
na szóval van egy játékos karrier amiben egy játékos irányítasz egy manager ott egy csapatot és a játékos manager ott meg mi a rákot?😄

Mayorpapa
közben rátaláltam a 09-es változatára: "FIFA 09 Music Changer" a neve, és a Fifasoccer.ru oldalon található.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
nos, készült a játékhoz egy patch (Revolutionary Menu Patch) , ami kicserélte a menüt, a menü betûtípusát, a megjelenõ képeket, és az összes zenét. Na ezért kellene nekem.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

JUVEfun
<#worship>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Breki33
Annak mi értelme van?

Akinek tetszik külön leszedheti sokkal jobb minõségben

google
Mayorpapa
köszi, de ezzel szurkolói hangokat tudok be ill. kiimportálni. Én viszont a játék zenéit szeretném kiszedni.

JUVEfun

JUVEfun

Mayorpapa
#27700-ra valaki? kéne az a progi!!!

hedonist
jéézusom... 😄D

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

van
Breki33
Murder3
10-hez van magyar bajnokság patch?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Firerock
11-demó mikorra várható?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

meg még az jó lenne (konzolon) hogy indítunk egy ilyen 1 emebres szezont hogy azt lehessen haverral együtt is játszani pl: õ van egy DB emberrel meg én mert 2010ben nem lehetett így:/

lesz külön olyan Manager mód hogy 1 játékossal vagy és igazolhatsz magad mellé a csapatba embereket??? vagy én értem félre??

Soldiers
a játékos-manadzser azt mit is takar lehetsz egy emberrel és azt írányítod meg a egy másik csapatnak te vagy a manadzsere??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

gamerangeren akinek van kedve multizni vegyen fel! cucma

Kérem kapcsolja ki!

Mayorpapa
létezik egy program, amivel ki lehet szedni a játékból a zenéket, de nem jut eszembe a program neve, segítene valaki? spec a Fifa10 zenéit szeretném kiimportálni.

Lcapitant
eredeti
de újra kell raknom mert a netes vmiért nem jó...kiírja hogy a fifa10.exe hibát észlelt ezért leállt. meg nemjó a downloadmanager se.... de majd megoldom a managert...újrarakom 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

multi? nincs kedved?😄
Lcapitant
én 2perc legendás és világklasszis vagy profi kapus 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

akkor hajrá a Portshmouthal😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

világklasszison próbáld meg...én úgy tolom a Sassouloval és vezetem a bajnokságot...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

😄 4perces félidõ
profi szinten <#zavart1>
most a porsmouthal vk szinre váltottam
Lcapitant
nem rossz 😊
milyen nehézségen nyomod? és a félidõ hossza? 😊

egy a baj srácok 😄 vidivel bajnokságot nyertem 1szezonban
jött a 2.szezon EL döntõig jutottam.! (bl play off celtic-odahaza 1:0 vv 4:1re kikaptam igy lett EL )

Nyolcaddöntõben pedig a Deport ejtettem ki

majd jött a Roma kitõl azért féltem 😊

elõdöntõben pedig az odavágó 4:0 eredménykor elkönyvetem a tj-t 😊

megtudta,hogy a Benfica lesz az ellenfél akkor azért picit reménykedtem, hiszen olyan csapatok voltak itt mint a real,chelsea...
a végeredmény meg sajnos egy zakó 😞

no végül folytatom amit elkezdtem, az a baj,hogy ha átakarsz menni egy nagyobb csapathoz akkor azt nem lehet :S pl. leakartam szerzõdni az arsenalhoz és nem lehetett, igy elmentem a porsmouthoz a 2.osztályba
én rögtön kiscsapatnál kezdek aztán ott szépen felépítek egy jó csapatot mindig, de valahogy 5 év után megunom és más csapat után nézek...az idegesít, h eddig maximum 7 szezonig tudtam elvinni a FIFA 07-et a többinél még 6 szezonig se jutottam el, 09-ben se és a 10-ben se, a 08-al nem játszottam...barcames idõ nincs rá, ahhoz kb egésznap kéne nyomnod napokig a FIFÁ-t h kividd esetleg, de én nem vagyok kocka azért😄

nem lesz benne majd kiegészítõ és lesz konzolra is

Igaz, hogy benne lesz a magyar bajnokság?VAgy csak az Xbox verzióban lesz benne?
akkor vigyed végig a 10 és akkor vedd meg a 11-et!!! ilye egyszerû!
am én meg ilyen 4-5 szezont nyomok le a barcával és utána valami kis csapathoz megyek ilyen angol 3 osztály pl és a cél a bl gyõzelem így érdekes és nem kell szimulálni😄

már értem, a válasz nem mivel ez 2 különálló játékmód...
egyébként röhej alig játszottam a FIFA 10-el és máris jön a 11:S:S:S egyik FIFÁ-ba se tudtam eddig kivinni mind a 15 szezont😄 ki a fenének van arra ideje? vagy ti szimuláljátok a meccseket?

nem értem a kérdést...

15 szezon menedzserként
Be a Pro-t én nem használom én úgy tudom ott nincs 15 szezon csak 2-3. de cáfolj rám...

Soldiers
hát akkor inkább ne válaszolj nem vok rád kiváncsi pöcsfej

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

hedonist
embereld meg magad és talán még válaszolok is kisöcsi.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Soldiers
mit beszélsz te?

hedonist
tökmind1, majd jön a jóó Manager Master 11 A'la Rinaldo és minden meg van oldva

Soldiers
srácok most olvastam hogy karrier módban 15 szezont húzhatunk le de nem értem 15 évet pl játékosként aztán ha menedzser leszel akkor megint 15 évet húzhatsz??

nemsokára!

mi a baj a képpel?
infoba mit akarsz?
BaziJoe
A topic képét meg az infókat nem akarnánk frissíteni??? Mert egy kicsit megragadt nem???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
És a játék mikór jelenik meg???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

SLICK
REAL fuckyeah!! 😄

A full gameban menedzser módban viszont át fogom szabni a keretet, mert az idie elég ratyi lett.

hedonist
ez a hivatalos:

Fifa 11 demó infók , Galéria frissités

* rmcr7_x
* —
* 2010-08-24 13:30:49

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzõimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelzõ és megosztás
Az EASPORTS új információkat adott ki a Fifa 11 demójával kapcsolatban.Ezeket mi is megosztjuk veletek.
A Fifa 11 demójának várható megjelenése:

PC & XBOX360 : Szeptember 16.-a
PS3 : Szeptember 15.-e

A demó tartalmazni fogja a következõ csapatokat:

* FC Barcelona
* Real Madrid
* Bayer 04 Leverkusen
* FC Chelsea
* Olympique Lyon
* Juventus Turin