36657
-
#29503 én már lőttem nem is eggyet! -
#29502 lehet persze;)
nekem raul meirelessel sikerült hasonlót lőnöm -
#29501 Na mégis lehet távolról gólt lőni.
Csak egy Del Piero kell hozzá !
-
#29500 pedig mennie kell
de lehet olyannal próbálod aki nemtud ilyen trükköket
tedd be pl ronaldinhot,és vele próbáld,pl a láb között átforgatós témát:
elkezdesz dekázni (LT+RB), bal analóggal felpöckölöd a levegőbe a labdát,és amikor esik vissza a lábadra a labda,már forgatod körbe a jobb analógot -
#29499 Igen már végignéztem a videókat, de nem jön be egyik dekázás közbeni trükk sem, nem lehet, hogy a PC -s verzióban nincs benne ?
Pedig ezzel tolom -
#29498 Gondoltam jó lenne Bannernak :P
bár kicsit nagy lett :P
nem fileméretben úgy csak 121 kbyte
http://s10.directupload.net/file/d/2314/xcsanrl2_swf.htm -
#29497 köszi -
#29496 Az miért van hogy szinte mindegyik meccsem a manager módba esős vagy havas??
poolal nyomom tudom anglia de azért ennyi eső meg,hogy október elejei meccseken szakadó hóesés lenne:S:S -
berserk87 #29495 Csak akkor tudod kipróbálni ha van egy xboxod. Pc-n nem lehet. -
#29494 mind1 megnéztem,fehér -
#29493 megvan már? -
#29492 Na szerencsém lett, ugye az Emiratesben javítottam a színét a fűnek
és tegnap bajnokságban meglepve láttam, hogy a másik otthoni stadion esti meccsen ilyen szép lett, mondjuk itt még az eredeti EA keresztcsíkozás van
Érdemes megnézni, hogy mennyivel szebb mint #29450-ben pedig ugyanaz a stadion
-
#29491 Az jó lenne úgy látszik túl nehezet kérdeztem :P -
#29490 ha játszok megnézem neked,ha addig nem válaszolnak -
#29489 Pár kép közben a színeket is javítom ezért változik
másnak is fehér körben az emirates vagy elrontottam vmit?
-
Jossua #29488 srácok a légy profi modban honnan tudom h melyik cseleket tudom már elvégezni ? -
nukerke #29487 Öreg Youtuben körbenéztél mielőtt írtál ??? Kontrollerrel egyszerű dolgod lesz, PC-n kicsit nehezebb előhozni szerintem ezeket. -
#29486 dekázni én is tudok, de mellre venni stb, átforgatni a láb között dekázás közben ilyenek nem jönnek elő -
nukerke #29485 Nem tudod véletlen, hogy ezt is kiadják magyarul ? Vagy csak megint később felhasználók által lesz majd hozzá ? -
#29484 ittis leírtuk már neki többen
de akkor újra: nálam 8 és 7 folyamatos nyomogatása egymást után
8 a cselgomb -
nukerke #29483 Youtube-n nézelődj le van ott írva konzolra és pc-re is az összes trükk ! -
#29482 Valaki rájött, hogyan kell dekázni és így trükközni, mert nekem még mindig nem jött össze, egy két emelgetésen kivűl -
#29481 -
#29480 Gyönyörű munka (Y) -
#29479 Bajnokság létrehozásánál kiválasztod : "Nemzeti válogatottak" -
#29478 na kész
megpróbáltam egy másik alaptextúrával talán így realisztikusabb
de nem tudom eldönteni melyik a jobb Emiratesben azért elég hibátlan gyep van
-
#29477 nem tudom mert most toltom le a fifát.de szerintem lehet játszani ott a bajnokságok és a bajnokság létrehozása és ott egy kupát lehet játszani -
#29476 Úgy emlékszem benne.
Más: Válogatottakkal semmiféle tornát nem lehet játszani, csak barátságos meccset? -
#29475 Hátha valakit érdekel a Manager:
http://fifamanager.blogger.hu/ -
#29474 van egy kérdésem.hogy a fifa 11-be milyen válogatottak vannak ugyan azok mind voltak eddig.ja és hogy benne van e a szlovák válogatott? -
#29473 Arra nincs valami patch,hogy a hülye ellenfél ne csak szélről támadjon?
Már idegesítő,hogy 99%-ban csak annyit csinál,hogy szélen indít,aztán beível,hátha lesz valami.... :\\ -
#29472 Na a keresztcsíkozás egész jó
Itt kell még kicsit igazítani a csikon
-
#29471 még nincs kész
ezek az erdeti reklámtáblák realos és egy angolt raktam be Juvest még nem találtam 2011-hez
egyébként maguk a reklámtáblák is mások idén nem ugyanaz a felbontás és méret -
#29470 nem lehet és nem próbáltam teljesen más a filetömörítési rendszer -
#29469 Privibe elküldöd nekem az általad készített tpf.-fájlt .Jól látom ezek a JUVE reklámtáblái ??? -
#29468 A fifa 10 adboard progijával ezt nem lehet megcsinálni ? Próbáltad ? -
#29467 Ez az!
Köszi szépen, ezt kipróbálom így! -
#29466 Én úgy csinálom, hogy megkeresem a reklámtábla file-t az adott stadionban van ahol kettőt is találtam
pl ez FIFA.EXE_0x00F0D0F9.png
Ugye a log-ot automatikusan megcsinálja hozzá
megnyitom a file-t ahová mentette és ott belemásolom azt amit be akarok rakni helyette és azt ugyanoda elmentem.
Ha mindegyik kész akkor csinálok belőle tpf-et ügyelve arra hogy megfelelő log-ot és könyvtárat használok-e, illetve buildnál sztem nézd meg kiírja-e mindet, hogy sikeresen becsomagolta.
Ha kész akkor már csak arra kell figyelni, hogy azzal indítsd.
Ne feledd lehet két adboard van és lehet a másikat cserélted. -
#29465 mi az hogy reklámtábla módokat pontosan?
reklámtábla grafikát jelent mint pl ez?
-
#29464 igen jó észrevétel volt csak bele lehet keveredni ebbe a tologatásba :)
meg a keresztcsíkoknál se úgy van hogy világosítok egy csíkot és az a játékban ez lesz a világos, hát pont sötét csík lett és nem is látszik csak halványan oldalsó nézetből, kapus szemszögéből viszont igen