FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na szóval innen kiderül
-360 fokos irányítás
-cselrendszer
-gyakorló aréna
-új grafika
-új fizika
-változó idõjárás
-karrier mód (itt nem a manager módra gondolok)
-magyar bajnokság
-vagy csak legalább a Debrecen
-normális átigazolások (nem olyan ami a fifa10-ben volt, mert az valami nevetséges)
Ha errõl tud valaki valami infót azt megköszönném, mert nagyban függ ettõl hogy megveszem-e pc-re.
manager karrier = csak manager vagy, nem irányíthatsz se csapatot, se játékost
játékos-manager karrier = manager vagy és irányíthadod a csapatot és/vagy egy játékost
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Kérem kapcsolja ki!
de újra kell raknom mert a netes vmiért nem jó...kiírja hogy a fifa10.exe hibát észlelt ezért leállt. meg nemjó a downloadmanager se.... de majd megoldom a managert...újrarakom 😊
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
profi szinten <#zavart1>#zavart1>
most a porsmouthal vk szinre váltottam
milyen nehézségen nyomod? és a félidõ hossza? 😊
jött a 2.szezon EL döntõig jutottam.! (bl play off celtic-odahaza 1:0 vv 4:1re kikaptam igy lett EL )
Nyolcaddöntõben pedig a Deport ejtettem ki
majd jött a Roma kitõl azért féltem 😊
elõdöntõben pedig az odavágó 4:0 eredménykor elkönyvetem a tj-t 😊
megtudta,hogy a Benfica lesz az ellenfél akkor azért picit reménykedtem, hiszen olyan csapatok voltak itt mint a real,chelsea...
a végeredmény meg sajnos egy zakó 😞
no végül folytatom amit elkezdtem, az a baj,hogy ha átakarsz menni egy nagyobb csapathoz akkor azt nem lehet :S pl. leakartam szerzõdni az arsenalhoz és nem lehetett, igy elmentem a porsmouthoz a 2.osztályba
am én meg ilyen 4-5 szezont nyomok le a barcával és utána valami kis csapathoz megyek ilyen angol 3 osztály pl és a cél a bl gyõzelem így érdekes és nem kell szimulálni😄
egyébként röhej alig játszottam a FIFA 10-el és máris jön a 11:S:S:S egyik FIFÁ-ba se tudtam eddig kivinni mind a 15 szezont😄 ki a fenének van arra ideje? vagy ti szimuláljátok a meccseket?
15 szezon menedzserként
Be a Pro-t én nem használom én úgy tudom ott nincs 15 szezon csak 2-3. de cáfolj rám...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
infoba mit akarsz?
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A full gameban menedzser módban viszont át fogom szabni a keretet, mert az idie elég ratyi lett.
Fifa 11 demó infók , Galéria frissités
* rmcr7_x
* —
* 2010-08-24 13:30:49
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzõimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelzõ és megosztás
Az EASPORTS új információkat adott ki a Fifa 11 demójával kapcsolatban.Ezeket mi is megosztjuk veletek.
A Fifa 11 demójának várható megjelenése:
PC & XBOX360 : Szeptember 16.-a
PS3 : Szeptember 15.-e
A demó tartalmazni fogja a következõ csapatokat:
* FC Barcelona
* Real Madrid
* Bayer 04 Leverkusen
* FC Chelsea
* Olympique Lyon
* Juventus Turin