FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaziJoe
Mikor jelenik meg???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

😮😮😮 komoly? fogadjunk a Saturnban...szerencsére ezt a rumblepad 2-öt a Media Markt-ban vettem ott leltem rá, szerintem megérte mindkettõnknek...én azt gondoltam szépen lejjebb megy az ára, amúgy is biztos vannak modernebbek is😮, úgy látszik nem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
én is annyiért vettem de most olyan 15 körül mozog

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

xD kb 3 éve van meg akkor volt nekem olyan 7990 Ft

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
azé nem ócsó'
de télleg megéri,én a múltkor falhozvágtam és még mindig mûködik😄

jaja ugyanaz van nekem is...nem is volt drága és jó a minõsége<#eljen>

Firerock
hát én többek között azért vettem RP2-t mert annak van súlya😄

Breki33
árkád autós játékokhoz nagyon jó ám egy gamepad. pl. GRID-hez

Breki33
rumblepad 2 vezetékes
ProGabe
vegyé' X-box gamepadet, azzal biztos nem lesz problámád

vagy azt, amit Firerock is írt. igazság szerint nekem is Logi Rumblepad 2-esem van (vezeték nélküli) és nagyon jól szuperál

amíg nem vettem a kezembe egy PS3 gamepadet, azt hittem, hogy ez tökéletes...

kicsit lehetne kisebb, lehetnének kör alakúak az analóg kar vájatai, kéne rá ravasz, na és nyomásérzékeny gombok. fõleg az utolsó kettõ miatt tetszik annyira a PS3 joy-a. na meg k*rva könnyûek, hiszen nem elem hajtja meg, mint a RP2-t

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Firerock
gamepad autós játékhoz?:S
nekem Logitech Cordless Rumblepad 2 van,az nagyon király,de jó a vezetékes változata is

sziasztok.
tudtok ajánlani egy gamepadot fifa 11 meg autós gamekhez?(fõleg majd f1 2010)

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Materazzi = B Valerio xD

ProGabe
úúúúúúúúúúúú

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Firerock
jó hét lesz😄

DEMO

PES szept 15.-e
Fifa szept 16.-a
Breki33
Mielõtt vita lenne belõle

hivatalos fórum

" EA doesn't have the liscense for his name so they made it up, just like they did with The Netherlands squad"
Mayorpapa
tévedés: még a drogügy elõtt Murgu lett belõle, én így olvastam. Drogügylet vagy bármi más miatt elég sokan kegyvesztetté válhatnának a Fifánál, (pl. Ribéry vagy Benzema a prosti-ügy miatt), de ezt a játékot az EA készítette, nem a Fifa. És Mutu, meg még ha jól emlékszem néhány játékos nem adta nevét a játékhoz. Ennyi.

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

hedonist
Mutu teljesen más miatt Murgu...

Õ a FIFA által kegyvesztett a drogügyei miatt, ezért így torzították el a nevét.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Mayorpapa
a holland válogatott nem járult hozzá, hogy belekrüljenek a játékba, ilyen volt még pl. Mutu is, aki Murguként szerepelt 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

én azt bírtam, hogy régen a Holland válogatott noname volt 1-2 FIFA sorozatban😄😄 az miért volt?

egyik kép az a fifa 09😄

jó lesz ez ,de itt láthattuk,hogy a magyar liga sajnos nem lesz benne...
Prince23
jójó sry 😊
Mayorpapa
ne nézz már madárnak haver: tudom hogy az EFA = EL. Én csak azt írtam, hogy alapból nincs IGAZI EL a Fifába, mert a Pes vette meg a jogokat. Ott van EL és BL. Vagy magad átírod, vagy, ahogy írtad is, egy patch "segítségével" megváltozik az elnevezése. Sztem ronaldo86 is arra gondolt, amire valszeg még sokan, akik nem ismerik sem a CreationMaster nevû prpgramot, sem patcheket nem raknak fel, hogy a Fifában alapból benne van az Európa Liga. Sajnon nincs. Még UEFA kupa sem volt, azt is EFA-nak írták szegény EA játékkészítõk.

én is, de az valószínûleg régen volt 😄

Firerock
😞
én 3-ra emlékeztem

Breki33
A Fifa 11 demójának várható megjelenése:

PC & XBOX360 : Szeptember 16.-a
PS3 : Szeptember 15.-e
Firerock
holnap jön a demó?

EFA az egyenlõ az Europa Ligával! szóval nemtudom mirõl beszélsz!
egyébként meg ha felrakja az nb1et akkor nincs EFA hanem akkor Europa Liga van.
egyébként a kép magáért beszél.
szal nem írtam át a nevét 😊
Mayorpapa
ne szivasd szegény gyereket 😊 a Fifában csak EFA kupa van, te gondolom CM-ben átírtad a nevét, így lett EL.

JUVEfun
Nagyon nagy EMBER lehetsz , ahogy kioktatsz mindenkit ( más topikokban is ) ha kérdezz vmit vagy válaszolj vagy maradj csendben ! <#boxer>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

nézz utána! ovis kérdések kell két joy vagy kettõ bill!

hogyan??
ahham , nyerd meg a bajnokságot és bel selejtezõben indulsz
ha play offban kiesel (mint én a Celtic ellen) akkor jön az EL 😊
Persze, hogy lehet.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

lehet ketten egy gépen jatszani a FIFA 10-el?
ez mi??? lehet FIFA 10ben europa ligat jatszani???
de te se

te se
ha komolyan írtad akkor tényleg fasza lenne én Speciel örülnék neki

ez a manager-playermanager dolog nem lesz benne a PC-s verzióben csak az xboxosban

szutyok nb1 nem lesz benne nem is hiányzik

magyar bajnokság alapból? hát kurva jó lenne tényleg!
ja és srácok msottaláltma ezt nem OFFICIAL honlap de jól esne ha igaz lenne! >>>Klikk<<<

FIFA 10
Légy Profi8azt hiszem ez a neve játékba)(játékos karrier) = 1playerel nyomod a seasont + Válogatott meccs,bl,kupák stb.

Manager Mód = Szimulálhatsz lejátszhatod a meccset minden játékost te irányítasz persze emberváltások stb.(és persze 15éven át)

játékos-manager karrier = ilyenrõl nem halottam de jó lenen de kb. Légy Profi cska kibõvítve

Javítsatok ki ha hazudok😄

ya valóban 😊 de akkor azt már 11re 😛
egyébként nekem felsem tûnt 😄
BaziJoe
A képpel nincsgond. Csak a balfelsõ sarokban a 09 et kéne cserélni. De ez csak az én véleményem.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.