FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
de télleg megéri,én a múltkor falhozvágtam és még mindig mûködik😄
vagy azt, amit Firerock is írt. igazság szerint nekem is Logi Rumblepad 2-esem van (vezeték nélküli) és nagyon jól szuperál
amíg nem vettem a kezembe egy PS3 gamepadet, azt hittem, hogy ez tökéletes...
kicsit lehetne kisebb, lehetnének kör alakúak az analóg kar vájatai, kéne rá ravasz, na és nyomásérzékeny gombok. fõleg az utolsó kettõ miatt tetszik annyira a PS3 joy-a. na meg k*rva könnyûek, hiszen nem elem hajtja meg, mint a RP2-t
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nekem Logitech Cordless Rumblepad 2 van,az nagyon király,de jó a vezetékes változata is
tudtok ajánlani egy gamepadot fifa 11 meg autós gamekhez?(fõleg majd f1 2010)
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PES szept 15.-e
Fifa szept 16.-a
hivatalos fórum
" EA doesn't have the liscense for his name so they made it up, just like they did with The Netherlands squad"
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Õ a FIFA által kegyvesztett a drogügyei miatt, ezért így torzították el a nevét.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
PC & XBOX360 : Szeptember 16.-a
PS3 : Szeptember 15.-e
egyébként meg ha felrakja az nb1et akkor nincs EFA hanem akkor Europa Liga van.
egyébként a kép magáért beszél.
szal nem írtam át a nevét 😊
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
ha play offban kiesel (mint én a Celtic ellen) akkor jön az EL 😊
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Légy Profi8azt hiszem ez a neve játékba)(játékos karrier) = 1playerel nyomod a seasont + Válogatott meccs,bl,kupák stb.
Manager Mód = Szimulálhatsz lejátszhatod a meccset minden játékost te irányítasz persze emberváltások stb.(és persze 15éven át)
játékos-manager karrier = ilyenrõl nem halottam de jó lenen de kb. Légy Profi cska kibõvítve
Javítsatok ki ha hazudok😄
egyébként nekem felsem tûnt 😄