FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha igen próbáld meg kompatibilitási módokban
még ennyit találtam róla
FOR THOSE HAVING PROBLEMS WITH THE FIFACONFIG.EXE....U HAVE TO GO TO PROGRAM FILES AN DOPEN IT THE FIFA.EXE FROM THERE...ALSO, YOU WANT TO CHANGE THE SETTINGS? GO TO THE FIFA FOLDER IN PROGRAMS FILES, UNDER THE GAME SETUP FOLDER, THERE IS THE FIFA SETUP.INI FILE, RIGHT CLICK ON IT, PROPERTIES, AND UNCHECK THE READ ONLY TAB...THEN OPEN IT UP, AND SET YOUR RESOLUTION TO WHATEVER YOU WANT...PUT 0 FOR VSYNC IF YOU WANT FPS INCREASE...SAVE FILE AND HAPPY GAMING! REMEMBER, THE REASON IT WONT OPEN ITS BECAUSE ITS USING THE FIFA CONFIG NOT THE FIFA. EXE IN THE MAIN FOLDER, AND THE FIFA CONFIG IS NOT WORKING FOR SOME REASON!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
"hiszen gondolhat arra h egész oldal a fifa11 körül mozog (ami igaz is )"
Miért mirõl forogna? Egyébként meg arról kérdezett.
http://goo.gl/gd6Zi5
ha ide bejön akkor õ honnan tudja,hogy fél oldal és ott a válasz? (hiszen ha nem jár be a topicba csak most akadt egy kérdése amit feltesz akkor felesleges lenne olvasgatnia hiszen gondolhat arra h egész oldal a fifa11 körül mozog (ami igaz is )
Hogy másik topicot ne flodoljatok tele, hanem tanuljátok meg használni a keresõt és ha nem találtad akkor kérdezd meg. Tovább még egy fél oldalt sem kellett volna visszaolvasni és ott volt a válasz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Mikor leszedtem tegnap a demót,simán elindult és játszottam is vele...
erre ma belépek, a kakás kép bejön, aztán a nyelvválasztós kép rooney-val már sehol...fekete kép, és fagyás...másnak is volt ilyen?megoldás? 😞
Nem vagyok megsértõdve. Csak meg van az ilyen jelentéktelen emberekrõl a véleményem. Ennyi.
😄
Élvezzétek, hogy Ti 3-4-en írogattok a topikba egymásközt és aki jön, azt meg leszóljátok. Majd kipróbálom, biztos jó lehet, hogy valahol vagy valaki. Kis begubódzott suhancok, akik itt ki merik mondani. 😊 LOL
Ismét megkérdem!!!
A kérdés az, ha titeket zavar, hogy valaki megkérdezi 100.000-ik alkalommal ugyan azt, minek válaszoltok rá ilyen formában?
Hagyjátok figyelmen kívül és majd ír egy normális ember rá. Tudom, nektek nehéz elhinni, de vannak nálatok normálisabb emberek, akik szerintem idejárnak olvasgatni esetleg még segítenek is a nem annyira tájékozódott embereknek, mint pl. Én!
Nem akarlak megbántani titeket, de ez nem a Ti topikotok, hogy Ti mondjátok meg, kinek mit kell itt csinálni.
Remélem ezzel nem hatoltam a lelketeg mélyére. 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ugyanúgy van mint Pes-ben 3-as a lövés 1-es ívelés 2-es passz
Gamepad nálam ilyen, de nem biztos, hogy ez másnak is jó
Így jobb alul van a csel és felül a gyors futás
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mert ha külföldrõl rendelné fifa-t(mert úgytudom onnan) akkor nem lesz magyar a játék??
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A PES-nél én biztos megvárnám milyen az online az utóbbi részek online tapasztalatai miatt.
Miért akarod elõrendelni úgy olcsóbb?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Windows Cleanup Utility letöltése
uninstall Net (2.0 & 3.5)
install:
.Net Framework 2.0
.Net Framework 3.5
Másik megoldás
http://resources.arcgis.com/content/kbase?fa=articleShow&d=37477
próbáljátok meg ezzel
http://csillagpor.hu/remek/programok/microsoft-visualcpp-redistributable-package
Én úgy csináltam a beállításokat, mivel én is billhez voltam hozzászokva, hogy elõször beléptem még az állítatlan szûz fifába... és leírtam úgy melyik gombbal mit csinál... utána kiléptem bementem a beállításokhoz és beállítottam úgy ahogy én szerettem eddig is billen... következõekben meg amiket beállítottam billre azt leírtam valahova és átmentem a Consol menüpontra és ott is beállítottam kedvemre... ez max 5 perc volt ... 😞
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)