FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
Sziasztok.

Volt valakinek problémája visual c++ -al telepítés közben?

The Matrix has you...

Breki33
át lehet rakni kint is bent is nálam most pl jobb felsõ gyors futás alsó cselgomb

egy konkrét példa
ezt se csinálja?

egyik legegszerûbben kivitelezhetõ csel

[HUN]FaTaL
Passzolom, ez az elsõ Fifa amivel játszom 5 éve, és most elõször gamepaddal szóval erõsen szokatlan, amatõrben gyakorlok. PESben is próbálom szokni. 😊 Szóval nem tudom mi volt a régi 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

BaziJoe
Mert most ez lett az ujj???
Ennyi ujjam már nincs is!!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Breki33
#28131 😛
BaziJoe
Ok de még dolgozok majd ha hazaértem!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

[HUN]FaTaL
Bal alsó + jobb analóg a cselek.

BaziJoe
Nyugi szerintem a rendessel nemlessz gond!!!

Breki33
Ezeket próbáld

BaziJoe
Én az alapot átálítottam de valamit megnyomva + jobb analog csinál valamit de nem az igazi és az ideg elkap!!!!

JUVEfun
Tavaly direkt a fifa miatt vettem , pedig nem volt olcsó...

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

JUVEfun
Csak az alapcselek mennek ( de egy istennek se találom a sprintet) amúgy nagyjából minden ua. mint a 10-be

Golyo69
próba 😊

GGMU

Breki33
L2 és jobb analóggal próbáltátok?

BaziJoe
Csá nekem még nem neked mûkszik???

JUVEfun
Sikerült a gamepadot beberhelni , nekem is ChillStream van ??? <#nemtudom>

Breki33
hát csináj jobbat :-)

ez az elsõ mód nem igazán egyszerû még szerkeszteni rx3-ba kódolnak
inkább a TextMod módszer az érdekes

zlib és hexa editor kell egyébként

szval nem egyszerû, de bárki nekiállhat 😛

Pár dolog amiket kiszedtek

Adboards

Fû csíkozás

Balls:

Demo adatbázis
http://www.filefront.com/17294181/fifa_ng_db.db

robi11
szerintem szar csak a labda jó...

Breki33
Hertha BSC Arena Mod for FIFA Soccer 2011 Demo

--------------------------------------------------------------------------------

Fifa 11 Mod Time
Hey, all. Here's a Mod i made today.
It's an TexMod Mod.
Download and Howto at the Bottom...

Features :
- Hertha/Fifa4Fans : Adboards/Banner
- Kaka' in Hertha BSC Homekit (Not Final) and Homeshorts/Socks (Nott Final)
- Hertha Logo
- Herthulani Ball
- Blue Soccer Goal Net

Pictures :

Download (TPF+TexMod):
http://www.multiupload.com/SYVUI116G9

HowTo:
- Download the Zip and extract the two files in your /Demo/Game/ Directory. (Location of the Fifa.exe)

- Start Texmod.exe and set the Fifa.exe at the Target Application Browser.
(Click on the Folder Icon)
- Click on the Small Folder at the right of the Package Name Field.

- Choose the Hertha_V1.tpf over Browse...
- Click on "Run" and the Game should start with the Mod... (RNA.ini Works)
Breki33
te mindig ilyen hihetetlenül okoskodó vagy?

1. Direkt írtam a külön linket mert nem kell elindítani hozzá a demót
2. ezt inkább nemis kommentálnám sima kötözködés

ne reaagálj please semenyik hozzászólásomra ezentúl thanks
Breki33
nem teljesen ugyanaz, de nagy részben

az infók szerint Fifa 10 és a World Cup mixe, illetve és állítólag pár kapushiba javítva lett benne
Firerock
kipróbálom

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

1 - már megtalálta
2 - ha máshova telepítette akkor nem ott van
Breki33
külön indítható exe

itt van pontosan

C:\Program Files\EA Sports\FIFA 11 Demo\Game\fifasetup\fifaconfig.exe
Szerintem reinstall úgy, hogy nincs bedugva a kormány. Vagy ha kontrollerrel szeretnéll játszani akkor csak az legyen bedugva. Ez csak tipp, ha hülyeség akkor bocs.
amúgy fifa10hez nem készül vmi friss adatbázis? tehát a jelenlegi átigazolásokkal?
gondolom az nb2ben benne lenne dehát ott is 1 hónapja semmi hír,hogy elkészítik-e vagy sem :S
Firerock
megvolt

[HUN]FaTaL
Szerinted nem olvastuk? Nincs ilyen problémánk, nem tudjuk a megoldást. Húzd ki a joyt, kormányt elsõ körben ha még nem tetted volna.

Firerock
én is már beírtam 1000% hogy ugrál az a fos kurzor,de senkit sem érdekel,most azért meg rendkívül bunkók vagy csak nemtudnak olvasni és annyi jó szándék nincs itt senkiben hogy el tudja olvasni az szánalom...

hedonist
mivel evidenciát közöltél senki nem kiváncsi rá, ezért nehogy már te legyél megsértõdve... ha valamivel kapcsolatban gondolatod merül fel és azt valamilyen formában felvetnéd egy fórumon az a minimum, h körbenézel aktuális-e, idõszerû-e és egyáltalán van-e értelme.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

[HUN]FaTaL
Nincs limitálva, de senki nem kiváncsi ugyanazt olvasgtani mikor 85x le lett írva. Ugye nem megerõltetõ alulra beírni a keresõbe?

GyaxyBoy
Ha nincs idõd válaszolgatni, minek válaszoltál? Vagy ennyi szöveg helyet, nehéz lett volna megírnod, hogy igen az lett átrakva PC re vagy nem, ez egy kókány változat.
Ennyi lett volna. De neked muszály kimutatnod, hogy valahol kemény vagy igaz?

Én megkérdeztem és egy választ vártam. Ha téged vagy bárkit zavar a kérdés, akkor ne válaszoljon, majd válaszol az aki nem durran el az egojátol.

Remélem nincs limitálva a hozzászólás topikonként? Mert akkor megértem az aggodalmaidat! <#gunyos1>
[HUN]FaTaL
Nekem meg nincs idõm válaszolgatni 80x. 😊 Ott van alul a keresõ, akkor használd azt.

JUVEfun
<#worship>

ami egyel alatta van 😄
GyaxyBoy
Nem olvastam el, azért kérdezem. Mert nincs idõm és kedvem utána kutakodni. Okostojás!

Remélem nálad értelmesebb is olvassa a topikot.
hedonist
amikor elindítod a demot, nem a játkra mész közvetlenül, hanem a játékbeállításokba.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
köszi, hello.

[HUN]FaTaL
Írja be még legalább 80 ember ahelyett hogy elolvasta volna a híreket a megjelenés elõtt...

GyaxyBoy
Emberek, ezt csak én érzem, hogy a PC-s FIFA 11 az tök ugyan az, mint az XBOX 360ra kiadott FIFA 10? Legalábbis a DEMO 100% ig ugyan az. Semmi különbség nincs. Ami nem rossz, csak...
Vagy ami a világ hálon megy, az nem is igazi FIFA 11 DEMO?
JUVEfun
Ezt hol találom ?

And 1
hát ez a fifa 11 nem az a játék lesz amiben lehet szórni a távoli gólokat gondolom 😄

Breki33
Aréna módban kipróbálhatod
Breki33
10-et rég letöröltem

ebben nálam alapból a bal alsó gomb és az analóg a csel

BaziJoe
Ok beálítottam de semmi ugyan ugy kell cselezni mint a 10 ben vagy csavartak rajta eggyet kettõt,???

Breki33
Erre gondolok ami külön exe-vel indítható

BaziJoe
Milyen Configos program????

Breki33

A konfigos programban rendesen beállítottad?
BaziJoe
És melyik gamepadot támogatja mert nekem Logitech Chillstream-om van és azzal nem tudok cselezni miért????

JUVEfun
A régebbieknél vmilyen trükkel mûködésre lehetett bírni..