36657
-
#29865 hát xp -n meg nem is hajlandó futni
és ahogy googlezgatok, eredeti játékkal rendelkezőknek is akad vele gondja rendesen... szal inkább hanyagolom szerintem és PES -ezek, vagy nemtom
de ha vki tud vmi okosat mondani hogy xp -n miért szarozik, azt megköszönném -
#29864 szerintem nem igazán szereti a win7et.. nekem is akadozik amikor nagyon nem kellene neki :S:D -
#29863 nekem a meg a tököm televan...
felraktam a windows xp -t, mer win7 alatt szagatott
minden fasza volt, úgy futott a játék mint az álom
aztán egyszercsak kifagyott a játék meccs közben (leállt a fifa.exe) és azóta nem indul el a játék...
vagyis elindul, jön az EA Sports logo, és kifagy megint az exe
próbáltam másik (khm) "okosítással", nem ment
próbáltam újratelepíteni, nem ment
próbáltam másik "verzió" (rls -t) felrakni, ugyanúgy fos
nemtom mi van... fifa -val ennyi gondom még nem volt, erős kupac bug az egész :| -
#29862 most játtszottam kettőt onlineon...
Az inter levertem a Real Madriddal 3-2re az uccsó percben lőtt góllal...
A Másodikan 3-1-re győztem C.Hatalmas ollójával... A hülyegyerek meg kilépett még a pontozás előtt..!
-
#29861 most meg .exe hibát hibát észlel!... Rendszer visszaállítást csinálok! -
#29860 sztem a patch véget... :S -
#29859 szint úgy!!! :S -
#29858 ezzel nekem el sem indul a játék
felülírom a megfelelő fájlokat (mondjuk a "better" mappa tartalmával) és ha indítom a játékot akkor fekete képernyő középen forog a win7 töltést jelző kurzorja, és annyi...
a driverkereső progi nem talált friss drivert semmihez
a gamebooster egy kicsit segített a dolgon, de még mindig nem az igazi
ez a lod jónak tűnik, mert elég részletesen be lehet vele lőni a dolgokat... csak hát nem műkszik :) biztos vmit elbénázok, nem? :) -
#29857 Ezt
http://downloads.moddingway.com/file/5630.html -
#29856 thx, megnézem a két progit, hátha segít
hivatalos patch fent van
Lod alatt mit értesz? :) -
#29855 a korábban írt dolgokon kívül itt a 2-3-as pont
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227182905&no=4926
A hivatalos patchet felraktad?
Lod-ot beállítottad? -
#29854 valaki mondjon valami okosat pls... :)
adott a következő konfig:
asus m2n-e
amd x2 3800+
3 gb ddr2 800
sapphire hd4670 512 ddr3
windows xp alatt, 1 giga rammal!!! jobban ment a játék, mint most 3 giga rammal és win7 alatt
xp -n mindent maxra raktam, és simán futott a játék, sehol egy apró szaggatás, semmi
win7 alatt meg ugyanilyen beállítások mellett játszhatatlan szinte, lejjebb véve a felbontást, minőséget, anti-aliasingot persze javul a helyzet, de némi játék után újra el kezd akadozni
wtf? nem akarok xp -t visszarakni
catalystból a legfrissebb van fent, directx -ből is
vmi ötlet? -
#29853 ne ide írd hanem az Off/WarEz topicba! azaz ide! -
#29852 Crackelt játékra nem fog felmenni, telepítsd újra, úgy a patch és utána a patchhez való crack (mentésed megmarad). -
#29851 Nem. -
#29850 eredeti játékod van?
-
#29849 hali nem tudjátok miért nem rakja fel a patch-et?Azt irja nem találja a fájlt vagy mappát vagy mi érdekes pedig fel van telepitve a játék. -
#29848 thx :) -
#29847 Szól a program -
#29846 Jeee... Ma kaptam meg eredetibe a fifa 11-et!!! xD
A Patch-et hogy kell majd feltenni... ki fogja írni, hogy új patch jelente meg vagy majd mauálisan lekell hogy tőccsem s majd fel kell raknom! -
#29845 Nem patch kell oda, hanem egy kis bunda -
#29844 üdv
a patch javítja hogy a rohadt tetves bíró meg ellenfél ne csaljon folyamatosan világklasszis szinten ??? :@ Mert kezd már nagyon nagyon idegesítő lenni... -
#29843 nyomkodd végig a klaviatúrát hátha valamire beadja -
#29842 Akkor nemtudom :S
Valaki az alap beállításos Fifájából nemtudna 1-2 képet rakni a "TRÜKKMOZDULATOK" c. menüből? -
#29841 hiaba nyomom -
#29840 ESC-elj és vált -
#29839 ya es lehet mas mod is mint az arena mod?
es mennyi ido mulva megy at a meccsre? -
#29838 mi nem?
ez az arena mód meccsek előtt edzőpálya aztán átmegy a meccs színhelyébe
-
#29837 nem az elejen ott van hogy azonnal meccs meg bajnoksag meg mituomen:))
Akkor hogyis kell jatszani rendes meccset vagy bajnoksagot?
Kivalasztottam a bajnoksagot angolt a csapatot manutd-t ott utana meccs lejatszasa de nem a meccset adta be.
EN VAGYOK A HULYE?? -
#29836 ha csak ez a két választás van és az Arena módról beszélsz akkor te vagy :P -
#29835 Sziasztok az lenne a kerdesem hogy barmilyen modot kivalasztok bajnoksag vagy azonnali meccs egy palyara rak a kapussal szemben gondolom gyakorlas.De en vagyok a hulye vagy ez hiba??? -
007 Zolee 007 #29834 Nagyon szépen köszönöm szépen, nagyon! -
djattys #29833 sziasztok. arra lennék kíváncsi h h lehet a fifa 09-ben online játszani...megköszönném segítségeteket! ;) -
#29832 persze tessék
GSP FIFA 11 v1.01 Patch Fix v3.1hot!
Patch info:
This update corrects team duplication problem and missing teams found in Manager Mode after the EA v1.01 was applied. To install you must have the official EA patch v1.01 installed.
- Fixed issue with Rochdale (npower League1) and Gillinham (npower League2) showing up twice in the league tables durring Manager Mode.
http://greeksuperpatch.com/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,102/Itemid,27/lang,el/ -
#29831 29769-es hozzászólás
görgess lejebb -
007 Zolee 007 #29830 Üdv!
Kérhetek egy linket a patch javító patch-hez? -
Jossua #29829 felakarom rakni a patchet és valami hibát ir ki... -
#29828 hivatalos csak egy de van egy hivatalos patch javító is
ami ezeket javítja:
This update corrects team duplication problem and missing teams found in Manager Mode after the EA v1.01 was applied. To install you must have the official EA patch v1.01 installed.
- Fixed issue with Birmingham,Rochdale and Gillinham showing up twice in the league tables durring Manager Mode.
-
#29827 egy patch jött még eddig ki
és igen fel lehet tenni warezoltra is -
Jossua #29826 Srácok valaki felvilágositana most csak egy patch jött ki?? fel lehet tenni azt a nem bolti verziora is ?:)