FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nálam teljesen jó igaz most 1600*1200-ban van a monitor miatt
Breki33
tudnám miért nem jelenik meg

FIFA11 ADVANCED SKILLS TUTORIAL

Breki33
FIFA11 ADVANCED SKILLS TUTORIAL

RemX
Na akkor ez érdekes... 😊 lehet a kártyánkat nem szereti?

penge96
Nekem nem szaggat, de végülis mindegy, úgy sem tudom beállítani az irányitást <#banplz>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

[HUN]FaTaL
Igen nekem is, c2q 3,52, 6g ram, hd4850.

http://goo.gl/gd6Zi5

RemX
Sziasztok!

A kérdésem annyi lenne, hogy Nektek is szaggat visszajátszásnál? De CSAK ott... FullHD-ban játszom AA nélkül és CSAK mikor visszajátszás van akkor idegesítõen szaggat... Mindenhol máshol szuperül fut...

4 ghz Core2Dou és 4850-es ATI kártya, valamint 4 giga ram Win7 64 Bittel...

penge96
Még mindig nincs megoldás a config.exe errorra?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

oké azóta már tisztázott, mások is félreértették😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

robi11
ezt írja ki!

Breki33
Ezt írtam #28241-ben válasz rá:

"azt ebbe mi a nagy cucc?" <#fogmosas><#nyes>
ajánlom mindenkinek próbálja meg levenni a segitségeket,legalabb csak félig... eszméletlen nehéz lesz a játék... Tetszik

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

BBeno2
win7-nél jobb klikk futtatás adminként.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

robi11
nekem elindul csak a nehézségi szintet "nem veszi"

symbol
nekem el sem indul a progi :/

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Prof,köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

40 perces félidõ?

Breki33
Rash87
Ez igaz?? :\

Glory, Glory Man. United!

Te kezted az egészet de mielõtt nekiugrottál itt hozzáértõ játékosnak elõtte megkérdeztél ilyet,hogy melyik a "csel gomb".

pffff nab

Breki33
én tulajdonképp azt kérdeztem, hogy nyomod world class-on a FiFa 2011 demot, mivel azt egyenlõre csak prof-on lehet

ezekszerint sehogy 😛
persze én most avval tolom😄 alig játszottam még a FIFA 2010-el ilyen olyan okok miatt, most picit kedvet kaptam aztán kipróbáltam gamepaddal is😊, tehát ez nem a FIFA 11 mielõtt valaki félreértett volna xD<#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

[HUN]FaTaL
2010ben gondolom benne vannak 😊

hehe sorsoltam csakúgy😄😄😄 mi bajod velük? még örülhetek, h kijött a Hoffenheim és az Udinese xD

JUVEfun
Honnan "szedsz" ilyen csapatokat ?<#rinya>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

[HUN]FaTaL
Lehet a fórumban kérdezni, de általános netikettben is benne van hogy olvass mielõtt kérdezel. Ki a fasz mondta hogy ez fifa 11 topic? Õ mondta, hogy gondolja arról szól az egész utolsó oldal és valóban, ki hitte volna, de még te is arról kérdeztél...

köszi Breki😊
Mindig is World Classon toltam a FIFÁ-kat, de érzõdik, hogy megcsinálták jobban a nehézséget a 07-hez képest😄 09 volt talán a legjobb nehéz is volt ugyanakkor egy jó csatárral mindig bajnokságot tudtam nyeretni...itt most rohadtul megtanultak passzolni és védekezni mármint a gép...

eredményeim:

Barátságos meccsek 2010

Göteborg - FSV Mainz 05: (0-3) /kikaptam
Sounders FC - Red Bull Salzburg: (2-2) (t: 4-3) /úgymond kikaptam
RCD Espanyol - Sydney FC: (3-1) /nyertem
Korona Kielce - Udinese: (0-2) /nyertem
TSG Hoffenheim - Galway UTD: (3-1) /nyertem
VVV Venlo - Le Havre: (0-1) (Hu.120.perc) /nyertem
Cadiz FC - SV Mattersburg: (3-4) /kikaptam
Exeter City - Crystal Palace: (1-3) /nyertem

Egyelõre ennyi meccset nyomtam csakúgy sorsolásszerûen, kontrollerrel, rumplepad 2-vel, és, hát mit mondjak jobban vért izzadok, mint billen, szoknom kell még.😄
Hogyan nyomom WC-on? gyakoroltam sokat, alapvetõen rövid passzos játékot tolok, széleken viszem el, beadok sokat, ha eljutok odáig, illetve szeretem a lapos indításokat alkalmazni. Lényeg, hogy minél többször szúrjál ki a géppel😄

GyaxyBoy
Nem tudtam, hogy FIFA 11 es topik ez?! 😄 Mik ki nem derülnek itt a végén! 😊
Szóval, ha ide jön egy szerencsétlen és meg merészeli kérdezni, hogy tud e neki segíteni valaki a FIFA 98 ban, akkor azt Te elküldenéd? FantasztiKUS ember vagy! 😊

Egyébként még mindig nem értem! Minek szólsz be, ha nem segítesz a másiknak?
Ki a f*sz vagy Te? De most komolyan?
egyébként, neked akkor Blogot kéne inkább vezetned. Mert az szól arról, hogy le van írva minden és aki odajön az nem kérdez, hanem elolvassa a hírmorzsákat vagy történetet vagy bármit és ír egy véleményt, vagy nem és tovább áll.

Sose tudtam, hogy a Fórumban nem lehet kérdezni. 😊 Ide zsenik járnak ezekszerint? Azért írtak be 28245 üzenetet, mert ez mind csak válasz és vélemény volt? Nem kérdez senki? Hová fajult a világ. És ilyen kis p**cs tizenéves osztogatja az észt, aki most szabadult a gimibõl?

Hiába! Öregszem. 😊

És kérdeznék még tõled valamit. De próbálj meg õszintén rá válaszolni. Elmész egy fórumba, ami a te érdeklõdési körödrõl szól. Teszem azt, 3 napja, írtak egy hasonló kérdést és választ is rá. Mondjuk 2 oldalt kell vissza olvasnod, durván 100 hsz összesen, ha az utolsó hsz-tõl kezdesz olvasni. Te mindig végig olvasod? Soha nem volt olyan, hogy megkérdezted és neked is valaki mondta, hogy olvass vissza és ott a válasz?
Mert akkor vagy, megbántottak és így éled ki a bosszúdat 'haver', vagy pedig marha sok idõd van. Nekem nincs annyi. Azért voltam bátor feljönni a fórumba és megkérdezni. Mert az én idõmben a fórumot még azért tartották, hogy kérdezzük meg, amit nem tudunk. És akkor nem volt divat ez a idegen kifejezés divatban, hogy FLOOD! Mindenki kérdezett és aki tudta válaszolt. Mert azért tartottuk a fórumot. Érted?

És akkor teszek fel még egy kérdést, ha már arra az egyre se tudtál válaszolni, hogy minek szólsz be.
Fáj az neked, ha 20 ember megkérdezné itt a topikban ugyan ezt? Beteg lennél? Vagy zavar, hogy nem csak a TE HSZ-ed van? Most komolyan kérdem! Hátha tanulok tõled valamit. 😊
JUVEfun
Kezdem érezni a gamepadot..

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

SLICK
na már tárgytalan megtaláltam amit kerestem 😄

Breki33
semmi
robi11
azt ebbe mi a nagy cucc?

Breki33
Akkor kapsz még

analóg karral
milyen nyilas megoldás?

Én most azt próbálgatom, hogy ennyire leveszem a segítséget
egyenlóre nyerek így is prof-on.

De te hogy játszol World Classon??
SLICK
nem tom volt-e már, de a Demoban szereplõ zenéknek a címét meg tudja mondani valaki?

Breki33

Today we bring to you a small tool from our superb talent modder MONKEYDRAGON. As the name – BALL Selector lets you choose over 15+ balls to play with in FIFA 11 PC DEMO. It’s easy to download, easy to use.

======INSTALLATION
- Install to FIFA 11 PC Folder
- Click on “DEMO Ball Selector” icon on desktop to launch.

======HOW TO USE ?
+ Launch TOOL, assign FIFA 11 PC DEMO PATH

+ Before playing game, launch TOOL
+ Select BALL ID with preview
+ Click SAVE then playing GAME

+ NOT support CHANGE while playing GAME
+ NOT support ADD more ID

http://www.mediafire.com/?h5dziu6gsh3fz6s
Firerock
na valahogy nem lehet letiltani a G25-t a játékban?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Breki33
nem minden játékossal lehet minden trükköt vagy cselt

A trükkök csillagokra van osztva.1-5-ig ha jól tudom

Egyébként a játékban is írja, de ittis meg tudod nézni

http://www.youtube.com/watch?v=xh4QikGX0QY&feature=related
Breki33
Ide raktam fel kettõt

De csak prof-ig állítható meg azt hiszem talán hat perc persze az átírható

http://www.multiupload.com/5NY0LSHPUD
BBeno2
srácok, hol találom neverending patchet? egyátalán létezik? tudom hogy valahogy lehet állítani a félidõk hosszán és a gép nehezségi szintjén csak nem tudom hogyan. légyszyves valaki kommentelje. elõre is köszi.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Soldiers
srácok van egy olyan trükk hogy sarkazás vagy vmi ilyesmi amikor felveszi a sarkával és feje fölött átdobja maga elé ezt hogy kell?
Addig rájöttem hogy a xbox kart a LT-t benyomom és a jobb oldali gombát le-fel irányítom csak a seggébe vagy a hátába megakad

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

[HUN]FaTaL
Néha nem megy egyik irányba, meg nem tudom. Lehet fogok venni egy másik gamepadot.

szurkolok h sikerüljön, Breki videója segített a védekezésben most a támadásokban kell javulni😊

amúgy Breki, te hogy szoktad? analog karral futkosol az emberekkel vagy simán a nyilas megoldással? melyik szted a jobb?

[HUN]FaTaL
Én még mindig nemtom megszokni de úgylátom szarakodik a gamepadom is.

nem is rossz kontrollerrel azóta nyertem 3 meccset World Classon

Barca-Liverpool 1-0
Clermont-ODD 0-3
Aalborg-Huesca 2-1 <#idiota>

állítólag azt mondtam szar vagyok, ha nem billen tolom

penge96
Ha jól emlékszem Boxon az LT

robi11
azt megtod mondani h meik a csel gomb?alap beállításon.

robi11
hali az hallotam h lehet nem lesz lan/direkt ip... ez igaz??

penge96
Egyikkel se megy... de mindegy, végülis betuttam állítani a dolgokat, csak cselezni nem tudok... valahogy nem megy az aktiválás ahogy Boxon szokott.

[HUN]FaTaL
Rendszergazdamód?