36657
-
#30026 http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=164195&page=2 -
#30025 pc-n nem
ps3-on xboxon aszem lehet -
#30024 kérdés:
saját csapatot lehet csinálni? nem arra gondolok, hogy a szerkesztés/átigazolásoknál egy meglévő csapatba viszem be a játékosokat akit akarok, hanem egy teljesen új csapatot létrehozni, lehetséges e? névvel, mezzel, címerrel, miegymás -
#30023 Breki: Gyepekhez tudsz linket adni, amiket javítottál / szépítettél?:) -
Gubo79 #30022 Gyerekek: BÉKE!!! Inkább játsszon, aki tud! :) -
Matte #30021 kussoljatok már :) az ilyet miért nem lehet pm-ben elintézni? -
#30020 Tudom, hogy nem volt, ezért írtam most MÁR, de hagyjuk. -
#30019 nem ezt mondtad, de inkább hagyjuk
még szó sem volt akkor 1.02-es patchról -
#30018 Azt mondtam, hogy egyféle crack van, de ebbe most sem megyek bele. Egyféle RELOADED crack volt akkor még, most már van az 1.02es FLT crack és kész. -
#30017 kikeresheted
és az lesz a vége mint a múltkor mikor kijelentetted, hogy nincs patchelt exe :-) -
#30016 Most nem keresem ki a hsz-t, de te mondtad hogy a jobb analóggal lehet leszorítani pesben a lövést. -
#30015 ilyet soha nem mondtam
nem nyúlok lövéskor a jobb analóghoz -
#30014 Mert az szorítja le? Te mondtad :) -
#30013 mi a pontos config azért jó lenne ha beírnád -
Gubo79 #30012 Nos, számítottam ilyen sokat segítő hozzászólásra, ezért is írtam le egyértelműen: új, erős és gyors gépem van (paramétereket direkt nem írok, vagy elhiszed, vagy nem), mint szvsz a problémával küzdők többségének, szal ide a Tiédnél komolyabb megoldás kéne... -
#30011 pedig simán lehet de nem is értem miért kéne lövésnél lehúzni a jobb analógot
a hiba az ön készülékében van -
#30010 azért mondtam hogy ez :) -
#30009 Ott meg a játékmenet nem tetszik, az emberek mozgása, meg az hogy 8 kéz kell egy lövéshez mert miközben nyomom a jobb oldali gombot nem tudom lehúzni a jobb analógot lol :D Meg nekem összevissza passzol, nem oda ahova nyomom. -
#30008 ja elég idegesítő.. nem flamkeltés de pes ilyen szempontból jobban meg van csinálva :) -
#30007 Én se kaptam valami sokat. Meg rohadtul hiányolom, hogyha megnyerek valami tornát akkor még egy rohadt animáció sincs. -
#30006 hmmm Alig kapok pénzt a bajnokság ill. BL megnyerésére... Ez csak nálam van így ?:O -
#30005 Hát én nemtom kinek milyen gépe van de skacok ne várjatok ócska régi gépektöl olyat hogy minden mostani játék fusson:D
1.Vegyél egy normális gépet
2.Ne játsz olyannal ami nem fut a gépeden.
Ez a két választás van ennyi.
FIFA 11 gépigényes meg az is lessz ez ellen nem lehet mit tenni. -
Matte #30004 dede. egyébként sem fut annyira jól, mint a géptől várnám -
#30003 game booster -ről itt volt korábban szó pl
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1151744729&no=29660 -
#30002 ez szerintem ez
http://www.fifa-patch.com/2010/11/fifa-11-erevos-transformed-gameplay-database-v1.html -
Gubo79 #30001 Nekem XP-m van... Hm, Breki, mi ez a game booster, és hol találom?
Erről mi a vélemény, próbálta már vki?
http://www.fifahungary.hu/letoltes/Fifa_11_gameplay_valtoztato_patch -
#30000 véletlen nem win7-etek van? -
#29999 hmmmmmmm nálam simán megy akadás nélkül pedig már kiegészítőket is raktam be Texmod is megy
esetleg próbáld ki az általam írt programokat pl a game boostert -
#29998 RE install, de mikor unoltad akkor törlöd a Progi files-ba a fifa mappát !!! -
Gubo79 #29997 Boldog vagyok!! Akkor mi a fenét csináljak?? Nem igaz, hogy nem lehetne megcsinálni a gépemen ezt a LOD-os dolgot normálisra!?? -
Matte #29996 a LOD nálam is ezt csinálta. Sőt, ha visszaállítod a biztonsági mentést (ha csináltál), akkor is szaggantni fog. -
Gubo79 #29995 Hát, srácok, én felraktam a LOD-ot és a Hybrid modot is (mindkettőből a legfrissebbet), egyenlőre számottevő változást nem tapasztaltam, azazhogy mégis: a LOD telepítése után a játék sűrűn beszaggat: gondoltam, leveszem gyatrábbra a minőséget, hátha sok a gépemnek az ultra high (jelezném: új gépem van, nyáron vettem, simán kéne vinnie), nos: bármelyik beállításra raktam, a szaggatás mindig előjött!!! (na jó: a very low-t nem próbáltam, az már szégyen lenne a gépemnek). Tud vki vmi tanácsot adni? Vagy inkább hagyjam a fenébe a LOD-ot??
Ja, még annyit: fenn van a patch, annak a javítása, és a kamera patch is. -
#29994 mind1 .. .azárt nagyon kösziiii :) -
#29993 Bug.. de nagyon idegesítő :S -
#29992 az csak a saját data7.big-el megy jól így nincs értelme felraknom
én nem az alap data7.big-et használom -
#29991 szerintem erre lesz patch, de remélem a bl patch-et is :) -
#29990 Nekem ha be van dugva kormány, botkormány, gamepad akkor el se indul, rögtön elszáll. -
#29989 ilyen problémáim nincsenek :) -
#29988 Én is, remélem arra is lesz patch, hogy ne szálljon el a game ha 3 controller van bedugva. -
#29987 remélem kiadnak vmi javító patch-et