36657
-
zsilka péter #30066 Közben nem írtam, be de minden okés. Feltettem az 1.01-es patch-et bepipáltam azt az ATI-s cuccot és megy a game rendesen, gyönyörű szépen fut, és nem is a legalacsonyabban vannak a beállítások. Illetve egy olyan kérdésem lenne még, hogy játékon belül hol tudom megnézni, hogy milyen a statisztikám? Tehát hány győzelem, döntetlen, vereség, stb, stb. Kerestem, de nem találtam meg. -
#30065 Talán a cink azaz, h. SP2-őd van.. tedd fel az SP3-at!!! -
zsilka péter #30064 Illetve olyan kérdésem van, hogy embert melyikkel váltok? Most nem írom le, hogy hogyan van beállítva a billentyűm, de esetleg egy kép vagy egy szimbólum is segítene. Előre is köszi! -
#30063 A hétvégén voltam ott, már nincs. -
#30062 ha nem fut végig a hivatalos patch akkor azért van, mert crackelt az exe
én próbáltam eredeti exe -t visszarakni de az sem tetszett neki
végül újratelepítettem a fifa -t és mielőtt okosítottam volna, végigfuttattam a patch -et és szépen felrakta -
zsilka péter #30061 Sziasztok!
Kipróbáltam a 11-et és nagyon laggol pedig minimumon vannak a beállítások. Nem értem amúgy, mert a PES 2011 max beállításon kiválóan fut, úgy, hogy élsimítás meg minden egyéb rajta van. Illetve olvastam, hogy lehet, hogy ATI kártya miatt van. Noss letöltöttem az 1.01-es javító patch-et, de asszem 21%-nál csak úgy eltűnik a patch telepítőablaka. Tehát nem tudom, hogy telepítette-e a patch-et vagy sem. Mert ha telepítené akkor lehet, hogy elmúlna a laggolás, mert ugye ATI kártyám van. Leírnám a konfogom:
- Xp SP2,
- ATI Radeon HD 4570 512 MB ( legfrissebb driver ),
- 3 Gb ram,
- 2.2 GHz proci,
- Core 2 dou,
- Realtek hangkártya,
- Legfrissebb Directx
Előre is köszi a segítséget!
Üdv. -
#30060 ha kétezer valahány forint a chillstream akkor fel kell vásárolni a készletet -
#30059 VGA driver????
OP-rendszer???
Proci???
VGA???
Elhiszem, h. megfelel, de írd le a biztonság kedvéért! -
NateDrake #30058 Hello Minenkinek.
Lenne egy kis problémám.Az a baj hogy megvettem eredetibe a FIFA 2011-et és felraktam meg megcsináltam mindent.Játszanék vele de ha elkezdek egy mecset akkor vagy olyan szinten szaggat hogy nem lehet vele játszani vagy pedig szó szerint belassul a játék..
Minden rendszerkövetelmény megfelel neki és így már nem tudom mi lehetne a baj.
Valaki tudna segíteni?? -
kopacsi82 #30057 Sziasztok.
Kellene egy kis help, de s.o.s.-be.
Fent van a tunngle, meg a fifa11- is, de időtullépés miatt nem tudok csatlakozni a host-okhoz. Ez pl a f1 2010-nél simám megy bár kell hozzá a dlload progi. ide nem kell más? pl online crack?
köszi a segítséget. -
#30056 Hol lehet beállitani hogy 100HZ-en mennyen? -
#30055 sárcok lenne egy kérdésem
gondoltam részt veszek a FIWC-n szombaton de msot veszem észre hogy ps3-on a fifa-ban belülk is lehet regisztrálni. most akkor ki kell töltenem a regisztrációs lapot vagy elég itt fifa-n belül regelnem vagy ez egyáltalán mire elég? -
#30054 Xbox kiosztású a Speedlink sl-6555 vezérlője. Nekem is ez volt, míg be nem szart (mindig balra húzott, ráadásul kéthavi, csak hétvégente használat után az egyik joy kar borítása kirepedt)
Visszavittem az MM-be, de mivel épp nem volt készleten, ezért megalkudtam egy eredeti Microsoft vezérlőbe. Igazából nem tűnik jobban összerakottnak, mint a Speedlink d(de bízom benne). Ráadásul a D-pad gombok sokkal pontatlanabbak: lefelé nyomom és sokszor beveszi a balra nyomást is. Viszont ezt rendesen Xbox vezérlőnek látja a FIFA és emiatt már rezeg is a kapufánál (a Speedlinknél ez nem volt).
Xbox kiosztású van még (ha lehet kapni - pl.: pécsi Intersparban kétezervalahány forintért - megéri!) a Logitech Chillstream. -
#30053 Majd ha újra felteszem megpróbálom. -
#30052 De próbáltál ilyen ini fájlt létrehozni? -
#30051 Na a demó nem engedte alig van benne választási lehetőség de mondom ilyen játékkal már találkoztam ahol a állíthatóság se volt teljes a demóba. -
#30050 ööö...bocsi, persze nem. Próbáld ki a demóval ezt:
I'll suggest to add a "local.ini" file in the game directory with these settings (change them as you want):
RESOLUTION = 1280x800x32
QUALITY = 2
RENDER_QUALITY = 2
WINDOWED = 0
WIDESCREEN = 1
VIDEO = 1
AUDIO = 1
SPEECH = 1
NO_EXTRA_TIME = 0
NEVERENDING_GAME = 0
SKIP_TITLE = 1
-
#30049 08-ról beszélünk ugye? -
#30048 Ez roppant fura, mert nekem 1920*1080-ban futott már a demó is.
És szinte biztosan emlékszem, hogy indítás előtt a kis felugró indító ablakban be lehetett állítani a felbontást, részletességet, AA-t... -
#30047 800*600-ba indult. Ezzel már más játékban is találkoztam hogy ez (is) volt a korlát hogy nem vagy alig lehetett személyre szabni. -
#30046 A végleges verzióban lehet mindenféle felbontást állítani. Fura, hogy úgy emlékeztem a demóban is lehetett. De ha nem lehet, akkor a windowsban beállított felbontáson indul sztem a demó is. -
#30045 Én mivel feltettem de sehol nincs ilyen opcio. Amúgy vannak demó játékok ahol az is korlátozás hogy nem lehet, szóval ha v-kitudja hogy fut e az Írt módon az írjon léccy. -
#30044 Ki mondta, hogy a demóban nem lehet felbontást állítani? -
#30043 Hi a FIFA 08 elfut 1280*800-ba?
A demo-ba nem lehet felbontást állítani szóvaí mielőtt a demót ajáljátok. -
#30042 Jó bizony. Vehetsz USB-st, vagy ha vezeték nélkülit veszel, ahhoz kell egy reciever is. Érdemesebb az utóbbi verziót venni, KonzolStúdiónál 11-12 ezerért adják a vevőegységgel együtt. Így ha jön olyan ember játszani, akinek van xbox-a, hozhatja a saját kontrollerét.
Ami szomorú, hogy a pc-s FIFA max 2 kontrollert kezel, szemben a boxos max 4 lehetőségével... -
Grrrrrrr #30041 Üdv!
Megvettem a gyerekeimnek a FIFA 11-et. A kis füzetben xbox 360 kiosztás szerepel, hogy mit mivel lehet csinálni. Pedig az enyém PC verzió. Namost.. Ha veszek xbox360 vezérlőt, az jó a PC-hez? Ha igen, akkor milyent vegyek? -
#30040 köszi :) -
#30039 GSP_FIFA11_101_FIXv301.exe (4.65 MB)
http://www.multiupload.com/3B4PDPC74X -
#30038 Tényleg, vmit elbambultam, viszont a link az nálam nem működik, meg a GSP oldalán se, gondolom ugyanaz a kettő. Feltudod dobni megauploadra vagy valahova?
btw jók a fűmodok, köszi :) -
#30037 teljesen jó a kereső
#29832 -
#30036 De jó, hogy szar a kereső az sg-n. Valaki be tudná linkelni az 1.01es patchhez való javítást, hogy ne 2 birmingham city legyen? Köszi. -
#30035 beírod a keresőbe, hogy texmod...........
én újraraktam a win-t és jelenleg nincs fent a játék -
#30034 bocsi, h. zaklatlak, de eddig ilyennel nem találkoztam... hogyan kell megcsinálni.. lépésről lépésre :)
-
#30033 textmoddal valószínűleg, ha bent van képként is -
#30032 mármint, hogy csak egy darab cipőt??? -
#30031 egyénileg lehet??? -
#30030 Lehet
A módokat korábban leírtam
utóbbi talán egyszerűbb egy komplett data3.bh
http://turbobit.net/ufe9ykubsyyo.html -
#30029 lehet betenni cipőket a játékba???
ha igen hogyan? -
#30028 Van már valami megoldás arra, hogy a mentés és az intro átugrás egyszerre működjön? -
#30027 Köszi szépen. :)