FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#28921: LT + Jobb analóg
http://goo.gl/gd6Zi5
háromszög😄
button 4😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
hiába nyomom billen a lefele nyilat nem szorítja le, és fölémegy a picsába
mer ugye boxon ha lefele húzom a bal analóg kart,(ami PC-n ugye a lefele nyíl) akkor faszán leszorítja és tök nagy gólokat lehet rúgni, de PC-n az istenér se megy
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szívesen játszanék itteniekkel is. A nevem valamiért 21Adi... Ezt nem tudom h kell megváltoztatni (meg h meg lehet-e egyáltalán...)
De érdeklõdhettek itt is priviben. 😊
Visszolvastam...Legalább belinkelhetnéd hol keressem! Köszi!
a fifa 10es jobb volt!
a PES-hez elég komoly gyüjteményem van...
tolom a bajnokságot, de a csapatom tagjai még mindig nem fáradtak meccs után. viszont megnéztem menedzser módban már más a szituáció, aki bajnokságot nyom ebben a módban tolja? mert a másiknak ugye nem sok értelme van, egy fix kerettel mindig a legjobbakat játszatva is végig lehet vinni simán a bajnokságot. elõre is thx.😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Csak akkor jön be ha szabadrugás vagy bedobás vagy bejátszás van,ha oldalt van a kanera akkor jo a kép!DirctX frissités volt,driver frissités is!
Geforce 9500GT!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Nálatok is idõnként nagyon belassul játék közben? Baromira idegesítõ... Pedig amúgy nem lett rossz a game...
láttam van ott is ilyen barátlista gr-en úgyhogy aki fel akar venni az Imiként keressen 😄
legalábbis én host-oltam és így elindult kicsit döcögve de ment 😄
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Irj ha továbbjuttok!
telepítéskor azt írja ki, hogy a fifasetup/fifaconfig.exe fájl hiányzik. tudtok segíteni?
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit