36657
-
#30427 Meg avval is kéne valamit kezdeni, hogy ne tegyél ennyi smilet a hszedbe. Egyébként nem cheat, offline is előfordul. -
Neoncsoves #30426 nem csít, a gép is csinál ilyet. tegnap 2 lesgólt kaptam -.- -
#30425 off xD..
Ajánlom az összes rohadt csíter szemeteknek, hogy kapcsolják vissza, mert kúrvára idegesítő... :@
Most is egy magyar gyerekkel játszok...
Lestaktián vagyok...
Azt az a sköcsög meg állandó an 1-1 ellen a kapussal van... Replayben látszik, hogy ha az nem les, akkor dögöljek meg...
Szal az ilyenekkel kellene már valamit kezdeni .. :@ -
#30424 Forca Barca :) -
#30423 bocsánat. csak elszaladt velem a ló.. nagyon ANTI Liverpool drukker vvagyok.. és azért..
Elnézést!
Hala Madrid
4Ever MU. -
#30422 ez a g*ci szó miért kellet bele? -
#30421 tudom, hogy a madrid Adet leigazolta.. xD -
ZZ88 #30420 ficálva=fixálva -
ZZ88 #30419 Ez vasárnapi hír, le volt ficálva, Abramovic nagyon akarta + Torres motiválatlan volt a Poolnál. A Real Adebayort szerezte meg a Cityből. -
#30418 kössze, tényleg tök jó így. :D régen is lehet ezen volt, de valami kép alapján manual állítottam be a gamepad-ot, csak tudnám miért... :D -
#30417 lehet xD -
#30416 ez még januári hír :P
biztos szimpibb csapatba akart menni -
#30415 geci halottátok?? xD...
Torre a chelsea-ben folytatja a pályafutását =S .. :( xD...
Mé nem a Realban??? XD -
#30414 Ahogy kényelmes :D
Nekem defaulton van, teljesen használható. -
#30413 pfú, mostanában ilyen olyan okok miatt nem FIFAztam, valaki tudna adni, egy infot hogy érdemes belőni a microsoft gamepadot? :) egy képet lécci vagy valami :) nagyon megköszönném. :) -
ZZ88 #30412 Köszi, az jó. -
#30411 sztem kb~1hét még... =S -
ZZ88 #30410 üdv, nem értem rá visszaolvasni: a téli átigazoláis frissitő patch mikorra várható? -
#30409 off miért nem írja ki.?? :Sitt a másik :S -
#30408 Akk így itt
illetve itt
-
#30407 -
#30406 -
#30405 Félidei eredmény
Ésaa meccs végén amikor kilépett am lett volna több is xD
-
#30404 Na egy kis köcsög Magyart (a neve:Goldmann1Hun) akarok itt nektek mondani.. ne hogy játtszatok vele onlin.. .xD... Félidőbe vezetek 5-0-ra.. xD...
Második félidőbe rúgok mégegyet 6-0 lő egyet.. xD.. Én még egyet .. ezzel már 7-1 és kikép...
Én a Madriddal voltam, Ő a Chelsea vel xD
-
Rossi1 #30403 En sem, azt hiszem Professional-on. Nem vagyok nagy asz.
Ami nekem nem tiszta az az, hogy nem erzem a 360 as iranyitast(pedig analog karral nyomom) amikor a labdat kene loni vagy tovabbitani. Ha kezire allitom be a lovest meg a pasz,stb. akkor nekem olyan erzesem van, mintha csak 8 iranyba lehetne kuldeni a labdat es ha az emberem, vagy a kapu azon resze pont a ket lehetseges utvonal kozott van akkor szivas...:)(plussz baromi erzekeny) Na mar most ez regen(nagyon regen) is igy volt es ketlem, hogy azota ez a resze ne fejlodott volna az iranyitasnak. Szoval ezert hiszem azt, hogy nem tudok valami. Elolvastam a kezikonyvet, megneztem a youtube-ot, de semmivel nem tudok tobbet. Kozben olyan videokat latok, hogy a srac terfel kozeperol kilovi a hosszu felsot.
Ami a kiugratast illeti, az meg valamennyire iranyithato is, nekem ott az erosseggel van gondom, mert ha hosszan nyomom a hosszu paszhoz, mire elri a csik a szintet leszerelnek.:) -
#30402 A lövés nekem megy, viszont a kiugratós passzal nekem is probléma volt, miután kézire raktam nem tudok vele olyan jó kis labdákat adni mint pl Pes-ben lehet, vmiért nagyon erőtlen lesz a kiugratós pasz, hiába nyomom tovább a csíkot akkor se tudok igazán jó kiugratásokat eszközölni.
Úgyhogy ezt én tegnap visszaraktam.
Pontos beállítások kellenének mivel a magyar fordításban azt hiszem ilyen is van, hogy átlövés.
Az biztos, hogy pl a beadás nálam teljesen kézin van a lövést majd megnézem. De én nem a legerősebb fokozaton játszom most és hybrid gameplay-el. -
Rossi1 #30401 Kerdesem lenne a lovessel kapcsolatban.
Ti tudtok manual lovessel jatszani? Rumblepad 2-vel nyomom, de olyan erzekeny, hogy lehetetlen iranyitani, szoval assited-re raktam, de igy meg egyenesiranyu loveseim vannak. Tudom van amikor helyezi de lehet FIfa 11-ben ugy loni mint pl PES-ben hogy loves utan csavarhass?
Mert nekem ez nagyon hianyzik... -
#30400 rég volt itt gól
egy külsős csavarás
-
#30399 eredetivel jah xD
-
#30398 Rég volt feltéve a Fifa11,de azóta változott valamit a egymás elleni játék?
Mármint normális program van rá,h lehessen így játszani neten ? -
#30397 FIFA 11 PC Combination Package
Package content:
HYBRID GAMEPLAY by Doctor+ Productions 3.0.6 (Online/Offline)
ETGD Patch v1 by Erevos
FIFA 11 Keyboard Patch
Optimized career.ini by beta
Optimized rna.ini by beta
Optimized settings.lua for laptops by beta
New Installer
Installation:
Read the include Install.txt in the downloaded package.
Notes:
- More (club)-transfers will occur in the second season and higher. (Qualify for ECC/EFA)
- Career.ini should now be fixed. Let me know if you still have problems or suggestions.
- This is a beta package, so it's no final, just for testing.
- Patch v1.01 is needed before installation.
Download mirrors:
http://www.mediafire.com/?ifsvbcvuucsvs03
http://www.multiupload.com/QS14HOXZOV -
#30396 új képek
Roster
League
Boots
-
#30395 Mival ma olyan pörgés van, hogy kedvenc gerelyünk se írta be a szokásos heti két mondatát, jöjjön két dolog
Download FACES (Face List.xls)
http://www.mediafire.com/?8ilm21a8iq7k2i0
FIFA 11 Faces id.txt
http://www.mediafire.com/?3qwlkstdldp2q41 -
#30394 egyébként félreértetted a #30387-ben írtakat -
#30393 XD -
#30392 nekem nincs sok időm erre
így is bombáznak a külföldiek pes és fifás kérésekkel amikre nincs most szabad időm
ha kérdés van szívesen segítek itt, a többit leírtam már
majd az akadékoskodok segítenek :P -
#30391 felveszlek és valahogy összedobhatnénk egy bandát és akkor közösen csinálgatunk dolgokat és a Fész meg ara kéne, hogy ott tudjunk dumálni ill Online bajnokságot létrehozni!
NEkem ilyen terveim lennének...:
-Cipők, labdák és minden egyéb kieg készítése
-Stadion csíkozás kijavítása
-ÉS ONLINE BAJNOKSÁG HÍRDETÉSE:-D
Remélem benne vagy;) -
#30390 why? -
#30389 am Te embör.. van FéjszBúkod??? x"D -
#30388 mondjuka tavalyihoz képest ja.. xD... De aitt a fáljok sem olyanok mint tavaly.. -.-" ^^ .. De a lényeg lesz..
(Am jobb lett volna már December előtt ) xDDDD