FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Beállítások ban a kommentátort rakjátok angolra különben nem lesz kommentátor 😄 !
keresném a spanyol és mexikói kommentárt ezek a legjobban van akinél van ilyen?
van benne passz rásegítés, lövés ,nyesés, átlövés rásegítés...azokat is kilehet kapcsolni...van részleges ..kézi....meg rásegített
GGMU
nem csak a nehézséget lehet állítani?
PS3 Slim 250 PC
Subject: A possible solution for the lagging problem ...
Maybe I found a solution for the lagging problem. Just enter the line
RENDER_EVERY_AI_FRAME = 1
to the fifasetup.ini located in C:\Users\(User)\Documents\FIFA 11\.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Más akiknek laggol nem Win 7 van véletlenül?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
#28839 : Be lehet állítani mettõl meddig keressen Y-al
http://goo.gl/gd6Zi5
A keret átláthatósága. Valakit bepakolni valahova, sok utánajárással jár, és még akkor sem vagyok benne biztos, jó pozicióba raktam. PES-ben számomra átláthatóbb, kényelmesebb.
Átigazolás rész jó lett. Sokkal több szempontot vesz a gép figyelembe, amirõl tájékoztatást is kapunk. Jobban lehet szûrni, bár még mindig hiányolom a szabadabb beállításokat (én mondjam meg mitõl meddig, és ne a beállított lehetõségeket kelljen használnom.. tudom, ekkora adatbázissal így könnyebb a megvalósítás)
A média a Legend vagy Be a Pro (nem is tudom mi a neve fifában 😄) módban szuper, de a menedzser módban nálam még egyszer nem jött elõ 😊
Írányítás megfelel, hangulat egész jó, mondjuk a kommentálás sokat dob rajta (még akkor is ha egy idõ után idegesítõek), és végre nem annyira bugos mint a tavalyiba volt.
Azonban a Legend mód-ot még szoknom kell. Idegesítõ, mindenben beleszól, megmondja hogy játszak, és a kamera állást is szeretném egy kicsit alakítani.
Amúgy jó játék, szerintem idén PES mellett ezt is fent hagyom a gépen.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sztem valahogy biztos be lehet rakni, de te is jó embertõl kérdezed, én csak a PES szerkesztéséhez értek, FIFA-ba még soha nem csináltam ilyeneket..😄
Fifa 2000-t raktem fel utoljára a pc-re 10 éve akkor még egy Saitek game portos kontrollerem volt 😉
mai világban melyik a jó usb-s kontroller a Fifához ami nem túl drága?
mostani saitek?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Leszeded a magyar dvd5 verziót , és beálítod hogy angol legyen a kommentátor 😊
Ennyi.
Nekem annyi gondom lenne.Hogy 55-60 FPS-el mozog a játék,de néha nagyon belaggol(az fps nem mozdul csak 1-2-t esik)
Tudom ,hogy több embernél is elõfordul.
Esetleg valakinek van rá megoldás?
Próbáltam a régebbi ati drivert is ,de semmi javulás
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC