FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//Thanks to Ariel for boot flow skyp, and rna first version file
SKIP_BOOTFLOW=1
//SERIALIZE=1
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_BROADCAST =0.06
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_TELE =0.06
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC_V2 =0.05
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_DYNAMIC =0.05
CAMERA_ZOOM_MODIFIER_END_TO_END =0.05
PUBLISHING_REGION = EU
DEFAULT_LANGUAGE = hun,hu
AVAILABLE_COMMENTARY_LANG_3 = ita,it
SLUS = EA203101A0X11
PES-ben is nagyon sokszor beadásból próbálnak gólt szerezni, FIFA-ban én már kaptam úgy is, hogy elment a védõm mellett... csak nem amatõr módba kéne játszani 😄
egyet vettem észre, hogy a mentéseim a bajnokságból utánna nem voltak jók
de ugyanez volt már a délután bemutatott módszer után is.
una volta per sempre INTER!
5 éves kisfiam azt kérdezi miért csak úgy tud gólt rugni?
Válaszom erre az volt, mert csak ezt tudja a FIFA már 98 óta.
FORZA MILAN!!!
Ez is átírja í menü nyelvét mint a demoban?
Feltelepítettem a FIFA 11 et, de valami matt nem tudom beálítani a bllentyüt, amikor belépek a vezérlõ beállításba azt írja, kérjük azzal a vezérlõvel lépjen be amelyiket beszeretné állítnai! és nem tudok mit csinálni csak kilépni! mit tudok tenni???
A Fifa 11ben az Arsenalnal Sebastien Squillaci helyett az Angol kommentátor azt mondja Sebastian Engelhardt 😞Miért ?Programhiba ?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
az elõbb még minden faszául ment most meg nem akar öszejönni...az egyik emernek nem mindig jön be :S és kidobja
GGMU
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Am, tényleg nem rossz, de nekem az angol az tökéletesen megfelel...meg fura lenne PL meccseket olasz kommentárral játszani.<#beka3>#beka3>
azért jó hogy ilyen kérdéseknél senki sem ír még operációs rendszert konfigot se azt találjuk ki 😛
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
"//SERIALIZE=1
..............."
írtam, hogy a kamera beállítás az itt most nem kell,
nálam teljesen jól mûködik

SKIP_BOOTFLOW=1
//SERIALIZE=1
amugy nem találom sehol hol kell kikapcsolni az AUTOSAVE-et?
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
windows xp compatibility mode (win7)
d3doverrider (ezt lassulások esetén is)

nah sikerült játszani lanon..minden király 😄
nah a kérdésem az lnne hogy nem tudok stadiont meg idõjárást beállítani lanon:? esetleg vki tudja hogy hogy van?😄
GGMU
CM10-el egy két utólag elkészített ARCOT (FIFA 10-es) be lehet tenni a 11-be? Mert van pár elképesztõ pofa a 11 ben, hihetetlen hogy egy Diego Milito-t vagy egy Snijdert nem lehet megcsinálni, pl Snijderen még HAJ van,, Real Madridhoz érkezése óta nincs haja <#beka3>#beka3><#wow1>#wow1>
SKIP_BOOTFLOW=1
//SERIALIZE=1
................(itt a kamera beállításaim vannak ez ide nem kell)
DEFAULT_LANGUAGE = hun,hu
1: hogyne lenne! aréna módban "select" gomb és bejön a practice menu. az is benne van, hogy fel tudod venni rögzített helyzeteknél azt, hogy ki, mit csináljon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Remélem majd hamarosan meglesz oldva, hogy magyarul is mûködjön.😊
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5